FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
E tugo moja. Tačno imam osjećaj da bi svega 100 ljudi plakalo da se sutra ugasimo, i to je to.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Pa kad bi se ugasili mislim da bi 1000x vodio rahatniji zivot.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ovo je dno dna, nije cudo sto je i Ruzic otisao. Navikao covjek, zna kakvo je sranje u Celiku dozivio i cim je i dan namirio ovdje odmah se pokupio i pametan je. Evo sad mi otac od momka govori, potpisao, dobri uslovi, nit su mu stan obezbijedili, nit hranu nit ista. Momak sam sebi placao nekoliko dana, Smajic ga uvjeravao i ovaj otisao normalno. Tesko da od ovoga zalosnije moze biti.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pozitivna stvar je sto bar ne bi dugovali svakom probisvjetu koji je proveo bar dan u Slobodi.MMA075 je napisao/la:Pa kad bi se ugasili mislim da bi 1000x vodio rahatniji zivot.
Koja smijurija od ljudi u klubu
Sta kazu Sencini branioci veliki borac za Slobodu,a Nala iskesiro skoro pola miliona ..
Druga liga nam ne gine,htjeli ste,gledajte..pisalo se,ali sta mi znamo,senco i jasko spasioci kluba

Sta kazu Sencini branioci veliki borac za Slobodu,a Nala iskesiro skoro pola miliona ..

Druga liga nam ne gine,htjeli ste,gledajte..pisalo se,ali sta mi znamo,senco i jasko spasioci kluba

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
LAFINAS NALIC nema ugovor do 2020 jer u klubu ima ugovor ima do 2019 . Ako on ima ugovor do 2020 onda zasto klub to nema jer sve je to sa starim predsjednikom i sportskim d. to smuckato i zato je smajic morao igrati do kraja sezonejayjay87 je napisao/la:Nalic je ocigledno lafinas samo koji je radio za sebe a udarao lafinu publici.Stavio sebi ogromnu platu i otkaznu klauzulu od 200k, a ovamo lafo daje donacije sto vjerovatno i jest istina ali sve to planski jer ce sad sve naplatit.Al pored svega toga, ne mogu da shvatim da uprava koja zna da je tolika otkazna klauzula ipak da otkaz, a Nalic bi vjerovatno i sam napustio kad vidi kakvi su igraci, sto je i najavio...Isto ko da je Murinjo dosao umjesto Nalica a ne Smajic.Jel znaju ovi u upravi sta rade, prave tolike gubitke a ovamo ti igraci nemaju svi iste majice za treniranje, da ne idemo dalje...
- transandino
- Kontakt:
Kaka druga liga, ugasit cemo se dosta prije.. pa ko ce igrat nema 3 igraca u ekipiharry_90 je napisao/la:Koja smijurija od ljudi u klubu![]()
Sta kazu Sencini branioci veliki borac za Slobodu,a Nala iskesiro skoro pola miliona ..![]()
AVANTI LIBERTA 1919
A ne vjerujem, kakva sramota, to nismo dosad nikad sebi dopustili. Bolje je bilo onda kad su piliće i ćumur dobijali.bhpremierliga12 je napisao/la:Ovo je dno dna, nije cudo sto je i Ruzic otisao. Navikao covjek, zna kakvo je sranje u Celiku dozivio i cim je i dan namirio ovdje odmah se pokupio i pametan je. Evo sad mi otac od momka govori, potpisao, dobri uslovi, nit su mu stan obezbijedili, nit hranu nit ista. Momak sam sebi placao nekoliko dana, Smajic ga uvjeravao i ovaj otisao normalno. Tesko da od ovoga zalosnije moze biti.
Al isto kako može igrač samo tek tako otići ako je potpisao ugovor, nije mi jasno?
Mada ga u potpunosti razumijem zašto je otišao, ali ne kontam ovu proceduru, i kako je legalno moguće...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ti znas ovaj dobar, ovaj los. Izaberes sebi kao dobrog i pljujes ove lose. A iza paravana duplo gori ovi koje smatras za dobre.harry_90 je napisao/la:Koja smijurija od ljudi u klubu![]()
Sta kazu Sencini branioci veliki borac za Slobodu,a Nala iskesiro skoro pola miliona ..![]()
TO SAM TI JA REKAO VIDICES KO JE TAJ TVOJ NALIC . SJECAS SE MOJIH RIJECI . NALICU niko nije dao otkaz hahahaha nego je ugovor istekao jun 2019 a nova uprava nije produzila a ako nalic ima ugovor do 2020 zasto ne pokaze . Cuj to dok je bio senad i cickvo ulje nije trazio platu a sad trazi za 12 mjeseci hahahaha . Najveci lafinas sto je ikada vodio Slobodu je nalic tvoj a ko mu je dao ime nala - podvala svaka mu castkatarakta je napisao/la:A to sto je dao 60 milja za licencu i kazne placao **** to. Trener iz svog dzepa placao premije. Ovi od kad su preuzeli klub u njegovom mandatu se nisu pojavili na stadionu. Nije glup da se ne osigura otkaznom klauzulom. Dodju glupi Kozlic i Brandalik i smijene ga. Doduse imali su podrsku jos jednog clana uo, dvojica su bila protiv
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa zar ovu godinu nije budzet 1.2 miliona od grada? Gdje su pare? Pa pola godine je proslo, zasto se ne uplacuje, kad se uplacuje, kako? Hajmo sad novinari, daj sad eto u subotu ako bude press, daj saznajte sta je ovo, jel se radi na statutu, jel se ikako pricalo o tome, sta se misli dalje, pa imate milion pitanja, a pitate neka djecija pitanja.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Cudi me da UG jos uvjek se ne izjasnjava, sta je sa njih jesul zivi?
Treba nesto poduzet **** zajebanciju ljudi ba, meni nije svejedno.
Nemam ja Chelsea, Barselone i Real Madrida.
Nemam ja Chelsea, Barselone i Real Madrida.
-
- Kontakt:
Prosli UO je bio najjači a ovaj je najsmijesniji
Ili trebamo prestati pratiti ili da se presaberemo da vidimo koliko nas ima i da ovo rastjeramo sve u 3 pm. Treće nema.
UG ili Fukare ili neko treći ko je u stanju neka se vise pokrene nesto ili da se pozdravimo i poselamimo

