FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A cuj ovo desi se pogrijese, objave da su potpisali.
- transandino
- Kontakt:
Pa ovo sto je Nalic trazio ne moze Chelsea ispostovattransandino je napisao/la:A i Nalic je pakas.. Svedska skola

- ASD
- Kontakt:
S ovim igracima koje je Nalic trazio bi i Kozic licno ostao u ligi.
- transandino
- Kontakt:
Sere i kozlic al i senco je se utalio sa nalicem da naguze slobodu. .Znal on koje su to pare bacaju se stotinama hiljada marakaMMA075 je napisao/la:Pa ovo sto je Nalic trazio ne moze Chelsea ispostovattransandino je napisao/la:A i Nalic je pakas.. Svedska skola
AVANTI LIBERTA 1919
- ASD
- Kontakt:
Kozic najvise guta knedlu kada prica o ovim novim igracima sto odlaze nakon par dana.
Jel ovo reče "nema teorije da Sloboda ispadne" 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
"al moramo bit zajedno"wobly92 je napisao/la:Jel ovo reče "nema teorije da Sloboda ispadne"

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- transandino
- Kontakt:
Koji debil u picku materinu.. Pa sa kime misli ostat u ligi nemamo 5 igraca za premijer lige.. Ovo treba **** motkom istjerat
AVANTI LIBERTA 1919
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Jel ko sta pricao za transfer Beganovica, kasno sam se ukljucio?
Kakve ovaj kartice nabraja šta je ovo
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
Pripreme u **** Livnu na 40+ stepeni, mogu mislit protivnika na pripremama. Pa bolje da su na Haznu u Gradacac otisli il na kop Sicki **** im sve.
Joj rasula, bio sam optimista al rinaka.
mosa zlatu mosa bodaslo
Ma nije to problem dobri su protivnici.infected je napisao/la:Pripreme u **** Livnu na 40+ stepeni, mogu mislit protivnika na pripremama. Pa bolje da su na Haznu u Gradacac otisli il na kop Sicki **** im sve.
Zeljo, Siroki itd.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa i Zeljeznicar ti ide, protivnici su Siroki, Zeljeznicar itd, bolje nego prosle godine kad smo igrali protiv Banovica i Zivinica.infected je napisao/la:Pripreme u **** Livnu na 40+ stepeni, mogu mislit protivnika na pripremama. Pa bolje da su na Haznu u Gradacac otisli il na kop Sicki **** im sve.
- tuzlak1987
- Kontakt:
U KRATKIM CRTICAMA:
- 70% sredstava od opstine potroseno od stare uprave do marta
- 5-6 igraca u prvoj postavi bilo placeno 5-6 puta vise od Beganovica
- Kozlic kaze da zeli da se ispita njegov rad i rad uprava prije njega pa kaze ko je lopovski radio, a ko ne
- Razgovarano sa svim igracima, trazili previse u odnosu na ono sto Sloboda ima
- Niti jedan igrac ne dobija sada pare na ruke (zeli se stati u kraj tome)
- Igraci koji su dosli pa otisli nisu potpisali ugovore, kaze Kozlic nisu se pokazali
- Pogrijesilo se sto su se objavile stvari oko Savinovica i nekih, a nisu ostali. Kaze se da su tu pogrijesili..
- Razgovaralo se sa Nalicem vise puta. U Slobodi postoje 2 ugovora, plata 900 KM i drugi 5300 na jednokratno. Ugovora nema. A Nalic prica o 400 hiljada nakon razgovora.
- Nema niti jednog dokumenta da je Nalic posudjivao novac. Kikanovic nestao kada je dosla nova uprava. Kikanovic donosio novac u gotovini.
- Kozlic zavrsio posao sa predsjednikom AIK-a sat vremena prije kraja roka i kaze da je to istina o licenci.
