Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Prescritto
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Prescritto » 28 nov 2012, 00:21

moram se raspravljat kad otvoreno laže i vuče me za jezik, kaže juventus namjestao utakmice, pitaš ga za utakmicu, izbjegava odgovor, internet mangupi
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 28 nov 2012, 00:24

@presshito
ja na svojoj strani imam presudu... dakle, vi meni morate dokazati suprotno a ne ja vama..

@juve0244
prcaćemo se još.. ovaj, prcaću vas još :lol: jer ja imam (wait for it) PRESUDU kao argument :lol: ništa mi više ne treba

Jao ovaj novi lik je najjači.. One dječačke fore o kompleksima.. Kompleksaši navijaju za timove poput Juventusa, Manchestera, Reala jer ne mogu podnijeti poraz (primjer calciopoli :lol: ), a navijanje za te timove im je garant da će poraza biti manje nego da navijaju za druge timove. Dakle, ja ne podnosim Juventus, Manchester i sl. zbog sve ove boranije i seljaka iz Bosne koji navijaju za te timove.
NAPRIJED NARODE!

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 28 nov 2012, 00:27

šo mi mjenjaš nik, patetika, jesi li ti napunio tlinest godine? sve dječije fore :lol:

ša bolan ti imaš, procitaj presudu pa onda piši, juventus nije izbacen zbog namjestanja utakmica vec zbog drugih nesportskih radnji koji su svi radili u to vrijeme, samo su pojedine ekipe platile ceh, juventus najveci, a ono lafo ima presudu, joj što me nasmija :lol:

hajd ti čitaj tu presudu pa dođi da diskutujemo :lol:

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 28 nov 2012, 00:34

Prescritto je napisao/la:šo mi mjenjaš nik, patetika, jesi li ti napunio tlinest godine? sve dječije fore :lol:

ša bolan ti imaš, procitaj presudu pa onda piši, juventus nije izbacen zbog namjestanja utakmica vec zbog drugih nesportskih radnji koji su svi radili u to vrijeme, samo su pojedine ekipe platile ceh, juventus najveci, a ono lafo ima presudu, joj što me nasmija :lol:

hajd ti čitaj tu presudu pa dođi da diskutujemo :lol:
da ti ne bih pamtio nik? malo si se precijenio ;)

da, da, nesportske radnje tipa nisu htjeli vratiti loptu protivniku i sl.. i zbog toga izbačeni u drugu ligu..

nego, odoh ja da čitam presudu pred spavanje... priznajem, malo je poduga pa neke dijelove preskočim ali na kraju s uvijek oduševim i sretan zaspim jer piše: Juventus- Serie B! :lol:
Laku noć...
NAPRIJED NARODE!

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 28 nov 2012, 00:41

hajd čitaj ti, potrebno ti je to, jer mozda i prestanes s ovim amebskim komentarima i konačno nađeš tu neku namještenu utakmicu i prestnaše se ofirati, ove tvoje priče ozbiljno svataju samo dječurlija

zipa ovo ono ima presudu, pitaš ga konkretnu utakmicu šuti ko zaliveno

prijateljski savjet, ne ofiraj se više kad veze nemaš ;)

ps

ne trebas mi pamtit nik, vec ga pisi kako je napisano, mozda si ti tako i citao presudu kako ti odgovara a nek kako je napisano pa provaljujes nebuloze :lol:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 nov 2012, 00:54

Ma de pusti ga bolan, vidiš da nije sav svoj. Čuj, mi navijamo za Juve jer smo kompleksaši i bojimo se poraza. :lol:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 28 nov 2012, 00:59

i zato sto smo seljaci iz Bosne, ne treba ni to zaboravit

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 nov 2012, 01:02

Stvarno sam mislio pogledat' neki film, kad vi krenuste sa raspravom :D Na kraju sam odustao od filma, jer ovo je pravi crimi-thriller :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 28 nov 2012, 02:03

Ja sam davno napisao i Zemanu@ i ostaloj kompaniji svi vi kad nadete i jedan mec koji je Juve namjestio cak i u Primaveri Juvea ja cu prestati navijati za Juve pa bujrum
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 28 nov 2012, 09:43

Bez potrebe se raspravljate sa likovima poput @zeman, oni i slicni ovdje na forumu medju milanistima, interistima pa i onaj napolitanc mrze Juve jer je Juve najjaci kroz istoriju u Italiji.Ista stvar ko sto u Engleskoj mrze Liverpool ili Man UTD pa tamo Bayern itd.Nije njima cilj nista dokazivat ili nekakve argumente iznosti nego cisto podjebavat jer su isfrustrirani pobijedama Juventusa.Jbe se njima za presude i slicne stvari, da im je to bitno, argumenti i slicno, ne bi pljuvali po legendarnim fudbalerima koji su igrali za Juve ili bi istakli kad Juve bude ostecen pa uputili neku kritiku al ne jbe se njima, frustracije se moraju izljecit il barem pokusat.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 28 nov 2012, 11:17

