A za ove sto govore ko je on da pametuje, ja mislim da je Holtby najbolji igrac HSV-a

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ja stvarno volim Emira, al covjek fakat ni sekunde ne misli na svoju karijeru. Pa brate slatki smiri dozivljaje malo.Saurman je napisao/la:
Ne može kabadahija bez skandala.Nije prošlo ni mjesec dana u HSV-u a već je napravio novu glupost.![]()
Doduše bilo i pitanje vremena kad će nešto usrati samo to nisam očekivao ovako brzo.
Ovdje nije problem Spahic, ovdje je problem mnogo dublji, ali nazalost to neki ovdje koji pisu protiv Spahica ne zele da shvate...#Labbadia zum angeblichen Spahic-Wortgefecht: "Ist so nie passiert. Wir halten ja für vieles her, aber hier ist jedes Wort echt zu viel."
Slažem se. Dodatni problem je to što Spaha već ima taj imidž pa mu je svaki pokret i svaka riječ pod lupom, samo čekaju da se za nešto uhvate.amerosm je napisao/la:Ovdje nije problem Spahic, ovdje je problem mnogo dublji, ali nazalost to neki ovdje koji pisu protiv Spahica ne zele da shvate...#Labbadia zum angeblichen Spahic-Wortgefecht: "Ist so nie passiert. Wir halten ja für vieles her, aber hier ist jedes Wort echt zu viel."
Hamburg je glavni grad u Njemackoj kada su mediji u pitanju i BILD i kompanija imaju najvise prodatih primjeraka upravo u Hamburgu. Od prosle godine je nastao za njih veliki problem jer vise ne dobijaju informacije direktno iz kluba i jadnici jedini druge preko twittera ispituju koji je izvor informacija kada HSV nesta objavi na zvanicnoj stranici.
Naravno kada nema negativnih vijesti opada i tiraz i onda oni izmisljaju pricu kao sada sa Spahicem kako bi klubu poslali poruku: ili nam dajte informacije ili cemo negativnim i izmisljenim informacijama unositi nemir u ekipu.
Sada pitanje za kriticare: Da se je dogodilo kao sto pise BILD, zasto onda dan poslije utakmice Spahic i Holtby su skupa vidjeni u Hamburgu i zasto nakon izjava Labbadije i Holtby-ja vise nema ni jedan clank o tome u medijima?
Konačno neko k'o zna stvari, da ovim miševima i Papketovcima prekine likovanjeamerosm je napisao/la:Ovdje nije problem Spahic, ovdje je problem mnogo dublji, ali nazalost to neki ovdje koji pisu protiv Spahica ne zele da shvate...#Labbadia zum angeblichen Spahic-Wortgefecht: "Ist so nie passiert. Wir halten ja für vieles her, aber hier ist jedes Wort echt zu viel."
Hamburg je glavni grad u Njemackoj kada su mediji u pitanju i BILD i kompanija imaju najvise prodatih primjeraka upravo u Hamburgu. Od prosle godine je nastao za njih veliki problem jer vise ne dobijaju informacije direktno iz kluba i jadnici jedini druge preko twittera ispituju koji je izvor informacija kada HSV nesta objavi na zvanicnoj stranici.
Naravno kada nema negativnih vijesti opada i tiraz i onda oni izmisljaju pricu kao sada sa Spahicem kako bi klubu poslali poruku: ili nam dajte informacije ili cemo negativnim i izmisljenim informacijama unositi nemir u ekipu.
Sada pitanje za kriticare: Da se je dogodilo kao sto pise BILD, zasto onda dan poslije utakmice Spahic i Holtby su skupa vidjeni u Hamburgu i zasto nakon izjava Labbadije i Holtby-ja vise nema ni jedan clank o tome u medijima?
I sta sad, koga boli racku sto ga ti smatras kabadahijom ?MCMXLVI je napisao/la:Ma pricaj ti meni sta hoces, nisam ja od sinoc poceo pratiti Spahica. Znaci on je jednostavno profesionalni kabadahija bio i ostao, pa ti racku sviraj sa tim pricama o bildu.
Nerminovic je napisao/la:
Mozda ovaj drugi vraca udarce sto su zadali ovom prvommuamerc je napisao/la:Ove svlacionice HSVa su uklete za nas. Jedan je davljen dok evo drugi davi druge.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.