FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sergejevic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sergejevic » 16 mar 2014, 17:15

Prava steta. Teren jako los, mi jos losiji u prvom poluvremenu, poslije smo poceli nesto igrati, igrali koliko se moze na onakvom terenu. Ara nanizao pola njihove odbrane i onda bezveze osutao prema golu, morao je mnogo bolje. Sigurno nam je nedostajao Tomic, ali eto 3 boda prednosti i nisu toliko losa. Jos uvijek zavisimo samo od sebe i vjerujem da cemo biti bolji kad bude najpotrebnije. Samo da ne izgubimo od Sirokog, ostalo je za mene jako dobar rezultat, rijesili bi jos jednu tesku utakmicu i nekako bi ostali prvi. Poraz od Sirokog bi sigurno znacio gubitak titule. Na kraju, ne smijemo biti nezadovoljni ako ostanemo bez titule, imali smo te pehove, gurali mlade snage i ja sam zadovoljan.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 16 mar 2014, 17:16

Bez obzira sto je dao gol, al ja vecu seprtlju od onog Ramica dugo nisam vidio... Bukvalno sam sebe podapinje kad trci...

Bod u ovakvim okolnostima puna saka brade.... Mada smo danas lako mogli do i sve 3..... Al sta je bilo bilo.... Idemo dalje.. Imamo 3 boda koja mogu biti presudna...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 16 mar 2014, 17:17

Ako dobijemo Širokog ovaj ce bod biti ko kuca! Nemojte više Ramića prizivat, čovjek potuca sam na sebe, pusti go, za 90 minuta nije lopte ostavio, Dino je promašio danas sa starijim Sadikovicem, da je Eldar osto mi bi glat pobjedili jer Eldar dok je igro sve je pokupio i prosljedio dal Jamaku dal Hodzicu, nemojte Svraku prizivat na centralnom veznom stariji Sadikovic je ćak i bolji od Muamere, dakle neka ga tamo po krilu tamo je besopasan po naš go, sve u svemu kako smo bez Tomića i Hasanovića ovaj bod ko je kuća, a ako dobijemo Širokog biće ko zgrada.

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 16 mar 2014, 17:18

Po meni Sadikovic stariji nije kvalitet za Želje.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 16 mar 2014, 17:18

Nase je da napunimo Grbavicu, pobjeda je zlata vrijedna. Poslije te gostujemo Leotaru, pa Celik kuci. A Sarajevo gostuje, poslije Veleza, Borcu i Rudaru. Ako budu igrali kao danas nema sanse da ove tri pobjede.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 mar 2014, 17:18

Kad ne igra Sadikovic laju ; zasto ne udje . Isto tako kad je Ramic na klupi laju ; zasto je na klupi . Kada Svraka da go , Bog je , danas im ne valja . Jamak da petu iz snova , jok ne valja . Meni licno svi valjaju , igraju za moj klub i ja ih podrzavam . U redu kritikovati , ima fine raje daju normala komentare , ali tacno osjetis papka i pljvaca na kilometar , dijete isto tako . Ne razmisljaju , on nervozan , pa da hebe mater nekome , a sta ce to donijeti , to nije ni bitno ...[/quote]

Kako glupanu objasniti da je pet igraca povrijedeno. Da u ekipi igraju djeca koja tek trebaju da sazriju. Jako bitni igraci poput Selimovica i Tomica povrijedeni i sta drugo ocekivati nego tesku utakmicu. I ono sto imamo (Hasanovic) povrijedi se momak na pola utakmice. Ali eto nek seru, do sljedece pobjede..[/quote]

Ma naravno . Povrijedi se taj "razbijac" napada , ostane onaj krhki momak Sadikovic , koji vidi se ima fudbal u malom prstu , i sta on da pokaze na onoj oranici . Najlakse popljuvati ... Niko ni da spomene da je Ara u ove dvije fulio 4 zicera , gdje ces njemu ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

h1j3na
Kontakt:

