FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KANA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KANA » 10 nov 2020, 11:07

PravaRaja je napisao/la:
10 nov 2020, 10:57
Pozdrav Željovci. It Is I Leclerc.

Željo

Vs

-Savez
-Pitarske flundre
-Borac i Vico
-Zrinjski i Beus
-Lobotomija
-Korona
-Sudije

Rezultat do sada nije idealan ali itekako zadovoljavajući, uzimajući u obzir sve faktore. Neke utakmice smo realno podbacili i nismo bili na nivou, međutim ukupan bodovni saldo se može posmatrati kao očekivan i solidan. Niko nam niti jednog boda nije poklonio, već je krvavo izboren na terenu, uz sve probleme koje nas prate i situaciju koja je sve osim idealne, pa smo opet i dalje konkurenti za oba trofeja nakon trećine sezone. Do kraja jesenjeg dijela je najbitnije zadržati rezultatski priključak, pa na proljeće uz određene rokade izvući maximum, zajedno se boriti za najbolji rezultat.

Navijači. Prepoznajte momenat, razdvojite želje i očekivanja od realnog stanja. Nemojte da vam se nameće mišljenje drugih i dušmana, šta je to Željo, mi najbolje znamo ko smo i šta smo! Ne dopustite sebi da u trenutcima kada se klub bori, gine, kuburi na svim frontovima, budemo dodatni teret umjesto oslonac. Ja shvatam nervozu, razočarenje, analizu ali nekada bi se stvarno trebalo ugristi za jezik pa prešutiti, prije nego bacati drvlje i kamenje na klub. Kao primjer ću navesti Štilića, sin Grbavice, do juče idealiziran, danas demoniziran. Čemu to dragi Manijaci, to nismo mi! U trenutcima kada se i on sam bori sa povredama, svojom psihom, kao kapiten proživljava svaku turbulenciju zajedno sa klubom, zar da organizujemo lov na vještice umjesto podrške našem Štili, majstoru? Razmazio nas je, ne daje go svaku utakmicu a mi navikli pa nam sada kao nije dobar?

Odužih a ima još. Za kraj vi koji ste je pjevali, podsjetite se i ni jednog trenutka ne zaboravite:

Kad dođu teški dani
I kada ti loše krene
Digni pogled ka tribini
Ugledaćeš tamo mene

Dok drugi traže mane
I se.ru sa druge strane
S juga se pjesma ori
Bori se Željo bori

...

Željezničar za život cijeli!
Ta nam je pjesma vec osmu godinu :plac: dodijalo raji bruda.Bar da imamo gradjevince pa da se malo lozimo na radove I bagere .

PravaRaja
Kontakt:

Post Postao/la PravaRaja » 10 nov 2020, 11:08

KANA je napisao/la:
10 nov 2020, 11:07
PravaRaja je napisao/la:

Željo

Vs

-Savez
-Pitarske flundre
-Borac i Vico
-Zrinjski i Beus
-Lobotomija
-Korona
-Sudije

Rezultat do sada nije idealan ali itekako zadovoljavajući, uzimajući u obzir sve faktore. Neke utakmice smo realno podbacili i nismo bili na nivou, međutim ukupan bodovni saldo se može posmatrati kao očekivan i solidan. Niko nam niti jednog boda nije poklonio, već je krvavo izboren na terenu, uz sve probleme koje nas prate i situaciju koja je sve osim idealne, pa smo opet i dalje konkurenti za oba trofeja nakon trećine sezone. Do kraja jesenjeg dijela je najbitnije zadržati rezultatski priključak, pa na proljeće uz određene rokade izvući maximum, zajedno se boriti za najbolji rezultat.

Navijači. Prepoznajte momenat, razdvojite želje i očekivanja od realnog stanja. Nemojte da vam se nameće mišljenje drugih i dušmana, šta je to Željo, mi najbolje znamo ko smo i šta smo! Ne dopustite sebi da u trenutcima kada se klub bori, gine, kuburi na svim frontovima, budemo dodatni teret umjesto oslonac. Ja shvatam nervozu, razočarenje, analizu ali nekada bi se stvarno trebalo ugristi za jezik pa prešutiti, prije nego bacati drvlje i kamenje na klub. Kao primjer ću navesti Štilića, sin Grbavice, do juče idealiziran, danas demoniziran. Čemu to dragi Manijaci, to nismo mi! U trenutcima kada se i on sam bori sa povredama, svojom psihom, kao kapiten proživljava svaku turbulenciju zajedno sa klubom, zar da organizujemo lov na vještice umjesto podrške našem Štili, majstoru? Razmazio nas je, ne daje go svaku utakmicu a mi navikli pa nam sada kao nije dobar?

