BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
OVO JE TOLIKO loše da me stomak boli od njihove igre. Bekovi nam ne mogu odigrat jednostavni dupli pas, pogotovo Schmelzer koji je preočajan danas bio. PREOČAJAN.
Mikitarijan ima dobrih momenata i onda ko da ga munja pogodi i odigra super opasni pogrešni pas na centru, strahota.
O Sahinu se nema šta pričat, momak jednostavno više nije za najvišu razinu, ne može uzet igru pod svoje ruke i vodit ju. Jednostavno više nema tu moć. Nadam se da nećemo spičkat 7 milja na njegovo dovođenje.
Strava, još kad vidim da su svi konkurenti kiksali i mi se onda ovako blamiramo. Igra nam je teški šrot. Sama koncepcija kadra je krivo posložena i sad imamo ovako sranje danas.
Vidjet ćemo sada hoće li uprava reagirat nakon ove teške ozljede Kube jer ako ćemo igrat s trijom Reus-Miki-Auba cijeli drugi dio sezone onda smo nayebali. I ako stvarno Mančo nudi 50 milja za Reusa, onda tu ne treba puno razmišljat. Nadam se korjenitom rezu na ljeto.
Mikitarijan ima dobrih momenata i onda ko da ga munja pogodi i odigra super opasni pogrešni pas na centru, strahota.
O Sahinu se nema šta pričat, momak jednostavno više nije za najvišu razinu, ne može uzet igru pod svoje ruke i vodit ju. Jednostavno više nema tu moć. Nadam se da nećemo spičkat 7 milja na njegovo dovođenje.
Strava, još kad vidim da su svi konkurenti kiksali i mi se onda ovako blamiramo. Igra nam je teški šrot. Sama koncepcija kadra je krivo posložena i sad imamo ovako sranje danas.
Vidjet ćemo sada hoće li uprava reagirat nakon ove teške ozljede Kube jer ako ćemo igrat s trijom Reus-Miki-Auba cijeli drugi dio sezone onda smo nayebali. I ako stvarno Mančo nudi 50 milja za Reusa, onda tu ne treba puno razmišljat. Nadam se korjenitom rezu na ljeto.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Kad Mikija plaćenog 27 miliona mijenja jedan Šiber, onda je sve jasno. Ako analiziramo rezultate čitavog kola, lako je zaključiti da je BL sastavljena od Bayerna i 17 prosječnih timova. Toliko o kvalitetu snazi i konkurentnosti BL, ostalo neka drugi komentarišu. Osim Sokratisa i Groskrojca ostali na nivou cvajte. Tim djeluje umorno, bezvoljno, igrači potrošeni i nezainteresovani.
Taman sto sam pohvalio odbranu oni sve po starom...2 puta ljudi predju centar i lagano 2 gola...Schmelzer kriv za oba
Nije mi jasno kako ovi poluigraci iskoriste svaku hebenu priliku na Westfalenu a ovi nasi hadalji od 30-40 miliona ne mogu iz 5 zicera jednom pogoditi.
Samopouzdanje 0 bodova...

Nije mi jasno kako ovi poluigraci iskoriste svaku hebenu priliku na Westfalenu a ovi nasi hadalji od 30-40 miliona ne mogu iz 5 zicera jednom pogoditi.
Samopouzdanje 0 bodova...
Prije bi rekao Bender, prvo autogol onda pa onda i kasni da zatvori Won Ji koji neometano šutira.adnan24 je napisao/la:Taman sto sam pohvalio odbranu oni sve po starom...2 puta ljudi predju centar i lagano 2 gola...Schmelzer kriv za oba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako nista, barem vam je zabio vas napadac. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Schmelzer katastrofa. Kod prvog gola njegov igrač mu pobježe iza leđa, a on k'o amater ne zna gdje je poš'o.
Drugi gol također njegov.
Bender isto veoma loše izgledao kod oba gola. 
Kevin je tu da popuni mjesto na terenu. Od njega nema koristi kako u odbrani tako još više u napadu. Užas. Piszczek je morao igrat'.
Lewandowski nevidljiv, spor, kasni s dodavanjima. Užasan
Kubina povreda nas tjera da odmah dovedemo pojačanje. Volland mora doći

P.S. Bittencourt 2 gola protiv Vukova.

Kevin je tu da popuni mjesto na terenu. Od njega nema koristi kako u odbrani tako još više u napadu. Užas. Piszczek je morao igrat'.