Ili trebamo prestati pratiti ili da se presaberemo da vidimo koliko nas ima i da ovo rastjeramo sve u 3 pm. Treće nema.
UG ili Fukare ili neko treći ko je u stanju neka se vise pokrene nesto ili da se pozdravimo i poselamimo

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
OVO SU TI SVE NAPRAVILI SENAD , NALA I DENIS JER POTROSITI 2,5 MIL A OSTATI DUZAN SVIMA TO JE CISTA PROPAST I UNISTENJE SVETINJEProbisvjet je napisao/la:Koji glupsoni u upravi. Misle se igrati sa ljudima, misle ovo Bosna pa mozes kako hoces. Ovaj Kozlic i & su idioti kakvih nema. Nasa sanerska posla i debinluk koji je isplivao na svakom koraku i to u ulozi vodecih ljudi.
Ma ja ba, budi predsjednik, ugasi mobitel, ne javljaj se kada je problem u pitanju.
Kozo yebo ti mater sam sebi, a tebi Brandalek, a onda se izmjenjajte.
- Probisvjet
- Kontakt:
- Izvaran sam kao nikada do sada za ovih 20 godina koliko igram fudbal - rekao je Savinović za Faktor, pa nastavio:
- Potpišem ugovor, dogovorim neke uvjete, dođem tamo prvi dan, a nemam ni smještaj. Kazali mi da sebi platim, što sam odbio. Nekako to završe, ali sam prva dva dana sam sebi plaćao hranu. Pitam za novac, odgovaraju da nemaju i da ne znaju kada će biti. Posudio sam da dođem tamo. Strašno. Pored toga uvjeti za treniranje su katastrofalni. Ni vode, ni opreme - konstatovao je on.
- Potpišem ugovor, dogovorim neke uvjete, dođem tamo prvi dan, a nemam ni smještaj. Kazali mi da sebi platim, što sam odbio. Nekako to završe, ali sam prva dva dana sam sebi plaćao hranu. Pitam za novac, odgovaraju da nemaju i da ne znaju kada će biti. Posudio sam da dođem tamo. Strašno. Pored toga uvjeti za treniranje su katastrofalni. Ni vode, ni opreme - konstatovao je on.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Sta su ovi novi uradili do sada? Zašto su se prihvatili ako je sve tako kako tvrdiš. I koliko misliš ti da košta klub jedna sezona u PL?mirza24 je napisao/la:OVO SU TI SVE NAPRAVILI SENAD , NALA I DENIS JER POTROSITI 2,5 MIL A OSTATI DUZAN SVIMA TO JE CISTA PROPAST I UNISTENJE SVETINJEProbisvjet je napisao/la:Koji glupsoni u upravi. Misle se igrati sa ljudima, misle ovo Bosna pa mozes kako hoces. Ovaj Kozlic i & su idioti kakvih nema. Nasa sanerska posla i debinluk koji je isplivao na svakom koraku i to u ulozi vodecih ljudi.
Ma ja ba, budi predsjednik, ugasi mobitel, ne javljaj se kada je problem u pitanju.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Suljo20002
- Kontakt:
Ni vode ni opreme...Probisvjet je napisao/la:- Izvaran sam kao nikada do sada za ovih 20 godina koliko igram fudbal - rekao je Savinović za Faktor, pa nastavio:
- Probisvjet
- Kontakt:
NE LAZI!mirza24 je napisao/la:OVO SU TI SVE NAPRAVILI SENAD , NALA I DENIS JER POTROSITI 2,5 MIL A OSTATI DUZAN SVIMA TO JE CISTA PROPAST I UNISTENJE SVETINJEProbisvjet je napisao/la:Koji glupsoni u upravi. Misle se igrati sa ljudima, misle ovo Bosna pa mozes kako hoces. Ovaj Kozlic i & su idioti kakvih nema. Nasa sanerska posla i debinluk koji je isplivao na svakom koraku i to u ulozi vodecih ljudi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.