Post Postao/la h1j3na » 16 mar 2014, 17:21

Neandertalac je napisao/la:
monsen je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Trebali smo ovo glat dobiti , iako je teren katastrofalan , msilim da se vidjelo da smo dosta bolji . Fulili smo neke jako dobre sanse , oni iz jedne prakticno do gola dosli , i to nakon greske komplet zadnje linije . Sta ste se uskukali , djeca od 12-13 godina komentarisu ko treba uci , kakav je ko i jos svasta nesto ! Pa Bog ga hebo ko da smo zadnji a ne prvi , vise u kura* krasni ovo pljuvanje i blacenje !
Pa to rade ovi levati koji jedvaju cekaju da neki kiks iskoriste da seru po svemu zivom. I da oni odreduju ko valja, a ko ne.
Kad ne igra Sadikovic laju ; zasto ne udje . Isto tako kad je Ramic na klupi laju ; zasto je na klupi . Kada Svraka da go , Bog je , danas im ne valja . Jamak da petu iz snova , jok ne valja . Meni licno svi valjaju , igraju za moj klub i ja ih podrzavam . U redu kritikovati , ima fine raje daju normala komentare , ali tacno osjetis papka i pljvaca na kilometar , dijete isto tako . Ne razmisljaju , on nervozan , pa da hebe mater nekome , a sta ce to donijeti , to nije ni bitno ...
Pljuvaci procitajte ovo (pogotovo boldirano) , ako se ne slazete pa vi onda niste navijaci najboljeg kluba u BiH.
Svaka cast za komentar.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 16 mar 2014, 17:21

Steta. Ovo se trebalo uzet. Bice guravo,al ako se uzme Siroki na dobrom smo putu.
Molim vas pojedine da dvaput razmislite prije nego sto uputite neku kritiku momku od 19 godina.
Ovaj Ramic mi nije jasan ni sekunde,al eto dao je bar gol. Kao da je kopija Adilovica.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 16 mar 2014, 17:21

Prijatelju nije problem sarajevo koliko je problem zrinjski ljudi igraju i na grbavici su dobro igrali njih se treba plašiti. Mladost da je znala ubila bi kone al nebitno nismo smjeli danas kiksati

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 16 mar 2014, 17:22

Elegant je napisao/la:
Format je napisao/la:E sta mi sebi radimo,dva lagana gostovanja 4boda gubimo,sad Siroki ,koji je dosta dobar ,daj Boze :)
Sa Sirokim ce biti teze nego sa Sarajevom !
Tako je zato što se je većina već halalila kup poslije prve tekme sa Sarajevom. Bajkica se žali na suđenje što Jakupović nije ispoštovao sudijsku nadoknadu kao da bi Željo dao gol u zadnjoj minuti sudijske nadoknade :lol: . Ovaj old school kaže da treba Slaviju kazniti očito zbog toga što je Želji klepila 2 boda :lol: . I ako ste još prvi krenulo je već pljuvanje po igračima i Dini, a onaj sa žvakom u ustima i dalje uživa. Čudna sorta su ovi pljuvači mijenjaju svoje mišljenje svaka 24 sata. Uglavnom minus pade što se tiče vanjske temperature, ali vala pade i na tabeli PLBiH.
SRETAN BROJ - 1725

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 16 mar 2014, 17:22

Ma ko me pet levata zalijepi etiketu da ne valja ostali ce isto tako da seru. Armin smije fulit 100 sansi nece niko nista napisati (ja nisam ni da se pise), ako Svraka ili Ramic ne prime loptu dva puta nemaju pojma o fudbalu. Strucnjaci sve jbg-a.
Zadnja izmjena: monsen, dana/u 16 mar 2014, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 mar 2014, 17:23

Znaci forum je mjesto gdje svako napise svoje misljenje. Ne razumijem ovdje neke policajce sto misle da su veci, jaci, bolji, sta ja vec znam od drugi.. Pa hocemoli se cijelu sezonu opravdavat sto nam nema ovog ili onog igraca. Da je Slavija bolji tim pa ja mislim da ni 10 % od naroda ovdje nebi ni prigovorili ali gledajuci danasnju tekmu mi smo i bez Tomica, Zolotica.. sta ja znam ovo trebali uzeti.

