RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
ja tursku i francusku nisam spomenuo. a zelji je direktor u dva navrata prodao tekmu. prvo je prodao kad je poceo bojkot. pa kasnije na grbavici kad smo vodili 2:0, pa kajta ostao u svlacionici da mu nesto kazu. kasnije govorio visci na terenu hajde vise prodji sklanjajuci se. kapiten danasnji.
vidim tema je aktivnija nego kad Velezu dobro ide...to i jesmo mi, u blacenju 1000 jezika...
"drago" mi je da su i oni sa uvijek negativistickim komentarima konacno dosli na svoje...sa milijardu informacija o kupoprodajama o kojima su do sada bar iz meni nepoznatih razloga sutili..a sada svi odjednom sve znaju...i ko je sta prodao..i ko je kome sta rekao..i ko kakve slike ime...ko je koga udario...gdje je ko pio pivu itd itd....al dobro...okrecemo jos jedan dobro poznat krug scenarija kojeg smo svi mi vec puno puta vidjeli...
u svakom slucaju FORZA VELEZ....i mislim da je nerealno ocekivati da u ovakvoj atmosferi medju ljudima u mostaru koja se u zadnje vrijeme stvorila a kulminirala porazom od Rudara (a nemogu se oteti dojmu da su neki ljudi u neku ruku jedva docekali da se to i dogodi) da se pobijedi ni vrbanjusa, a ne neki ozbiljniji klubovi sa kojima se trebamo susresti u narednim kolima PL...
zato, ako je ikako moguce, malo spustite loptu...i da se razumijemo sto se mene licno tice ja ne navijam ni za jednu stranu..velez generalno trosi ljude...da nam sutra enver maric dodje za trenera ruku bi dao da nakon 6-7-8 kola nekih eventualnih losih rezultata bi bilo komentara...ma dobar je mara..ali nije on za ovoga..nije ovo njemacka..a mozda je covjek i ostario malo..bio bolestan...'ta ce...ova sredina ne postuje nikoga...jedina prednost koju bi imao mara je sto bi imao malo vise kredita kod raje...ali opet kazem i imam nekakav dojam da cak i on nakon odredjenog vremena a da se eventualno poklope neki losi rezultati bi "zavrsio" sa jako slicnim komentarima svih tih nekih kvazi-mostaraca omotanih u plast ljubavi prema Velezu...
zelim da docekam dan kad ce Velez kao klub biti toliko jak da mu neke ulicne, sitnointeresne price sa raznoraznih kafa nece kvariti atmosferu i dovoditi do toga da se sezone zavrsavaju sa promjenama po 3 trenera..nego kad ce kao klub reci..ma ko vas j... mi imamo plan, pa makar se raspali isfurat cemo svoj plan i vozdra...
takodjer je jako ruzno...da sam na utakmici protiv rudara u srijedu dozivio da...eto da ne lazem..nije od prve..ali od desete do 90 minute ljudi u neku cudnu ruku cak i zele da velez izgubi..takav sam dojam ja stekao..jer vec nakon 10 minuta je pocela nervoza i j.... majke svojim igracima...jedino sto je preostalo da jos otvoreno pocne "raja" navijati za protivnicki tim...mislim da nam je samo ta faza ostala...naravno sve ovo sto kazem govorim za "raspolozenje" medju ljudima na centralnoj tribini...(takodjer da se razumijemo smatram da je velez igrao lose)
kao sto rekoh...FORZA VELEZ...i pokusajte malo spustiti loptu...nije moguce da bas sve ne valja, a prica je trenutno takva kao da sve ne valja...lakopo...
"drago" mi je da su i oni sa uvijek negativistickim komentarima konacno dosli na svoje...sa milijardu informacija o kupoprodajama o kojima su do sada bar iz meni nepoznatih razloga sutili..a sada svi odjednom sve znaju...i ko je sta prodao..i ko je kome sta rekao..i ko kakve slike ime...ko je koga udario...gdje je ko pio pivu itd itd....al dobro...okrecemo jos jedan dobro poznat krug scenarija kojeg smo svi mi vec puno puta vidjeli...
u svakom slucaju FORZA VELEZ....i mislim da je nerealno ocekivati da u ovakvoj atmosferi medju ljudima u mostaru koja se u zadnje vrijeme stvorila a kulminirala porazom od Rudara (a nemogu se oteti dojmu da su neki ljudi u neku ruku jedva docekali da se to i dogodi) da se pobijedi ni vrbanjusa, a ne neki ozbiljniji klubovi sa kojima se trebamo susresti u narednim kolima PL...
zato, ako je ikako moguce, malo spustite loptu...i da se razumijemo sto se mene licno tice ja ne navijam ni za jednu stranu..velez generalno trosi ljude...da nam sutra enver maric dodje za trenera ruku bi dao da nakon 6-7-8 kola nekih eventualnih losih rezultata bi bilo komentara...ma dobar je mara..ali nije on za ovoga..nije ovo njemacka..a mozda je covjek i ostario malo..bio bolestan...'ta ce...ova sredina ne postuje nikoga...jedina prednost koju bi imao mara je sto bi imao malo vise kredita kod raje...ali opet kazem i imam nekakav dojam da cak i on nakon odredjenog vremena a da se eventualno poklope neki losi rezultati bi "zavrsio" sa jako slicnim komentarima svih tih nekih kvazi-mostaraca omotanih u plast ljubavi prema Velezu...
zelim da docekam dan kad ce Velez kao klub biti toliko jak da mu neke ulicne, sitnointeresne price sa raznoraznih kafa nece kvariti atmosferu i dovoditi do toga da se sezone zavrsavaju sa promjenama po 3 trenera..nego kad ce kao klub reci..ma ko vas j... mi imamo plan, pa makar se raspali isfurat cemo svoj plan i vozdra...
takodjer je jako ruzno...da sam na utakmici protiv rudara u srijedu dozivio da...eto da ne lazem..nije od prve..ali od desete do 90 minute ljudi u neku cudnu ruku cak i zele da velez izgubi..takav sam dojam ja stekao..jer vec nakon 10 minuta je pocela nervoza i j.... majke svojim igracima...jedino sto je preostalo da jos otvoreno pocne "raja" navijati za protivnicki tim...mislim da nam je samo ta faza ostala...naravno sve ovo sto kazem govorim za "raspolozenje" medju ljudima na centralnoj tribini...(takodjer da se razumijemo smatram da je velez igrao lose)
kao sto rekoh...FORZA VELEZ...i pokusajte malo spustiti loptu...nije moguce da bas sve ne valja, a prica je trenutno takva kao da sve ne valja...lakopo...
- Titova-Juga
- Kontakt:
nonda_83 je napisao/la:vidim tema je aktivnija nego kad Velezu dobro ide...to i jesmo mi, u blacenju 1000 jezika...
BAŠ SVE OVO NAVEDENO GORE ME NAJVIŠE NERVIRA U ROĐENOM GRADU !

