FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kengur
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kengur » 01 nov 2015, 16:50

Jesicu kapu skidam. Ekipa je pokazala volju maksimalno. Sloboda zakazala i kopirala nas stil protiv Mladosti i Slavije (u prvenstvu).
Jos uvijek je Sloboda prvi a Zrinjski drugi kandidat za titulu (moja prognoza prije pocetka prvenstva). Mi ako uspjesno zavrsimo Olimpik i Drinu moglo bi biti svega nakon pauze.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 01 nov 2015, 16:51

PitarBordo je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Jao al sam se smrzo danas jbt,pa nekad po kiši bude bolje,kakav je ono vjetar brate mili,jao ne mogu sebi doći jbt
A znaš šta je fora, ono sunce se lagalo... To je najgore, eto ja bio protiv Viteza, sav mokar, ma normala, ovo danas, još na zapadu kad dođe hlad.... Kad ljudi stadoše emigrirati u toplije krajeve... u jednom trenutku sam kontao da ću pljunuti kocku leda ocam...
Vala ako do sada niste skontali da se na Koševo UVIJEK nosi barem dux (makar u sred ljeta)... :mrgreen:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 nov 2015, 16:54

BordoArmy88 je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Jao al sam se smrzo danas jbt,pa nekad po kiši bude bolje,kakav je ono vjetar brate mili,jao ne mogu sebi doći jbt
A znaš šta je fora, ono sunce se lagalo... To je najgore, eto ja bio protiv Viteza, sav mokar, ma normala, ovo danas, još na zapadu kad dođe hlad.... Kad ljudi stadoše emigrirati u toplije krajeve... u jednom trenutku sam kontao da ću pljunuti kocku leda ocam...
Vala ako do sada niste skontali da se na Koševo UVIJEK nosi barem dux (makar u sred ljeta)... :mrgreen:
A došao sam ja spreman, znam ja kad sleti s trebevića onaj mlaki od minus deset stepeni, vjetrić... Nego danas je bilo lažno sunce, bolan vani 12°C ono prži kožnjak... Al' kad zađe...
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 nov 2015, 16:56

Coromandel je napisao/la:
Coromandel je napisao/la:mislio sam da su ovi tuzlaci civilizovaniji. lete brate kao da su liverpool, a na prvom mjestu u istoriji premijer lige su bili svega dva, tri kola.

umjesto da sportski pruže ruku i priznaju poraz jer na utakmici nisu ama baš ništa pokazali, oni se bave valjićem i teorijama zavjere kako je pirija sumnjiv jer je primio smiješan gol...
Haman ispadoše veći mitomani nego skretnice.
vjeruj da sam čitao sa ogromnim upitnikom iznad glave. valjda su ljudi umislili da se fudbal igra samo zbog njih, da su najjači, najbolji i ako izgube, samo mogu izgubiti zbog nepravde ili sabotaže.

smiješno...
Danas ih je bilo dosta na zapadu među nama i to navijaju bez problema.. I tu smo gospoda ispali. Druga dimenzija i za njih i slične mitomanske skupine navijača.
Samo Saraj'vo.

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 01 nov 2015, 16:57

slika
Oni ti ga puše Amereeee :tokralju: :kafa:

Najzad da i mi odigramo jednu mušku utakmicu. Krste Velkoski je toliko indolentan i toliko raji više ide na neku stvar da ga treba zaključati u sobu sa RN-om da mu hebe i rod i porod :mrgreen: Dovoljno je uporediti koliko na jednoj utakmici pretrči Amer, a koliko Krste da vidiš koliki je frajer bolikurac. Znači nije frajer da ne zna, čovjek neće i neće. Od početka sezone se vidi da mu se ide odavde, i vakat ga je pustiti na zimu kakva god ponuda bude. Koji će nam qrc nezadovoljan i nezainteresovan igrač.

Tuzlaci razbili sjever sa navijanjem kao što rekoste, haman cijelu tekmu sam na istoku njihove krikove slušao, al' ajde neću to komentarisati, niti sam na tribini niti to nanosi štetu klubu, to je unutrašnja stvar tribine, a ionako sam pljuvač sjevera kuknjava Mislim da je tu problem sam izbor pjesama, ne možeš očekivati da će ti neke spore uspavanke grmiti, zagrmiti mogu kratke i brze pjesme, nešto slično kao kad kone na derbiju nas pokose u trenutcima kad pjevaju takve pjesme tipa ona "trpaj te levate", "bas sve ti dajemo" itd Onda je potreban i autoritet onoga ko vodi navijanje bez da nekome prijeti sa megafonom da će ga raziti ako ne navija, ja na gostovanjima na kojim budem sa gostujućim ga baš i ne vidim, al' ima i do novih generacija koje dolaze na tribinu, da je nekad sve savršeno ako je neko debil ne možeš ga natjerati da navija, vjerovatno je to i najveći razlog. A šta ispisah a fol ne bih komentaris'o :lol:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 01 nov 2015, 16:57

Sljedeće kolo smo profitirali opet kad aBd dobijemo Olimpic bez obzira na rezultate ekipa ispred nas s obzirom da će igrati između sebe :D

@MojGradMojKlub kako li izgleda kad imaš volju da komentarišeš :lol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 nov 2015, 16:59

MojGradMojKlub je napisao/la:A šta ispisah a fol ne bih komentaris'o :lol:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
A što ti oplakah na zadnju rečenicu.
Samo Saraj'vo.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 01 nov 2015, 16:59

Sta je pisalo na transparentu?

