ma obezbjedice oni onaj prostor predvidjen za gostujuce navijace, nemoze dino il neko drugi reci nece biti navijaca sarajeva, pa i prosli put kad je bila zabrana + kad im je blekic opalio 3 km na kosevu bilo 30-tek navijaca onako mozda vise manje nebitno...dino lj je napisao/la:E ljudi sada meni nesto nije jasno kod ove izjave Siljka.Covjek kaze da ce biti poseban dio za komsije, vjerovatno misli na onaj dio sjevera,da li se to kosi sa odlukom FS i dali postoji migucnost da nas kazne zbog ne provodjenja iste jer taj dio mora biti ogradjen.Nemam nista protiv navijaca komsija ali me strah ove balavurdije sa obadvije strane i njihovih ultra furki, ali nadati se da ce razum pobjediti sutra.Ipak bi i jedni i drugi trebali znati da je derbi nesto posebno za nas grad i da bi gluposti trebalo izbjeci.Nisam siguran da je bas pametno poslije svih ovih tenzija u zadnje vrijeme staviti ih jedne do drugih.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mislim da je lijevi bek Dedic , naravno da ocekujemo pobjedu , mi smo sampioni , logicno**?habib je napisao/la:koje ovo novo ime i jel ocekujete pobjeduBaja_Zvjerka je napisao/la:Mislim da je glavni uzrok nasih povreda onakav katastrofalan pomocni teren gdje nasi treniraju 90% svog vremena provedenog na treninzima... Ono je katastrofa... Ja imam par prijedloga kako napraviti neke "humanitarne" utakmice za osposobljavanje Grbavice, dio po dio... Mislim da bi se vrlo lako mogla skupiti neka sredstva, ako vec klub nije u mogucnosti i sanirati stvari koje obicnim navijacima najvise smetaju (wc, semafor, stolice, osposobiti istok (izbetonirati ako nista i postaviti 1000-2000 stolica jer to nije puno para, prilaz jugu, uljepsavanja koliko hoces i na kraju taj pomocni teren, ako nista kvalitetnu travu i unajmiti da neko to izravna i popravi koliko se moze)... Mislim da bi trebali ici u tom pravcu sto se tice renoviranja stadiona, malim akcijama, revijalnim utakmicama, trazenjem manjih sponzora za neke radne akcije, ukljuciti navijace, itd.

bilo bi dobro da se radi o lijevom beku jer bucan je blago receno katastrofa ...
Ma mene licno je strah da mi zbog necije gluposti ne dodjemo u situaciju da odlucujuce utakmice prvestva igramo pred praznim tribinama, ko kaze da nece po necijem nalogu namjerno napraviti belaj, jer kada jedan zvanicnik kluba(Dino S.) javno prenosi mrznju, izvini ja vise nisam u nista siguran.bob je napisao/la:ma obezbjedice oni onaj prostor predvidjen za gostujuce navijace, nemoze dino il neko drugi reci nece biti navijaca sarajeva, pa i prosli put kad je bila zabrana + kad im je blekic opalio 3 km na kosevu bilo 30-tek navijaca onako mozda vise manje nebitno...dino lj je napisao/la:E ljudi sada meni nesto nije jasno kod ove izjave Siljka.Covjek kaze da ce biti poseban dio za komsije, vjerovatno misli na onaj dio sjevera,da li se to kosi sa odlukom FS i dali postoji migucnost da nas kazne zbog ne provodjenja iste jer taj dio mora biti ogradjen.Nemam nista protiv navijaca komsija ali me strah ove balavurdije sa obadvije strane i njihovih ultra furki, ali nadati se da ce razum pobjediti sutra.Ipak bi i jedni i drugi trebali znati da je derbi nesto posebno za nas grad i da bi gluposti trebalo izbjeci.Nisam siguran da je bas pametno poslije svih ovih tenzija u zadnje vrijeme staviti ih jedne do drugih.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Jeste katastrofa na toj poziciji !bob je napisao/la:bilo bi dobro da se radi o lijevom beku jer bucan je blago receno katastrofa ...
I ja mislim da se radi o Dedicu mali je zvijer a u to cete se uvjeriti ako sutra bude igraoKrajPrice je napisao/la:Jeste katastrofa na toj poziciji !bob je napisao/la:bilo bi dobro da se radi o lijevom beku jer bucan je blago receno katastrofa ...

Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
ma ja na toj pozicijiKrajPrice je napisao/la:Jeste katastrofa na toj poziciji !bob je napisao/la:bilo bi dobro da se radi o lijevom beku jer bucan je blago receno katastrofa ...

Nece Kerla igrati, a vjerovatno ce onaj momak zaigrati na derbiju.super je napisao/la:............................................................loncaric.......................................................................
................zeljkovic......................kerla................bogdanovic..............................stanic....................
............................................hasanovic..................tomic............................................................
................................................................jamak....................................................................
....selimovic.......................................................................................................svraka...............
...........................................................hodzic..........................................................................
prve izmjene ce biti bucan,sadikovic,baja.................................................
NOVA PJESMA,SVI UCITE I NA FB SHARE OBAVEZNO...MORA SUTRA DA GRMI JAKO...
Bilo je lijepo , lijepo poput obecanja , pamtim s' tobom Željo gostovanja , pjesmeee , pobjede a i poraze sto prosli smo uz tebe!!
S'tobom prošli smo kroz mnogo toga , ti si smisao života moga , od tebee tražim da pobjedu nam daš i molim te zaigraaj..
Sada kad bi mogo biti Željo kao nekada da nam se vrati stare slave sjaj , da svu ljubav koju imam samo tebi dam i da tebi samo tebi pripadam!! nananananananananannaananan
Melodija od pjesme,Macbeth - Bila je lijepa....
Bilo je lijepo , lijepo poput obecanja , pamtim s' tobom Željo gostovanja , pjesmeee , pobjede a i poraze sto prosli smo uz tebe!!
S'tobom prošli smo kroz mnogo toga , ti si smisao života moga , od tebee tražim da pobjedu nam daš i molim te zaigraaj..
Sada kad bi mogo biti Željo kao nekada da nam se vrati stare slave sjaj , da svu ljubav koju imam samo tebi dam i da tebi samo tebi pripadam!! nananananananananannaananan

