FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jos uvijek je Sloboda prvi a Zrinjski drugi kandidat za titulu (moja prognoza prije pocetka prvenstva). Mi ako uspjesno zavrsimo Olimpik i Drinu moglo bi biti svega nakon pauze.
-
- Kontakt:
Vala ako do sada niste skontali da se na Koševo UVIJEK nosi barem dux (makar u sred ljeta)...PitarBordo je napisao/la:A znaš šta je fora, ono sunce se lagalo... To je najgore, eto ja bio protiv Viteza, sav mokar, ma normala, ovo danas, još na zapadu kad dođe hlad.... Kad ljudi stadoše emigrirati u toplije krajeve... u jednom trenutku sam kontao da ću pljunuti kocku leda ocam...BosnianKingdom je napisao/la:Jao al sam se smrzo danas jbt,pa nekad po kiši bude bolje,kakav je ono vjetar brate mili,jao ne mogu sebi doći jbt

- PitarBordo
- Kontakt:
A došao sam ja spreman, znam ja kad sleti s trebevića onaj mlaki od minus deset stepeni, vjetrić... Nego danas je bilo lažno sunce, bolan vani 12°C ono prži kožnjak... Al' kad zađe...BordoArmy88 je napisao/la:Vala ako do sada niste skontali da se na Koševo UVIJEK nosi barem dux (makar u sred ljeta)...PitarBordo je napisao/la:A znaš šta je fora, ono sunce se lagalo... To je najgore, eto ja bio protiv Viteza, sav mokar, ma normala, ovo danas, još na zapadu kad dođe hlad.... Kad ljudi stadoše emigrirati u toplije krajeve... u jednom trenutku sam kontao da ću pljunuti kocku leda ocam...BosnianKingdom je napisao/la:Jao al sam se smrzo danas jbt,pa nekad po kiši bude bolje,kakav je ono vjetar brate mili,jao ne mogu sebi doći jbt
- PitarBordo
- Kontakt:
Danas ih je bilo dosta na zapadu među nama i to navijaju bez problema.. I tu smo gospoda ispali. Druga dimenzija i za njih i slične mitomanske skupine navijača.Coromandel je napisao/la:vjeruj da sam čitao sa ogromnim upitnikom iznad glave. valjda su ljudi umislili da se fudbal igra samo zbog njih, da su najjači, najbolji i ako izgube, samo mogu izgubiti zbog nepravde ili sabotaže.PitarBordo je napisao/la:Haman ispadoše veći mitomani nego skretnice.Coromandel je napisao/la:mislio sam da su ovi tuzlaci civilizovaniji. lete brate kao da su liverpool, a na prvom mjestu u istoriji premijer lige su bili svega dva, tri kola.
umjesto da sportski pruže ruku i priznaju poraz jer na utakmici nisu ama baš ništa pokazali, oni se bave valjićem i teorijama zavjere kako je pirija sumnjiv jer je primio smiješan gol...
smiješno...
- MojGradMojKlub
- Kontakt:

Oni ti ga puše Amereeee

Najzad da i mi odigramo jednu mušku utakmicu. Krste Velkoski je toliko indolentan i toliko raji više ide na neku stvar da ga treba zaključati u sobu sa RN-om da mu hebe i rod i porod

Tuzlaci razbili sjever sa navijanjem kao što rekoste, haman cijelu tekmu sam na istoku njihove krikove slušao, al' ajde neću to komentarisati, niti sam na tribini niti to nanosi štetu klubu, to je unutrašnja stvar tribine, a ionako sam pljuvač sjevera kuknjava Mislim da je tu problem sam izbor pjesama, ne možeš očekivati da će ti neke spore uspavanke grmiti, zagrmiti mogu kratke i brze pjesme, nešto slično kao kad kone na derbiju nas pokose u trenutcima kad pjevaju takve pjesme tipa ona "trpaj te levate", "bas sve ti dajemo" itd Onda je potreban i autoritet onoga ko vodi navijanje bez da nekome prijeti sa megafonom da će ga raziti ako ne navija, ja na gostovanjima na kojim budem sa gostujućim ga baš i ne vidim, al' ima i do novih generacija koje dolaze na tribinu, da je nekad sve savršeno ako je neko debil ne možeš ga natjerati da navija, vjerovatno je to i najveći razlog. A šta ispisah a fol ne bih komentaris'o

