Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Od tebe je nikakav odgovor nisam dobio ali eto citiraj mi taj momenat kad si se osvrnuo na ilegalne radikalne naoružane doseljenike koji uz pomoć režima terorišu Palestince na njihovoj zemlji pa da ti još i povjerujem.
Hamas je politički instrument Izraelskog režima, Netenyahu je javno pozivao Izraelce da šalju novac Hamasu jer je to najbolji način da se Palestinci prikažu onakvim kakvim se danas žele prikazati.
Definicija terora: " zastrašivanje ljudi zarad političkih ambicija", ti sad sam procjeni ko sve može da uleti u tu skupinu terorista.
Nemam ja problem osuditi bilo koga kao musliman, meni je receno " ko ubije jednog nevinog čovjeka kao da je pobio cijeli svijet" ali ti imaš problema sa dvostrukim aršinima pa ne želiš da vidiš da su mnogi režimi zapadnih zemalja u suštini po definiciji i teroristički.
Hamas je politički instrument Izraelskog režima, Netenyahu je javno pozivao Izraelce da šalju novac Hamasu jer je to najbolji način da se Palestinci prikažu onakvim kakvim se danas žele prikazati.
Definicija terora: " zastrašivanje ljudi zarad političkih ambicija", ti sad sam procjeni ko sve može da uleti u tu skupinu terorista.
Nemam ja problem osuditi bilo koga kao musliman, meni je receno " ko ubije jednog nevinog čovjeka kao da je pobio cijeli svijet" ali ti imaš problema sa dvostrukim aršinima pa ne želiš da vidiš da su mnogi režimi zapadnih zemalja u suštini po definiciji i teroristički.
Ma isto sto je bilo 2016, "Muslim ban"Winters je napisao/la: ↑18 nov 2023, 11:45Ukidanje viza ilegalnim imigrantima i očitim pobornicima općeg kalifata, Hamasa i ostalih terorističkih ćelija nije nikakva mržnja prema muslimanima već zdravi razum. Dovoljno je pogledati u što se pretvorio dobar dio zapadne Europe i Skandinavije sa politikom otvorenih granica i primanjem "kulturnih obogačivača" nauštrb neke raznolikosti na kontinentu. Angela Merkel i EU su napravili nepopravljivu štetu koja nas već sada košta a problemu se ne nazira kraj i bojim se pomisliti šta nas tek još čeka.ASD je napisao/la: ↑18 nov 2023, 06:22Nisam naravno za Trumpa. Međutim, ilegalne imigrante niko ne voli i mora se smisliti način kako da ih se otjera.
Pazi sad, to su ilegalni migranti. Počinili su samim dolaskim nekoliko krivičnih djela.
Oni i trebaju da su u logorima, dok ih se ne protjera. Kapiraš?
U tvojoj zemlji ti se ilegalni kriminalci šeću slobodno bez papira. Odu iz Kladuše u Neum na more.
Svestrani Fafo dominira kao i socijalni radnik.![]()

Neka je, nije ni to problem.
Medjutim, zanimljivo je kako dobar dio Bosnjaka Ukrajincima gleda u svaki zalogaj i od istih su ohladili zbog Izraela, a kod ovih je ipak sve razumljivo, pa i Milosevic i Seselj.
Zapravo ne znam sto napisa zanimljivo. Savrseno je jasno zbog cega su takvi kriterijumi.
Zanimljivo je meni da neko misli da Palestinci imaju bilo kakvu vladu koja ih predstavlja a zadnje izbore imali prije dvadeset godina i to u okolnostima gdje su prilike za malverzacije i prevaru daleko pogodnije nego ovdje kod nas.
- Centre forward
- Kontakt:
Ne postoji ijedan razlog na svijetu da abolira ovog koji šuruje sa Šešeljom i ostalim deklarisanim mrziteljima muslimana. Al' ono, ti si protiv Amera pa možemo bit' jarani i 3x se grlit'.
Da, i to što nemaju izbore 20 godina i što su prevare i malverzacije na visokom nivou isto dosta govori, ko hoće da vidi, naravno.
