Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- BavaracZenica
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Nakon Bavaraca i Apotekara vcrs igraju i druga dva njemacka predstavnika i to protiv 2 ekipe iz Manchestera, onog crvenog i plavog !
Vukovi u goste kod Manchester Utd, a Gladbach na svom terenu protiv Citya.
Sinoc apotekari do 80 minute imali sve u svojim nogamaa, ali ipak posustali no u dobroj su poziciji sa obzirom na kiks Rimljana, o Bayernu su sve rijeci suvisne, oni odradjuju svoj posao od pocetka do kraja !
Vcrs ocekujem takodjer polovican uspjeh, ili cak 2 remija, jer Vukovi se itekako mogu nadigravati sa Manchesterom u to sam siguran, a Gladbach nakon najgoreg starta promjenom trenera, dolazi na ono svoje, a City takodjer ne blista, tako da se i tu moze doci do povoljnog rezultata ! sretno i jednima i drugima, i da odigraju sto bolje vcrs !
Vukovi u goste kod Manchester Utd, a Gladbach na svom terenu protiv Citya.
Sinoc apotekari do 80 minute imali sve u svojim nogamaa, ali ipak posustali no u dobroj su poziciji sa obzirom na kiks Rimljana, o Bayernu su sve rijeci suvisne, oni odradjuju svoj posao od pocetka do kraja !
Vcrs ocekujem takodjer polovican uspjeh, ili cak 2 remija, jer Vukovi se itekako mogu nadigravati sa Manchesterom u to sam siguran, a Gladbach nakon najgoreg starta promjenom trenera, dolazi na ono svoje, a City takodjer ne blista, tako da se i tu moze doci do povoljnog rezultata ! sretno i jednima i drugima, i da odigraju sto bolje vcrs !
FC Bayern !!!!!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sinoc u Minkenu na tribinama u moru zastava i zastava duginih boja. Kako slatko 

