Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
ma to su oni namjerno cestitali, da bi se barcelonini igraci opustili i da bi ih real lakse prestigao.kivi je napisao/la:to se realovci nadaju tituli![]()
a prije nekoliko mjeseci cestitali barsi na tituli. nisu mi jasni nikako
to je sve mourinho pazljivo isplaniraoDonnie Darko je napisao/la:ma to su oni namjerno cestitali, da bi se barcelonini igraci opustili i da bi ih real lakse prestigao.kivi je napisao/la:to se realovci nadaju tituli![]()
Kako ko drug moj, kako ko.kivi je napisao/la:to se realovci nadaju tituli![]()
Ako ne izgube od zute podmornice titula je njihova 99,99%Portillo je napisao/la:Kako ko drug moj, kako ko.kivi je napisao/la:to se realovci nadaju tituli![]()
Pepe produzio do 2015.
Jah... sta ako dobiju? Ne mora znacit da ce kiksat kod Villareala, ko je se uostalom nado njihovim kiksevima kod Sportinga i Herculesa? Sta znas protiv koga ce narednu kiksat, moze im se Messi povrijedit na po godine, ili Iniesta, Xavi, bilo ko pa eto belaja. Moze im se potrefit los dan pa da izgube od Erreale ili Levantea, nema ti to veze drug moj, ja do kraja prvenstva vjerujem do titulu, uostalom, dok god postoje matematicke sanse za titulu, ja vjerujem u nju.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ako ne izgube od zute podmornice titula je njihova 99,99%Portillo je napisao/la:Kako ko drug moj, kako ko.kivi je napisao/la:to se realovci nadaju tituli![]()
Pepe produzio do 2015.
Ili AtleticaLos_Blanos2 je napisao/la:Mi ako uzmemo sve do kraja sezone 99% smo prvaci, ebes Barcuoni ce ionako kiksati protiv Espanyola
Nail for Real je napisao/la:Ili AtleticaLos_Blanos2 je napisao/la:Mi ako uzmemo sve do kraja sezone 99% smo prvaci, ebes Barcuoni ce ionako kiksati protiv Espanyola
. E ali treba dobit' sve utakmice do kraja uz ovaj paklen raspored
.
Lijepo zamisljenoLos_Blanos2 je napisao/la:Nail for Real je napisao/la:Ili AtleticaLos_Blanos2 je napisao/la:Mi ako uzmemo sve do kraja sezone 99% smo prvaci, ebes Barcuoni ce ionako kiksati protiv Espanyola
. E ali treba dobit' sve utakmice do kraja uz ovaj paklen raspored
.
![]()
Pa ako dobijemo sve do kraja, zasluzilo smo je..
Pob.u finalu kupa, prvaci Spanije, i na kraju finale LP protiv S04slag na tortu..
Jah... sta ako dobiju? Ne mora znacit da ce kiksat kod Villareala, ko je se uostalom nado njihovim kiksevima kod Sportinga i Herculesa? Sta znas protiv koga ce narednu kiksat, moze im se Messi povrijedit na po godine, ili Iniesta, Xavi, bilo ko pa eto belaja. Moze im se potrefit los dan pa da izgube od Erreale ili Levantea, nema ti to veze drug moj, ja do kraja prvenstva vjerujem do titulu, uostalom, dok god postoje matematicke sanse za titulu, ja vjerujem u nju.[/quote]HZ_ilidzaa je napisao/la:Ako ne izgube od zute podmornice titula je njihova 99,99%Portillo je napisao/la:Kako ko drug moj, kako ko.kivi je napisao/la:to se realovci nadaju tituli![]()
Pepe produzio do 2015.
ma ya svi smo mi smrtno ozbiljni..DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ma ya.A vi do kraja necete kiksati sve ce pobjede biti ?
Ali ce te i vi barem 3 puta kiksati,a et neka bude -2 pred el clasico ali ce opet opet ta temperatura povecati na -5Raul_64 je napisao/la:ma ya svi smo mi smrtno ozbiljni..DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ma ya.A vi do kraja necete kiksati sve ce pobjede biti ?
nek dodjete na -2 do EL Clasika ako onda nekim cudom dobijemo![]()
![]()
e onda je titula nasa bez obzira na raspored u to sam uvjeren..
Ako bude drugacije od ovog ni ne zasluzujemo titulu..DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ma ya.A vi do kraja necete kiksati sve ce pobjede biti ?
Al bice kikseva,u to nesumnjam ,ali kad pogledas bolje rasproed barca ima lakse.L_blancos je napisao/la:Ako bude drugacije od ovog ni ne zasluzujemo titulu..DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ma ya.A vi do kraja necete kiksati sve ce pobjede biti ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.