Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

FaraonTM
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la FaraonTM » 23 avg 2015, 00:28

I drugi gol je djelimično njegov, ispao je al' je i asisst bio vrhunski. Mada svejedno je imao i par dobrih intervencija.

Inače ovaj HSV mi djeluje totalno loše, biće to borba za opstanak do zadnjeg kola. A i on će yebiga pasti u sivilo ekipe, valja mu svaku tekmu primiti koji gol...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 26 avg 2015, 17:32

http://sportsport.ba/ino_fudbal/olic-sp ... iti/170145

Ne znam zasto se onda Holtby nije izjasnio o svemu ovome? Ako nije, naravno...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 avg 2015, 17:44

theboss_RD07 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/olic-sp ... iti/170145

Strah ga da ne dobije batine. :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 avg 2015, 18:57

theboss_RD07 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/olic-sp ... iti/170145

Holtby se izjasnio...
Und auch Lewis Holtby, der vermeintliche Leidtragende der Auseinandersetzung mit Spahic, dementierte die Meldung der "Bild"-Zeitung. Es gebe keinen Streit, so Holtby
http://www.abendblatt.de/sport/fussball ... oltby.html

Na prosloj sam stranici objasnio sta je problem ali to neki nece da shvate, a takodjer mislim da bi mu navijaci HSV-a podigli spomenik kada bi opalio par samara Hesse-u, Milaniju, Matzu i Scholle-u koji svjesno pisu negativne clanke uz odobrenje Diekmanna pa se onda povuku kao pi.ckice kada stigne demant.

BILD je u samo jednom clanku spomenuo taj sukob i onda vise o tome nije izvjestavao. Eh sada ako neko vjeruje da najveca njemacka novina nece objaviti pricu koja joj donosi dodatnu prodaju onda je stvarno naivan.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 avg 2015, 16:07

Doktor u segmentu obranbene igre ovog sporta. Uz to kad uzmemo u obzir poziciju koju on igra i vrstan tehnicar. Svaku drugu loptu u Hamburgu on iznosi vanka ili salje dugi pas naprijed. Kako je iz ovako fizicki limitiranog igraca za poziciju stopera izasao ovako kvalitetan igrac nikad mi nece biti jasno. Bravo Emire.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 29 avg 2015, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 29 avg 2015, 16:15

Tako je, sjajan je...kao sto rekoh, jedini nas igrac za kojeg se nikada nisam brinuo hoce li se naci u prvih 11, u koji god klub da je presao odmah se nametnuo, i ne samo to, bivao bi glavni igrac zadnje linije, pravi komandant...zasigurno da je trebao imati bolju karijeru (sto se klubova tice), ali neke stvari mu se jednostavno nisu poklopile + kasno otisao iz Rusije...a mogao je biti jedan od najboljih, upravo zahvaljujuci njegovoj smirenosci, postavljanju i tehnici koju posjeduje a koja je na nivou mnogobrojnih veznjaka...itd.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 29 avg 2015, 16:19

Odlicno prvo poluvrijeme Spahica, bez greske.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 avg 2015, 16:35

dubrovnik je napisao/la:Doktor u segmentu obranbene igre ovog sporta. Uz to kad uzmemo u obzir poziciju koju on igra i vrstan tehnicar. Svaku drugu loptu u Hamburgu on iznosi vanka ili salje dugi pas naprijed. Kako je iz ovako fizicki limitiranog igraca za poziciju stopera izasao ovako kvalitetan igrac nikad mi nece biti jasno. Bravo Emire.
Meni se cini da je Spahic na pocetku karijere igrao na bocnim pozicijama (bek), tek poslije da je preskolovan na stopera? Znam da je u reprezentaciji kod Bake Sliskovica igrao cesto na bekovskim pozicijama. Uglavnom kao sto kazes ima odlicnu tehniku za jednog stopera, ja sam to davno rekao.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 29 avg 2015, 17:07

Da li je moguce da je ovo penal i crveni karton. Pa nije nasa liga jbm mu majku i sudije

shakalll
Kontakt:

Post Postao/la shakalll » 29 avg 2015, 17:08

Smijesan crveni, ne vjerujem.
1946

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 29 avg 2015, 17:09

Kakva pljacka, crni se sam sapleo i direktni crveni Spahicu!?

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 29 avg 2015, 17:10

Za bundesligu ovo i jeste penal,bilo je malo guranje a sudije su prije pocetka sezone dobili napomene da svaki vid guranja i povlacenja u sesneastercu ostrije kaznjavaju...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 29 avg 2015, 17:13

Bez komentara...svidja mi se ponasanje Emira, pokupi se i ode u svlacionicu :)
nije ovo rijetkost u Bundes ligi...pratim je odavno i sudije su poprilicno smijesne postale u zadnje vrijeme, u velikom broju...koliko nepostojecih penala je dosudjeno, crvenih kartona dato, itd...kad se sjetim priznatog pogotka na tekmi leverkusena, kada je lopta prosla s vanjske strane mreze u gol i sudija ga priznao...da nije smijesno bilo bi zalosno...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 29 avg 2015, 17:16

xinxee je napisao/la:Za bundesligu ovo i jeste penal,bilo je malo guranje a sudije su prije pocetka sezone dobili napomene da svaki vid guranja i povlacenja u sesneastercu ostrije kaznjavaju...
ajd ne budi smijesan...onda po utakmici bilo svirano bar 10ak penala...jos mu crveni dao, pa hajd da ga je skrsio s ledja, mozda bih i razumio...ovaj sudija je zasluzio suspenziju.
ali u pravu si kada kazes da bi ovakav penal se samo dosudio upravo u bundes ligi, nigdje drugdje, bar u ovim ozbiljnim prvenstvima.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 29 avg 2015, 17:19

xinxee je napisao/la:Za bundesligu ovo i jeste penal,bilo je malo guranje a sudije su prije pocetka sezone dobili napomene da svaki vid guranja i povlacenja u sesneastercu ostrije kaznjavaju...
Ne lupetaj majke ti, ovdje nije bilo ni guranja ni povlacenja, niti bilo sta slicno. Ako je ovo penal onda sta nije?

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 29 avg 2015, 17:21

EmirTM87 je napisao/la:
Ne lupetaj majke ti, ovdje nije bilo ni guranja ni povlacenja, niti bilo sta slicno. Ako je ovo penal onda sta nije?
Sudija je bio pozicioniran iza Spahica,i gledajuci usporeni snimak tog dogadjaja jasno se vidi kako je lijeva ruka na igracu FcK-a,penal definitivno koji se moze dosudit u bundes-u :D

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 avg 2015, 17:21

Penal jest jer ga je ovaj svirao. Odlicna Emirova utakmica a ovakav penal i crveni bi dao jedan od deset sudija.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 29 avg 2015, 17:22

xinxee je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:
Sudija je bio pozicioniran iza Spahica,i gledajuci usporeni snimak tog dogadjaja jasno se vidi kako je lijeva ruka na igracu FcK-a,penal definitivno koji se moze dosudit u bundes-u :D
TI si vjerovatno jedini covjek koji je vidio usporeni snimak i rekao da je ovo penal...

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 29 avg 2015, 17:25

Svakako,uz komentatore SkySporta :kafa:

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 29 avg 2015, 17:27

Ni govora o penalu. Ovo čak ni Valjić ne bi svirao.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni i 18 gostiju.