Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Neozbiljno je što nisi haman pola godine posta napisao na ovoj temi
bombaysaphire je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:24Neozbiljno je što nisi haman pola godine posta napisao na ovoj temi![]()
Lijepo sam rekao na kraju prosle sezone da necu pisati dok ne pocne nova i to je to.bombaysaphire je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:24Neozbiljno je što nisi haman pola godine posta napisao na ovoj temi![]()
Rui odličan.bombaysaphire je napisao/la: ↑12 sep 2021, 22:46Još jedna pobjeda, veoma teška!!!
1000 nastup za Mourinha smo ispoštovali !!!
Zadovoljan sam igrom , napadamo , samo odbrana od kontranapada užasna , sreća imamogolmana poslije Alisona ..
FORZA ROMA !!!
Zaniolo je naš najbolji igrač, naš dragulj , e sad zebi ga što su ga povrede baš usporile ... Vidi se da mu fali utakmica, samo da ne bude povreda biće on TOP !Surreal je napisao/la: ↑12 sep 2021, 22:52Rui odličan.bombaysaphire je napisao/la: ↑12 sep 2021, 22:46Još jedna pobjeda, veoma teška!!!
1000 nastup za Mourinha smo ispoštovali !!!
Zadovoljan sam igrom , napadamo , samo odbrana od kontranapada užasna , sreća imamogolmana poslije Alisona ..
FORZA ROMA !!!![]()
Šteta za Zaniola, previše je pogubljen, a Reynolds je igrač za m:tel ligu.
Fakat nevjerovatno na dva kanala prenose istu utakmicu, ali Romu ne.bombaysaphire je napisao/la: ↑19 sep 2021, 18:11Ima li kakav stream ? Opet nema na Areni , yebem im nebo ...