Odužih a ima još. Za kraj vi koji ste je pjevali, podsjetite se i ni jednog trenutka ne zaboravite:

Kad dođu teški dani
I kada ti loše krene
Digni pogled ka tribini
Ugledaćeš tamo mene

Dok drugi traže mane
I se.ru sa druge strane
S juga se pjesma ori
Bori se Željo bori

...

Ta nam je pjesma vec osmu godinu :plac: dodijalo raji bruda.Bar da imamo gradjevince pa da se malo lozimo na radove I bagere .

Dobro, i?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 nov 2020, 11:17

Vidim ja jutros na zvanicnoj skocio broj clanova :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 10 nov 2020, 11:34

LjoZee je napisao/la:
10 nov 2020, 11:17

Vidim ja jutros na zvanicnoj skocio broj clanova :D
Svaka čast.
moSa ljoŽe

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 10 nov 2020, 11:36

PravaRaja je napisao/la:
10 nov 2020, 11:08
KANA je napisao/la:
10 nov 2020, 11:07
PravaRaja je napisao/la:

Željo

Vs

-Savez
-Pitarske flundre
-Borac i Vico
-Zrinjski i Beus
-Lobotomija
-Korona
-Sudije

Kad dođu teški dani
I kada ti loše krene
Digni pogled ka tribini
Ugledaćeš tamo mene

Dok drugi traže mane
I se.ru sa druge strane
S juga se pjesma ori
Bori se Željo bori

...

Dobro, i?
Ma nista nego kontam da promjenimo pjesmu mozda nas krene :) Vazda neke teske klasa radnicka , kad dodju teski dani ..... vidis one debile tamo sami sebi pjevaju da su divovi a 6 prostorija imali I eto pare naslutise .

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 10 nov 2020, 11:54

Vozdra raja, da se tuspasim novi sam na forumu.
P.S ako ima neko sliku nasu ispod 6kib da stavim na avatar dobro bi bilo.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 nov 2020, 11:59

Dodje vakat da i Sinisa ima vise golova u sezoni od Veselinovica

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 10 nov 2020, 12:02

Ja ne znam što je Amar gurnuo Acu da igra.. sve i da je htio, nema šanse biti fokusiran a stari ti bolestan.. znam po svom kad ga je infarkt opalio.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 nov 2020, 12:03

avalPacidoroP je napisao/la:
10 nov 2020, 12:02
Ja ne znam što je Amar gurnuo Acu da igra.. sve i da je htio, nema šanse biti fokusiran a stari ti bolestan.. znam po svom kad ga je infarkt opalio.
Saznao je Kosoric otprilike pola sata prije pocetka utakmice da mu je otac dozivio srcani.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 10 nov 2020, 12:05

a mozda je izrazio zelju da igra ,kad je kiksao nije htio da ga mijenja da ga ispostuje itd **** samo da na kraju bude covjek dobro

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 10 nov 2020, 12:07

KANA je napisao/la:
10 nov 2020, 11:36
Ma nista nego kontam da promjenimo pjesmu mozda nas krene :) Vazda neke teske klasa radnicka , kad dodju teski dani ..... vidis one debile tamo sami sebi pjevaju da su divovi a 6 prostorija imali I eto pare naslutise .
:rol: :rol: Živa istina moj brate

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 10 nov 2020, 12:08

LjoZee je napisao/la:
10 nov 2020, 12:03
Saznao je Kosoric otprilike pola sata prije pocetka utakmica da mu je otac dozivio srcani.
I šta se moglo očekivati?
Ja se nadam da će mu se stari izvući, i od mene ima halal za sve sinoć.
Ali Amar je ovdje ogromno pogriješio.
Mogao je i tad izmjenu napraviti, ionako su nam bekovi plivali, ovako je i Frane plivao jer Aco nije bio ni 2% na tekmi.
KANA je napisao/la:
10 nov 2020, 12:05
a mozda je izrazio zelju da igra ,kad je kiksao nije htio da ga mijenja da ga ispostuje itd **** samo da na kraju bude covjek dobro
Ama mogu i ja izrazit želju da yebem jeniferku al' jarane znaš ti koji je to šok. Istu situaciju sam doživio i vjeruj mi taj čitav dan još sam u školu otišao pričaju da me oraspolože ja ih ništa ne čujem..nevjerovatna blokada od sikiracije.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 nov 2020, 12:11

