G E N I J A L N O !
Odbrana je zakovana, bicemo jaki k'o Megatron!

Zašto?Mancini je napisao/la:Kobiljar i Lelić bolje da nisu nikada ni dolazili u klub.
Mislio sam da ti ne odgovorim ali ovaj put hoću. Prvi navedeni je poprilično problematična osoba odnosno ima "dug" jezik. A drugi je vjerovatno već ranije planirao da ode iz kluba. Njemu je bitno da obuče dres komšija i da se slika u njemu a što će vjerovatno imati mnogo manju minutažu nego u Olimpiku to njemu nije toliko bitno.Rokoko87 je napisao/la:Zašto?Mancini je napisao/la:Kobiljar i Lelić bolje da nisu nikada ni dolazili u klub.
Šta te briga? Evo ja navijam.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Interesuje me ko još navija za Olimpic?
Nije neki igracina ja mislim, forsirali smo ga dok je bio kod nas. Mozda se nametne u drugoj okolini.GradKamena1 je napisao/la:Ermin Imamovic,sta se moze ocekivat od njega,vidim bio je kod vas,a sad je nase novo pojacanje vjerovatno.
Da. Sto? Nije ti radilo u FIFA igrici?belosevic28 je napisao/la:Spavaš li mirno Gvardiola Pepe
Zato sto trolas.Rokoko87 je napisao/la:Što si se mislio da li ćeš mI odgovoriti?
Ako ti tako kažeš, ja ti vjerujem..
Nikad.Mancini je napisao/la:Zato sto trolas.Rokoko87 je napisao/la:Što si se mislio da li ćeš mI odgovoriti?
Ako ti tako kažeš, ja ti vjerujem..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.