Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Claus
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Claus » 26 maj 2015, 18:20

Virtu4l je napisao/la:
Claus je napisao/la:Meni je samo fascinantno kako se pokušava ofirno proturiti da Pjanić, koji je uz Hamšika i Dybalu najbolji asistent lige, ima lošu sezonu iza sebe. :roll: Baš me zanima šta onda po mišljenju vrlih stručnjaka mora uraditi da bi ima dobru!? Mislim da odgovor neću dobiti, mada ga ni ne očekujem.
Zadovoljan si igrama koje je pružao u januaru, februaru, martu i aprilu?
Uglavnom jesam. S druge strane, nisam zadovoljan Rominom igrom, koja je uzrokovana amaterskim vođenjem kluba od strane Sabatinija i ekipe, ali i samog Rudija Garcije. To je djelimično uzrokovalo da se Pjanić ponekad utopi u sivilo kompletnog tima, ali je on na kraju pokazao da je ipak koliko-toliko iznad toga. :cool:

I dalje nisam dobio odgovor na pitanje kako najbolji asistent lige može imati lošu sezonu iza sebe. :mrgreen:

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 26 maj 2015, 18:20

Za igre u aprilu moze dobiti prolaznu ocjenu, prije svih protiv Napolija i Sassuola.

Bilo je tu dobrih/odlicnih pratija i prosle godine, al' sve u svemu, prosjecna sezona. To sto ima 10 asist ne znaci nista naspram neke konstantnosti i daljeg napretka (ev' Di Maria odlican primjer, 3 gola/10 asist, ali sezona za zaborav).
- Ed Woodward for Prime Minister !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 maj 2015, 18:31

Pa mislim da ljudi stiču utisak da je Miralem imao prosječnu sezonu (bez obzira na golove i asistencije) upravo kroz prizmu Rome kao kluba i njihove relativno loše sezone. U jednom trenutku su bili u igri i za drugi krug Lige Prvaka i za titulu i za kup. Kroz mjesec ili dva su sve to upropastili i doveli se u situaciju da strepe za drugu poziciju u Italiji a bili su favoriti za titulu malo ispod Juventusa pa onda velika praznina pa dolaze ostali klubovi.

Uglavnom lično mislim da je imao dobru sezonu u Romi ali da bi sada trebao preći u jači klub, pošto Barca ima zabranu ne bih se bunio da to bude Liverpool, Manchester United...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 maj 2015, 18:37

Husika je napisao/la:
Clutch je napisao/la:
Husika je napisao/la:Nemoj te me nasmijava ti !
Ispravio sam ti post.
Za ovo se dobija ban ;)

Nema, preorao je sinoc teren, a asistencija je bila nakon sto je nanizao 5 igraca :kafa:
A brate, kako samo lose trolas, na razini one @Jelene...mescini da je to prije bilo kvalitetnije koliko sam uspio da te upratim, ali ovo ti je tako lose da te pocinju ljudi ignorisati :kafa:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Rios

Post Postao/la Rios » 26 maj 2015, 19:09

Virtu4l je napisao/la: januaru, februaru, martu
Ova 3 mjeseca su mu bila blijeda,ostatak ove sezone je odigrao poprilicno dobro. Ako bi sezonu podijelili na 3 djela onda bi prvi dio bio dobar,drugi los,treci opet dobar jer su njegove partije u posljednja dva mjeseca ( sto direktno sto indirektno ) i doveli Romu do sigurnog 2 mjesta na tabeli.
Sve u svemu,taj slabi drugi dio sezone je ucinio svoje pa se cesce moze cuti da je losa sezona iza njega,ali ako se pogleda od pocetka pa evo do jucer nije to bas tako. Da je mogao vise mogao je svakako,ali po meni je to i dalje dobra sezona za Miralema :thumbup:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 26 maj 2015, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 maj 2015, 19:15

ne poricem problem sa konstantnoscu njegovih ne dobrih partija (takvih je imao na pretek tj vecina je za prolaznu ocjenu) nego onih koje mijenjaju tok tekme i rezultat, jer svjesni smo svi da je sposoban za takve stvari. medjutim, treba uzeti u obzir sve povrede, pritisak igranja na dva fronta, nepotreban teret nepromisljenih rudijevih izjava i turbulencija na i van terena kada je rijec o ovoj sezoni i ako postoji neki nazadak u odnosu na proslu on je totalno kolektivne prirode jer svi u klubu su podbacili, ne samo miralem. eh sad, shvatam ja da vas ne zanimaju ostali igraci odnosno tu ste da komentarisete iskljucivo njegove igre, ali klub se ne zove as miralem pjanic nego as roma i neke stvari treba uzeti u obzir prije nego se krene sa raznim kritikama.

sto se tice njegovog napretka i dalje karijere svakako da treba zamijeniti klub tj ligu. tu nema nikakve sumnje :thumbup:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 maj 2015, 19:43

Njegove igre u klubu po meni nisu bile neki veliki problem u zadnjih 2 godine. Napredovao je dosta, prosla sezona je bila odlicna, u ovoj sezoni je uslijedio pad par mjeseci, uostalom kao i cijela ekipa Rome, ali sam zadovoljan njegovim partijama. Sad je na redu da promjeni klub.

