De nahajcaj još koji profil da rigotinama provociraš reakcije, svakako ti je to intelektualni dometQuartararo je napisao/la: ↑14 sep 2025, 19:39Bruda opasno te ovaj proziva. Izderi ga.Masqareda je napisao/la: ↑14 sep 2025, 17:59Tripko napisa pitanje kad ce odigrat prvu utakmicu i covjek sutradan ubaci 21 poen. Imaj obraza i povuci se. Nisu ni Bosnje bas toliko glupe da ne kontaju neke stvari. Komentari na drustvenim mrezama sve govore. Bekir se izgleda povlaci pa mozda saznamo istinu.![]()
TripleThreat je napisao/la: ↑11 sep 2025, 18:12Ma lik tek jučer odradio prvi trening, a pitanje je još kad će prvu utakmicu...![]()

Quartararo je napisao/la: ↑25 avg 2025, 20:02Brajko, bolje se ne zalijetati ni sa euforijom. Gubimo sve, tučemo samo Kipar. To je naš maksimalni domet.![]()
Quartararo je napisao/la: ↑21 avg 2025, 20:18Realna prognoza :
Kipar W + 8 razlike
Španjolska L - 10 razlike
Italija L - 16 razlike
Grčka L -22 razlike
Gruzija L - 6 razlike
![]()
Quartararo je napisao/la: ↑31 avg 2025, 02:01Brajko, mene zvali pesimistom kada sam napisao kako će se prvenstvo odvijati te da gubimo bez problema od svakog osim nebitnog Kipra. Samo sto sam nas precjenio, napuniše Španjolci koš do vrha. Brukaju se bezveze, najbolje ugasiti repku u svakom sportu.![]()