Da, i to što nemaju izbore 20 godina i što su prevare i malverzacije na visokom nivou isto dosta govori, ko hoće da vidi, naravno.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Pa zapadne vrijednosti koje se danas temelje na ateizmu su u suštini kontra bilo kakve religije. Katolička crkva je odavno samo instrument, tvrde da slijede Isusa u svijetu u kojem se promoviše blud, nemoral, kriminal, droga, kocka, alkohol, lqbt i šta sve još ne, eto takvi će zaštiti vjernike garant.Centre forward je napisao/la: ↑18 nov 2023, 13:36Ne postoji ijedan razlog na svijetu da abolira ovog koji šuruje sa Šešeljom i ostalim deklarisanim mrziteljima muslimana. Al' ono, ti si protiv Amera pa možemo bit' jarani i 3x se grlit'.
To što nemaju izbore dvadeset godina govori da nisu u poziciji da ih imaju što je i razumljivo, Palestina je odavno okupirana zemlja i zakon jačeg je tamo na snazi još kako su teroristi iz Engleske preuzeli istu, bez volje Izraela ta Palestinska samouprava ne može ni postojati nit ovakva može raditi bilo šta mimo interesa Izraela.
- LegendaIvica
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
E čuj mi pretvorili temu u Hamas i Memri TV, a on doslovice postavljao redovno linkove sa yebenog I24News

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pomrli svi iz IDF, a i svi drugi koji slave genocid u Gazi i ubijanje djece,a ima ih pofino. Haman da bi rijetko tko ostao živ u Izraelu koliko su bolesna nacija.
Ma pusti botinu, ne mozes od takvih ocekivat ista normalnobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 nov 2023, 14:48E čuj mi pretvorili temu u Hamas i Memri TV, a on doslovice postavljao redovno linkove sa yebenog I24News![]()
![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nista novo uvijek su arapi imali bolje odnose sa srbima i srbijom kroz historiju nego sa nama, en samo pogledaj sta UAE radi na polju investicija u Srbiji i budali isaret bude dovoljan, osim bosnji on umjesto gledanje svoje guzice i svoje koristi istjeruje krive Drine nad kojim nema nikakvog utjecaja, i ono malo podrske vani sto ima pokusava da uništi
Narod za izučavanja

Ne znam šta želite, eno Senad je doveo u goste rabina koji ima prodavnice sexi igračaka da malo relaksira odnose i da nam objasni kako su Palestinci žrtve Hamasa.Robust je napisao/la: ↑18 nov 2023, 16:33
Nista novo uvijek su arapi imali bolje odnose sa srbima i srbijom kroz historiju nego sa nama, en samo pogledaj sta UAE radi na polju investicija u Srbiji i budali isaret bude dovoljan, osim bosnji on umjesto gledanje svoje guzice i svoje koristi istjeruje krive Drine nad kojim nema nikakvog utjecaja, i ono malo podrske vani sto ima pokusava da uništi
Narod za izučavanja![]()
- Centre forward
- Kontakt:
chily ti opet crno-bijelo ybt ljulja. Pa kakav sad rabin ima veze sa tim napisanim.
A napis'o je golu i surovu istinu. Pola tih zemalja Islamskog svijeta ne zna da postojimo, pola nas nije priznalo i masu još stvari.
Najofirniji i kraljevi hipokrizije su mi ipak Turci za koje nepismeni puk ovdje vjeruje da su nam "prijatelji".
Predstavnik Palestine se grli sa Šešeljem. Ko god se grli i ljubi sa Šešeljem i njemu sličnim on je moj NEPRIJATELJ.
A napis'o je golu i surovu istinu. Pola tih zemalja Islamskog svijeta ne zna da postojimo, pola nas nije priznalo i masu još stvari.
Najofirniji i kraljevi hipokrizije su mi ipak Turci za koje nepismeni puk ovdje vjeruje da su nam "prijatelji".
