FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Utic
Kontakt:

Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Utic » 12 mar 2014, 21:39

nukleusmember je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:znam da chu biti izbrisan al" moram PODOJTE GA SKRETNICHARI SA OBJE RUKE

VVVBk
Naravno da ces biti izbrisan :).
znam jarane al" mor"o sam

VVVBK
Podoji ti ga mama bez ruku...
Znam da cu biti obrisan i banovan, ali morala ga je uzeti usta gospodja. :D:D:D
Zadnja izmjena: Utic, dana/u 12 mar 2014, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fedeltafrotta » 12 mar 2014, 21:39

tomic ti je vise box to box veznjak...

izdvojiti moram fiću, zelju i ARU (kako momak grize, najviše je pretrčao, bravo)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 12 mar 2014, 21:40

Jamak je imao mec loptu za nas..jos zalim za onom prilikom..jbg..sve u svemu nije los derbi..sve je otvoreno za revans.Dobra posjeta odavno nije bilo raje u Dolini kao nocas.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 mar 2014, 21:40

znači ne gledaš utakmice, nego transfermarkt :mrgreen:

što će vam iza takvog ofanzivnog defanzivni koji mu ne može zavezati kopačke? :mrgreen:
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 12 mar 2014, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 mar 2014, 21:40

Valter je napisao/la:Utakmica izuzetno kvalitetna za naše uslove. Još jednom se vidjelo da imamo velikih problema u veznom redu isključivo zbog fizičke nepripremljenosti igrača. Dok su imali snage izgledali smo nikad bolje, a onda postepeni pad. Ova utakmica je pokazala da Zolotić definitivno ne može igrati, pogotovo ovakve utakmice dok ne riješi neke stvari u svojoj glavi. Zola volimo te, ali ipak više volimo Želju, a ti si u ovom trenutku permanentna opasnost po naš gol. Sve u svemu nije loše i nema razloga da se ne nadamo uspjehu na Koševu. Da nam vezni igrači nisu povrijeđeni i da imaju malo više kondicije gotovo da bih bio siguran da ih možemo proči, a i ovako zašto ne.
Ja ti kazem da je problem u postavci igre, jer mi nemamo dvije varijante koje prolaze vec samo jednu. Tj, igramo dobro dok ne poentiramo, a kada se to desi, mi ne poznajemo rijec "igru", vec onda igramo duge pasove, gdje se u tome svemu gube nosioci igre, Jamak i Svraka, a samim tim si izgubio Hodzica, fakticki potrosio.

Klasicne fudbalske greske radimo. Imas sansu da dokrajcis protivnika, ti fulis. U evropi bi vec 4:0 visio, pa bi kurcu igrali. E zbog toga svega, nam treba vise ovakvih utakmica. Iskren da budem, ne vidim nacin kako da naucimo to vise, osim da nas neko kazni. Negdje cemo morati platiti zbog toga. Veceras Sarajevo nije uspijelo zahvaljujuci Loncaricu, sutra ce neko drugi uspijeti.

Zrinji je malo falio, ali takoder i Radnik na sranje napravi zbog istih gresaka.

dakle, nije problem fizicka sprema, koji igrati imaju, itekako, vec je problem u rokadama kod sam postavke igre, jer ocigledno da ne mozemo igrati istu igu do gola i iza gola, jer sami sebe pojebemo...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 mar 2014, 21:41

**** ga Jamala
DRUG NEBI TI PUNCA

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 12 mar 2014, 21:41

Ako neko ima blizak Dini nek mu kaze posto ocigledno on to ne vidi da Bucan ne moze igrati onu poziciju. Ne moze nema Boga, nek nesto uradi...

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 12 mar 2014, 21:42

ChWilla je napisao/la:znači ne gledaš utakmice, nego transfermarkt :mrgreen:

što će vam iza takvog ofanzivnog defanzivni koji mu ne može zavezati kopačke? :mrgreen:
Titova 38b pa pitaj Ibrakovica :D

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 mar 2014, 21:44

monsen je napisao/la:Ako neko ima blizak Dini nek mu kaze posto ocigledno on to ne vidi da Bucan ne moze igrati onu poziciju. Ne moze nema Boga, nek nesto uradi...
Kako ne kontas. 20 ljudi isto govori iza mene na tribni. :)

BUCAN IGRA TU POZICIJU JER NEMA DRUGE ALTERNATIVE.Trenutno..

Zeljin roster je jadan radi povreda. U tome se sve radi. Za revasn mozda Dedic bude imao papire, pa cemo imati vise opcija u napadu sa Bucanom, da malo Selimovica zamijeni...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 12 mar 2014, 21:47

E moj Jamace...

Nema veze, idemo dalje... Volim te Željo !

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 mar 2014, 21:47

aS_Roma je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:znači ne gledaš utakmice, nego transfermarkt :mrgreen:

Titova 38b pa pitaj Ibrakovica :D
baš ima smisla, jelde? :mrgreen:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 12 mar 2014, 21:47

.
Zadnja izmjena: ZZtop10, dana/u 12 mar 2014, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 12 mar 2014, 21:50

Fin derbi, ne mogu da vjerujem sta promasi Jamak :evil:
Izlaskom Tomica nismo im mogli parirati u sredini + izgleda da nismo bas spremni i jbg.
Dobra igra do 70-e minute ....