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
i ja se slazem sa pojedincima koji zagovara da se loma spusti lopta
Trebaju promjene(to je sigurno) ali korak po korak,nista naglo.Treba sada da se malo mobilisemo, da se malo dignemo da ne dodjemo u opasnu zonu,jer jos jedan kiks kuci mi smo u borbi za opstanak
.Zato nastavimo sa podrzavanjem kluba(mi druge alternative nemamo) ali isto tako i nastavimo sa pritiskom na klub da se naprave odgovarajuce i adekvatne promjene u boljem radu kluba kao i samog pristupu i odnosu igraca prema igri na terenu ali i prema gledaocima.(ovakva igra i ponasanje su nedopustljivi)
P.S.Odovica dovesti za trenera pa da krenemo naprijed(nikad nisu objasnili sto su ga otjerali a ostavio nas u ligi kad je bilo najteze,sad je vrijeme da ga vrate,covjek je posten i pravi je trener
)
FORZA VELEZ

P.S.Odovica dovesti za trenera pa da krenemo naprijed(nikad nisu objasnili sto su ga otjerali a ostavio nas u ligi kad je bilo najteze,sad je vrijeme da ga vrate,covjek je posten i pravi je trener

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Ovo je po meni najveca greska da je prihvacena Mirzina ostavka. Sada niko normalan ne preuzima vruc krompir a on ostavlja Velez u najgorem trenutku.
Vozdra rodzeni.De mi recite mogu li ja regularno doc sa sinom na tekmu kad bude Zeljo dolazio, mislim ja sam samo navijac koji voli Zelju a nema nista protiv drugih a usput bi i malo obiso prelijepi Mostar.
-
- Kontakt:
naravno da mozes....
svak je dobro dosao
samo nemoj provocirat sjedi normala na tribinu i sa sinom gledaj tekmu.

svak je dobro dosao
samo nemoj provocirat sjedi normala na tribinu i sa sinom gledaj tekmu.

Nemoj slaviti vaskrs i siguran siAlipasino je napisao/la:Vozdra rodzeni.De mi recite mogu li ja regularno doc sa sinom na tekmu kad bude Zeljo dolazio, mislim ja sam samo navijac koji voli Zelju a nema nista protiv drugih a usput bi i malo obiso prelijepi Mostar.

