FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dino lj
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dino lj » 12 mar 2014, 22:44

Poslije ove utakmice ja znam samo jedno a to je da titula ne ide sa Grbavice.Zadnjih sezona uzeli smo masu trofeja sa mnogo jacim sastavima ali ova generacija mi je najdraza.Oni nemaju kvalitet tih generacija prije njih ali imaju srce i dusu, jednostavno postuju i ginu za dres koji nose.Sarajevo se dosta pojacalo, poslije onih predstavljanja igraca po aerodromu,kurcenja i hvalisanja mislili su da ce se prosetati ligom i da ce im se svi sklanjati sa terena.Kvalitetni jesu ali nista posebno ne odskacu od prvih nekoliko ekipa koliko god oni to mislili.Veceras se vidjelo da se veoma lako mogu spustiti na zemlju,da je Jamak iskoristio ono sto se ne smije promasiti pali bi skroz.Nama idu bolja vremena veoma brzo, sponzor ce se naci, stici ce lova za Sehica, Dzeko se sigurno prodaje jer je u interesu Sitija da na njemu bilo sta zaradi (ima jos samo godinu ugovora),znaci finansijska situacija ce se puno popraviti a sa tim i igracki kadar.Zato sabur, podrzimo i postujmo ovu generaciju,cijenimo ovo sto su do sada postigli, da je neki drugi klub imao ovoliko belaja kao mi bio bi na tabeli do Leotara.Momci hvala jos jednom.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 mar 2014, 22:47

Ko vam je onaj celavi sto pogrijesi u drugom poluvremenu kad se nisu skontali on i loncaric?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 12 mar 2014, 22:50

Bogdanovic po meni igracina. Momak je ko "Kran" visok a prebrz za svoju gradju. Svaka cast upravi na njegovom angazmanu. Igra decko iz utakmice u utakmicu bez greske, i treba biti realan njemu je danas bilo najteze, jer u zivotu nikada nije igrao pred toliko navijaca i tako vaznu utakmicu kakva je Derby. Misljenja sam da ce to biti dobar stoperski par cim se Kerla vrati na svoje mjesto, i nadam se da ce Dedic uskoro potpisati pa da se moze tu kombinovati na lijevom beku, s Zeljkovicem desno dok se Cola ne vrati...

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 12 mar 2014, 22:52

[youtube][/youtube]

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 12 mar 2014, 22:52

Dobra utakmica, navijanje lose s obzirom koliko je ljudi bilo.

Pitari imaju prednost pre drevans, ali i nema veze, sto Amar kaze ovaj kup nije toliko ni bitan. Po meni najbolji bili Zeljkovic i Tomic, a najgori Jamak. Sadikovic jednostavno nije zreo za ovakvih utakmica, a Zolotic jos nije spreman i stvarno ne kontam zasto je Dino ubacio Bajica umjesto Svrake.
FKŽ !

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 12 mar 2014, 22:55

I Željo opet nije izgubio u kupu...koliko već?i koliko na Grbavici bez poraza?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 12 mar 2014, 22:55

AsharaK je napisao/la:I Željo opet nije izgubio u kupu...koliko već?i koliko na Grbavici bez poraza?
na Grbavici smo bez poraza od maja 2011.
FKŽ !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 mar 2014, 22:56

Bajić k'o da ima 39 godina a ne 19.