Lewandowski nevidljiv, spor, kasni s dodavanjima. Užasan

Kubina povreda nas tjera da odmah dovedemo pojačanje. Volland mora doći

P.S. Bittencourt 2 gola protiv Vukova.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Da Schmelzer nije pravio amaterske greske i ostavljao kilometar prostora na svojoj strani ne bi ni dosli do Bendera...uostalom momak je stoper u nedostatku boljih opcija,Schmelzer bi trebao biit lijevi bek i u najjacem sastavu.Saurman je napisao/la: Prije bi rekao Bender, prvo autogol onda pa onda i kasni da zatvori Won Ji koji neometano šutira.
Tesko da je moglo gore poceti...izgubljena 2 boda i Kuba na vjerovatno duzi period.Jedina bar malo pozitivna stvar su rezultati konkurencije.
Toliko nevidljiv da dijeli lopte kao rukom ali Reus fula zicer.Semir bvb je napisao/la:
Lewandowski nevidljiv, spor, kasni s dodavanjima. Užasan)
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bas me sad interesuju izgovori. Sta je sad na redu? povrede, sudija, peh, marsovci?
Ja od pocetka sezone govorim da je igra ****. Smatrajte uspjehom ako ufatimo to 4 mjesto. Samo nas kiksevi mogu izvuc.
Nadam se da su svi uvidili da Mani nije za stopera. Smelca, miki i reus danas katastrofa. Sta bi od levata danas? Neodluci utakmicu za nas, a neki vele da nam on garantujue uspjeh, ccc
Ja od pocetka sezone govorim da je igra ****. Smatrajte uspjehom ako ufatimo to 4 mjesto. Samo nas kiksevi mogu izvuc.
Nadam se da su svi uvidili da Mani nije za stopera. Smelca, miki i reus danas katastrofa. Sta bi od levata danas? Neodluci utakmicu za nas, a neki vele da nam on garantujue uspjeh, ccc
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Nije se ni FCB proslavio sinoć, BMG je iz pet napada imala tri stopostotne prilike, ali nebitno, oni igraju koliko im treba, ja mislim da je dobro što se Kuba povrijedio, jer on je ionako potrošen igrač i za njega dugoročno treba tražiti zamjenu, Weidi danas nije uopšte morao ni stajati na golu, opet bi bio isti rezultat. Još od pretprošle sezone nema one tečne igre i presinga, a prosto je nevjerovatno da pored ovakvog niza loših igara se još penjemo na treće mjesto. Da smo ovako igrali u engleskoj ili španskoj ligi, sad bi bili oko desetog mjesta.
Igra ocajna, da nemoze biti gora..katastrofalno smo otvorili nastavak sezone!
Jednostavo kao da igraci nemaju volje..totalna ne zainteresovanost.
Ovakva igra nevodi dobrim rezultatima...plus kuba se povrijedi..plus ga zabi Ji nas buduci napadac...OCAJJJJJJJJJ.
Ovakva igra nevodi dobrim rezultatima...plus kuba se povrijedi..plus ga zabi Ji nas buduci napadac...OCAJJJJJJJJJ.
Igra ocajna, da nemoze biti gora..katastrofalno smo otvorili nastavak sezone!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
I kad sam ja govorio da ste prelazni rok odradili katastrofalno, da je Miki za sad veliki promasaj ovdje su neki pokusavali lizati dupe odlicnoj upravi. Ovo danas necu komentarisati, sve ste rekli vec ranije. Valjda ce neki progledati i vidjeti koliko su moji postovi bili realni.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Citava ekipa je lose odigrala,prvo poluvrijeme i nije lose a drugo ko da su izasli amateri da igraju Boze sacuvaj!
Sahin je prespor u prenosu lopte kompletnu sezonu. Uopce nije u stanju napraviti visak, a igra kljucnog igraca u ovom sistemu.
Otvaranje igre bez Matsa/Nevena je ocajno, sto u kombinaciji s katastrofalnim Sahinom dovodi do situacije da ne mozemo kontrolisati ritam i nametnuti tempo ni protiv prosjecnih ekipa.
Steta za Kubu.
Reusova igra je takodje teska **** vec mjesecima. Fula vise zicera od poljske kretencine.
Najjace od svega - podatak oko 30. minute da Augsburg ima cca 70% lopte na Westfalenu. Sramotno.
Otvaranje igre bez Matsa/Nevena je ocajno, sto u kombinaciji s katastrofalnim Sahinom dovodi do situacije da ne mozemo kontrolisati ritam i nametnuti tempo ni protiv prosjecnih ekipa.
Steta za Kubu.