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Dominacija Bundesligasa.
ovo je čista sreća za protivnike i neiskustvo za njemce, očekujem i dalje prolazak guzena i vukova u osminu.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Totalno neiskusno i naivno izgubljene ove 3 utakmice u Ligi Prvaka.
Umjesto da dokrajče protivnika ( Lever ) oni izgube, umjesto da igraju napadački i bez respekta oni se brane i dok su shvatili da niti Manchester trenutno nije prejak izgubili su utakmicu, šteta za Gladbach da nisu uzeli barem bod koji su zaslužili. Moram priznati da bole ovi porazi.
Nekako imam osjećaj nažalost da ovo ne izgleda dobro za Bundesligaše u euro natjecanjima osim Bayerna i Borussije Dortmund.
Umjesto da dokrajče protivnika ( Lever ) oni izgube, umjesto da igraju napadački i bez respekta oni se brane i dok su shvatili da niti Manchester trenutno nije prejak izgubili su utakmicu, šteta za Gladbach da nisu uzeli barem bod koji su zaslužili. Moram priznati da bole ovi porazi.
Nekako imam osjećaj nažalost da ovo ne izgleda dobro za Bundesligaše u euro natjecanjima osim Bayerna i Borussije Dortmund.
Šalke bi sa Kellerom napravio više jer nisu bezmudi i znaju igrati ovdje dok ovo...??? Kad vidim kako su izgubili i to od kako jakih ekipa koje su imali skoro na konopcima bude mi pravo krivo, više nego da su debakle dožilivi...
-
- Kontakt:
Gledao sam kombinovano i Wolfsburg i Gladbach i mogu reći da je Borussia odigrala srčano ali bez ikakve taktike što je pogubno ako žele igrati Ligu Prvaka. Odbranu nisu ni igrali.Mislim da je sada itekako jasno da im treba novi trener jer Schubert nije rješenje.
Wolfsburg s druge strane taktika a nigdje žara i želje za pobjedom. Odavno nisam lošiju utakmicu gledao no ovu između Jedinstva i Wolfsburga.
Wolfsburg s druge strane taktika a nigdje žara i želje za pobjedom. Odavno nisam lošiju utakmicu gledao no ovu između Jedinstva i Wolfsburga.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Očigledan umor ih je stigao, nije bilo presinga i žara, čitavu utakmicu nekako u leru, takvih je i zadnjih 20 minuta, samo razlika što je Mancho skroz pao.Bundesliga je napisao/la:Wolfsburg s druge strane taktika a nigdje žara i želje za pobjedom. Odavno nisam lošiju utakmicu gledao no ovu između Jedinstva i Wolfsburga.
Mislim da će ovu grupu ipak proći, čak mislim da će to biti i sa prve pozicije, a onda na zimu ipak treba kadar proširiti, jer igra koju igraju zahtijeva više širine i svježine.
Večeras ih je baš to koštalo poraza.
Moze se reci danas ocekivani porazi za predstavnike Bundeslige u LP...
Nadajmo se da ce sutra BVB, Schalke i Augsburg opravdati svoje uloge favorita i upisati dodatne tri pobjede koje bi mnogo znacile kada je koefcijent u pitanju.
Nadajmo se da ce sutra BVB, Schalke i Augsburg opravdati svoje uloge favorita i upisati dodatne tri pobjede koje bi mnogo znacile kada je koefcijent u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
2. i 4. klubovi Bundeslige nemaju sta trazi protiv 2. i 4. Premiershipa. To je realnost.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ne bi se baš složio ni za jedno ni za drugo. Slažem se za ovo da je Gladbach bio srčan, požrtvovano, borbeno su odirali a imali su zaista par sjajnih akcija i dobrih kombinacija prema naprijed. Njihov problem je bio loša realizacija. A City ti jednostavno mora stvoriti prilike i plus još treba uzeti u obzir da je velika prednost i u indivualnom kvalitetu i u iskustvu u LP na strani Cityja. Unijeo je Schubert svježinu u ovu ekipu, donijeo i pragmatičniju igru, ne može se baš sada njemu zamjeriti za ovaj poraz.Bundesliga je napisao/la:Gledao sam kombinovano i Wolfsburg i Gladbach i mogu reći da je Borussia odigrala srčano ali bez ikakve taktike što je pogubno ako žele igrati Ligu Prvaka. Odbranu nisu ni igrali.Mislim da je sada itekako jasno da im treba novi trener jer Schubert nije rješenje.
Što se Wolfsburga tiče odigrali su dobro taktički a bilo je tu i dosta borbe i želje. Zato se ne slažem kada kažeš da kod njih nije bilo srčanosti.Ipak penal su zaradili bezveze, naivan potez Caligiurija. Zamjerka je i ne tako mali broj nepreciznih dodavanja, kod sasvim čistih situacija. Imali su dosta dobrih akcija, ali nerijetko su bili prema naprijed brzopleti.
Ovi porazi i nisu toliko alarmantni, iz prostog razloga što Wolfsburg i Leverkusen prevashodno trebaju bodove osvojiti protiv Cska i PSV-a to jeste protiv Rome i Bate-a, a oba tima su po tom pitanju napravili dobar korak u prošlom kolu. Ipak je šteta što oba tima bar po bod nisu osvojili protiv najjačih konkurenata u grupi. Isto tako Leverkusen mora biti posebno oprezan, jer protiv Rome neće biti nimalo laki susreti. Tako da baš i ne smatram da će to biti neka laganica ko što neki misle. Leverkusen će trebati jedno izdanje kao protiv Lazija, jer tada su pokazali super jak nastup i s takvim nastupom mogu savladati i Romu. Protiv Batea su bili uvjerljivi, ali od njih su i puno više kvalitetniji. Iako i Bate nije bezopasna ekipa.
A Wolfsburg je isto na jednoj klackalici, s bodom večeras bi imali super dobru poziciju, a ovako imaju solidnu. Sada im predstoje odlučujući susreti protiv PSV-a. Sve je tu u grupi knap, pa može proći i perfektno a može se brzo i na negativnu stranu okrenuti (što se nadam da neće biti slučaj