Kako smo krenuli na početku mislio sam da ćemo ih napuniti do vrha. Da Jamak ubaci ono bio bi šou program. Kasnije smo pali i moglo je biti svašta. Možda remi nekako i dođe kao najrealniji ishod.
DRUG NEBI TI PUNCA

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 12 mar 2014, 23:03

Remi jest najrealniji, nema šta. Naši dok su imali snage nije bilo zime. Momci su se borili malo je reči.
Svraka jest zabio eurogol, ali je i ovaj njihov nafakaški go.
Naši ako ovako budu ginuli zaista titula ne bi trebala doći u pitanje.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 12 mar 2014, 23:04

ova se ubila za dinu selimovica

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 7134_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 12 mar 2014, 23:05

Kad na klupi budemo imali igrace koji mogu okrenuti utakmicu na nasu stranu, mozemo ocekivati da dobijemo ovakve utakmice. Tri izmjene, ne znam koja je manje doprinjela u igri, cak je i pao kvalitet nase igre. Ovo vec sad mogu reci, a neka duza analiza drugi put.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 mar 2014, 23:08

fedeltafrotta je napisao/la:ova se ubila za dinu selimovica

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 7134_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Ko o cemu...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 mar 2014, 23:09

Sarajlijc@ je napisao/la:

Ko o cemu...
Dino o borbi protiv korupcije...
DRUG NEBI TI PUNCA

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 12 mar 2014, 23:10

Sarajlijc@ je napisao/la:

Ko o cemu...
Izvukao si pravu poentu, svaka cast.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 12 mar 2014, 23:15

Evo na BHT snimak tekme.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 mar 2014, 23:15

E moj Jamak, ono bi panj na tvom mjestu smjestio u mrezu...
Sto se utakmice tice vecina je sve rekla, tako da nema potrebe vise bilo sta pisati. Jedino se nadam da cemo do revansa imati potrebnu fizicku spremu, jer ovaj pad u nasoj igri je stvrano zabrinjavajuci.

PS: Tacno se vidjelo da su na tribini bili vecinom derbi navijaci. Oni debili sto su sjedili iznad slova E i sto su Stanicu psovali odmah su se usutili nakon sto je vecina zagalamila na njih.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 12 mar 2014, 23:16

exbabilon je napisao/la:Kad na klupi budemo imali igrace koji mogu okrenuti utakmicu na nasu stranu, mozemo ocekivati da dobijemo ovakve utakmice. Tri izmjene, ne znam koja je manje doprinjela u igri, cak je i pao kvalitet nase igre. Ovo vec sad mogu reci, a neka duza analiza drugi put.
Tacno tako. Sadikovic nije dao tacan pas od kad je usao, a izgubio svaki moguci duel. Sto neko iznad napisa Bajic kao da ima 39 godina, a Zola nazalost u ovim utakmica ne moze igrati. A koga staviti ?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 mar 2014, 23:22

Samo da sad kroz ove dvije utakmice lige ne bude problema, bojim se prevelikog umora pred revans.

15.03. Slavija
22.03. Siroki
26.03. Sarajevo

Teska ce utakmica biti protvi Sirokog, a te bodove ne smijemo prosuti.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 12 mar 2014, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 12 mar 2014, 23:22

je li neko vidio sliku Lutve na zapadu ? :mrgreen:
FKŽ !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 12 mar 2014, 23:25

monsen je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Kad na klupi budemo imali igrace koji mogu okrenuti utakmicu na nasu stranu, mozemo ocekivati da dobijemo ovakve utakmice. Tri izmjene, ne znam koja je manje doprinjela u igri, cak je i pao kvalitet nase igre. Ovo vec sad mogu reci, a neka duza analiza drugi put.
Tacno tako. Sadikovic nije dao tacan pas od kad je usao, a izgubio svaki moguci duel. Sto neko iznad napisa Bajic kao da ima 39 godina, a Zola nazalost u ovim utakmica ne moze igrati. A koga staviti ?
Kako mozete tako nesto napisati bajic i sadikovic su nasa buducnost pogotovo ovaj drugi nnego momci su bili povrijedjeni ali njihov kvalitet uopste nije upitan
U ovom svemu je najbitnije da ovu sezonu izguramo do kraja onda uz dobre pripreme ova Zeljina djeca ce biti ponovo favorit za TITULU
samo zamislite da nismo imali ovoliko pehova pa veceras bi skroz druga prica bila

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: JuzniVjetar1979, Redfire16 i 37 gostiju.