aj ne rise sviju ti zadnje dvije sezone ponos kluba su igraci i njihov odnos prema grbu isvi moramo biti ponosni na njih vidjetiChWilla je napisao/la:a ko mu je dosad branio da igra srcem?
nasu djecu kako ginu je neprocjenjivo
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
aj ne rise sviju ti zadnje dvije sezone ponos kluba su igraci i njihov odnos prema grbu isvi moramo biti ponosni na njih vidjetiChWilla je napisao/la:a ko mu je dosad branio da igra srcem?
Dolazimo zbog FK Sarajevo. Dolazit cemo kad bi se stadion srusio. I ne radi se o tome da li cemo doci ili ne. Isli smo mi i na gore, po svakakvim stadionima (isli ste i vi), al su to stadioni nekih ekipa koji su zalutale u PLBiH. Vi kao klub ste u vrhu godinama, igrate euro takmicenja, prodajete igrace za milion maraka itdfczeljo je napisao/la:Hajd onda popustite živi bili. Što dolazite ako ne valja, ako vas ponižavamo? Uživajte u Allianz areni i zaboli vas za naš stadion.
E eto da grad i opstina nisu renovirali Kosevo oni bi ga sigurno, do juce nisu imali za kifle, igracima im struju iskljucivali i usput se hvalili da jedu hrenovke a danas dosli do malo para pa sve to zaboravili i nesto pametuju, isti su Dino Selimovic koji je do juce kmecio i molio da drzava pripazi klubove a danas vice da se kaznjavaju oni koji ne budu mogli uplacivati poreze i doprinise, koji imbecili majko mila.Pa eto imaju gazdu sa parama pa neka kupe zemljiste i naprave sebi svoj stadion niko im ne brani, Kosevo je savakako gradski stadio i Olimpik i Zeljo imaju potpuno pravo kao i oni pa ta prica oko stadiona ima je nigdje veze.fczeljo je napisao/la:Hajd onda popustite živi bili. Što dolazite ako ne valja, ako vas ponižavamo? Uživajte u Allianz areni i zaboli vas za naš stadion.Hordas Doboj je napisao/la:Doslovno kako je covijek napisao.pisac je napisao/la:Ma odusevljeni smo sugavicom.
Prvo se na ulazu dobro izyebes.
Onda nakon svog onog silnog naguravanja kad i nekako dodjes na tribine, nadjes mjesto sa nekim da dijelis po pola. U jednom redu tribina stoje po dvoje, jedno iza drugog. Na wc i ne pomisljaj. Ako si slucajno dehidrirao zbog svih peripetija koje si dozivio, na pice mozes zaboravi.
I to je sve ok, ako nema onog stuba ispred tebe, e onda si ga bas nayebo, neces nista uspjeti vidjeti.
I za to sve sam nekad davao po 15KM.
Od mene nikad vise ni marke za one neuslove. Zadji put sam bio 2003. ako se ne varam i zaista nemam namjeru dole ici sve dok situacija bude ovakva kakava je sad.
Dok sam bio mladji to sve mi je i bilo podnosljivo, danas za svoje pare ne dam da me iko ponizava.
Sad citam sta pisu ovi manijaci i kontam jel pisu o istoj tribini. Pa ako su ono uslovi za pozeljeti, onda stvarno...
Treba vam nekad na Kosevu,zakljucati wc-ove i ograditi vas na pola tribine u neki kavez kapaciteta 1500 a pustit vas 3000-3500. Da malo uzivate u uslovima koje mi imamo kod vas.
Imas gresku, mi nismo u vrhu nego smo na vrhu godinama. A sto se tice stadiona, skontaj da vi nemate isti i onda skontaj koliko ste zaostali za nama.Hordas Doboj je napisao/la:Dolazimo zbog FK Sarajevo. Dolazit cemo kad bi se stadion srusio. I ne radi se o tome da li cemo doci ili ne. Isli smo mi i na gore, po svakakvim stadionima (isli ste i vi), al su to stadioni nekih ekipa koji su zalutale u PLBiH. Vi kao klub ste u vrhu godinama, igrate euro takmicenja, prodajete igrace za milion maraka itdfczeljo je napisao/la:Hajd onda popustite živi bili. Što dolazite ako ne valja, ako vas ponižavamo? Uživajte u Allianz areni i zaboli vas za naš stadion.
