Sretan rođendan najboljem fudbalskom treneru u historiji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine uz pjesmu "Neka crknu dušmani".
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Na današnji dan, prije 58 godina, u Zavidovićima se rodila legenda FK Sarajeva i PSG-a, čovjek koji je proglašen najboljim igračem PSG-a u historiji kluba, čovjek koji ispisuje historiju sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, SAFET SUŠIĆ "PAPE"!
Sretan rođendan najboljem fudbalskom treneru u historiji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine uz pjesmu "Neka crknu dušmani".
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Bolju nisi mogao skontati ! I ja se pridruzujem i cestitkama i muzickoj zelji!Henderson je napisao/la:Na današnji dan, prije 58 godina, u Zavidovićima se rodila legenda FK Sarajeva i PSG-a, čovjek koji je proglašen najboljim igračem PSG-a u historiji kluba, čovjek koji ispisuje historiju sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, SAFET SUŠIĆ "PAPE"!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- sagitarius
- Kontakt:
Pape sretan rođendan da Bog da nas odveo u Brazil !!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Sretan rođendan Pape 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
[youtube][/youtube]
zivio nam pape
zivio nam pape
- storm_raider
- Kontakt:
- Cautinho
- Kontakt:
sagitarius je napisao/la:Pape sretan rođendan da Bog da nas odveo u Brazil !!
Keep walking.
Sretan rodjendan nasoj legendi, selektoru Safetu Susicu Papetu od svih njegovih postovalaca i da nam jos dugo pozivi...
storm_raider je napisao/la:Zivio Pape, barem jos ovoliko!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Henderson je napisao/la:Na današnji dan, prije 58 godina, u Zavidovićima se rodila legenda FK Sarajeva i PSG-a, čovjek koji je proglašen najboljim igračem PSG-a u historiji kluba, čovjek koji ispisuje historiju sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, SAFET SUŠIĆ "PAPE"!
Pridružujem se česitkama najvećoj legendi u historiji našeg fudbala, sa blagim zakašnjenjem.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Treba pustiti na zadnjoj igri kvalifikacija na Bilinom Polju onu pijesmu "O Safete Sajo Sarajlijo". 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Naravno i to prije svjetskog prvenstva u Qataru.AlenHalilovic je napisao/la:Treba pustiti na zadnjoj igri kvalifikacija na Bilinom Polju onu pijesmu "O Safete Sajo Sarajlijo".
[youtube][/youtube]
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gledam ovaj video,vidis kakva je to igracina bila i onda se nadju likovi da pljuju po njemu,nazivaju ga pogrdnim imenima in sl!AlenHalilovic je napisao/la:Treba pustiti na zadnjoj igri kvalifikacija na Bilinom Polju onu pijesmu "O Safete Sajo Sarajlijo".
[youtube][/youtube]
- storm_raider
- Kontakt:
I nastavlja tu tradiciju i na selektorskoj klupi ,proslo,sadasnje,buduce vrijeme,prezent, plusvamperfekat,akuzativ,dativ ,lokativ.....storm_raider je napisao/la:Kakva je to bio igracina....
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- storm_raider
- Kontakt:
Da, da nastavlja kao najveci bh. selektor u historiji drzave, futur prvi, futur drugi...harishp je napisao/la:I nastavlja tu tradiciju i na selektorskoj klupi ,proslo,sadasnje,buduce vrijeme,prezent, plusvamperfekat,akuzativ,dativ ,lokativ.....storm_raider je napisao/la:Kakva je to bio igracina....
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Kad je sledeca prijateljska?
Igramo li opet 26. maja?
I u avgustu volio bih da igramo protiv nekoga solidnog!!!!!!!! Nema vise Alzir, Oman, Slovenija.
Hocu Urugvaj, Spanija, Portugal, Francuska, Austrija, Njemacka, Ukrajna, Engleska!
Igramo li opet 26. maja?
I u avgustu volio bih da igramo protiv nekoga solidnog!!!!!!!! Nema vise Alzir, Oman, Slovenija.
Hocu Urugvaj, Spanija, Portugal, Francuska, Austrija, Njemacka, Ukrajna, Engleska!
Negdje sam procitao kao Safet nije za prijateljske u 8 mjesecu...Dakle,vjerovatno necemo igrati 
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Boze sacuvaj od safeta.......... mozemo bas probati protiv Spanije, Portugala igrati a ne Alzir i Slovenija - sta mi s time zelimo uspjeti??
to je sta ti hoces,drugo je sta nabrrojane reprezentacije hoce,mi jos nemamo renome da tek tako ove reprezentacije igraju s nnama,jos uvjek moramo platiti za prijateljsku s takvimaSapunaru28 je napisao/la:Kad je sledeca prijateljska?
Igramo li opet 26. maja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.