Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa zar nismo mi trazili njegovu ostavku, lijepili po gradu letke sa njegovim likom, ofirali ga na tribini i po FB? Sta ces onda brate ocekivat od covjeka, nego da ode. Jedini logican slijed i smirivanje mase, udovoljavanje nama koji se pozivamo na ljubitelje Slobode.Sariel1987 je napisao/la:Kontam ja drug sve. Al ne kontate vi mene.
Jbo tu ljubav u kojoj mi ovako zavrsimo kontas druze.
Vazda donji. Oni svi vole a nekako Sloboda na kraju najebe a oni se povuku.
Jel to ljubav podnjet ostavku na sto godina?
Ostavit je na 100 godina bez marke?
to i jest problem nece niko da ulaze u klub kad ovi samo pokradose sve sto ima.ne moze vise opstati drzavni klubBeduin je napisao/la:Pa nas barem 200 bi sad dali po 100 ili vise KM da se pogura klub, to je 20000+ KM u startu, ali da neko vodi klub kako treba, da se ulaze u njega i da se zna gdje idu pare.
TzBulevar87 - bilo je tih anegdota na sjednicama, pogotovo sa ovim starkeljama koji samo dizu ruku i komentarisu, a kinte nikad niko nije ulozio. Na stranu ljubav prema Slobodi, a ne moze niko reci da je nema, ali za mene nije niko za vodjenje Slobode ako nema velike pare da ulozi ili da odmah uvede jakog sponzora u klub od kojeg ce klub normalno funkcionisati, a dodatne pare ti dodju za nesto vise.
Dobar je sencho, kakvi su ovituzlak1987 je napisao/la:Sad vama valjawobly92 je napisao/la:Jel to tuzlake ni Senad sad ne valja
Al ono ocajni smo daj bilo sta ako ce biti igraca za opstanka.
Dobri su oni ba svi izmedju sebe, sta znas mozda su se svi uvezali i samo igraju uloge.wobly92 je napisao/la: Ma hajde, vraćaju se, dugovi, nebitno liga gore-dole, nek se kotrlja balun.
Sto sad forum bojkotovat druze nije forum krivfukaroni je napisao/la:sutra se svi odazovite u 18 i 30 bojkotujte jedan dan forum jer ovo je dan D za slobodu ovi sto nas sad vode nisu ni zašta i treba i jasmina prozvat sve je ovo njegovo maslo
Ko simpatizer ne mozes nista osim izrazit zabrinutostLibertad87 je napisao/la:Pa ko će dat pare kad ti treba 10ak miliona uloženih da budeš samo na nuli? Da ti sponzor da pare , pa pokucaju sutra odmah advokati i to i bi. Jel ikad objavljeno koliko tačno je klub dužan i kome? Jel postoji zakon da se smije pozvat na odgovornost osoba koja nas je zavalila? Kako se biraju članovi UO? Znal neko šta mi KONKRETNO možemo uradit kao simpatizeri?
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Slobodas i 11 gostiju.