A za Gladbach je nekako najviše šteta što su izgubili, jer s 3 boda su mogli biti potpuno opet u igri. U najmanju ruku bi izgledi za to treće mjesto porasli, a postojale bi šanse i za prolaz. Ovako su skupo prodali kožu, ali i i povećali mogućnost da će na kraju ostati zakucani za tu posljednju poziciju.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Steta sto Vukovi nisu izvukli povoljniji rezultat jer su imali potreban pritisak no nisu ga uspjeli sprovesti u djelo.
United se na svom terenu branio, cuvao vodstvo koje se moglo vrlo lako istopiti.
Iskustvo je odradilo mnogo posla ali sta je tu je, zeleni ce imati sansu da se nadju u osmini jer realno to mogu ostvariti.
Gladbach je po onome sto sam ja vidio u pregledu imao mnogo vise od igre, nekoliko odlicnih prilika plus taj neiskoristeni penal.
Nakon niza katastrofalnih rezultata malo su se podigli i pokazali da nisu ekipa za nabijanje gol razlike i vrlo vjerovatno da ce do kraja nekom otkinuti bodove ali tesko da mogu do pozicije koja osigurava nastavak Europe.
Nadam se da ce sutra Bundesligasi odraditi bolji posao, pogotovo to ocekujem od Schalkea i Dortmunda.
United se na svom terenu branio, cuvao vodstvo koje se moglo vrlo lako istopiti.
Iskustvo je odradilo mnogo posla ali sta je tu je, zeleni ce imati sansu da se nadju u osmini jer realno to mogu ostvariti.
Gladbach je po onome sto sam ja vidio u pregledu imao mnogo vise od igre, nekoliko odlicnih prilika plus taj neiskoristeni penal.
Nakon niza katastrofalnih rezultata malo su se podigli i pokazali da nisu ekipa za nabijanje gol razlike i vrlo vjerovatno da ce do kraja nekom otkinuti bodove ali tesko da mogu do pozicije koja osigurava nastavak Europe.
Nadam se da ce sutra Bundesligasi odraditi bolji posao, pogotovo to ocekujem od Schalkea i Dortmunda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Šamaranje bundeske nejači od NBA. 

710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Koji si sad pa ti?KopLfc je napisao/la:Šamaranje bundeske nejači od NBA.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Neka ga ba, pricacemo poslije sestog kola. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Onaj koji vas podsjeca u kakvom je kur.cu bundeska.ceze je napisao/la:Koji si sad pa ti?KopLfc je napisao/la:Šamaranje bundeske nejači od NBA.

710 Apperances
186 Goals
186 Goals
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pozdrav iz Zagreba, Eindhovena, Lisabona, ...KopLfc je napisao/la:Šamaranje bundeske nejači od NBA.
Maksuz selam West Hamu i Southamptonu iz daleke Rumunije i zelenilom okupane Danske od prijateljice Astre i frenda Midtyllanda.

Možda da nas usput podsjetiš u kakvom je kur.cu Livergnoj za koji navijaš.KopLfc je napisao/la: Onaj koji vas podsjeca u kakvom je kur.cu bundeska.

Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 01 okt 2015, 00:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Kondom se teže navuče od vas.

710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Jbt.. pa zašto uopšte replicirate nesorti..Lik je prevazišao i Greivisa koliko je naporan, a onda znaš koliko je sati.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
KAd se sabere i oduzme, tri poraza koja su bila očekivana, dva teška gostovanja su mogla donijeti bodove, nedostatak iskustva nije opravdanje BAyeru da za minut primi dva gola, Wolfsburgu da izgubi u utakmici gdje nije bio nadigrani i Borussiji koja je u prvom poluvrijemenu trebala riješiti utakmicu jer je Shity bio serviran. Pouka za ubuduće, sutra nova nafaka.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.