FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 09 nov 2020, 23:46

Halalimo ti Aco zbog onog gola ali ericu e pa ericu necemo.

Sto se tice erica ako pogledate bolje 2 gola koja je zaebao
su pustena. Znaci nema sanse da profi golman poslije dobrih odbrana protiv tc onako reaguje.

⬇️⬇️

Sto se tice napada Luka J moze dobiti papire.
Osime sto Anela cuvas na klupi.
Zeko mora igrati.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

ritam21
Kontakt:

Post Postao/la ritam21 » 09 nov 2020, 23:57

Izdržite Željovci!

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 10 nov 2020, 00:07

SAMO TITULA

ZELJOVCI IZDRZITE
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 10 nov 2020, 00:29

Ne mogu da prežalim ovaj poraz. Nevjerovatan broj grešaka smo napravili u odbrani.
Željezničar za život cijeli!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 10 nov 2020, 00:33

E moj Eriću, crni Eriću šta uradi. Ne mogu da vjerujem kakva si 2 gola primio...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 nov 2020, 00:49

SudoHusika je napisao/la:
10 nov 2020, 00:33

E moj Eriću, crni Eriću šta uradi. Ne mogu da vjerujem kakva si 2 gola primio...
Ovo bukvalno ko prosle sezone. I primas golove i dajes, okreces, stizes. Ja rekoh nedostaje mi prosla sezona, ali nije bas bilo potrebe ovako da me podsjeti kako je to bilo prosle sezone lijepo za oko, otvoreno.
Opet ono "pazi sta zelis mozda ti se ostvari" :lol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 nov 2020, 01:09

idi kukaj , nisi odavno :P
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 10 nov 2020, 01:11

Za nadati se da ce Osim opet u januaru na neku svoju mandzu i prevaru izmislit 2 3 igraca da se ovo zaganja kao sto je to uradio i prosli januar.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 nov 2020, 01:12

Nema od cega izmisliti brate,kako bez para
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Saul737
Kontakt:

Post Postao/la Saul737 » 10 nov 2020, 02:02

delinjo je napisao/la:
10 nov 2020, 01:12
Imas li ti nekad nesto pozitivno da kazes, svaka objava ti je kukanje, ako je lose nece dodatnom negativom biti bolje nego obratno ;)
Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 nov 2020, 02:03

Saul737 je napisao/la:
10 nov 2020, 02:02
delinjo je napisao/la:
Imas li ti nekad nesto pozitivno da kazes, svaka objava ti je kukanje, ako je lose nece dodatnom negativom biti bolje nego obratno ;)
Ja sam samo realan saule

I ne pratis pred svaku utakmicu pucam optimizam :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 nov 2020, 08:18

Dobro je ovo Osim rekao kad skontas da je bolje ovako izgubiti nego 1:0 jer je svakako jedan gol razlike. Nismo se predali, napravili smo nesto, nije bilo mrljavo u sredini i napadu, pokazali karakter i nisu klonuli i odustali nesto slicno kao u Sirokom prosle sezone. Ovdje je dosao i taj 4., ali isto tako je mogao i za nas da bude 3:4 ili 4:4 da pred kraj nekako nije skinuo Pavlovic udarac Juricica. Hocu reci da smo odigrali i mi tako i Borac da sva tri znaka da su bila nije nezasluzeno znaci da je bilo dobre igre. Sad malo odmoriti, truditi se da igraci ne potonu psihicki nakon ovog, sto vise igraca oporaviti, vidjet sa odbranom jel normalna ( :mrgreen: ) i krenuti dalje.
Ono sinoc je definicija poraza kojeg ne mogu zamjeriti s obzirom i na stvari koje smo saznali nakon utakmice. Neke ranije vec da i oni ce nas i kostat svega, tih 180 minuta. Znalo to i odmah nakon njih i to ce se pokazati i u nastavku sezone.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 10 nov 2020, 08:25

Ma nema potrebe da igrači klonu duhom, odigrali smo 7 teških utakmica, 3 teška gostovanja, Mostar, Koševo, Banja Luka. Dali su svoj maksimum i sve pohvale.
Bekrić, Alispahić i Ikić kapa do poda momci, naši glavni aduti u ovoj sezoni
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 nov 2020, 08:34

Ma izgurali i dali svoj maksimum. Ozbiljno su shvatili ovaj niz i izvukli najvise sto su mogli iz njega.
I svaka cast Osimu sto nije izbacio Kosorica bez obzira na sve sto je grijesio jer se nalazi u takvoj situaciji gdje je u teskim momentima pristao da odigrao znajuci da je Miletic jedini na klupi koji moze uletjeti u vezni red i da odigra nesto. Stilic je povrijedjen, Alispahic na izmaku snaga i tu je Miletic jedina njegova zamjena bio. Mislim jedino da je Alispahic ranije morao biti zamjenjen i da je kocka bilo krenuti sa Sinisom koji se tek vratio i zadnju protiv Veleza odigrao.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 10 nov 2020, 09:21

ma Aco ima problem sa mlađim i bržim napadačima. tako je imao problem i protiv mladosti sa onim hadzićem, a evo i juče sa onim ofarbanim.