Navijanje prilicno lose.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 mar 2014, 21:50

Sve u svemu najrealnije, mada da ga je jamak zabio mogli bi vi usima samo mahat al et :) Dobra utakmica zaista odavno nije bolja bila, sarajevo iskreno vako da kazem kvalitetnija ekipa, ali mi imamo tu snagu uigranosti i opcenito hemije u ekipi. Ove rasprave su gllupe realno jajalo je klasa za bilo kojeg igraca nase lige tako da ne pricajte glupsoti. Svaka casta tomicu ,al jajalo je ipak nivo vise. Nije jos nista gotovo ako povedmo na kosevu , prolazimo :D
=\_1921_/=

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 12 mar 2014, 21:52

DzoleZeljo je napisao/la:
monsen je napisao/la:Ako neko ima blizak Dini nek mu kaze posto ocigledno on to ne vidi da Bucan ne moze igrati onu poziciju. Ne moze nema Boga, nek nesto uradi...
Kako ne kontas. 20 ljudi isto govori iza mene na tribni. :)

BUCAN IGRA TU POZICIJU JER NEMA DRUGE ALTERNATIVE.Trenutno..

Zeljin roster je jadan radi povreda. U tome se sve radi. Za revasn mozda Dedic bude imao papire, pa cemo imati vise opcija u napadu sa Bucanom, da malo Selimovica zamijeni...
Sve ja kontam, ali on ne moze igrati onu poziciju. Nek stavi Hasanovica, Kerlu umjesto njega, bilo koga. Ne moze on buraz ono igrati, nema pite...

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 12 mar 2014, 21:55

U toku prvog dijela sezone, pogotovo u onom periodu u kojem smo krizirali, mislio sam da je ovo naša najslabija ekipa u zadnjih 5 godina, otkad se Amar vratio. Ne znam, možda i jeste najslabija, ali je zato, čini mi se, najborbenija. Još kad bi nas povrede malo popustile. Ali eto, i to nas čini jačima, napeli smo se do maksimuma.
FK Željezničar 1921

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 12 mar 2014, 21:56

Odlicno smo poceli utakmicu, zabili relativno rano sto se nismo ni mi ni oni nadali. U prvih 20-ak minuta smo igrali bolje medjutim Sarajevo je postepeno pocelo preuzimati kontrolu na terenu a nasi su odbrambeni nekako odolijevali napadima. Trenutak kada je Jamak fulio je trenutak kada je donio ovaj bod Sarajevu, ali Boze moj. Drugo poluvrijeme krece ranim golom sto niko nije mogao ni zamisliti, i u tom trenutku sam vidio da necemo nista moci napravit. Kada su izasli Jamak i Tomic to je bio kraj utakmice. Sada se treba vaditi na Kosevi i tamo probati izvuci dobar rezultat. Idalje je pritisak na Sarajevu, te oni preuzimaju ulogu favorita, ali mislim da mozemo puno puno bolje odigrati u revansu, jer nam je ovo bila prva utakmica protiv novoformiranog tima Sarajeva, i nismo mogli predpostaviti kako ce to sve izgledati. Ali sada znamo kako treba igrati. Ljudi su nas trkom doslovno ubili, ovako ne mozemo igrati, vidjelo se da pojedinci ne mogu ni trcati, kao sto Ivica Osim jednom rece, ko ne moze da trci taj ne moze da igra. Od nasih igraca me niko nije posebno fascinirao, ali mogu pohvaliti Stanica koji je odigrao jako dobro i koji je poginuo na terenu, pokusavao je nesto napraviti ali ne moze sam. Steta za remi jer nam ovaj rezultat definitivno ne odgovara ali nadam se da mozemo doci do gola na kosevu te se nekako plasirati u sljedecu rundu takmicenja. Ne sumnjam da ce Dino motivisati igrace da ostave srce na terenu.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 12 mar 2014, 21:56

Spremniji jesu, bolji nisu. Imaju prednost i samim tim bolje šanse za prolaz. Nadam se da ćemo u revanšu biti fizički spremniji i igrački jači.
Oni nemaju šta vise ponuditi, morat će im poslati još para ako misle Želju skinuti sa trona.
Ono što je Ara iščaprkao kod gola ono može samo dijete kluba. Ono je za njihove igrače neshvatljivo.
Šteta, mogli smo ih večeras poniziti, ali nema veze. Odigrali smo bolje neko protiv Zrinjskog koji nije bio gori od njih, ali eto večeras nije bilo dovoljno za pobjedu.
Sad se okrenuti Slaviji. Ako pristup bude kao večeras ne bi ako Bog da trebalo biti problema jer pobjeda nam itekako treba. Ako u slijedeće tri tekme uzmemo mi i oni po 7 bodova to bi trebalo biti to.

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 12 mar 2014, 21:57

Pitari šampioni, ali u valjanju.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 mar 2014, 22:01

Bice težak revanš, moraju se ove greške popraviti.

Postići gol a ne primiti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 29 gostiju.