- Nalica zvali da dodje da podnese izvjestaj, nije se pojavio prvi dan nakon kraja prvenstva otisao u Svedsku, cekali ga 3 dana i opet nije dosao. Kazu da je pokazao veliko nepostovanje i nije se odazvao.
- Ugovora sa klauzulom od 200 hiljada u Slobodi nema, ako bude trazio biti ce spor.
- Nalic imao program za koji mu je trebalo 4 miliona KM za ovu sezonu ( Kozic, Markovic, Bekic, Rodin, Rustemovic, Adukor, Rahmanovic, Halilovic, Haskic, Merzic i jos nekih 10ak igraca)
- Kozlic o okupljanju govori da je zloupotrebljeno i da nema potrebe jer cine sve za klub i treba im mir, dosli u aprilu i igraci sa Nalicem u aprilu nisu imali zelju da izadju na teren protiv Mladosti da igraju
- Mujkanovic radio sam, nije usvajao prijedloge prije toga.
- Lovric se javlja i kritikuje rad skupstine i za Kurevica govori da je nesposoban i da izvjestaji stare skupstine nisu trebali biti prihvaceni
- Strajk nije bio, igracima receno da necemo imati za plate od neke osobe i da ce pare otici u AIK ali im je isplaceno
- Zdeno govori da nam treba mjesecno 200k. Osim Arkade i dva veca duga se ocistilo sve, imamo temelj za dalje i malo dugova ali su problem tekuce obaveze. Potrebno da se ukljuce privrednici ili prenesu upravljacka prava. Sa parama bi sve bilo mirno sto se tice transparentosti jer redovno svi dolaze iz UEFE, poreske i drugih zbog kontrola.
- Lovric kaze da svaka naredna uprava krivi prethodnu
- Kozlic trebao biti na zdrijebu ali iskrsao problem i nije stigao da dodje
- Oko Azira razgovarano, trazeno 100k. Otisao za 50k jer je potpisao vec bio predugovor. Krivi se Husic jer je iskazao nepostovanje potpisivanjem predugovora za naseg igraca. A trebali smo dobiti 100k od Hrvatskog kluba ali je Husic to cuo i izbio nam 50k.
- Imamo 30 igraca. Neki ce otici, neki doci. Doci ce 3-4 igraca. Cilj je stabilizacija i da se igraci placaju po ucinku. Igraci koji daju sve od sebe i budu igrali dobiti ce vise novca.
- Racuna se na Spahica ali nece da bude trener, zele da ostane u klubu.
- Smajic ce biti na klupi kada budu utakmice, Smajic vodi sve.
- Kozlic kaze da nema teorije da cemo ispasti sa ovom situacijom i Smajicom.
- Od dolaska Kozlica su bile dvije plate i kasni plata i pol. Trazi se od igraca svih koji nisu rjesili sve da dodju i da se dogovori sve oko isplata.
- Nalicu receno da se ne moze razgovarati preko SMS-a vec da se sve oko ponuda razgovara preko zvanicnih kanala.
- Edo Brandalnik : napravljen novi pravilnik, disciplinski pravilnik, pr pravilnik, pravilnik o radu UO, izradjene su clanske karte (zlatna, srebrna i bronzana). Zlatna ima privilegiju kupvine u sportvisionu, trznim centrima, koristenje bazena u Hotelu Tuzla, ulazak na sve utakmice i svaka karta imati ce bar kod i sliku te ce moci da se osvjezi i za narednu godinu. Bronzana za penzionere 20% jeftinija za studente i penzionere. Zlatna 150, bronzana 50.
I pukao je prenos onda. Mislim da je ovoj upravi zabibereno i da okupljanje ne treba biti zbog njih vec zbog drugih ljudi jer oni su zatekli lose stanje i probleme i sada tu treba jedno godina dana rada kako bi se nesto primjetilo. Problem je za nove igrace sto nema ukljucenih ljudi i tu treba Imamovic ili neko treci povuci nekog privrednika da sa pogura pa da mu se vraca kasnije kako bi imali solidniju ekipu.