Neznam sta se neki ufate ljutiti ili se nadju uvrijedjeni sto neko kaze da je neko odigro lose, ili da mu nije mjestu u timu posto igra lose vec veci period. Sta je tu tako lose? Pa valjda ocjenjujemo ono sto danas vidimo, sto osjecamo. Znaci ako je neko odigro dvije dobre utakmica lupam prije dva mjeseca njemu se ne smije ni A reci. Pa halo, jel mi ovo gledamo Messia, Neymara i ostala pa da mozemo progutati lose partije tako lahko?

Boze sacuva.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 16 mar 2014, 17:23

Ma treba biti realan mi trenutno (zbog povreda i nespremnosti) nemamo ekipu za titulu. Gledali smo dva kandidata za titulu na Grbavici i svako je mogao vdijeti da trenutno naše pola ekipe kod njih ne bi bile ni rezerve. Realno, koliko god nama bili momci dragi. E sad, da li ćemo se uspjeti skupiti za odlučujuće utakmice ne znam. Meni je samo žao što smo izgubili 4 boda na bezveznim protivnicima pa se sad moramo vaditi na jakim. To mi je krivo.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 mar 2014, 17:25

izvirio sejo iz podruma, ove dvije sedmice se malo klonio naše teme, valjda mu opao poriv za informisanošću.

al' vratiće se ispod zemlje jal kad sarajevo prvu sljedeću ne dobije jal kad mi dobijemo...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 mar 2014, 17:30

sajo10 je napisao/la:Znaci forum je mjesto gdje svako napise svoje misljenje. Ne razumijem ovdje neke policajce sto misle da su veci, jaci, bolji, sta ja vec znam od drugi.. Pa hocemoli se cijelu sezonu opravdavat sto nam nema ovog ili onog igraca. Da je Slavija bolji tim pa ja mislim da ni 10 % od naroda ovdje nebi ni prigovorili ali gledajuci danasnju tekmu mi smo i bez Tomica, Zolotica.. sta ja znam ovo trebali uzeti.

Neznam sta se neki ufate ljutiti ili se nadju uvrijedjeni sto neko kaze da je neko odigro lose, ili da mu nije mjestu u timu posto igra lose vec veci period. Sta je tu tako lose? Pa valjda ocjenjujemo ono sto danas vidimo, sto osjecamo. Znaci ako je neko odigro dvije dobre utakmica lupam prije dva mjeseca njemu se ne smije ni A reci. Pa halo, jel mi ovo gledamo Messia, Neymara i ostala pa da mozemo progutati lose partije tako lahko?

Boze sacuva.
Prvo i veci sam i jaci od tebe . Drugo znamo svi sta je forum , ne moras nas podsjecati . Trece ne izvlaci iz konteksta i krajnjeg zakljucka samo ono sto tebi odgovara . U pravu si samo za jedno , da za pojedince fakat treba policajac , pa kad krene da napise bljuvotinu da ga fikne pendrekom po usima , da se zapita malo sta radi ! Tri puta sam licno imao fizicki konflikt na Grbavici sa pljuvacima , i desetak verbalnih . kao da jedva cekate gresku , prizivate je samo da bi pametovali i lajali . U 3 min se pocnete javljati , u 20 , znaci tek pocelo , vec ide ; mijenjaj ga , nije za nas , neka ide , klocu , psovanje , itd itd ... Jel to normalno , pitam ja tebe ?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MosaLjoze1921
Kontakt:

Post Postao/la MosaLjoze1921 » 16 mar 2014, 17:32

Filip Lončarić i Srđan Stanić su naše svijetle tačke u klubu. Ovo ostalo katastrofa. :oops:

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 16 mar 2014, 17:33

Vi ste trebali protiv Zrinskog izgubiti dva boda, pobijedili ste.
Danas ste trebali pobijediti, niste i zijanili ste dva realno laka boda.
Sarajevo trebalo dobiti Olimpica, prosulo dva boda.
Danas obarska bar bod zasluzila, Sarajevo dobilo.

Sarajevo ima bolji i siri kadar, Zeljo ima bolji raspored i tri boda vise.
Svega ce jos biti do kraja, s tim da i Siroki i Zrinski imaju realne sanse za titulu.
Bit ce ovo zanimljivo i neizvjesno prvenstvo do zadnjeg kola.
Zadnja izmjena: pisac, dana/u 16 mar 2014, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 mar 2014, 17:34

Nas uskoro cekaju dvije teske utakmice, obje vazne meni licno. Prva mozda i vaznija protiv Sirokog gdje nam pod hitno trebaju tri boda, a onda cetri dana kasnije revans kupa sa Sarajevom.