Predstavnik Palestine se grli sa Šešeljem. Ko god se grli i ljubi sa Šešeljem i njemu sličnim on je moj NEPRIJATELJ.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Pa grlio se Klinton nekad sa Miloševićem, Franjom, grlio se i sa Alijom. Macron je Putina poštovao ko oca rođenog, Bakir i Vučić sjedili skupa i mezetili, nekad su Rusi i Ameri saveznici bili i Ukrajinu skupa čistili od nacista.Centre forward je napisao/la: ↑18 nov 2023, 17:21chily ti opet crno-bijelo ybt ljulja. Pa kakav sad rabin ima veze sa tim napisanim.
Ti svijet posmatraš kroz prizmu diplomatije koja je primjer koliko je čovječanstvo zatupljeno kad se slijepo vodi nekim idealima, rekao sam već nekad su lideri bar bili lideri, na prvim linijama fronta, ginuli za te ideale kakvi god da su, danas samo sirotinja gine.
On kad meni napiše UAE ti čitaš muslimanska zemlja a ja čitam Američki podanik. Isto kao i Qatar, Saudija, Maroko, Egipat,itd tamo gdje nije moglo diplomatijom stanje je u još gorem rasulu i hausu, čitaj Jemen, Sirija, Afganistan, Iraq. Isto je i kod nas, ne možemo otvoreno priznati da nas sve skupa na balkanu ne šljivi niko pet posto i da se ne pitamo ni u svojim državama. Hajmo bit realni, u Americi imaš 11% veterana koji su beskućnici dok se financiraju razni novi ratovi u milijardama. EU mora igrat po pravilima, nema svoj suverenitet, ovisna o NATu.
Turci gledaju svoje interese, imaju dobar položaj i poprilično razvijenu vojsku da mogu biti bar neki faktor u raspodjeli interesa. Narod ne šljivi niko, Erdogan dok je bio opozicija tražio je vojsku u Bosni i Palestini, sad kad je na vlasti ipak drugačije vaga, čak i ovakav on smeta necijim interesima i to je jedan od razloga što Turska nije u EU ili što bi ga neki na tenkovima skinuli.
Sloboda narodima prijatelju, Jugoslaviju je srušio nacionalizam pod maskama demokratije i suvereniteta, uvijek sam najprije da se narodi na ovim prostorima pomire i da se uzajamni odnosi grade na istini i pravdi. Ne mogu prihvatiti koncept u kojem nam je čitava Evropa prijatelj samo su oni s kojima živimo neprijatelji, meni je interes da živim u miru a najbitniji preduslovi za to su da se s komšijom izmirim.
Znam, utopija, nerealno, naivno ali ako pristanem biti dio tog narativa u kojem se mrzimo i čekamo kao neku novu priliku za obračun isti sam, opet smo svi skupa u ovoj BiH a i na balkanu prije ili poslije da izvineš popušili, kako je krenulo nece nas ni biti ovdje, bicemo svi skupa dijaspora pa možda je i to neko riješenje za mir na ovim prostorima.
Ne znam ko će ovo u opšte pročitati, na široko sam ovo razvukao, ti meni stavljaš Šešelja i nekog ambasadora neke Palestine ovdje, ovaj da može i lidere Hamasa bi ugostio i to ne što ih voli nego što se raduje svakom ko mrzi Ameriku. Ja volim Ameriku, sve dobre ljude u njoj, samo nek se izbori za svoj suverenitet, svijet bi bio ljepše i sretnije mjesto.
Zrtvovati svoju budućnost zbog bezuvjetnog navijanja za bracu koju i ne poznajes , a ne razmisljati o posljedicama toga dok istovremeno ta ista "braca" se sastaju sa tvojim dzelatima kao sto su radili i u prošlostichily-rz je napisao/la: ↑18 nov 2023, 18:18Pa grlio se Klinton nekad sa Miloševićem, Franjom, grlio se i sa Alijom. Macron je Putina poštovao ko oca rođenog, Bakir i Vučić sjedili skupa i mezetili, nekad su Rusi i Ameri saveznici bili i Ukrajinu skupa čistili od nacista.Centre forward je napisao/la: ↑18 nov 2023, 17:21chily ti opet crno-bijelo ybt ljulja. Pa kakav sad rabin ima veze sa tim napisanim.
