FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fighter
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fighter » 12 sep 2010, 21:23

Pobjediti Sarajevo u sred Sarajeva kad je sigurno u pobjedu - NEPROCENJIVO.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 sep 2010, 21:24

samo sarajevo je napisao/la:
posavac1980 je napisao/la:Upravu si ...Hamzic je extra golman.

Ali ova pojacanja iz Crne Gore i iz Slavije :roll:
Po cemu taj zakljucak po jednoj utakmici? Gutic na stoperu bio dobar,Kojasevic ovaj put los ali prije toga odlicno igrao,polako tek je 6 kolo!
na ovoj tekmi losi bili,ali golman prejak,momak ni jednu nije zakasnio...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 12 sep 2010, 21:25

SAmo cu reci Igraj Saraj'vo nema veze
Sjever spica.
Sudjenje dobro za nasih prostora,koreo odlican
Lesinari sta su trazili to su i dobili

SAmo ti i niko vise Saraj'vo
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 sep 2010, 21:26

fighter je napisao/la:Pobjediti Sarajevo u sred Sarajeva kad je sigurno u pobjedu - NEPROCENJIVO.
To je car fudbala nema veze idemo dalje zasluzeno ste odnijeli 3 boda!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 12 sep 2010, 21:29

MoSa LjoŽe je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la: I od carobnjaka sa Sugavice Zajke Goluba.
Kad izgovoriš ime "Grbavica" ustani sa stolice jer to je lijep stadion,u našem vlasništvu,a vaš hadison je državni igra na njemu ko hoće i radi šta hoće ...A za čarobanjaka sa grbavice Zajka zebu(za tvoju informaciju danas u širokom je realizovao penal,koji je na njemu meščini skrivljen)

I pazi na riječnik "sugavica" ? Ko da ti je 13 godina..
Ahahahah bolje je tebi da ustanes sa stolice kad cujes Asim Ferhatovic Hase.I vama sad drago sto je Golub zabio go iz penala.Nema veze sto je dao go kad ga nije bilo nigdje nije se ni primjetio i Arsenijevic je mogao dati onaj go iz penala pa nebi bio ni na cemu kad je katastrofalno odigrao.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 sep 2010, 21:31

Tarpi do bagro je napisao/la:Eh ovakoo....

Hamzic-Bravo momak,sjano odigrano
Gutic-Slabo
Todorevic-Nako,ali je glup
Torlak-Razocarao
Arsenijevic-Uhhhhhh....ZAhatario sam ti
Handzic-Katastrofa
Pape-Nije lose
Scepanovic-Lose,spor uzasno
HAME-Pa majko draga koji konj
Kojasevic-Sebicni kloc
Avdic-Borio se celjust
Jahovic-Ubij me ako je ijedan pass tacno dao
Todorović solidan,borben,Hamzagić solidan a Jahović jedini prolaz zaslužio zbog borbenosti Hamzić kriv za gool uz kompletnu odbranu ali isto respect za požrtvovnost ostali zamotati u papir i Wc šolja.Može li pitanje pošto sam sa Istoka gledao učinilo mi se kod gola Borca da je bio Off side ali ne mogu tvrditi, pasivni je bio ali za Stajića ne znam.Ma možda je bio i loš dan pa imali smo i promašen penal ništa nas nije išlo kao prethodnih tekmi a ima malo i do svjesti igrača oni nisu ni izašli a več pobijedili i postali zvijezde nakon jednog ili dva data gola.Hvala Milanu moglo je biti i gore nego čovjek stade kod dvije tri kontre ali nadam se da je ovo trenutno i da če se vratiti igri koju su imali prije pauze jbm ti repku i pauzu.
Sarajevo ljubavi moja!

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 12 sep 2010, 21:33

Hairlija je napisao/la:SAmo cu reci Igraj Saraj'vo nema veze
Sjever spica.

znas sta je sudzenje smijesno koliko je navlicio sudac onaj pomocni je iz zenice on nema pojma penal nepostojeci svira faule vise nego smjesne ,jedino sarajevo je bilo bolje stos etice napada .tekma za deset
samo celik ale samo celik ale

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 12 sep 2010, 21:37

bilino polje je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:SAmo cu reci Igraj Saraj'vo nema veze
Sjever spica.

