FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

let3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la let3 » 16 mar 2014, 17:47

bangara je napisao/la:Po meni Sadikovic stariji nije kvalitet za Želje.
Sadiković E. je igracko smeće ;) da se ne lažemo.
Odavno lošijeg igraca u dresu Želje nisam vidio.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 mar 2014, 17:48

Mislim tvoja prva recenica je rekla sve o tvom karakteru. Nazalost poznajem pre vise navijaca sto su bas takvi, i zato izbjegavam da se prepirem, jer vidim da je tu bitka izgubljena prije nego sto je pocela ali dobro evo...

Momak stani malo, ne idi glavom kroz zid. Kao prvo nikako me isi pogodio stim postom jer nisam taj tip, drugo to je skroz tvoje sto si ti UOPSTE hoces da prepires sa nekom djecom sto misle da znaju nesto i sto nemozes da usutis, okrenus glavu, i progutas tu glupost. Vjeruj mi tad neces imat konflikta i neces se nervirati. U ovoj sam sezoni mozda dva puta zamjerio Dini sto nista ne mjenja, drugi put je bio danas kad sam iz afekta napiso pa sta vise ne ubacivas Bajica kad vec trkcara pola utakmice pored terena a Ramic je mrtav crko.

Iz sedmicu u sedmice pisem o Zelji na najvecoj svedskoj sportskoj fan stranici. Branim "svoje" igrace i svoje boje kad ih neki papak napada i misli da zna nesto vise o fudbala o mene. Nemoj ti meni govoriti kakav sam ja osoba, sta ja osjecam za Zelju ili nesto trece zato sto se nasa misljenja ne povezujuju i imamo drugu viziju. Nisi ti jarane ni veci ni bolji. Ako mislis da jesi, to je tvoje pravo kao dusa na ovom dunjaluku. Ali stim misljenjem neces nigdje dogurat. Pa ti se i takvi kao ti ljutite do kraja zivota. Ali samo ce te sebi naskoditi.[/quote]

Valjda ti je prva recenica terbala reci , da sam siguran u sebe , da znam koliko vrijedim i da sam karakter naravno . Isto tako vjerujem u ove momke , vecina njih je tu vec par godina i dosta radosti su nam donijeli , zaduzili nas , a ovi mladi ce to uraditi u buducnosti , sto kroz igre sto kroz transfere .
Da ja sad tebi kazem za tvoje poznavanje fudbala , a opet shvaticu ako nisi gledao . Taj Ramic , je danas dao go , i odgovorio solidno zadatku koji mu je trener dao , a to je da prima i spusta lopte . Drga stvar je Bajic , mislim nase je dijete ali po onome sto pokazuje ne vjerujem da bi nam donio nesto pozitivno u igri , i vjerujem Dini , ne bih mu se mijesao u posao , valjda bolje zna od mene . Zamsli sad kako se ja tek nerviram , na lose poteze , pa usutim , progutam , jer ne mogu sebi dopustiti luxuz da ubijem naseg igraca u pojam , ako mu vec ionako lose ide . Radije cu navijati , pa taj bijes pozitivno usmjeriti ... Ili na ove pljuvace ... Kontas ?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 16 mar 2014, 17:48

ChWilla je napisao/la:izvirio sejo iz podruma, ove dvije sedmice se malo klonio naše teme, valjda mu opao poriv za informisanošću.

al' vratiće se ispod zemlje jal kad sarajevo prvu sljedeću ne dobije jal kad mi dobijemo...
Jesi vidio ChWilla kako je mala granica između hvaljenja i pljuvanja po jednoj osobi (primjer je Svraka 12.3 gigant, 16.3 propalica). Vidim nakon ovog kiksa situacija postaje napeta i sve više pulsira, šta će se desiti ako kup ode u helać i ako se Široki ne pobjedi vidjeti ćemo uskoro?
SRETAN BROJ - 1725

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 16 mar 2014, 17:52

Onaj jedan od Sadikovića i Bućan po meni danas najlosiji,ni Jamak nije nesta Bog zna sta pokazao a Hodžić treba malo vise koncentracije pokazati kod onakvih cistih situacija..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 mar 2014, 17:53

otići će kup u helać za nekoga svakako. ti si predvidio i razmještaj na tabeli nakon prvog kola nastavka, možda ti i ova prognoza bude jednako uspješna. samo ne znam što te nije bilo dvije sedmice nakon uspješne prognoze.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 16 mar 2014, 17:56

Braća Sadiković nisu kvalitet koji je potreban da imaju igrači Željezničara.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 mar 2014, 17:57

Semper je napisao/la:Braća Sadiković nisu kvalitet koji je potreban da imaju igrači Željezničara.
stariji vjerovatno nije. mlađi je jedan od najboljih mladih igrača u državi, samo mu fali kila i snage...