@MojGradMojKlub kako li izgleda kad imaš volju da komentarišeš

- PitarBordo
- Kontakt:
MojGradMojKlub je napisao/la:A šta ispisah a fol ne bih komentaris'o

A što ti oplakah na zadnju rečenicu.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
A došao sam ja spreman, znam ja kad sleti s trebevića onaj mlaki od minus deset stepeni, vjetrić... Nego danas je bilo lažno sunce, bolan vani 12°C ono prži kožnjak... Al' kad zađe...[/quote]PitarBordo je napisao/la:Vala ako do sada niste skontali da se na Koševo UVIJEK nosi barem dux (makar u sred ljeta)...BordoArmy88 je napisao/la:iA znaš šta je fora, ono sunce se lagalo... To je najgore, eto ja bio protiv Viteza, sav mokar, ma normala, ovo danas, još na zapadu kad dođe hlad.... Kad ljudi stadoše emigrirati u toplije krajeve... u jednom trenutku sam kontao da ću pljunuti kocku leda ocam...PitarBordo je napisao/la:"]Jao al sam se smrzo danas jbt,pa nekad po kiši bude bolje,kakav je ono vjetar brate mili,jao ne mogu sebi doći jbt
Ma brata mi imo sam kratku majku,neki tanki duks i tanku jesenjsku jaknu, al opet vjetar ubiiiiii, hladno nenormalno, nezz sta je ono u pm
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:MojGradMojKlub je napisao/la:A šta ispisah a fol ne bih komentaris'o![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A što ti oplakah na zadnju rečenicu.

A jbga, koliko god neki kontali ovde da ja mrzim sjever i da sam pljuvač jednostavno mi znači da vidim dobar sjever i kad nisam na njemu, pa tuga te uhvati kad pogledaš one klipove i vratiš film par godina nazad i onda uporediš sa stanjem sad. Nekad smo poslije poraza na derbiju 2-0 pjevali pola sata sa igračima, anamooni nas sa čuđenjem gledali, grmilo sve znači, a danas poslije borbenošću izborene pobjede bez pola ekipe protiv lidera na tabeli sa sjevera im se hebe sve a od istoka dobijaju aplauz...
E al Bekići ginu kod nas, stare mi k'o da su oba rođena na Bistriku a ne u Tuzli šta je ono nako

Najbolje je da obje završe neriješeno.Derdiyok je napisao/la:Sljedeće kolo smo profitirali opet kad aBd dobijemo Olimpic bez obzira na rezultate ekipa ispred nas s obzirom da će igrati između sebe
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja i ti smo preslikano razmšiljanje.MojGradMojKlub je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:MojGradMojKlub je napisao/la:A šta ispisah a fol ne bih komentaris'o![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A što ti oplakah na zadnju rečenicu.![]()
A jbga, koliko god neki kontali ovde da ja mrzim sjever i da sam pljuvač jednostavno mi znači da vidim dobar sjever i kad nisam na njemu, pa tuga te uhvati kad pogledaš one klipove i vratiš film par godina nazad i onda uporediš sa stanjem sad. Nekad smo poslije poraza na derbiju 2-0 pjevali pola sata sa igračima, anamooni nas sa čuđenjem gledali, grmilo sve znači, a danas poslije borbenošću izborene pobjede bez pola ekipe protiv lidera na tabeli sa sjevera im se hebe sve a od istoka dobijaju aplauz...
E al Bekići ginu kod nas, stare mi k'o da su oba rođena na Bistriku a ne u Tuzli šta je ono nako![]()