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 01 nov 2015, 17:00

BordoArmy88 je napisao/la:i
PitarBordo je napisao/la:"]Jao al sam se smrzo danas jbt,pa nekad po kiši bude bolje,kakav je ono vjetar brate mili,jao ne mogu sebi doći jbt
A došao sam ja spreman, znam ja kad sleti s trebevića onaj mlaki od minus deset stepeni, vjetrić... Nego danas je bilo lažno sunce, bolan vani 12°C ono prži kožnjak... Al' kad zađe...[/quote]
Ma brata mi imo sam kratku majku,neki tanki duks i tanku jesenjsku jaknu, al opet vjetar ubiiiiii, hladno nenormalno, nezz sta je ono u pm
Sabrine mi moje!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 01 nov 2015, 17:00

Ljudi meni je ovo vrh, bas mi se svidja kako to Jesic selektira. Bas sam happy, jes' da sam se smrz'o ko ledo oslic al boze moj.

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 01 nov 2015, 17:02

:lol:
A jbga, koliko god neki kontali ovde da ja mrzim sjever i da sam pljuvač jednostavno mi znači da vidim dobar sjever i kad nisam na njemu, pa tuga te uhvati kad pogledaš one klipove i vratiš film par godina nazad i onda uporediš sa stanjem sad. Nekad smo poslije poraza na derbiju 2-0 pjevali pola sata sa igračima, anamooni nas sa čuđenjem gledali, grmilo sve znači, a danas poslije borbenošću izborene pobjede bez pola ekipe protiv lidera na tabeli sa sjevera im se hebe sve a od istoka dobijaju aplauz...

E al Bekići ginu kod nas, stare mi k'o da su oba rođena na Bistriku a ne u Tuzli šta je ono nako :lol: :tokralju:

High

Post Postao/la High » 01 nov 2015, 17:03

Derdiyok je napisao/la:Sljedeće kolo smo profitirali opet kad aBd dobijemo Olimpic bez obzira na rezultate ekipa ispred nas s obzirom da će igrati između sebe :D

Najbolje je da obje završe neriješeno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 nov 2015, 17:04

MojGradMojKlub je napisao/la:
:lol:
A jbga, koliko god neki kontali ovde da ja mrzim sjever i da sam pljuvač jednostavno mi znači da vidim dobar sjever i kad nisam na njemu, pa tuga te uhvati kad pogledaš one klipove i vratiš film par godina nazad i onda uporediš sa stanjem sad. Nekad smo poslije poraza na derbiju 2-0 pjevali pola sata sa igračima, anamooni nas sa čuđenjem gledali, grmilo sve znači, a danas poslije borbenošću izborene pobjede bez pola ekipe protiv lidera na tabeli sa sjevera im se hebe sve a od istoka dobijaju aplauz...

E al Bekići ginu kod nas, stare mi k'o da su oba rođena na Bistriku a ne u Tuzli šta je ono nako :lol: :tokralju:
Ja i ti smo preslikano razmšiljanje. :tokralju: :rol:
Samo Saraj'vo.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 01 nov 2015, 17:10

Prvi put da napisem nesto protiv Amera, ali on vise nije za Sarajeva. Koji kloc boze dragi.
Kadusic sve bolji i bolji!
Hebibovic - Katastrofa!
Okic - racku
Ahmo - Borio se
Rustemovic - Prosle sezone sam pisao a i opet cu, sta on radi u Sarajevu?
Dzemaludin - Sasvim OK.
Dulja - Standardno dobar
Kova i Berba - Svaka cast!
Velkovski - Kloc kao i Amer, promasio prazan gol jos gusi igru.
Al. Bekic - OK nije lose, ali mnogo bolji od Pussy.
Plakalo - Plasio sam se prije utakmice ali sasvim je dobar posao odradio, pogotov visoke lopte.
Sve u svemu dobro je kako sam ocekivao. Jos kad nam se Radovac i Ikande vrate bice to mnogo bolje!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 01 nov 2015, 17:12

nesekir"o sam se bio bash,kada je bekich fulio onaj drugi zicer izludio sam,bio sam siguran da ga nechemo zabiti do prekosutra,hvala Bogu pa ne bi tako,chekam zimsku pauzu k"o ozeblo sunce,nije ba bilo dnohla na tekmi,sunce zashlo 15 min pred kraj i to na zapadu,jedino ako ste doshli u majicama kratkih rukava

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 01 nov 2015, 17:14

High je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:Sljedeće kolo smo profitirali opet kad aBd dobijemo Olimpic bez obzira na rezultate ekipa ispred nas s obzirom da će igrati između sebe :D

Najbolje je da obje završe neriješeno.
To jeste najidealniji ishod za nas jer bi prvi imao 31, ostali 29 a mi sa pobjedom protiv Olimpica 28 mada teško da će nam se u jednom kolu sve tri stvari poklopiti pa zato i kažem da ćemo kako god biti u profitu sa pobjedom, najbitnije je da smo na prvom mjestu sebi i aBd sve će doći na svoje. :opaopa:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 nov 2015, 17:17

Hocel Bandovic debitovati protiv nas na golu Olimpica?

