eh taj aleckovic koji je to derpe.od onda kada ste nas dobili u gradaccu u njegovoj reziji.vise nikada nije sudio zvijezdi ni kod kuce ni na strani kaze mi covjek trazio on sam da ga ne delegiraju nama..Probisvjet je napisao/la:Ma Aleckovic ne moze stimati!astra1922 je napisao/la:eto sve vam se poklapa vas vam sudija sudi x2 ko kucaharry_90 je napisao/la:Emir Aleckovic sudi mec izmedju Slavije i Slobode
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jug-onostalgicar je napisao/la: poredis nas sa vamane nasmijavaj bolan

Nikad to neću uraditi. Mi nismo skrnavili markale i uvrijedili žrtve, kao što ste to vi učinili na kapiji.
Umjesto toga Fukare su digle parolu "Nikad ne zaboravljamo nikada ne opraštamo 11 541", tako da nedo Bog da neko kaže da su Fukare kao manijaci, jer to je uvreda !!!
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
http://www.****/sport/fudbal/9 ... snija.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dugo nismo odigrali bolju utakmicu. Bekić jednostavno dominira, šteta što nema na pregledu onaj prodor iz prvog poluvremena kada je prešao 3 igrača Veleža, a uz to i pretrčao cijeli teren s loptom.
Bio bi izvještaj ranije, ali sam bio do jutra u gradu pa...
Sve u svemu, treba se poklopiti mnogo malo vjerovatnih događaja da ispadnemo iz lige.
Mnogo ljepša situacija nego nakon utakmice protiv Borca kad smo svi mislili da ispadamo.
Uživajte u golovima!
[youtube][/youtube]
Bio bi izvještaj ranije, ali sam bio do jutra u gradu pa...

Sve u svemu, treba se poklopiti mnogo malo vjerovatnih događaja da ispadnemo iz lige.

Mnogo ljepša situacija nego nakon utakmice protiv Borca kad smo svi mislili da ispadamo.

Uživajte u golovima!
[youtube][/youtube]
SamoTZ hvala na izvjestaju.
Zao mi sto Riba ne dade gol.
Zao mi sto Riba ne dade gol.
hvala bracaFkr.87 je napisao/la:Reci hvalaahmad_tz je napisao/la:Ja sam bio medju onim sto nas zatvorise drotovi kao lafo nema mjesta vise. Al sreca dodje par momaka sa D pa nas pustise sve da udjemo.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja sam ovdje rekao kad smo igrali protiv nas da se ne sikiram ja ako Alackovic sudi...tako je i bilo u Gradaccu...on nije da je nas sudija vec jednostavno on Slobodu ako nista nije nikad ostetio ako vec joj ne moze pomoci..barem je sudio korektno protiv nas ..pa eto ovo moze da raduje protiv Slavije da nam on sudi i ako tu ne treba nista da znaciastra1922 je napisao/la: eh taj aleckovic koji je to derpe.od onda kada ste nas dobili u gradaccu u njegovoj reziji.vise nikada nije sudio zvijezdi ni kod kuce ni na strani kaze mi covjek trazio on sam da ga ne delegiraju nama..
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
čitam tvoje postove i ibretim seVolimTz je napisao/la:
![]()
Nikad to neću uraditi. Mi nismo skrnavili markale i uvrijedili žrtve, kao što ste to vi učinili na kapiji.
Umjesto toga Fukare su digle parolu "Nikad ne zaboravljamo nikada ne opraštamo 11 541", tako da nedo Bog da neko kaže da su Fukare kao manijaci, jer to je uvreda !!!