znas sta je sudzenje smijesno koliko je navlicio sudac onaj pomocni je iz zenice on nema pojma penal nepostojeci svira faule vise nego smjesne ,jedino sarajevo je bilo bolje stos etice napada .tekma za deset
Drugo poluvrijeme je navijao za Borac.Svirao im je par sumnjivih faulova,nama nije svirao par cistih i pustao ih da se valjaju po terenu.Iskreno mi je drago sto smo promasili penal jer ga nismo zasluzili.Ali ipak Borcu zelim sve najgore :evil: :evil: :evil: .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

MoSa LjoŽe
Kontakt:

Post Postao/la MoSa LjoŽe » 12 sep 2010, 21:39

FK Sarajevo je napisao/la:

Ahahahah bolje je tebi da ustanes sa stolice kad cujes Asim Ferhatovic Hase.I vama sad drago sto je Golub zabio go iz penala.Nema veze sto je dao go kad ga nije bilo nigdje nije se ni primjetio i Arsenijevic je mogao dati onaj go iz penala pa nebi bio ni na cemu kad je katastrofalno odigrao.

Da ne spominjem' Ivicu osima i ostale naše velikane oduljila bih' se rasprava,Ko je rek'o da nam je drago,Vi ste umislili da je Kojašević neki Messi,Jeste messi ali za ekipe poput Budućnosti,slavije i slobode..Kad dođu stoperi kao što je večeras bio Vule trivunovic,eh onda ga može pušiti !
LimVo VoPla,MoSa LjoŽe !

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 12 sep 2010, 21:39

Sad znam kako je vama bilo kad smo vas otresli u BL kad ste se spremali da slavite jesenju titulu,
sve u svemu Sarajevo neprepoznatljivo u odnosu na prethodne tri tekme,
cestitke na pobjedi, nema sta, idemo dalje u Prijedor po tricu aBd,
neka su svi vidjeli sta znaci u nasoj ligi Vule Trivunovic, to je najaci igrac odbrane u BH ligi od nastanka,

samo sve razumijem, al da se slade nasem porazu navijaci ciji timovi izgube u ovom kolu,
to mi stvarno ne ide u glavu, da je Sarajevo zijanilo 4-1 u Širokom, da je izgubio kao Čelik itd,
ni na kraj pameti mi nebi bio niko, pa ljudi imate svoje klubove, drzite se svog praga, ako neko treba da me .ebe
to su navijaci Borca, stvarno vas ne razumijem,

p.s. hvala na skandiranju VP u Širokom
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 12 sep 2010, 21:40

Borcu cestitati i okrenuti se utakmici u Srijedu.Ono sto me nerviralo je konstantno valjanje borcevih igraca po terenu.

PS:Kako je izgledao koreo preko TV? 8-)
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 12 sep 2010, 21:41

svaka cast sarajevu na igri borac se samo branio jbg nece go ide se dalje

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 12 sep 2010, 21:42

BLU SKY je napisao/la:I mi smo se obrukali protiv sirokog ali brate borac vam je ocitao lekciju i lagano spustanje poslje onolike euforije sta sam vam rekao neletite pred rudu sa izjavama.
Da nama je ocitao borac lekciju iz jedne kontre go (sve u svemu zasluzena pobjeda) a vama listica 4 komada uvalila i mogla je jos al et bilo im zao al zato nama je lekcija ocitana :roll: :lol:
O nekom misljenju o utakmici bar veceras je suvisno pisat ovdje kad za vrijeme i poslije tekme na ovoj temi vise strumfova nego na njihovoj temi a admin i mod lagano odmaraju :roll:
A posto su ovdje strumfovi da ih pitam sta kaze tata osim jel sad zadovoljan posto prosli put nije bio :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 12 sep 2010, 21:44

Crni dan za sarajevske premijerligashe :cry:
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 12 sep 2010, 21:45

Malo objektivnosti. Svi vi sad pljujete HA HU..gdje ste bili protiv Zrinjskog,Celika,Buducnosti ?? :/
Borac je po imenima najaca ekipa u BiH. Samo je trebalo da se uigraju.Mi odigrali solidno ali opet nedovoljno. Malo nam je i srece falilo.
Navijanje solidno sa obizrom da smo gubili 90 minuta utakmice. Koreografija i sve ostalo na nivou.
Treba biti ponosan na FkS i na Horde Zla pogotovo. Ono podrzavanje igraca na kraju je bilo za 10!
Ne treba da nas euforija fata poslje 4 pobjede.NIPOSTO! IDemo dalje,svi protiv SLoge pa onda u Prijedor ! ! ! !
I na kraju naravno CESTITE BORCU NA POBJEDI.SASVIM ZASLUZENO!

