Nisam robijaš, veležovac sam, ali iskrene čestitke za prvo mjesto...? je napisao/la:?, $ " % готово $ не $ " " готовоAlemC85 je napisao/la:Zaboravio sam vam čestitai titulu, zasluženo ste je osvojili, najviše ste bodova na strani uzeli, i to je rekord na ovim prostorima, svaka čast...![]()
? ? $ на "...
& ' - ?, " " ", па $ " ја ' ? $ ' &.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Just do it.TM je napisao/la:ne sekiraj se, necejubitubi je napisao/la:Nemojte ljudi puno podjebavati,jos ce nam dati gol u nedelju,onda necemo zivi ostati od provokacija.
Čujte,dečko je suspendiran,
dati ga neće garant ni CAR LAZAR

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Zahvalite sudiji za igrača viška protiv Olimpika,jer bi sad od nedjelje neko drugi bio prvi na tabeli.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
HVALA SUDIJA!!!babilonTM je napisao/la:Zahvalite sudiji za igrača viška protiv Olimpika,jer bi sad od nedjelje neko drugi bio prvi na tabeli.
Jesi sad zadovoljan?
- spielführer_21
- Kontakt:
Evo jedan zanimljiv intervju Jagodića.. Fakat ne razumijem vašu uprevu, rade nelogične stvari..
http://www.6yka.com/jagodic-iznenadjen
http://www.6yka.com/jagodic-iznenadjen
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Бањалучанин
- Kontakt:
? $...babilonTM je napisao/la:Zahvalite sudiji za igrača viška protiv Olimpika,jer bi sad od nedjelje neko drugi bio prvi na tabeli.
Let's go, Fighter!
"!
"!
Titula je nasa!!
Pogodit cete 10 precki, 20 stativa, fulit 2 penala, onda cete dat gol iz offsidea, i golman Leotara ce u 91' ispucat loptu, sudija ce krenut da svira kraj, al ispast ce mu pista i lopta ce ispast Avdukicu i 1:1
Pogodit cete 10 precki, 20 stativa, fulit 2 penala, onda cete dat gol iz offsidea, i golman Leotara ce u 91' ispucat loptu, sudija ce krenut da svira kraj, al ispast ce mu pista i lopta ce ispast Avdukicu i 1:1

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ajd hvalim te Boze vise,da se i to rjesi.Vec vam je to "plavo proljece" krenulo postajati "plavo ljeto". 

-
- Kontakt:
E moji Banja Lučani tako vam je to s manijacima , zamislite kako je nama koji živimo pored njih sva sreća pa su manjina ko šveđani u
DODIK TOWNU.

A MAN WHO SPREADS WISDOM
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Nije ni Zeljovcima lako zivjeti sa vama tako nepismenim.Capital City je napisao/la:E moji Banja Lučani tako vam je to s manijacima , zamislite kako je nama koji živimo pored njih sva sreća pa su manjina ko šveđani uDODIK TOWNU.
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
Hahahaha, što me nasmijaEdin TM87 je napisao/la:Titula je nasa!!

-
- Kontakt:
Vidis da je i on zeljovacDenis Ispušlić je napisao/la:Nije ni Zeljovcima lako zivjeti sa vama tako nepismenim.Capital City je napisao/la:E moji Banja Lučani tako vam je to s manijacima , zamislite kako je nama koji živimo pored njih sva sreća pa su manjina ko šveđani uDODIK TOWNU.
- Бањалучанин
- Kontakt:
?!LEŠINAR je napisao/la: KAKO JE DOBRO BITI BANJALUČANIN I NAVIJATI ZA BORAC!!!!

Let's go, Fighter!
"!
"!
Niko ne ustade, valjda je ono bila Himna
Zato da je ovo prava drzava niko ne bi ni dobio pehar ako ne postuje drzavnu himnu kakva god ona da je !Dejan, BL je napisao/la:Niko ne ustade, valjda je ono bila Himna
Nekontam vas ba nikako .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
nemoj ni dolaziti sebi,jer ipak si ti iz malog mjestasca,budi svjestan da se u ovoj drzavi sve rijesava kljucem,ako mislis da je titula zasluzeno dosla kod vas,najbolji dokaz ce ti biti sutrasnja utakmica u kojoj ce se pokazati sva "snaga" buduceg sampiona... al doci ce i ta vremena pa cemo vas "zaliti" kao sto sad zalimo "velike" sampione tipa modrica i brotnjo,a mi ostajemo tu,da vam bodemo oci,bosna,zeljeznicar,i ostali sinonimi ove drzave... pozz za pacenike iz banja luke...Прпа ! je napisao/la:& " се ' " ' !!
Аааа % ' $ $ " !!
dizda22 je napisao/la:nemoj ni dolaziti sebi,jer ipak si ti iz malog mjestasca,budi svjestan da se u ovoj drzavi sve rijesava kljucem,ako mislis da je titula zasluzeno dosla kod vas,najbolji dokaz ce ti biti sutrasnja utakmica u kojoj ce se pokazati sva "snaga" buduceg sampiona... al doci ce i ta vremena pa cemo vas "zaliti" kao sto sad zalimo "velike" sampione tipa modrica i brotnjo,a mi ostajemo tu,da vam bodemo oci,bosna,zeljeznicar,i ostali sinonimi ove drzave... pozz za pacenike iz banja luke...Прпа ! je napisao/la:& " се ' " ' !!
Аааа % ' $ $ " !!

Proradili opet kompleksi Banjaluke mahalašima sa juga!

Pozdrav kompleksašima iz glavnog grada! A danas šta bude, mi smo svoje davno odradili. Ne zasluženo, vi veliki šampioni buhahahah. Stvarno jadan debilizam!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
- Бањалучанин
- Kontakt:
1. не & се ? %, него ? ' ? ' %...dizda22 je napisao/la:nemoj ni dolaziti sebi,jer ipak si ti iz malog mjestasca,budi svjestan da se u ovoj drzavi sve rijesava kljucem,ako mislis da je titula zasluzeno dosla kod vas,najbolji dokaz ce ti biti sutrasnja utakmica u kojoj ce se pokazati sva "snaga" buduceg sampiona... al doci ce i ta vremena pa cemo vas "zaliti" kao sto sad zalimo "velike" sampione tipa modrica i brotnjo,a mi ostajemo tu,da vam bodemo oci,bosna,zeljeznicar,i ostali sinonimi ove drzave... pozz za pacenike iz banja luke...Прпа ! je napisao/la:& " се ' " ' !!
Аааа % ' $ $ " !!
2. & је ? у $ на СА %, $ - се ' ? " " " те $ " у " $

3. " се о " & " ? спорта " у " ", па $ " ?...
% је ? " $ " сарајева, " & % & "...

Zadnja izmjena: Бањалучанин, dana/u 22 maj 2011, 10:27, ukupno mijenjano 1 put.
Let's go, Fighter!
"!
"!
ukenjali ste se par zadnjih kola, da vas vasi ne pustaju bili bi drugi ili namjerno igrate lose jer titula vam ne treba jer bosna nije vasa drzava 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.