Kadusic sve bolji i bolji!
Hebibovic - Katastrofa!
Okic - racku
Ahmo - Borio se
Rustemovic - Prosle sezone sam pisao a i opet cu, sta on radi u Sarajevu?
Dzemaludin - Sasvim OK.
Dulja - Standardno dobar
Kova i Berba - Svaka cast!
Velkovski - Kloc kao i Amer, promasio prazan gol jos gusi igru.
Al. Bekic - OK nije lose, ali mnogo bolji od Pussy.
Plakalo - Plasio sam se prije utakmice ali sasvim je dobar posao odradio, pogotov visoke lopte.
Sve u svemu dobro je kako sam ocekivao. Jos kad nam se Radovac i Ikande vrate bice to mnogo bolje!
-
- Kontakt:
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To jeste najidealniji ishod za nas jer bi prvi imao 31, ostali 29 a mi sa pobjedom protiv Olimpica 28 mada teško da će nam se u jednom kolu sve tri stvari poklopiti pa zato i kažem da ćemo kako god biti u profitu sa pobjedom, najbitnije je da smo na prvom mjestu sebi i aBd sve će doći na svoje.High je napisao/la:Najbolje je da obje završe neriješeno.Derdiyok je napisao/la:Sljedeće kolo smo profitirali opet kad aBd dobijemo Olimpic bez obzira na rezultate ekipa ispred nas s obzirom da će igrati između sebe

Posjeta danas

Plakalo- veoma dobar , ove centarsuteve je mogu reci odlicno izboksovao ili uhvatio
Barbaric-takoder veoma dobar ,bukvalno je Ahmetovica strpao u dzep, u skoku neprikosnoven
Kovacevic- takoder dobar , u nekoliko navrata fino je prenio loptu
Kadusic- jako dobar , danas je bio i gore i dole , treba malo poraditi sa centarsutem , ali vidi se da mali ima slifa
Bekic - prvo dobar , u drugom neprimjetan osim asistencije
Rustemovic - los , imao je nekoliko izgubljenih lopti na sredini terena , ali s obzirom da nije kreator igre onda je razumljivo da ne zna sta ce s loptom
Dzemo- solidan , imao je nekih finih lopti naprijed
Duljevic- prvo los i neprimjetan , u 2 malo bolji , ali moze on to jos bolje
Hebibovic - dok je imao snage dobar , kasnije zbog manjka kondicije ga nije bilo nigdje
Krste- solidan , u nekim momentima nevidljiv , ali kod njega se vidi da se zasitio vise igranja za Sarajevo
Bekic- uhh , promasio je 3 dobre prilike , ali medutim njegovo stalan presing i trka su ga i nagradila za taj pogodak , bravo Bekicu

Drago mi je sto su usli Osmanovic i Kallasi , obojica su bila koreknta u ovo malo vremena sto su igrali.
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Klasični tuzlanski mentalitet, misle da su arijevci, najbolji u svemu iako su daleko od togaCoromandel je napisao/la:vjeruj da sam čitao sa ogromnim upitnikom iznad glave. valjda su ljudi umislili da se fudbal igra samo zbog njih, da su najjači, najbolji i ako izgube, samo mogu izgubiti zbog nepravde ili sabotaže.PitarBordo je napisao/la:Haman ispadoše veći mitomani nego skretnice.Coromandel je napisao/la:mislio sam da su ovi tuzlaci civilizovaniji. lete brate kao da su liverpool, a na prvom mjestu u istoriji premijer lige su bili svega dva, tri kola.
umjesto da sportski pruže ruku i priznaju poraz jer na utakmici nisu ama baš ništa pokazali, oni se bave valjićem i teorijama zavjere kako je pirija sumnjiv jer je primio smiješan gol...
smiješno...

- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Armija1987, Babuka31, boki86, Bosniacum Lilium, budzak, CentarsutNaClanak921, Confiance, Dadox, Fouzi1, HyperOS, insimadop, Inspiracija, J1897, Jadnimi, JimmyPage, johntravolta123, JuricaSpindl, Kockoglavi, kraljlavova, Lavcina, LegendKiller, mercurial, mikimaus, napoleon72, NazorUso, nebeskasila, NeSamSafetee, Oerde, Pasharoni, PingoFTW, Pitaristok, Posejdon, Rauber33, rimljanin90, SAMO BORDO, selver79, siroliver69, skoJaa, Taree, unityvillage, USB, Varijantas8, zagorski i 493 gosta.