Prescritto je napisao/la:hajd čitaj ti, potrebno ti je to, jer mozda i prestanes s ovim amebskim komentarima i konačno nađeš tu neku namještenu utakmicu i prestnaše se ofirati, ove tvoje priče ozbiljno svataju samo dječurlija

rekao sam ti već, ne jednu utakmicu već je juventus imao sudijsku pomoć i naklonost u svim utakmicama odigranim od 1995. (možda i ranije) pa do 2006. (vjerovatno i kasnije :lol: ). Koji su tvoji kontraargumenti? :mrgreen:
NAPRIJED NARODE!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 28 nov 2012, 13:22

http://www.football-italia.net/27799/bo ... 0%93-again" onclick="window.open(this.href);return false;

Bocchetti se povezuje s nama i Napolijem ... u decembru naredne godine mu ističe ugovor tako da bi cijena mogla biti drasticno smanjena. Ovo bi bio odican potez za bilo koji od ova dva kluba.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 28 nov 2012, 14:16

UEFA želi ukinuti Europsku ligu , te proširiti Ligu Prvaka na 64 kluba .
To bi itekako pomoglo Calciu , jer ruku na srce Ligu evrope niko i ne prati dok ne dođe do same završnice .
A svi znamo da je Italija zbog tog takmičenja i neozbiljnosti i izgubila 4. mjesto u Ligi Prvaka :roll:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 28 nov 2012, 15:02

Zeman je napisao/la:
Prescritto je napisao/la:hajd čitaj ti, potrebno ti je to, jer mozda i prestanes s ovim amebskim komentarima i konačno nađeš tu neku namještenu utakmicu i prestnaše se ofirati, ove tvoje priče ozbiljno svataju samo dječurlija

rekao sam ti već, ne jednu utakmicu već je juventus imao sudijsku pomoć i naklonost u svim utakmicama odigranim od 1995. (možda i ranije) pa do 2006. (vjerovatno i kasnije :lol: ). Koji su tvoji kontraargumenti? :mrgreen:
sinoc juve namjestao utakmica, danas imao sudijsku pomoc i naklonost, pa dokle ces sam sebe ugonit u laz, zemljo otvaraj se asap

hoces kontraargument, evo ti ga na, zasto je colina 2000 godine dozvolio da se odigra utakmica peruđa juventus u vaterpolo uslovima ako je juventus imo pomoc sudija lopta uopste nije mogla da otskoci od zemlju, pa je juve izgubio tu tekmu i skudeto automatski?

zasto su ostali klubovi osvajali skudeta u tom periodu, zasto je juve par puta zavrsio 4 il 5 pa izvisio ligu sampiona, zasto je trosio milione i milione svaki prlezani rok i dovodio najbolje igrace ako je vec imao pomoc sudija?

ma libo tebe taki, imas ti presudu :lol: :lol:

e moj djecace jos tebi treba pure da bi ti mogo oko ovog sa mnom pricat, znam da ti je traumaticno djetinjstvo, nije lako kad ti tim primi 12 komada u 3 tekme, cuvaj se ti aritmije ;)
Zadnja izmjena: Prescritto, dana/u 28 nov 2012, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 nov 2012, 16:27

Tim Kola 8-)

slika
Special mentions: Mattia Perin [Pescara], Andrea Poli [Sampdoria], Juan Cuadrado [Fiorentina], Felipe [Siena], Andreas Granqvist [Genoa], Nicola Sansone [Parma], Marek Hamsik [Napoli], Riccardo Montolivo [Milan] and Stefano Mauri [Lazio].
Gol kola i ujedno 100 gol Miccolia u Serie A :D

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 28 nov 2012, 18:16

Prescritto je napisao/la: sinoc juve namjestao utakmica, danas imao sudijsku pomoc i naklonost, pa dokle ces sam sebe ugonit u laz, zemljo otvaraj se asap

hoces kontraargument, evo ti ga na, zasto je colina 2000 godine dozvolio da se odigra utakmica peruđa juventus u vaterpolo uslovima ako je juventus imo pomoc sudija lopta uopste nije mogla da otskoci od zemlju, pa je juve izgubio tu tekmu i skudeto automatski?

zasto su ostali klubovi osvajali skudeta u tom periodu, zasto je juve par puta zavrsio 4 il 5 pa izvisio ligu sampiona, zasto je trosio milione i milione svaki prlezani rok i dovodio najbolje igrace ako je vec imao pomoc sudija?