A što se tiče parole, šta hoćeš ti sad za nju ? Spomenik neki, Nobelovu nagradu za humanost, šta ? Zahvalili smo se za taj gest, i to što ste uradili nije ništa neobično, čitava zemlja bi trebala da obilježava takve datume.
Opusti se, živimo u istoj državi, volimo istu državu, samo navijamo za druge klubove.
DRUG NEBI TI PUNCA
- slani grad
- Kontakt:
hajd,iskulirajte suplje price i nastavite diskutovat o Slobodi...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
rodjak bilo je 50 baklji, a jesu li one paljenje u isto vrijeme ili ne to ja ne znam, ali 50 ih je bilo sve ukupnojug-onostalgicar je napisao/la:
poredis nas sa vamane nasmijavaj bolan
mi palili cijelu tekmu baklje vi zapalili sve odjednom i to u nizu da izgleda kao da ste puno zapalili a max je bilo 25 kod vas
sem toga kad se boris za opstanak tad se narod digne tad je navijanje najbolje
a ovo za besplatne karte ako tako bude sljedece sezone onda cete sljedece sezone past u drugu ligu sto posto... cuj besplatne karte a od cega ce klub da zivi? nemate sponzora toliko nit ih iko ima da mu netrebaju pare koje zaradi od navijaca, sem toga zapalili ste baklje a klub vam marke nema dakle 5000 skupite sad kad ste imali m uda zapalit da klub neispasta

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
VolimTz je napisao/la:jug-onostalgicar je napisao/la: poredis nas sa vamane nasmijavaj bolan
![]()
izvalis glupost ko kucu
da si procitao moj post vidio bi da sam samo replicirao da se ne porede nasi navijaci koji su oduvijek spadali u rang iznad vas sa vasim koji su se skupili vecinom jer je karta besplatna i jer je konacno doslo tobe da se mora i za tu slobodu nesto uradit
u nedostatku pravog komentara ti si spomenuo nesto skroz drugo i samo si ispao smjesan
pozdrav za tz i hvala vam za parolu
Udruženje Front, Predsjednik Danijel Senkić inače desna ruka Mirnesa, i jos naglaseno da tekst nije naručenfukara87 je napisao/la:Jest, samo sto Danijel Senkic radi za njegaHeller je napisao/la:dosije.ba je vlasnistvo onog psihopate mirnesa

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Bekic i Zoletic u najboljem timu 29 kola
Mada mislim da su Cejvanovic i J.Mesanovic zasluzili da se tu nadju,al hajd i ovo je odlicno.

Mada mislim da su Cejvanovic i J.Mesanovic zasluzili da se tu nadju,al hajd i ovo je odlicno.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sto su ti navijaci i ljubav prema klubu,vise vas na Tusnju nego navijaca na proslavi u sarajevu.
Postovanje i cestitke !
Postovanje i cestitke !
bekicamir je napisao/la:Sto su ti navijaci i ljubav prema klubu,vise vas na Tusnju nego navijaca na proslavi u sarajevu.
Postovanje i cestitke !

ja se tebi divim !
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne spamaj bices banovan recu te legendi i ti si gotov..opet on kilometar smajlicabagrcavi je napisao/la:bekicamir je napisao/la:Sto su ti navijaci i ljubav prema klubu,vise vas na Tusnju nego navijaca na proslavi u sarajevu.
Postovanje i cestitke !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja se tebi divim !

Moram odgovoriti kad laže prilikom spominjanja mog kluba
Čuj više ljudi bilo u Tuzli nego na Grbavici
Težak slučaj majke mi.
ma kakav Legenda

ma kakav Legenda

DRUG NEBI TI PUNCA
- King Kenny
- Kontakt:
Nije bilo vise u Tuzli,al ti kako pises covjek bi reko da je i na Grbavici bilo 60 a ne desetak hiljada.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Jeb.la vas brojnost vise
lijepo je vidjet Tusanj i Grbavicu koji su ispunjeni do posljednjeg mjesta..jednima poslava titule,a drugima borba za opstanak..
Sta je ovo vidoviti promjenio pricu odjednom

Sta je ovo vidoviti promjenio pricu odjednom

Moderatoru samo briši, briši činjenice koje tebi ne odgovaraju, a vidim prošlu stranicu si ostavio čitavu.
Ne zamjerim ti i mene bi bilo SRAMOTA !!!
Ne zamjerim ti i mene bi bilo SRAMOTA !!!
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."