- 70% sredstava od opstine potroseno od stare uprave do marta
- 5-6 igraca u prvoj postavi bilo placeno 5-6 puta vise od Beganovica
- Kozlic kaze da zeli da se ispita njegov rad i rad uprava prije njega pa kaze ko je lopovski radio, a ko ne
- Razgovarano sa svim igracima, trazili previse u odnosu na ono sto Sloboda ima
- Niti jedan igrac ne dobija sada pare na ruke (zeli se stati u kraj tome)
- Igraci koji su dosli pa otisli nisu potpisali ugovore, kaze Kozlic nisu se pokazali
- Pogrijesilo se sto su se objavile stvari oko Savinovica i nekih, a nisu ostali. Kaze se da su tu pogrijesili..
- Razgovaralo se sa Nalicem vise puta. U Slobodi postoje 2 ugovora, plata 900 KM i drugi 5300 na jednokratno. Ugovora nema. A Nalic prica o 400 hiljada nakon razgovora.
- Nema niti jednog dokumenta da je Nalic posudjivao novac. Kikanovic nestao kada je dosla nova uprava. Kikanovic donosio novac u gotovini.
- Kozlic zavrsio posao sa predsjednikom AIK-a sat vremena prije kraja roka i kaze da je to istina o licenci.
- Nalica zvali da dodje da podnese izvjestaj, nije se pojavio prvi dan nakon kraja prvenstva otisao u Svedsku, cekali ga 3 dana i opet nije dosao. Kazu da je pokazao veliko nepostovanje i nije se odazvao.
- Ugovora sa klauzulom od 200 hiljada u Slobodi nema, ako bude trazio biti ce spor.
- Nalic imao program za koji mu je trebalo 4 miliona KM za ovu sezonu ( Kozic, Markovic, Bekic, Rodin, Rustemovic, Adukor, Rahmanovic, Halilovic, Haskic, Merzic i jos nekih 10ak igraca)
- Kozlic o okupljanju govori da je zloupotrebljeno i da nema potrebe jer cine sve za klub i treba im mir, dosli u aprilu i igraci sa Nalicem u aprilu nisu imali zelju da izadju na teren protiv Mladosti da igraju
- Mujkanovic radio sam, nije usvajao prijedloge prije toga.
- Lovric se javlja i kritikuje rad skupstine i za Kurevica govori da je nesposoban i da izvjestaji stare skupstine nisu trebali biti prihvaceni
- Strajk nije bio, igracima receno da necemo imati za plate od neke osobe i da ce pare otici u AIK ali im je isplaceno
- Zdeno govori da nam treba mjesecno 200k. Osim Arkade i dva veca duga se ocistilo sve, imamo temelj za dalje i malo dugova ali su problem tekuce obaveze. Potrebno da se ukljuce privrednici ili prenesu upravljacka prava. Sa parama bi sve bilo mirno sto se tice transparentosti jer redovno svi dolaze iz UEFE, poreske i drugih zbog kontrola.
- Lovric kaze da svaka naredna uprava krivi prethodnu
- Kozlic trebao biti na zdrijebu ali iskrsao problem i nije stigao da dodje
- Oko Azira razgovarano, trazeno 100k. Otisao za 50k jer je potpisao vec bio predugovor. Krivi se Husic jer je iskazao nepostovanje potpisivanjem predugovora za naseg igraca. A trebali smo dobiti 100k od Hrvatskog kluba ali je Husic to cuo i izbio nam 50k.
- Imamo 30 igraca. Neki ce otici, neki doci. Doci ce 3-4 igraca. Cilj je stabilizacija i da se igraci placaju po ucinku. Igraci koji daju sve od sebe i budu igrali dobiti ce vise novca.
- Racuna se na Spahica ali nece da bude trener, zele da ostane u klubu.
- Smajic ce biti na klupi kada budu utakmice, Smajic vodi sve.