Posjeta danas :thumbup: nakon svih ovih turbulencija,plus tv prenos bio,odlicno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 01 nov 2015, 17:20

Utakmica dobijena na volju,zelju i borbenost koju im je sigurno ugradio Jesic. Nije to bila nasa neka igra leprsava ili sa dosta pasova , ali pobjeda je pobjeda. Prva utakmica nakon dosta vremena da smo dobili ovoliko zutih kartona i da smo nekog bukvalno izudarali , ali i to nam je falilo zadnjih godina . Veoma dobar broj na istoku s obzirom kako igramo , moram biti zadovoljan sa brojem ljudi na tekmi.Sjever je danas nekako tih bio , realno je da su se Fukare cule u nekoliko navrata bas dobro.Jako bitna pobjeda za nastavak borbe u ligi , po meni cak i prekretnica za dalje kako treba igrati + mi smo danas bukvalno igrali bez 3,4 prvotimca i jako oskudnom klupom.Danas su svi igraci bukvalno ginuli i takoder nakon dugo vremena sam vidio neku slogu medu nasim igracima .U srijedu odmoriti igrace , za jako bitan duel sa Olimpikom.
Plakalo- veoma dobar , ove centarsuteve je mogu reci odlicno izboksovao ili uhvatio
Barbaric-takoder veoma dobar ,bukvalno je Ahmetovica strpao u dzep, u skoku neprikosnoven
Kovacevic- takoder dobar , u nekoliko navrata fino je prenio loptu
Kadusic- jako dobar , danas je bio i gore i dole , treba malo poraditi sa centarsutem , ali vidi se da mali ima slifa
Bekic - prvo dobar , u drugom neprimjetan osim asistencije
Rustemovic - los , imao je nekoliko izgubljenih lopti na sredini terena , ali s obzirom da nije kreator igre onda je razumljivo da ne zna sta ce s loptom
Dzemo- solidan , imao je nekih finih lopti naprijed
Duljevic- prvo los i neprimjetan , u 2 malo bolji , ali moze on to jos bolje
Hebibovic - dok je imao snage dobar , kasnije zbog manjka kondicije ga nije bilo nigdje
Krste- solidan , u nekim momentima nevidljiv , ali kod njega se vidi da se zasitio vise igranja za Sarajevo
Bekic- uhh , promasio je 3 dobre prilike , ali medutim njegovo stalan presing i trka su ga i nagradila za taj pogodak , bravo Bekicu ;)
Drago mi je sto su usli Osmanovic i Kallasi , obojica su bila koreknta u ovo malo vremena sto su igrali.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 01 nov 2015, 17:23

Coromandel je napisao/la:
Coromandel je napisao/la:mislio sam da su ovi tuzlaci civilizovaniji. lete brate kao da su liverpool, a na prvom mjestu u istoriji premijer lige su bili svega dva, tri kola.

umjesto da sportski pruže ruku i priznaju poraz jer na utakmici nisu ama baš ništa pokazali, oni se bave valjićem i teorijama zavjere kako je pirija sumnjiv jer je primio smiješan gol...
Haman ispadoše veći mitomani nego skretnice.
vjeruj da sam čitao sa ogromnim upitnikom iznad glave. valjda su ljudi umislili da se fudbal igra samo zbog njih, da su najjači, najbolji i ako izgube, samo mogu izgubiti zbog nepravde ili sabotaže.

smiješno...
Klasični tuzlanski mentalitet, misle da su arijevci, najbolji u svemu iako su daleko od toga :crazy:

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 01 nov 2015, 17:25

Ok, isfulao se danas Amer, i opet ga je zabio i donio nam bodove, ali pogledajte igru naših ostalih napadača, pa Benko fula ove sezone zicera ko 2 puta Amer, a Boga mi ove sezone dosta manje trči od njega. Krstu Velkoskog je ja mislim nepotrebno i komentarisati, njega i njegov boliqrcizam, čovjek jednostavno neće, pa to je tuga koliko Amer više pretrči od njega na utakmici, a o realizaciji da ne pričam. Amer Bekić je trenutno naš najkonstantiji napadač i u najboljoj je formi, naravno nije kvalitetniji od Benke uopšteno ali trenutno je bolja opcija i od njega, sa Velkoskim se ne zaslužuje ni porediti.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”