Sadiković E. je igracko smećebangara je napisao/la:Po meni Sadikovic stariji nije kvalitet za Želje.

Odavno lošijeg igraca u dresu Želje nisam vidio.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sadiković E. je igracko smećebangara je napisao/la:Po meni Sadikovic stariji nije kvalitet za Želje.
Jesi vidio ChWilla kako je mala granica između hvaljenja i pljuvanja po jednoj osobi (primjer je Svraka 12.3 gigant, 16.3 propalica). Vidim nakon ovog kiksa situacija postaje napeta i sve više pulsira, šta će se desiti ako kup ode u helać i ako se Široki ne pobjedi vidjeti ćemo uskoro?ChWilla je napisao/la:izvirio sejo iz podruma, ove dvije sedmice se malo klonio naše teme, valjda mu opao poriv za informisanošću.
al' vratiće se ispod zemlje jal kad sarajevo prvu sljedeću ne dobije jal kad mi dobijemo...
stariji vjerovatno nije. mlađi je jedan od najboljih mladih igrača u državi, samo mu fali kila i snage...Semper je napisao/la:Braća Sadiković nisu kvalitet koji je potreban da imaju igrači Željezničara.
Naravno, najveci i najtrofejniji klub u drzavi ima obavezu prema svojim navijacima da donosi titule na oba fronta. Nekako smo navikli na pobjede i titule i kupove. Svraka je osvojio titula i kupova vise nego sve ostale ekipe zajedno, momku se vise i ne igraju ova takmicenja. Logicno.pitic je napisao/la:Jesi vidio ChWilla kako je mala granica između hvaljenja i pljuvanja po jednoj osobi (primjer je Svraka 12.3 gigant, 16.3 propalica). Vidim nakon ovog kiksa situacija postaje napeta i sve više pulsira, šta će se desiti ako kup ode u helać i ako se Široki ne pobjedi vidjeti ćemo uskoro?ChWilla je napisao/la:izvirio sejo iz podruma, ove dvije sedmice se malo klonio naše teme, valjda mu opao poriv za informisanošću.
al' vratiće se ispod zemlje jal kad sarajevo prvu sljedeću ne dobije jal kad mi dobijemo...
Ispade da pitar dade najbolji komentar. A "naši" popljuvaše sve redom...pisac je napisao/la:Vi ste trebali protiv Zrinskog izgubiti dva boda, pobijedili ste.
Danas ste trebali pobijediti, niste i zijanili ste dva realno laka boda.
Sarajevo trebalo dobiti Olimpica, prosulo dva boda.
Danas obarska bar bod zasluzila, Sarajevo dobilo.
Sarajevo ima bolji i siri kadar, Zeljo ima bolji raspored i tri boda vise.
Svega ce jos biti do kraja, s tim da i Siroki i Zrinski imaju realne sanse za titulu.
Bit ce ovo zanimljivo i neizvjesno prvenstvo do zadnjeg kola.
potpis.avlami97 je napisao/la:Željo je u zadnje 4 sezone bio 3 puta prvak Države
Željo je u zadnje 4 sezone bio 4 puta u finalu KUPA i 2 puta ga osvojio
Željo je trenutno lider i još nije ispao iz KUPA.
Malo smirite strasti. Mogli smo ovo mogli smo ono. Biće kako će biti, a ja se u najmanju ruku nadam, da po treći put uzastopno osvojimo titulu prvaka i peti put igramo finale KUPA.
Ima još dosta da se igra i još ništa nije gotovo. Pet klubova je u igri za titulu i 8 za KUP.
Ovo je uzasna vijestBaja_Zvjerka je napisao/la:Nece Tomic igrati ni protiv Sirokog...
Ko zna ,ako bude imalo bolje mozda i hoceBaja_Zvjerka je napisao/la:Nece Tomic igrati ni protiv Sirokog...
istegao prednje krizne ,sad sta ce bit...ChWilla je napisao/la:pa šta je tačno u pitanju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.