Za klub takvog renomea je onakav istok sramota, a vi pricajte sta hocete. Kad su legle pare od Dzeke moglo se odvojiti tih 100.000 (4%) i srediti istok. Sa sređenim istokom bi to izgledalo 5 puta bolje nego sto izgleda sada.
Svjestan sam ja da bi vi svi voljeli da se to odradi. Nego me nerviraju ovi koji udaraju kontru kad kazemo da su uslovi nikakvi za nas, jer se nagura 3000 u prostor za 1000 ljudi. Gdje nemas pristup vodi ni wc-u. Sada realno ni ne mozete odvojiti tolike novce, ali da ste mogli, mogli ste.bob je napisao/la:smijesni ste al bas, da bi pravio stadion treba da imas pare a to nemamo, za ovu dvojcu pitara samo da kazam lako je pametovati kad za svoj stadion imas minimalno ulaganje ako uopste postoji, ko vama odrzava stadion centar, ove nove stolice sto stavljaju na kosevu da niste vi mozda platili i stavili ccc
baš zato je izjava genijalna.CARSON je napisao/la:aj ne rise sviju ti zadnje dvije sezone ponos kluba su igraci i njihov odnos prema grbu isvi moramo biti ponosni na njih vidjetiChWilla je napisao/la:a ko mu je dosad branio da igra srcem?
nasu djecu kako ginu je neprocjenjivo
Hordas Doboj je napisao/la:Svjestan sam ja da bi vi svi voljeli da se to odradi. Nego me nerviraju ovi koji udaraju kontru kad kazemo da su uslovi nikakvi za nas, jer se nagura 3000 u prostor za 1000 ljudi. Gdje nemas pristup vodi ni wc-u. Sada realno ni ne mozete odvojiti tolike novce, ali da ste mogli, mogli ste.bob je napisao/la:smijesni ste al bas, da bi pravio stadion treba da imas pare a to nemamo, za ovu dvojcu pitara samo da kazam lako je pametovati kad za svoj stadion imas minimalno ulaganje ako uopste postoji, ko vama odrzava stadion centar, ove nove stolice sto stavljaju na kosevu da niste vi mozda platili i stavili ccc
Jbga sad cekajte bolja vremena ili se nadajte da opstina ulozi pare.
samo da ti postavim pitanjeHordas Doboj je napisao/la:Kad kazem 3000 ne mislim na ovaj derbi zadnji. Ali ovdje je bilo 3000 Hordasa 100%. Hitna je odvezla par ljudi taj dan.Necu vise da raspravljam, vec je otislo predaleko. Moj stav je da ste mogli uraditi istok sa 4% para od Dzekinog transfera i to je to. Eh sad...
Pozdrav
pa hvala bogu kad su pametni pa se hvale na sva zvona i po cijeloj regiji da su došle pare...jug-onostalgicar je napisao/la: odes sada kod mehmeda spahe(advokat) - iznad sloge ima ured i upitas ga otkad je tan dosao koliko ljudi je tuzilo sarajevo i kako izlaze iz rupa ljudi sa dugovima nekim starim 10 godina koji su davno bili za naplate(isto sa željom)
pozdrav i tebi
Ovdje ljudi automatksi uzimaju neki odbrambeni stav. Nikog ne napadam bolan, normalno pisem.jug-onostalgicar je napisao/la:samo da ti postavim pitanjeHordas Doboj je napisao/la:Kad kazem 3000 ne mislim na ovaj derbi zadnji. Ali ovdje je bilo 3000 Hordasa 100%. Hitna je odvezla par ljudi taj dan.Necu vise da raspravljam, vec je otislo predaleko. Moj stav je da ste mogli uraditi istok sa 4% para od Dzekinog transfera i to je to. Eh sad...
Pozdrav
dodju pare dzeke-tan ulozi
i ti mislis da od bubam 2 miliona ti imas 2 miliona na raspolaganju? da se nece javiti onih 73428735865 duznika da odma nece krenuti sudske tuzbe itd itd
odes sada kod mehmeda spahe(advokat) - iznad sloge ima ured i upitas ga otkad je tan dosao koliko ljudi je tuzilo sarajevo i kako izlaze iz rupa ljudi sa dugovima nekim starim 10 godina koji su davno bili za naplate(isto sa željom)
pozdrav i tebi
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, tiagofaria25 i 67 gostiju.