ps brz oporavak svim bolesnim
moSa ljoŽe

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 10 nov 2020, 09:27

delinjo je napisao/la:
10 nov 2020, 02:03
Saul737 je napisao/la:
10 nov 2020, 02:02
delinjo je napisao/la:
Ja sam samo realan saule

I ne pratis pred svaku utakmicu pucam optimizam :mrgreen:
Ma treba pričat bajke i ložit raju pa kad se to kao i svaki put ne ostvari onda belaj. Ja garantujem da se od starta govorilo realno bez pominjanja nekih imaginarnih investitora, jakih ljudi koji ulaze u skupštinu i upravu, super igračkih pojačanja svi bi lakše se s ovim nosili i bilo bi jasno da je ovo trenutno super uspjeh s obzirom na sve.

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 10 nov 2020, 10:17

SAMIR BEKRIC TUCE!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 nov 2020, 10:53

Nije strašno izgubiti onakvu utakmicu, koja je lako mogla otići u oba pravca, samo što smo mi usrane sreće pa redovno ide kontra nas. Žao mi je zbog poraza jer bi bod bio poprilično dobar za stanje na tabeli, ali nisam se nešto nervirao kao inače, sjajna utakmica pa vjerovatno zato.

U ovih pet preostalih utakmica zaista moramo uzeti što više bodova, mislim da više nema mjesta neočekivanim kiksevima. 12 bodova mora biti imperativ i ostati neporažen u Mostaru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 nov 2020, 10:57

Sljedece kolo Slobodu moraju pobijediti. U Mostaru igraju Zrinjski-Borac i to treba iskoristiti jer sumnjam da ce Borac pobijediti, najvise x mogu izvuci. Na glavu svi da se okrenu Slobodu moraju pobijediti. Izgovora nema za tu utakmicu.

PravaRaja
Kontakt:

Post Postao/la PravaRaja » 10 nov 2020, 10:57

Pozdrav Željovci. It Is I Leclerc.

Željo

Vs

-Savez
-Pitarske flundre
-Borac i Vico
-Zrinjski i Beus
-Lobotomija
-Korona
-Sudije

Rezultat do sada nije idealan ali itekako zadovoljavajući, uzimajući u obzir sve faktore. Neke utakmice smo realno podbacili i nismo bili na nivou, međutim ukupan bodovni saldo se može posmatrati kao očekivan i solidan. Niko nam niti jednog boda nije poklonio, već je krvavo izboren na terenu, uz sve probleme koje nas prate i situaciju koja je sve osim idealne, pa smo opet i dalje konkurenti za oba trofeja nakon trećine sezone. Do kraja jesenjeg dijela je najbitnije zadržati rezultatski priključak, pa na proljeće uz određene rokade izvući maximum, zajedno se boriti za najbolji rezultat.

Navijači. Prepoznajte momenat, razdvojite želje i očekivanja od realnog stanja. Nemojte da vam se nameće mišljenje drugih i dušmana, šta je to Željo, mi najbolje znamo ko smo i šta smo! Ne dopustite sebi da u trenutcima kada se klub bori, gine, kuburi na svim frontovima, budemo dodatni teret umjesto oslonac. Ja shvatam nervozu, razočarenje, analizu ali nekada bi se stvarno trebalo ugristi za jezik pa prešutiti, prije nego bacati drvlje i kamenje na klub. Kao primjer ću navesti Štilića, sin Grbavice, do juče idealiziran, danas demoniziran. Čemu to dragi Manijaci, to nismo mi! U trenutcima kada se i on sam bori sa povredama, svojom psihom, kao kapiten proživljava svaku turbulenciju zajedno sa klubom, zar da organizujemo lov na vještice umjesto podrške našem Štili, majstoru? Razmazio nas je, ne daje go svaku utakmicu a mi navikli pa nam sada kao nije dobar?

Odužih a ima još. Za kraj vi koji ste je pjevali, podsjetite se i ni jednog trenutka ne zaboravite:

Kad dođu teški dani
I kada ti loše krene
Digni pogled ka tribini
Ugledaćeš tamo mene

Dok drugi traže mane
I se.ru sa druge strane
S juga se pjesma ori
Bori se Željo bori

...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bistriksg, Cwirek, Hrasno15, Lekqqq1921 i 27 gostiju.