Nema veze,nema veze igraj Sarajvo igraj Sarajvo

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 12 sep 2010, 21:47

Nantess je napisao/la:
samo sve razumijem, al da se slade nasem porazu navijaci ciji timovi izgube u ovom kolu,
to mi stvarno ne ide u glavu, da je Sarajevo zijanilo 4-1 u Širokom, da je izgubio kao Čelik itd,
ni na kraj pameti mi nebi bio niko, pa ljudi imate svoje klubove, drzite se svog praga, ako neko treba da me .ebe

Mi bar nismo kacili parole po Kobiljoj glavi na kojima pise "Cao Kup, Cao titula" (nesto u tom smislu, ne mogu naci sliku), nakon izgubljenog Kupa BiH.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 12 sep 2010, 21:47

Hairlija je napisao/la:Borcu cestitati i okrenuti se utakmici u Srijedu.Ono sto me nerviralo je konstantno valjanje borcevih igraca po terenu.

Preko tv-a izgledalo malo drugačije.Posto je sarajevo imalo više loptu u posjedu onda se moglo primijetiti da igraju bolje od Borca,ali negdje na sredini teren,nisu mogli bliže od 30 metara.I nije izgledalo da se oni mnogo valjaju,manje su se valjali od uobičajnih valjanja kad vode na gostovanju,manje nego Sarajevo u Banovićima.A valjali su se u drugom poluvremenu više od 7 minuta.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 12 sep 2010, 21:49

r_emir je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:Borcu cestitati i okrenuti se utakmici u Srijedu.Ono sto me nerviralo je konstantno valjanje borcevih igraca po terenu.

Preko tv-a izgledalo malo drugačije.Posto je sarajevo imalo više loptu u posjedu onda se moglo primijetiti da igraju bolje od Borca,ali negdje na sredini teren,nisu mogli bliže od 30 metara.I nije izgledalo da se oni mnogo valjaju,manje su se valjali od uobičajnih valjanja kad vode na gostovanju,manje nego Sarajevo u Banovićima.A valjali su se u drugom poluvremenu više od 7 minuta.
a mislim kako je sjever(koreo) izgledao sa TV-a
A nabijamo komplexe 8-)

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 12 sep 2010, 21:53

Nantess je napisao/la:Sad znam kako je vama bilo kad smo vas otresli u BL kad ste se spremali da slavite jesenju titulu,
sve u svemu Sarajevo neprepoznatljivo u odnosu na prethodne tri tekme,
cestitke na pobjedi, nema sta, idemo dalje u Prijedor po tricu aBd,
neka su svi vidjeli sta znaci u nasoj ligi Vule Trivunovic, to je najaci igrac odbrane u BH ligi od nastanka,

Evo ovo je moje mišljenje: Mislim da mnogo ljudi ne voli Sarajevo i da im je drago što je Sarajevo izgubilo upravo zbog pojedinih ljudi koji na ovom forumu veličaju Sarajevo izvan granice normalnog bilo je priče kako će te dobiti Borac 5:0 (neko je govorio) kako ste najbolji navijači(jasno je da ste u vrhu),kako Sarajevo niko ne može pobijediti,kako je Kojašević najbolji igrač lige..... I tako se hvale forumaši,e onda kad neko kaže nešto protiv,ovi forumaši se počnu prepirati i svađati ZATO JE SAD DRUGIMA DRAGO ŠTO JE SARAJEVO IZGUBILO,ZATO IM JE DRAGO ŠTO STE VI TUŽNI,a furali ste priču da ste najjači. Evo sad opet prepucavanje sa manijacima nekim isto tako.

Sarajevo_republika
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo_republika » 12 sep 2010, 22:02

Kako sam se samo razocarao :S nemogu da vjerujem............prvo onakva igra Sarajeva, hahaha, pa ono je smjesno, volim vise sarajevo od i'cega, ali brate sa ovakvom ekipom mi titulu mozemo da sanjamo, mora tu doci jos pojacanja na polusezoni + novi trener.....................iskreno Sarajevo nema sa ovakvim timom kvalitet za titulu, jedino je moze na silu osvojiti, a da se osvrnem na sjevernu tribinu, nisam vjerovao mislim glupo je reci, ali realno slabo izdanje sjevera, nece da navijaju...........poludio sam, ja galamim ko ludjak, a oko mene likovi sute :S bas sam se razocarao, vratio sam se sokiran kuci.
17.08.1972. SARAJEVO 2 : 2 REAL MADRID

p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: juka55, Vanja8 i 37 gostiju.