Reusova igra je takodje teska **** vec mjesecima. Fula vise zicera od poljske kretencine.
Najjace od svega - podatak oko 30. minute da Augsburg ima cca 70% lopte na Westfalenu. Sramotno.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
dugo sam trpio i imao strpljenja za ovog armenca ali sad je stvarno dosta, stvarno ne znam šta smo u njemu vidjeli da smo ga platili 27 milja, haloo pa yebote taj dečko se izgubi 18 puta za vrijeme utakmice, loš je i ne vrijedi tih para, a Schmelzer je konjina koja ne zna niti dodati niti pucati, izgubljen u vremenu i prostoru.
Ova igra je jadna da ne može biti jadnija, svaka šuša nam zabija na našem terenu, katastrofa, žao mi Kube i ako sad ne dovedemo ne jednog nego dva kvalitetna igrača mi LP nećemo vidjeti iduće sezone
Ova igra je jadna da ne može biti jadnija, svaka šuša nam zabija na našem terenu, katastrofa, žao mi Kube i ako sad ne dovedemo ne jednog nego dva kvalitetna igrača mi LP nećemo vidjeti iduće sezone
+1zgmiky je napisao/la:dugo sam trpio i imao strpljenja za ovog armenca ali sad je stvarno dosta, stvarno ne znam šta smo u njemu vidjeli da smo ga platili 27 milja, haloo pa yebote taj dečko se izgubi 18 puta za vrijeme utakmice, loš je i ne vrijedi tih para, a Schmelzer je konjina koja ne zna niti dodati niti pucati, izgubljen u vremenu i prostoru.
Armenac je po meni strasno precjenjen igrac. Da su pametni u bvb u da idu po Kagawu jer ovaj ispada definitivno iz planova dolaskom Mate.
pi.
Ovakav Kagawa teško može nešto promijeniti u igri BVB-a.Tweeds_10 je napisao/la:Da su pametni u bvb u da idu po Kagawu jer ovaj ispada definitivno iz planova dolaskom Mate.
Klopp je pravo rekao kada je kao cilj postavio 3. mjesto. Borussija ima sreću da konkurenti kiksaju za njima, ali suludo je osloniti se na to. Kombinacija velikog broja povrijeđenih i nespremnih igrača s lošom formom nekih prvotimaca je unazadila Dortmund. Ybg, potrefilo se i tu nema pomoći.
Pojačanja su prijeko potrebna, nadam se da će Volland uskoro doći na Westfalen i da će ekipa ipak osigurati nastup u CL. Sve osim toga ravno je katastrofi.
Nakon danasnjeg rezultata je evidentno da se BVB nalazi u krizi - naravno gledajuci sa aspekta njihovih ambicija.
Ovo ce za igrace te za Klopp-a biti veliki ispit. Klopp mora dokazati da moze uspjesno prebroditi ovu krizu, kako ne bi isao na mlin kriticarima koji bi ga onda deklarisali kao klasicnog Mitläufer trenera.
Ovo ce za igrace te za Klopp-a biti veliki ispit. Klopp mora dokazati da moze uspjesno prebroditi ovu krizu, kako ne bi isao na mlin kriticarima koji bi ga onda deklarisali kao klasicnog Mitläufer trenera.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Zanimljivo je kako su simpatizeri Bajerna poput Franka Riberija objektivni na ovoj temi i potpuno neobjektivni na temi Bajern. Ista je stvar sa simpatizerima Dortmunda, samo obratno. Forum bi bio pravi kada niko ne bi komentarisao 'svoj klub'
.
U pravu je Hare za Sahina. Nije to vise onaj Sahin i nikada nece biti. Mozda je i sa Kagavom isti slucaj. Tesko da bi Japanac nastavio u istom ritmu ako bi se vratio u Dortmund. U Junajtedu igra za cistu nulu. Mora se to odraziti.
Danas sam primjetio da je izostala karakteristicna borbenost. Falilo je brzine i agresivnosti.
Dok su igraci bili zeljni uspjeha, Klop je imao laksi zadatak da ih motivise. Sada bi bilo najbolje da ih motivise konkurencijom. Zbog toga je dobro imati jaku klupu.

U pravu je Hare za Sahina. Nije to vise onaj Sahin i nikada nece biti. Mozda je i sa Kagavom isti slucaj. Tesko da bi Japanac nastavio u istom ritmu ako bi se vratio u Dortmund. U Junajtedu igra za cistu nulu. Mora se to odraziti.
Danas sam primjetio da je izostala karakteristicna borbenost. Falilo je brzine i agresivnosti.
Dok su igraci bili zeljni uspjeha, Klop je imao laksi zadatak da ih motivise. Sada bi bilo najbolje da ih motivise konkurencijom. Zbog toga je dobro imati jaku klupu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.