Meni je vaznije da on pruza konstantno dobre partije u reprezentaciji, onako kao sto je na SP igrao. Ove zadnje dvije protiv Andore i Austrije nisu bile nimalo uvjerljive, nadam se da protiv Izraela konacno slijedi protiv eksplozija.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 26 maj 2015, 22:17

Goalgetter je napisao/la: Meni je vaznije da on pruza konstantno dobre partije u reprezentaciji, onako kao sto je na SP igrao. Ove zadnje dvije protiv Andore i Austrije nisu bile nimalo uvjerljive, nadam se da protiv Izraela konacno slijedi protiv eksplozija.
Nista, ako ne dodje do eksplozije, mozemo ga makar ismija ti ovde :urnebes: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 27 maj 2015, 07:51

slika
DonCorleone je napisao/la: ismija ti
hehe

p.s. nadam se da miralem odmara tekmu protiv palerma, da rahat pogledam saliha na djelu :D

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 27 maj 2015, 15:36

Evil Genius II je napisao/la:slika
DonCorleone je napisao/la: ismija ti
hehe

p.s. nadam se da miralem odmara tekmu protiv palerma, da rahat pogledam saliha na djelu :D
Sta uradi to dragi Miraleme?! :shock: :salut:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 maj 2015, 19:45

Zasto je opet na klupi, da nije povreda u pitanju? Ili Rudi daje priliku Ucanu?

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 31 maj 2015, 20:14

Goalgetter je napisao/la:Zasto je opet na klupi, da nije povreda u pitanju? Ili Rudi daje priliku Ucanu?
Važna utakmica za Romu zato je Pjanić na klupi. :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 maj 2015, 20:21

Sheyi je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Zasto je opet na klupi, da nije povreda u pitanju? Ili Rudi daje priliku Ucanu?
Važna utakmica za Romu zato je Pjanić na klupi. :mrgreen:
:rol: E yeb'ga sad @Sheyi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 maj 2015, 20:22

To drugo, i onako nebitna utakmica za Romu :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 31 maj 2015, 20:24

ROMA (4-3-3): Skorupski; Florenzi, Spolli, Astori, Balzaretti; Paredes, De Rossi, Uçan :tokralju: Ljajic, Doumbia, Totti

navikava se roma na zivot bez pjanica. ljevakovic je skoro pa sigurno novi igrac od iduce sezone, dok ce ovaj prvi vjerovatno u hajduk jer bolje ne umije :mrgreen:

Rios

Post Postao/la Rios » 31 maj 2015, 20:29

Ocekivano,priliku dobili oni koji igraju malo ili nimalo u posljednje vrijeme odnosno tokom citave sezone..Haman pa drugi sastav Rome :kafa: Taman da Mire odmori za Izrael i da se sacuva neke nezeljene povrede nedo Bog,treba nam spreman Miralem itekako :salut:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 31 maj 2015, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 maj 2015, 20:30

FaraonTM je napisao/la:
To drugo, i onako nebitna utakmica za Romu :D
Tako je. Pjanic nije upitan nikad bio osim u par utakmica po sezoni kada se igra bas jako defanzivno. Neka ga na klupi bolje i to nego da se povrijedi.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 31 maj 2015, 20:34

Evil Genius II je napisao/la:ROMA (4-3-3): Skorupski; Florenzi, Spolli, Astori, Balzaretti; Paredes, De Rossi, Uçan :tokralju: Ljajic, Doumbia, Totti

navikava se roma na zivot bez pjanica. ljevakovic je skoro pa sigurno novi igrac od iduce sezone, dok ce ovaj prvi vjerovatno u hajduk jer bolje ne umije :mrgreen:
Pozdrav Romanista :salut: , neće Pjanić nigdje. Iduća sezona će biti kud i kamo bolja i za Pjanića i za Romu. Večeras oproštaj, a i da vidimo neke igrače koje nismo viđali tokom sezone. Salih će da pokida.
embrace the chaos

Rios

Post Postao/la Rios » 31 maj 2015, 20:42

Mire i Edin na klupi :mrgreen: :)

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2015, 21:54

Šta je ovo, Don Roberto taktika, prošlu MOTM, narednu na klupu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: boatenkk i 20 gostiju.