10 nov 2020, 12:08
LjoZee je napisao/la:
10 nov 2020, 12:03
Saznao je Kosoric otprilike pola sata prije pocetka utakmica da mu je otac dozivio srcani.
I šta se moglo očekivati?
Ja se nadam da će mu se stari izvući, i od mene ima halal za sve sinoć.
Ali Amar je ovdje ogromno pogriješio.
Mogao je i tad izmjenu napraviti, ionako su nam bekovi plivali, ovako je i Frane plivao jer Aco nije bio ni 2% na tekmi.
Pisao sam o tome jutros. Bio je tu Miletic, ali onda nisi imao koga u vezni red sa klupe. Alispahic je rovit on je i ranije trebao van jer se vidjelo da ne moze, nervozan jer nije mogao vise od umora, Stilic je povrijedjen. Da je bio Vrhovac u zapisniku onda se mogla napraviti zamjena, ali i on nije spreman jos jer je bio bolestan.

Benjo1921
Kontakt:

Post Postao/la Benjo1921 » 10 nov 2020, 12:16

Koliko trenutno ima aktivni clanova?
Zeljeznicar za zivot cijeli!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 10 nov 2020, 12:38

Na kraju osvojismo 8/15 bodova u ovih 5 utakmica u kojim smo prognozirali koliko bi mogli bodova uzeti. S obzirom kakav je raspored bio nije toliko katastrofalno mada je moglo i mrvicu bolje da smo sinoć bod otkinuli. Realno imali smo 3 od 4 najteža gostovanja u ligi u ovih 5 utakmica (Vrapčići, Koševo, BL), s tim da smo sa Zrinjskim na Grbavici igrali. Realno ultra yeben raspored gdje smo eto samo 1 poraz upisali u posljednjim minutama. Igra je bila tu i tamo mada nije se moglo očekivati protiv ovakvih ekipa sad neka rapsodija. Opet zabili smo u ovom nizu 6 golova pitama, Zrinjskom, Veležu i Borcu i još 3 Radniku uz super igru. Primili smo 6 golova u ovih 5 utakmica.

Do kraja polusezone ostalo je 5 utakmica. Tako da opet predlažem da pogađamo koliko ćemo bodova osvojiti i sa koliko bi bili zadovoljni. Raspored je sljedeći:

21.11. Željezničar - Sloboda
28.11. Mladost - Željezničar
02.12. Zrinjski - Željezničar
05.12. Željezničar- Široki Brijeg
12.12. Krupa - Željezničar

*datumi nisu definitivni, biće vjerovatno neke dan prije ili dan poslije ovog fixnog datuma

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 10 nov 2020, 12:39

12/15 moramo uzeti kako znamo i umijemo.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 10 nov 2020, 12:40

13
moSa ljoŽe

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 10 nov 2020, 12:41

13 ako mislimo držati priključak. 11 onako realno.

PravaRaja
Kontakt:

Post Postao/la PravaRaja » 10 nov 2020, 12:42

braco je napisao/la:
10 nov 2020, 12:38
Na kraju osvojismo 8/15 bodova u ovih 5 utakmica u kojim smo prognozirali koliko bi mogli bodova uzeti. S obzirom kakav je raspored bio nije toliko katastrofalno mada je moglo i mrvicu bolje da smo sinoć bod otkinuli. Realno imali smo 3 od 4 najteža gostovanja u ligi u ovih 5 utakmica (Vrapčići, Koševo, BL), s tim da smo sa Zrinjskim na Grbavici igrali. Realno ultra yeben raspored gdje smo eto samo 1 poraz upisali u posljednjim minutama. Igra je bila tu i tamo mada nije se moglo očekivati protiv ovakvih ekipa sad neka rapsodija. Opet zabili smo u ovom nizu 6 golova pitama, Zrinjskom, Veležu i Borcu i još 3 Radniku uz super igru. Primili smo 6 golova u ovih 5 utakmica.

Do kraja polusezone ostalo je 5 utakmica. Tako da opet predlažem da pogađamo koliko ćemo bodova osvojiti i sa koliko bi bili zadovoljni. Raspored je sljedeći:

21.11. Željezničar - Sloboda
28.11. Mladost - Željezničar
02.12. Zrinjski - Željezničar
05.12. Željezničar- Široki Brijeg
12.12. Krupa - Željezničar

*datumi nisu definitivni, biće vjerovatno neke dan prije ili dan poslije ovog fixnog datuma

15

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 10 nov 2020, 12:45

Digli smo formu 15 bodova očekujem

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.