FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rustem pa Ahmo i Hebibovic
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
E cuj Hebib ebac
metar i zelja da poraste.

metar i zelja da poraste.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Ako ima tehniku ko na utakmicama ...

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Stepu odma traka, Kovačevića stavit u sredu. Nadam se da će Harmoni moći igrati i ostati, ono što je pokazao dok je vezao par utakmica zaredom je odlično, takav nam Harmonika treba.
-
- Kontakt:
super da se step vratio,ako neko da ove pare za tupog u mojim ochima che biti najvecha dalabu u istoriji dbale
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Joj brata, nadimak tupi je nesto najace sto sam procitao od brata.nukleusmember je napisao/la:super da se step vratio,ako neko da ove pare za tupog u mojim ochima che biti najvecha dalabu u istoriji dbale
VVVBK

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Zbog cega Stepa odmah gurati umjesto Kovacevica?
Neka prvo dokaze Step da zasluzuje biti u prvih 11. Neka se spremi i ako bude bolji, neka zamjeni koga hoce.
Kovacevic nas je bezbroj puta pozitivno iznenadio, i vrijeme je da pocnemo da vjerujemo da ima kvalitet.
Neka prvo dokaze Step da zasluzuje biti u prvih 11. Neka se spremi i ako bude bolji, neka zamjeni koga hoce.
Kovacevic nas je bezbroj puta pozitivno iznenadio, i vrijeme je da pocnemo da vjerujemo da ima kvalitet.
ma svakako mislim da Step nece biti u prvoj postavi do kraja polusezone, vise se misli na pocetak naredne kad se pripreme prodju a Kovacevic kvalitetno moze igrati i na poziciji def.veznog tako da kako god okrenemo mislim da bi on trebao igrati u prvvoj postavi i da ga nece toliko poremetiti povratak Stepanova
Pyro is not a crime !
Ja bi Kovacevica i Ikandea,tu je Rustem i Radovac gurati kao zadnje vezne,gdje dobijamo tu sirinu.Zip je napisao/la:Zbog cega Stepa odmah gurati umjesto Kovacevica?
Stepanovica,Barbarica i Miholjevic beton odbrana,a i Kova po potrebi moze uletjeti.Samo nam treba ofanzivni vezni i imamo ekstra ekipu.
Kazem sa Stepanovicem dobijamo sirinu u igrackom kadru.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 02 nov 2015, 20:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Ima tu dovoljno utakmica za obojicuZip je napisao/la:Zbog cega Stepa odmah gurati umjesto Kovacevica?

4.10.2009.
Normalno da nece. Tek od sljedece sedmice pocinje s laganim treninzima. Ali je bitno da ce ici u Tursku na pripreme s ekipom pa eto mu prilike da se dokaze kao i ostalim igracima.THEC je napisao/la:ma svakako mislim da Step nece biti u prvoj postavi do kraja polusezone, vise se misli na pocetak naredne kad se pripreme prodju a Kovacevic kvalitetno moze igrati i na poziciji def.veznog tako da kako god okrenemo mislim da bi on trebao igrati u prvvoj postavi i da ga nece toliko poremetiti povratak Stepanova
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Ma igrat ce Step poslije ove pauze tamo oko 25og novembra.
Izgleda da ce TA raditi salove za ovu utakmicu k'o za proslavu titule, pola sala Sarajevo, pola Galata i logo TA.
Ekstra bi bilo.
Ekstra bi bilo.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
-
- Kontakt:
Stepanov odlucuje ko ce kad i gdje igrat

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Plakalo, Kallasi, Kovacevic, Mihohevic, Al. Bekic, Ikande, Heric, Hebibovic, Okic, Velkoski i Osmanovic 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Plakalo , Kallasi , Mihojevic , Kovacevic , Rastoder , Heric , Vazda , Ikande , Veladzic , Osmanovic , B8kic 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa kakva sad odjednom povreda Stepanova, nekakva operacija prsta
Posto sam ranije operisan 16og oktobra i tri sedmice pauze treba odradit , urasto mu nokat.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Protiv Slavije treba staviti Kadusic,Nihada,Osmanovica i Nedima,ja msm da je dovoljno...
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
Pisalo je prije 10ak dana otprilike da ide na operaciju, urasto mu nokat. Brzo se vraća u trenažni proces.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa kakva sad odjednom povreda Stepanova, nekakva operacija prsta
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, sekac i 21 gost.