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 16 mar 2014, 17:58

pitic je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:izvirio sejo iz podruma, ove dvije sedmice se malo klonio naše teme, valjda mu opao poriv za informisanošću.

al' vratiće se ispod zemlje jal kad sarajevo prvu sljedeću ne dobije jal kad mi dobijemo...
Jesi vidio ChWilla kako je mala granica između hvaljenja i pljuvanja po jednoj osobi (primjer je Svraka 12.3 gigant, 16.3 propalica). Vidim nakon ovog kiksa situacija postaje napeta i sve više pulsira, šta će se desiti ako kup ode u helać i ako se Široki ne pobjedi vidjeti ćemo uskoro?
Naravno, najveci i najtrofejniji klub u drzavi ima obavezu prema svojim navijacima da donosi titule na oba fronta. Nekako smo navikli na pobjede i titule i kupove. Svraka je osvojio titula i kupova vise nego sve ostale ekipe zajedno, momku se vise i ne igraju ova takmicenja. Logicno.

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 16 mar 2014, 18:07

pisac je napisao/la:Vi ste trebali protiv Zrinskog izgubiti dva boda, pobijedili ste.
Danas ste trebali pobijediti, niste i zijanili ste dva realno laka boda.
Sarajevo trebalo dobiti Olimpica, prosulo dva boda.
Danas obarska bar bod zasluzila, Sarajevo dobilo.

Sarajevo ima bolji i siri kadar, Zeljo ima bolji raspored i tri boda vise.
Svega ce jos biti do kraja, s tim da i Siroki i Zrinski imaju realne sanse za titulu.
Bit ce ovo zanimljivo i neizvjesno prvenstvo do zadnjeg kola.
Ispade da pitar dade najbolji komentar. A "naši" popljuvaše sve redom...

Rezultat je razočaravajući, naravno. Ne znam, možda bi bilo bolje da smo primili gol odmah na početku utakmice, možda bismo tad odmah počeli i igrati, a ne ovako, čekali 50. minutu. Ali šta je, tu je. Treba ih podržati dalje, ovu djecu pogotovo.

Nadao sam se da će protiv Širokog na Grbavici opet biti dobra posjeta, ali sad kontam da je bolje da nas bude 500, ali 500 navijača koji će navijati i ako Široki povede, a ne hiljade pljuvača koji će početi psovati kod prvog lošeg pasa braće Sadiković, Ramića, Bučana... Svakakvih nas ima.
FK Željezničar 1921

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 mar 2014, 18:14

znam ja šta ti hoćeš da kažeš, ali baš i ne mogu da se složim.

trebalo bi doći raje barem k'o protiv zrinjskog, jer onda pravi navijači mogu izvaditi situaciju ako loše krene, a ako dobro krene poguraće dodatno i ovi što nisu u tom filmu.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 16 mar 2014, 18:16

Željo je u zadnje 4 sezone bio 3 puta prvak Države
Željo je u zadnje 4 sezone bio 4 puta u finalu KUPA i 2 puta ga osvojio
Željo je trenutno lider i još nije ispao iz KUPA.

Malo smirite strasti. Mogli smo ovo mogli smo ono. Biće kako će biti, a ja se u najmanju ruku nadam, da po treći put uzastopno osvojimo titulu prvaka i peti put igramo finale KUPA.

Ima još dosta da se igra i još ništa nije gotovo. Pet klubova je u igri za titulu i 8 za KUP.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 16 mar 2014, 18:19

Losa tekma drama a nista me nemoze vise iznervirati kada na trenutke pocnu slati balone prema golu,to jedino fuj!!

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 16 mar 2014, 18:22

a dobro je i bod ,koliko nam igraca fali,al smao da je Siroki dobit ,ne znam oce li Tomicć bit spreman za Siroki?
Pola ekipe nam je on. A Selimović ce bit ok.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 mar 2014, 18:22

avlami97 je napisao/la:Željo je u zadnje 4 sezone bio 3 puta prvak Države
Željo je u zadnje 4 sezone bio 4 puta u finalu KUPA i 2 puta ga osvojio
Željo je trenutno lider i još nije ispao iz KUPA.

Malo smirite strasti. Mogli smo ovo mogli smo ono. Biće kako će biti, a ja se u najmanju ruku nadam, da po treći put uzastopno osvojimo titulu prvaka i peti put igramo finale KUPA.

Ima još dosta da se igra i još ništa nije gotovo. Pet klubova je u igri za titulu i 8 za KUP.
potpis.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 16 mar 2014, 18:23

Ovo se sve radi kako bi uzeli titulu na derbiju :D
Da bi bilo sto neizvjesnije :)
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 mar 2014, 18:30

Nece Tomic igrati ni protiv Sirokog...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 mar 2014, 18:31

Baja_Zvjerka je napisao/la:Nece Tomic igrati ni protiv Sirokog...
Ovo je uzasna vijest :(.

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 16 mar 2014, 18:32

Baja_Zvjerka je napisao/la:Nece Tomic igrati ni protiv Sirokog...
Ko zna ,ako bude imalo bolje mozda i hoce

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 mar 2014, 18:32

pa šta je tačno u pitanju?

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 16 mar 2014, 18:34

ChWilla je napisao/la:pa šta je tačno u pitanju?
istegao prednje krizne ,sad sta ce bit...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.