FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 15 mar 2014, 23:54

Tomica definitivno nema ni protiv Sirokog... Prednji krizni su nategnuti i meniskus, znace se u narednim danima koliko je ozbiljno... Koji smo mi pehovi sunce ti poljubim...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 16 mar 2014, 00:19

Do derbija ce on biti spreman.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 16 mar 2014, 00:29

E vala da nije Bogdu nikako igrao za derby mnogo je važnija utakmica protiv širokog, stvarno idu ti pehovi sa povredama i nikako da stanu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 16 mar 2014, 00:39

Valjda ce Tomic ovih dana znat sta ce bit s koljnom,bez njega ce bit tesko.
a i Zola jos nije davlja oporavljen

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 16 mar 2014, 01:04

Steta, Svraka, Jamak i Zola moraju ovo izgurat aBd.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 16 mar 2014, 01:10

Ne moze Zola ovu sezonu nista iznijeti nazalost. Pomalo ga ubacivati pa vidjeti iduce sezone sta ce biti. Najvise nade polazem u Svraku, Jamaka, Hasanovica dok se ne vrati Tomic, jer nema druge.

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 16 mar 2014, 01:25

Zna li netko šta je sa Kerlom ? Jel čovjek povrijeđen ili je njegov "hronični" problem sa ugovorom ? Malo me čudi od Dine da Brkovića ili Alibašića nismo vidjeli, kad već ovoliko rovitih u veznom redu imamo, Svraka bi mogao da se vrati u sredinu a neko brži i prodorniji da igra na toj lijevoj strani...
Željezničar za život cijeli !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 mar 2014, 01:32

Meni se cini da se Kerla dobro zavadio sa svima... Dan prije derbija pola sata je zakasnio na trening, Amar bio tu kad je dolazio i vidi se da medju njima nije sve kako treba, a niti sa ostalima u timu... Mislim da njega necemo vise gledati jer mi se cini da normalno trenira, ali nikad ne dobija priliku u prvom timu...

Da hoce napokon srediti papire Dedicu pa da imamo beka, kakvog takvog, iako ni meni nije bas nesto, pa da Bucan moze na lijevo krilo a Svraku vratiti u sredinu. I mene takodje cudi zasto Brkovic ne igra a na pripremama je zabijao i bio dobar...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 16 mar 2014, 09:22

FORZA ŽELJO
Ja te volim, volim Željo..

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 16 mar 2014, 09:25

FKZ1921 je napisao/la:Gledao sam omladince u Zenici sa Vitezom.
Kadeti dobili 1:0, junori 4:2.
Obje utakmice poprilicno rutinski.
Ništa posebno nisam primjetio osim tuga sto Memija bas odskače.
Hvala drug. Stvarno si osvježenje na ovom forumu. Donosiš neke vijesti koej slabo ko zna i prati a npr mene interesuju.
Znaš li možda jel onaj Hidić potpisao gore u Plzenu jer vidim nije bio u sastavu juniora protiv Travnika?
Moramo jako danas ovo odraditi i onda imamo 6 dana odmora. Svraka bi mogao u sredinu a Hodžić na krilo. Ramić istureni. Nadam se da će Tomo biti dobro. Nije mi jasno što je uošte igrao derbi j.b. ih derbi mogao je igrati Brković ili Baja od početka a Svraka na svojoj poziciji. Znam ja da su na derbiju i menadžeri pa je možda i sam Tomić želio da igra ali nisu mu trebali dati. Kup je dosta manje bitan a menadžeri koji prate nekoga duže vrijeme neće ništa propustiti sa jednom tekmom.
Evo tražio si i neku ideju pa mi naumpade. Amar reče treba nam 30.000 eura za te reflektore na terenu. Hajmo organizovati akciju da raja prikupi, navijači da se nešto konkretno uradi a ne sve prosipanje iz šupljeg u prazno. Gledam ima neke raje koja se šverca a sigurno ima da plati kartu. Hajmo nas 1000 fanatika preuzeti na sebe da od 10 svojih poznanika uzmemo po 6 maraka za reflektore uključujući i sebe. 10000 ljudi po 6 maraka eto nam reflektora za tu djecu jbm mu mater.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 mar 2014, 09:26

Sta je sa Benjom hocel biti on u kombinacijama .