Daj Boze da se igraci oporave do tada, mora se ova mala kriza proci jer sad su kljucne utakmice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 mar 2014, 17:38

Neandertalac je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Znaci forum je mjesto gdje svako napise svoje misljenje. Ne razumijem ovdje neke policajce sto misle da su veci, jaci, bolji, sta ja vec znam od drugi.. Pa hocemoli se cijelu sezonu opravdavat sto nam nema ovog ili onog igraca. Da je Slavija bolji tim pa ja mislim da ni 10 % od naroda ovdje nebi ni prigovorili ali gledajuci danasnju tekmu mi smo i bez Tomica, Zolotica.. sta ja znam ovo trebali uzeti.

Boze sacuva.
Prvo i veci sam i jaci od tebe . Drugo znamo svi sta je forum , ne moras nas podsjecati . Trece ne izvlaci iz konteksta i krajnjeg zakljucka samo ono sto tebi odgovara . U pravu si samo za jedno , da za pojedince fakat treba policajac , pa kad krene da napise bljuvotinu da ga fikne pendrekom po usima , da se zapita malo sta radi ! Tri puta sam licno imao fizicki konflikt na Grbavici sa pljuvacima , i desetak verbalnih . kao da jedva cekate gresku , prizivate je samo da bi pametovali i lajali . U 3 min se pocnete javljati , u 20 , znaci tek pocelo , vec ide ; mijenjaj ga , nije za nas , neka ide , klocu , psovanje , itd itd ... Jel to normalno , pitam ja tebe ?
Mislim tvoja prva recenica je rekla sve o tvom karakteru. Nazalost poznajem pre vise navijaca sto su bas takvi, i zato izbjegavam da se prepirem, jer vidim da je tu bitka izgubljena prije nego sto je pocela ali dobro evo...

Momak stani malo, ne idi glavom kroz zid. Kao prvo nikako me isi pogodio stim postom jer nisam taj tip, drugo to je skroz tvoje sto si ti UOPSTE hoces da prepires sa nekom djecom sto misle da znaju nesto i sto nemozes da usutis, okrenus glavu, i progutas tu glupost. Vjeruj mi tad neces imat konflikta i neces se nervirati. U ovoj sam sezoni mozda dva puta zamjerio Dini sto nista ne mjenja, drugi put je bio danas kad sam iz afekta napiso pa sta vise ne ubacivas Bajica kad vec trkcara pola utakmice pored terena a Ramic je mrtav crko.

Iz sedmicu u sedmice pisem o Zelji na najvecoj svedskoj sportskoj fan stranici. Branim "svoje" igrace i svoje boje kad ih neki papak napada i misli da zna nesto vise o fudbala o mene. Nemoj ti meni govoriti kakav sam ja osoba, sta ja osjecam za Zelju ili nesto trece zato sto se nasa misljenja ne povezujuju i imamo drugu viziju. Nisi ti jarane ni veci ni bolji. Ako mislis da jesi, to je tvoje pravo kao dusa na ovom dunjaluku. Ali stim misljenjem neces nigdje dogurat. Pa ti se i takvi kao ti ljutite do kraja zivota. Ali samo ce te sebi naskoditi.

Toliko. Ako imas ista vise reci imas PP jer nema ovdje mjesta za nesto vise. Svi smo mi danas ljuti, nervozni, ovo ono jer su se ponovo prosula dva boda. Ali nije vrijeme niti mjesto za neka napadanja sto neko misli drugacije.

Izvinjavam se adminu sto je prica i forum otiso u skroz drugi smjer.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 16 mar 2014, 17:43

Sta vam je ba, sto ste nervozni ? Opustite se, Zeljkan je jos prvi i kako god da igra, ne morate se vi ovdje svadjati, podrzite Zelju zajednicki da se vratimo pobjedama (nismo odavno pobijedili vala, cak 8 dana ima), ne trebaju nam nikakve prepirke...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ELDIABLO20, Lokomotifa, Pact1921, Proximic, voltron30 i 70 gostiju.