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
U ovoj nasoj smijesnoj drzavi mi smi kao problem najveci, sto gazde placamo, sto baklje palimo i svoga Zelju ludo volimo. Ima l' gdje video od ove pjesme
Tnx

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Kakve gazde placamoVELA je napisao/la:U ovoj nasoj smijesnoj drzavi mi smi kao problem najveci, sto gazde placamo, sto baklje palimo i svoga Zelju ludo volimo. Ima l' gdje video od ove pjesmeTnx

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Čola jos nije spreman i nece ga rizikovati na derbiju tako mi je rekao danas njegov brat.. vjerovatno poslije slavije ce poceti igrati polahko...AdamSmith je napisao/la:Novo ime Benjamin Čolić, najvjerovatnije.
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Ovom prilikom molim i molim i molim sve navijače Želje da derbi prođe bez baklji. Čuli ste jučer na TVSA Amara u kakvoj smo teškoj finansijskoj situaciji i kazne nam definitivno nisu potrebne, naročito ne u ovako teškim trenucima po klub.
Što si tiče poziva Dine Selimovića da navijači pitara ne dolaze na utakmicu, ako mi nismo u stanju da napunimo Grbavicu i time i finansijski pomognemo svome Želji onda neka i propadnemo.
Što si tiče poziva Dine Selimovića da navijači pitara ne dolaze na utakmicu, ako mi nismo u stanju da napunimo Grbavicu i time i finansijski pomognemo svome Želji onda neka i propadnemo.
Baklje su OK ako ce se paliti samo npr jednom ili dvaput godisnje.. Npr sutra, i u sljedecem derbiju na Grbavici za jedno mjesec i po-....
Al nisu OK ako ce se paliti npr sutra i onda protiv Sirokog zapaliti 10-tak komada, pa proitv Obarske 10-tak komada i sl... Jer za tih 10-tak baklji ti popusis istu kaznu kao i kad napravis stimung za 100-tinjak baklji... Baklje su zakon i odraz pravog navijaca, al vec ako su smecari u savezu zabranili onda i ne treba paliti osim kad se radi stimung na tribinama... Sutra ocekujte bakljadu,...
Al nisu OK ako ce se paliti npr sutra i onda protiv Sirokog zapaliti 10-tak komada, pa proitv Obarske 10-tak komada i sl... Jer za tih 10-tak baklji ti popusis istu kaznu kao i kad napravis stimung za 100-tinjak baklji... Baklje su zakon i odraz pravog navijaca, al vec ako su smecari u savezu zabranili onda i ne treba paliti osim kad se radi stimung na tribinama... Sutra ocekujte bakljadu,...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Ovo ni Joksimovic ne bi mogao odpjevati. Dajte neke pjesme da reflektori popucajuSouthboy je napisao/la:NOVA PJESMA,SVI UCITE I NA FB SHARE OBAVEZNO...MORA SUTRA DA GRMI JAKO...
Ma je.bite se svi koji ovako mislite.MrMuscle je napisao/la:Baklje su OK ako ce se paliti samo npr jednom ili dvaput godisnje.. Npr sutra, i u sljedecem derbiju na Grbavici za jedno mjesec i po-....
Ne zaslužujemo ni prolaz protiv pitara ni prvo mjesto kada na ovakav način volimo svoj klub. Da smo u boljoj finansijskoj situaciji pa hajde de, ali sada kada nam je svaka marka bitna napraviti štetu klubu od 10.000-ak hiljada maraka... ako neko za ovo ima ma kakvo opravdanje onda mi koji mislimo drugačije definitivno smo bolesni.
@MrMuscle
Bravo +1 djelim isto misljenje...
Samo treba ovu novu naucit,sutra ce se forsirat uz bubanj(imao sam priliku cuti) i strasna je pjesma fkt..ugl bolje ce se cuti ako vise raje zna tekst..
Sutra Ara zabija vidjecete..
Bravo +1 djelim isto misljenje...
Samo treba ovu novu naucit,sutra ce se forsirat uz bubanj(imao sam priliku cuti) i strasna je pjesma fkt..ugl bolje ce se cuti ako vise raje zna tekst..
Sutra Ara zabija vidjecete..

19TM87
Baklje odraz pravog navijaca hajde da i to cujem.
Nema se para nikako a nekome je ok da se plati 4-5 milja radi 10 ili 100 baklji, a tih 4-5 milja su nekoliko plata za nase uslove. Da ne pricamo da nas klub od posjete nema nikakve pare, generalno nema para i ne vidim razlog zasto praviti jos dodatni trosak.
I onda neko spominje infrastrukturu, teren, tribine, ovo-ono, nemamo za rezije i plate a treba da se placaju kazne.
Nema se para nikako a nekome je ok da se plati 4-5 milja radi 10 ili 100 baklji, a tih 4-5 milja su nekoliko plata za nase uslove. Da ne pricamo da nas klub od posjete nema nikakve pare, generalno nema para i ne vidim razlog zasto praviti jos dodatni trosak.
I onda neko spominje infrastrukturu, teren, tribine, ovo-ono, nemamo za rezije i plate a treba da se placaju kazne.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.