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Da ne bi bilo sve tako crno,Velež ima jedan napredak,a to su gostovanja.
I sa puno jačim timom od ovog sadašnjeg,prije bi se bod na strani smatrao podvigom a pobjeda protiv otpisanog Đerzeleza bi bila povod za slavlje sa vatrometom.Da li je to do komiteta,do normalizacije,do glave igrača,ne znam ali je napredak jako dobar.
S druge strane,da ne bi sve bilo tako bijelo,nekad u Vrapčićima nisu imali šta tražiti ni Željo ni Široki ni Sarajevo,danas nas može svaka taraba dobiti.
Idemo dalje...
I sa puno jačim timom od ovog sadašnjeg,prije bi se bod na strani smatrao podvigom a pobjeda protiv otpisanog Đerzeleza bi bila povod za slavlje sa vatrometom.Da li je to do komiteta,do normalizacije,do glave igrača,ne znam ali je napredak jako dobar.
S druge strane,da ne bi sve bilo tako bijelo,nekad u Vrapčićima nisu imali šta tražiti ni Željo ni Široki ni Sarajevo,danas nas može svaka taraba dobiti.
Idemo dalje...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
tako je tepsija, da je sve tako crno i nije!!!
ali vidim mnogi vi za vid svojih neki ciljeva/motiva žele stanje prikazati takvim
kakav crni đonko ljudi moji dragi???
to je ono od dva zla, mnogo gora varijanta!
ali vidim mnogi vi za vid svojih neki ciljeva/motiva žele stanje prikazati takvim
kakav crni đonko ljudi moji dragi???

to je ono od dva zla, mnogo gora varijanta!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Takvi su najgoriAlipasino je napisao/la:Vozdra rodzeni.De mi recite mogu li ja regularno doc sa sinom na tekmu kad bude Zeljo dolazio, mislim ja sam samo navijac koji voli Zelju a nema nista protiv drugih a usput bi i malo obiso prelijepi Mostar.

Salim se bola.Jasta ces vec doci,ne trebas se brinuti.Nego kad dodju ova djeca i jedni i drugi pa neko iz mase pocne provocirati odmah ti je belaj na pomolu.Zao mi je sto je doslo do onog kamenovanja prije par godina(bio sam blizu Zeljinih navijaca),probo sam malo smiriti nasu raju koliko sam mogo(a nisam bio jedini) ali sam i sam popusio kamen od Manijaka,**** ga.

Bujrum u Vrapcice i nadam se da ce vas Rodjeni oderati ko sto niko nije

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Ovo gore ^ je najbolji post u zadnjih nekoliko mjeseci!nonda_83 je napisao/la:vidim tema je aktivnija nego kad Velezu dobro ide...to i jesmo mi, u blacenju 1000 jezika...
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
U djonke su igracima bile redovne plate, u Tanovica pojedincima jesu , a nekima nisu... 

U čemu je problem ako neko slavi VaskrsAnalic je napisao/la:Nemoj slaviti vaskrs i siguran siAlipasino je napisao/la:Vozdra rodzeni.De mi recite mogu li ja regularno doc sa sinom na tekmu kad bude Zeljo dolazio, mislim ja sam samo navijac koji voli Zelju a nema nista protiv drugih a usput bi i malo obiso prelijepi Mostar.![]()
![]()
![]()
![]()

$ ' све ? " & ње
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -
tanim glasnogovorik kaže da nije tako. on zna. igrači pojma nemaju. lažu.hpolovina je napisao/la:U djonke su igracima bile redovne plate, u Tanovica pojedincima jesu , a nekima nisu...
Hahaha. Pa ja sam pravoslavacTruba je napisao/la:U čemu je problem ako neko slavi VaskrsAnalic je napisao/la:Nemoj slaviti vaskrs i siguran siAlipasino je napisao/la:Vozdra rodzeni.De mi recite mogu li ja regularno doc sa sinom na tekmu kad bude Zeljo dolazio, mislim ja sam samo navijac koji voli Zelju a nema nista protiv drugih a usput bi i malo obiso prelijepi Mostar.![]()
![]()
![]()
![]()

Nego kontam da ga Durakovic ne prebije

-
- Kontakt:
Hpolovina, Kerzen i Karaiskakis = jedna te ista osoba.kerzen je napisao/la:tanim glasnogovorik kaže da nije tako. on zna. igrači pojma nemaju. lažu.hpolovina je napisao/la:U djonke su igracima bile redovne plate, u Tanovica pojedincima jesu , a nekima nisu...
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
MostaracVelezovac je napisao/la:Hpolovina, Kerzen i Karaiskakis = jedna te ista osoba.kerzen je napisao/la:tanim glasnogovorik kaže da nije tako. on zna. igrači pojma nemaju. lažu.hpolovina je napisao/la:U djonke su igracima bile redovne plate, u Tanovica pojedincima jesu , a nekima nisu...

otkud znaš?
ma nije bitno ljudi, idemo dalje, sutra abd nek igraju i neka se pokušaju iskupiti za ovu sramotu.......
- Titova-Juga
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:
Hpolovina, Kerzen i Karaiskakis = jedna te ista osoba.
![]()
otkud znaš?
ma nije bitno ljudi, idemo dalje, sutra abd nek igraju i neka se pokušaju iskupiti za ovu sramotu.......
Isuviše je providno.
U najmanju ruku familija : D
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.