ma libo tebe taki, imas ti presudu :lol: :lol:

e moj djecace jos tebi treba pure da bi ti mogo oko ovog sa mnom pricat, znam da ti je traumaticno djetinjstvo, nije lako kad ti tim primi 12 komada u 3 tekme, cuvaj se ti aritmije ;)
namiještanje i sudijska pomoć je jedno te isto, ne misliš valjda da sam pod namiještanjem mislio na to da ste igrali 3+ za kladionice :lol:

jednostavan odgovor na kontraargument: zato što samo i isključivo Colinu niste mogli kupiti... izuzetak koji potvrđuje pravilo :lol:

sljedeći odgovor: ponekad ste bili toliko loši da vam ni sudije nisu mogle previše pomoći.. tih sezona kad ste bili 5. bez sudijske pomoći bi bili 10. i tako dalje. igrače ste dovodili zbog lige prvaka naravno, to je bar lako.

tako je, ja imam presudu, a dok god vi ne dobijete poništenje te presude ja sam u pravu 8-)

baš sam nedavno bio na sistematskom, veli doktor srce kao u lava, ma ko švicarski sat... tako da ne brineš.. imam super lijek, kad god sam mrzovoljan dođem juventine prcati :lol:
NAPRIJED NARODE!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 nov 2012, 18:48

Imam samo jedno pitanje za tebe... Kako to da kad ste se na neko vrijeme riješili kriminalaca u Serie A, tvoja mala Romica i dalje ima jedan jedini pišljivi Scudetto? Kako to da, uslijed svog njihovog poštenja, ne uspijevaju ništa značajno napraviti i svakom malo boljem klubu su kanta za napucavanje?

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 28 nov 2012, 18:56

IlCapitano je napisao/la:Imam samo jedno pitanje za tebe... Kako to da kad ste se na neko vrijeme riješili kriminalaca u Serie A, tvoja mala Romica i dalje ima jedan jedini pišljivi Scudetto? Kako to da, uslijed svog njihovog poštenja, ne uspijevaju ništa značajno napraviti i svakom malo boljem klubu su kanta za napucavanje?
kakve to veze ima s bilo čim? :o upravo se tu vidi da si kompleksaš kojem je samo bitan broj trofeja...
roma je mali klub i upravo iz tog razloga je simpatišem, kao što volim st.pauli u njemačkoj, everton u engleskoj itd. zato što ti klubovi imaju poseban duh.. to vaši mozgići ne kontaju, kod vas se sve vrti oko toga je li 28 ili 30 ili 50 trofeja.. takve ljude u stvarnom životu, bilo da su doktori, policajci, političari, profesori kupiš za 500 maraka.. eto, to ste vi.
NAPRIJED NARODE!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 nov 2012, 19:08

Zeman je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Imam samo jedno pitanje za tebe... Kako to da kad ste se na neko vrijeme riješili kriminalaca u Serie A, tvoja mala Romica i dalje ima jedan jedini pišljivi Scudetto? Kako to da, uslijed svog njihovog poštenja, ne uspijevaju ništa značajno napraviti i svakom malo boljem klubu su kanta za napucavanje?
kakve to veze ima s bilo čim? :o upravo se tu vidi da si kompleksaš kojem je samo bitan broj trofeja...
roma je mali klub i upravo iz tog razloga je simpatišem, kao što volim st.pauli u njemačkoj, everton u engleskoj itd. zato što ti klubovi imaju poseban duh.. to vaši mozgići ne kontaju, kod vas se sve vrti oko toga je li 28 ili 30 ili 50 trofeja.. takve ljude u stvarnom životu, bilo da su doktori, policajci, političari, profesori kupiš za 500 maraka.. eto, to ste vi.
Da, klub sa 100-godišnjom tradicijom osvajanja trofeja, milionima navijača, legendama poput Del Piera, Nedveda i Buffona koji su tu ostali kad je bilo najteže, nema nikakvog duha i možeš ga kupiti za 500KM.

Jarane moj, ti imaš jako poremećen sistem vrijednosti. Da, nogomet se igra iz ljubavi prema tom sportu, ali isto tako zbog trofeja. Nemam pojma ko je osnovao Romu ni njenu historiju, niti me zanima, ali sigurno je nisu osnovali da bi bila mali klub i kanta za nabijanje najboljima. Pitaj koga god hoćeš u Rimu, svi bi oni rado htjeli Juventusove, Milanove, Realove trofeje, ali ne mogu ih dobiti...znaš zašto? Zato što su mali, nebitni miševi...

Toliko od mene, uživaj u svojoj nebitnosti.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 28 nov 2012, 19:24

Da, klub sa 100-godišnjom tradicijom osvajanja trofeja, milionima navijača, legendama poput Del Piera, Nedveda i Buffona koji su tu ostali kad je bilo najteže, nema nikakvog duha i možeš ga kupiti za 500KM.
bože presveti :lol: pa nisam rekao da možeš kupiti juventus za 500 KM, već navijače poput tebe koji samo broje trofeje.. treba ljudima crtati sve pa i presudu :mrgreen:
NAPRIJED NARODE!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.