Ti svijet posmatraš kroz prizmu diplomatije koja je primjer koliko je čovječanstvo zatupljeno kad se slijepo vodi nekim idealima, rekao sam već nekad su lideri bar bili lideri, na prvim linijama fronta, ginuli za te ideale kakvi god da su, danas samo sirotinja gine.
On kad meni napiše UAE ti čitaš muslimanska zemlja a ja čitam Američki podanik. Isto kao i Qatar, Saudija, Maroko, Egipat,itd tamo gdje nije moglo diplomatijom stanje je u još gorem rasulu i hausu, čitaj Jemen, Sirija, Afganistan, Iraq. Isto je i kod nas, ne možemo otvoreno priznati da nas sve skupa na balkanu ne šljivi niko pet posto i da se ne pitamo ni u svojim državama. Hajmo bit realni, u Americi imaš 11% veterana koji su beskućnici dok se financiraju razni novi ratovi u milijardama. EU mora igrat po pravilima, nema svoj suverenitet, ovisna o NATu.
Turci gledaju svoje interese, imaju dobar položaj i poprilično razvijenu vojsku da mogu biti bar neki faktor u raspodjeli interesa. Narod ne šljivi niko, Erdogan dok je bio opozicija tražio je vojsku u Bosni i Palestini, sad kad je na vlasti ipak drugačije vaga, čak i ovakav on smeta necijim interesima i to je jedan od razloga što Turska nije u EU ili što bi ga neki na tenkovima skinuli.
Sloboda narodima prijatelju, Jugoslaviju je srušio nacionalizam pod maskama demokratije i suvereniteta, uvijek sam najprije da se narodi na ovim prostorima pomire i da se uzajamni odnosi grade na istini i pravdi. Ne mogu prihvatiti koncept u kojem nam je čitava Evropa prijatelj samo su oni s kojima živimo neprijatelji, meni je interes da živim u miru a najbitniji preduslovi za to su da se s komšijom izmirim.
Znam, utopija, nerealno, naivno ali ako pristanem biti dio tog narativa u kojem se mrzimo i čekamo kao neku novu priliku za obračun isti sam, opet smo svi skupa u ovoj BiH a i na balkanu prije ili poslije da izvineš popušili, kako je krenulo nece nas ni biti ovdje, bicemo svi skupa dijaspora pa možda je i to neko riješenje za mir na ovim prostorima.
Ne znam ko će ovo u opšte pročitati, na široko sam ovo razvukao, ti meni stavljaš Šešelja i nekog ambasadora neke Palestine ovdje, ovaj da može i lidere Hamasa bi ugostio i to ne što ih voli nego što se raduje svakom ko mrzi Ameriku. Ja volim Ameriku, sve dobre ljude u njoj, samo nek se izbori za svoj suverenitet, svijet bi bio ljepše i sretnije mjesto.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako neofirno provuče tezu o ukrajinskim nacistima
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- tuzlak1987
- Kontakt:
Palestinci kao i svi gledaju samo svoje interese. Oni su svoju stranu po interesima izabrali samo su Bosnjaci glupi brinu se za Palestince koji i ne znaju gdje se nalazi Bosna i rizikuju svoju buducnost iako imaju zajednickog neprijatelja kojeg i Ukrajina.
Bosnjaci ne kontaju da savez ne ide po vjeri i da bi u slucaju velikog rata bili na strani sila kojima pripada Izrael sto Srbiji i Rusiji odgovara jer bi ovi sto su za Palestinu prouzrokovali gradjanski rat izmedju Bosnjaka.
Bosnjaci ne kontaju da savez ne ide po vjeri i da bi u slucaju velikog rata bili na strani sila kojima pripada Izrael sto Srbiji i Rusiji odgovara jer bi ovi sto su za Palestinu prouzrokovali gradjanski rat izmedju Bosnjaka.
Misli coj'k na WW2 vjerovatno
Za ovo gdje kaze da narod niko ne sljivi je istina, samo to ne moze dovijeka, iako stvaraju ove generacije da sto vise vjeruju vladi.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 18 nov 2023, 19:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa I Amrikanci se sastaju sa nasim dzelatima na obe strane I guzice bi dali da ih Srbi hoce pa I nas bacili pod most