FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
" onclick="window.open(this.href);return false; 

Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
nema prenosa na MojaTV Web to je zvanican info iz telecoma. Navodno zbog tehnickih nemogucnosti. Biti ce samo na MojaTV. Sad se nadam da ce biti neko kome nece biti mrsko da napravi stream za nas koji nemamo MojaTVConsigliere je napisao/la:Imam onu MojaTV al na netu. I sad hoce li mi naplatiti gledanje 2KM ili je to samo za ove obicne korisnike MojaTV?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Consigliere
- Kontakt:
A, u pm...TMovac je napisao/la:nema prenosa na MojaTV Web to je zvanican info iz telecoma. Navodno zbog tehnickih nemogucnosti. Biti ce samo na MojaTV. Sad se nadam da ce biti neko kome nece biti mrsko da napravi stream za nas koji nemamo MojaTVConsigliere je napisao/la:Imam onu MojaTV al na netu. I sad hoce li mi naplatiti gledanje 2KM ili je to samo za ove obicne korisnike MojaTV?

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- SarajlijaTM
Al, sto nam je dobar dizajn karte nema dalje
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
- Blek_Stena
- Kontakt:
kod mene na moja tv ima novi kanal. zove se "premijer liga on demand" ili tako nesto. kanal je zakljucan, i pise jos ovaj sadrzaj se placa, a na njemu je najavljena tekma u 18.00. Sad kolko i kako se placa nemam blage vezeConsigliere je napisao/la:A, u pm...TMovac je napisao/la:nema prenosa na MojaTV Web to je zvanican info iz telecoma. Navodno zbog tehnickih nemogucnosti. Biti ce samo na MojaTV. Sad se nadam da ce biti neko kome nece biti mrsko da napravi stream za nas koji nemamo MojaTVConsigliere je napisao/la:Imam onu MojaTV al na netu. I sad hoce li mi naplatiti gledanje 2KM ili je to samo za ove obicne korisnike MojaTV?A vec isplanirao...

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
nema prenosa na MojaTV Web to je zvanican info iz telecoma. Navodno zbog tehnickih nemogucnosti. Biti ce samo na MojaTV. Sad se nadam da ce biti neko kome nece biti mrsko da napravi stream za nas koji nemamo MojaTV[/quote]
A, u pm...
A vec isplanirao...
[/quote]
kod mene na moja tv ima novi kanal. zove se "premijer liga on demand" ili tako nesto. kanal je zakljucan, i pise jos ovaj sadrzaj se placa, a na njemu je najavljena tekma u 18.00. Sad kolko i kako se placa nemam blage veze
[/quote]
Ukucas pin i platio si 2 km.
A, u pm...

kod mene na moja tv ima novi kanal. zove se "premijer liga on demand" ili tako nesto. kanal je zakljucan, i pise jos ovaj sadrzaj se placa, a na njemu je najavljena tekma u 18.00. Sad kolko i kako se placa nemam blage veze

Ukucas pin i platio si 2 km.
Blek_Stena je napisao/la: kod mene na moja tv ima novi kanal. zove se "premijer liga on demand" ili tako nesto. kanal je zakljucan, i pise jos ovaj sadrzaj se placa, a na njemu je najavljena tekma u 18.00. Sad kolko i kako se placa nemam blage veze

- Consigliere
- Kontakt:
A Web nista? 

Fit Tony: I keep my friends close...
- savatihotece
- Kontakt:
Moze link neko molim vas
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zar je moguce da niko ne prenosi derbi, ni face, ni bht, ni arene. E svasta. 

može link? hvala
-
- Kontakt:
Pa sta je to,zar nema nikakav stream??? 

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Dajte nešto ljudi, bilo šta..
Jbg. Ja evo upalio radio.
BH Radio1 (imaju live prenos)
EDIT: 0:0 (kaze oko 9 000 gledalaca)
BH Radio1 (imaju live prenos)
EDIT: 0:0 (kaze oko 9 000 gledalaca)
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 12 mar 2014, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
- savatihotece
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dajte link molim vas eto ..pp
link na pp pliiiz
-
- Kontakt:
Ljudi,cekam link ko ozeblo sunce. Hvala unaprijed.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.