- Kozlic kaze da nema teorije da cemo ispasti sa ovom situacijom i Smajicom.
- Od dolaska Kozlica su bile dvije plate i kasni plata i pol. Trazi se od igraca svih koji nisu rjesili sve da dodju i da se dogovori sve oko isplata.
- Nalicu receno da se ne moze razgovarati preko SMS-a vec da se sve oko ponuda razgovara preko zvanicnih kanala.
- Edo Brandalnik : napravljen novi pravilnik, disciplinski pravilnik, pr pravilnik, pravilnik o radu UO, izradjene su clanske karte (zlatna, srebrna i bronzana). Zlatna ima privilegiju kupvine u sportvisionu, trznim centrima, koristenje bazena u Hotelu Tuzla, ulazak na sve utakmice i svaka karta imati ce bar kod i sliku te ce moci da se osvjezi i za narednu godinu. Bronzana za penzionere 20% jeftinija za studente i penzionere. Zlatna 150, bronzana 50.
I pukao je prenos onda. Mislim da je ovoj upravi zabibereno i da okupljanje ne treba biti zbog njih vec zbog drugih ljudi jer oni su zatekli lose stanje i probleme i sada tu treba jedno godina dana rada kako bi se nesto primjetilo. Problem je za nove igrace sto nema ukljucenih ljudi i tu treba Imamovic ili neko treci povuci nekog privrednika da sa pogura pa da mu se vraca kasnije kako bi imali solidniju ekipu.
- transandino
- Kontakt:
Veceras ili nikad rastjerat ovu bagru.. Ovakvi smecari sahranjuju klubove.. Majku im ****
AVANTI LIBERTA 1919
Ako ovi ostanu do pocetka sezone, vrsit pritisak od prvog kola il nek se nose 3 pm. Neka ne traze nikakve izgovore za eventualni neuspjeh. Braco Slobodasi ne pise nam se dobro.
mosa zlatu mosa bodaslo
Više lafine na jednom mjestu ni Senad svojevremeno ne izgovori.
A i to za Azira si ti slag'o, čekali su ponudu iz Hrvatske od 2 kluba i nije došla, nije nigdje rek'o da krivi Azmira da nam je izbio, pa jel moguće da si toliki kompleksaš, mati mila...
A i to za Azira si ti slag'o, čekali su ponudu iz Hrvatske od 2 kluba i nije došla, nije nigdje rek'o da krivi Azmira da nam je izbio, pa jel moguće da si toliki kompleksaš, mati mila...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Mogli smo i u Tz odigrat sa dobrim protivnicima( Osijek, Cibalia, Zvijezda Gradacac, Radnik itd....vec ce dole potrosit para a garantujem da ce pripreme bit nikakveMMA075 je napisao/la:Ma nije to problem dobri su protivnici.infected je napisao/la:Pripreme u **** Livnu na 40+ stepeni, mogu mislit protivnika na pripremama. Pa bolje da su na Haznu u Gradacac otisli il na kop Sicki **** im sve.
Zeljo, Siroki itd.
mosa zlatu mosa bodaslo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hvala Azmiru opet, dobrom covjeku koji je uzeo igraca i odveo ga za rucicu, a sa nama ima pola godine ugovora. Cula lija pa da nas zakine jos malo, nije dosta ona ono poreza 1 mil sto smo platili i ostalih 500k sto je ostavio troskova za svog Koleta i drustvo.wobly92 je napisao/la:Više lafine na jednom mjestu ni Senad svojevremeno ne izgovori.
Sto se tice rada uprave pricaju se ocito gluposti, Fukarama reci da nema nikakvog lopovluka vec da jednostavno imamo praznu kasu i to je to. Treba se strpiti ili se angazovati oko pronalaska novca kod svih, od grada do privrednika. OVI LJUDI NISU LOPOVI i ako docekaju januar biti ce daleko bolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.