Valter je napisao/la:Utakmica izuzetno kvalitetna za naše uslove. Još jednom se vidjelo da imamo velikih problema u veznom redu isključivo zbog fizičke nepripremljenosti igrača. Dok su imali snage izgledali smo nikad bolje, a onda postepeni pad. Ova utakmica je pokazala da Zolotić definitivno ne može igrati, pogotovo ovakve utakmice dok ne riješi neke stvari u svojoj glavi. Zola volimo te, ali ipak više volimo Želju, a ti si u ovom trenutku permanentna opasnost po naš gol. Sve u svemu nije loše i nema razloga da se ne nadamo uspjehu na Koševu. Da nam vezni igrači nisu povrijeđeni i da imaju malo više kondicije gotovo da bih bio siguran da ih možemo proči, a i ovako zašto ne.
Ja ti kazem da je problem u postavci igre, jer mi nemamo dvije varijante koje prolaze vec samo jednu. Tj, igramo dobro dok ne poentiramo, a kada se to desi, mi ne poznajemo rijec "igru", vec onda igramo duge pasove, gdje se u tome svemu gube nosioci igre, Jamak i Svraka, a samim tim si izgubio Hodzica, fakticki potrosio.
Klasicne fudbalske greske radimo. Imas sansu da dokrajcis protivnika, ti fulis. U evropi bi vec 4:0 visio, pa bi kurcu igrali. E zbog toga svega, nam treba vise ovakvih utakmica. Iskren da budem, ne vidim nacin kako da naucimo to vise, osim da nas neko kazni. Negdje cemo morati platiti zbog toga. Veceras Sarajevo nije uspijelo zahvaljujuci Loncaricu, sutra ce neko drugi uspijeti.
Zrinji je malo falio, ali takoder i Radnik na sranje napravi zbog istih gresaka.
dakle, nije problem fizicka sprema, koji igrati imaju, itekako, vec je problem u rokadama kod sam postavke igre, jer ocigledno da ne mozemo igrati istu igu do gola i iza gola, jer sami sebe pojebemo...