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 mar 2014, 09:40

izdržaću, preboljeću, ne bojim se još sam mlad :mrgreen:

ni njima ne igra najbolji igrač + još dva startera, a svakako su mnogo slabiji. koliko god da je nama tomić vrijedan njima bi trebalo biti još teže. zabiti jedan rani gol i skinuti pritisak, pa onda ganjati još jedan. mislim da ćemo dobiti lakše nego što većina očekuje.

a onda preko radne sedmice vidjeti gdje smo i šta smo. možda i nije tako loša situacija s tomićem, nego neće da kažu da će ga pričuvati jer je ova tekma objektivno stvarno bitna...ali malo lakša. dobro bi bilo da se benjo vrati da možemo stanu gurnuti naprijed, sada njega u trku niko u ligi ne može čuvati.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 16 mar 2014, 09:43

zaboljisportuBiH je napisao/la: Evo tražio si i neku ideju pa mi naumpade. Amar reče treba nam 30.000 eura za te reflektore na terenu. Hajmo organizovati akciju da raja prikupi, navijači da se nešto konkretno uradi a ne sve prosipanje iz šupljeg u prazno. Gledam ima neke raje koja se šverca a sigurno ima da plati kartu. Hajmo nas 1000 fanatika preuzeti na sebe da od 10 svojih poznanika uzmemo po 6 maraka za reflektore uključujući i sebe. 10000 ljudi po 6 maraka eto nam reflektora za tu djecu jbm mu mater.
Sami smo sebi dušmani. Toliko ološa dođe na tribinu da je to za nepovjerovati. Glavni momci su fino rekli da se nema šta paliti, da ćemo paliti samo na derbijima, ali opet stoka baca petarde i mi smo zbog 10tak petardi dobili kaznu od 1000km, znači apsolutno bezveze, ništa nismo dobili sa onim petardama protiv Zrinje.
I ja sam za bilo kakvu akciju u kojoj direktno mogu pomoći svome klubu, ali rijetko će ti ko dati 6km a da ne dobije ništa.

@terbajt Biće Benjo danas u kombinacijama, ali mišljenja sam da će ući tamo oko 80te i to ako budemo imali povoljan rezultat.

Što se tiče povreda, nešto očigledno ne štima sa našom strukom, ili je to do nekvalitetnog terena na kojim naši igrači igraju/treniraju. Pravi se pritisak na mišiće i koljeno i vrlo lako se mogu povrijediti. Što se tiče Kerle, šupak je pravi ako se zavadio sa svima, znači, branio bih ga da se zakačio sa 2-3 lika, jer može biti da je upravu, ali ako se zakačio sa svima, onda je to definitivno do njega.
Ja te volim, volim Željo..

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 mar 2014, 09:47

Neka moja saznanja su da je Slavija u veoma losoj situaciji , ne vezano za tabelu , vec jednostavno u klubu im je raspad sistema . Ipak , ne zelim da nas to opusti , moramo odigrati kako dolikuje sampionima i pretendentima za novu titulu . Osim bodovnog stanja , njima bi motiv mogao biti i svaki dodatni motivacijski dinar koji im neko sa strane ponudi , pa jos jednom pozivam na oprez u ovoj , za nas , veoma bitnoj utakmici . U ovakvom rosteru , sa dosta rovitih i povrijedjenih , svaki novi izostanak bi bio katastrofa , zbog loseg stanja terena u Lukavici i moguce tvrde igra domacina moramo biti posebno oprezni . Trebaju nam ta tri boda ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 16 mar 2014, 10:08

@zaboljisportuBiH ne znam dappli je ro moguće, a mislim da jeste jer i to utiče na infrastrukturu. Klub treba od uefinog novca izdvojiti tih 30000 € i riješit to pitanje reflektora. Preče im je to nego prskalice. Pišem sa mobitela, halali na greske

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 16 mar 2014, 10:28

Fudbaleri Željezničara ni na gostovanju kod Slavije neće biti u najjačem sastavu. Šef stručnog štaba Dino Đurbuzović neće moći računati na povrijeđene Tomislava Tomića i Vernesa Selimovića :x ...
Zamjene su im (D. Sadiković, Bajić) totalno van forme. Moglo bi biti patnje i nerviranja danas. :(
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 mar 2014, 10:29

Najbitniji dio prvenstva jos igranje subota srijeda a mi puni povreda.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 16 mar 2014, 10:33

Adviser je napisao/la:
Fudbaleri Željezničara ni na gostovanju kod Slavije neće biti u najjačem sastavu. Šef stručnog štaba Dino Đurbuzović neće moći računati na povrijeđene Tomislava Tomića i Vernesa Selimovića :x ...
Zamjene su im (D. Sadiković, Bajić) totalno van forme. Moglo bi biti patnje i nerviranja danas. :(
Dado umjesto Tomice , Svraka lijevo , Ara desno Ramic u napad.
Lagano dobijamo 0:2
Ramic zabija.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 16 mar 2014, 10:57

Bio bih presretan sa 0-1
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 mar 2014, 11:01

ne bi ja cijenio da je d. sadiković totalno van forme zato što nije previše pokazao na prvom derbiju u životu sa 18 godina. a bajić je bio indolentan kao i uvijek, ni on nije van forme, on svakako u ovoj fazi razvoja samo gleda kako će je zveknuti lijevom :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.