FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Haman ispadoše veći mitomani nego skretnice.Coromandel je napisao/la:mislio sam da su ovi tuzlaci civilizovaniji. lete brate kao da su liverpool, a na prvom mjestu u istoriji premijer lige su bili svega dva, tri kola.
umjesto da sportski pruže ruku i priznaju poraz jer na utakmici nisu ama baš ništa pokazali, oni se bave valjićem i teorijama zavjere kako je pirija sumnjiv jer je primio smiješan gol...
Samo Saraj'vo.
Na ovom forumu se Ameru nijedan promasaj ne prasta, a momak redovno zabija i trudi se do krajnjih granica. Sjasite mu vise sa ledja. Nisam specijalno zadovoljan igrom, ali kakvih smo partija imali, ovo je vh. Jammal korektno skroz odigrao, imao je par vrhunskih pasova sa linije centra u trenutku kad ga 2-3 napadaju, u stilu ofanzivnog veznog. Takodjer se i trudio trkom...
Advan Kadusic
Kakvo zalaganje, odlicno! Ne pamtim da je neko dobio ovoliki aplauz kad je izlazio iz igre u zadnjih par godina kao on. Samo nek nastavi ovako. Plakalo se oslobadja pomalo, solidan je bio. Dulja opet po starom nastavio, drzi se poteza viska ko pjan plota... 
Ko je poslao onu dijagonalu ka Almiru B. kod korner zastavice kada smo go zabili? Cini mi se Rustem, ko god da je, ono je perfektna lopta i tom igracu ide veliki dio zasluge za gol. Stevie G lopta 1/1.
Miodrag Jesic!
SAMO NAPRIJED SARAJ'VO!
Advan Kadusic

Ko je poslao onu dijagonalu ka Almiru B. kod korner zastavice kada smo go zabili? Cini mi se Rustem, ko god da je, ono je perfektna lopta i tom igracu ide veliki dio zasluge za gol. Stevie G lopta 1/1.
Miodrag Jesic!

SAMO NAPRIJED SARAJ'VO!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Amer Bekić
Pravi momak i rasni golgeter
Pravi momak i rasni golgeter
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
zeza je napisao/la:Pozdrav pitari
Danas cete imati priliku da vidite najjacu ekipu u PL trenutno.
Sretno svima,bodovii u Tz

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zaboravio sam pohvalit Ikandeov stajling.
Such a bad motherfucker. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MIODRAG JEŠIĆ!
- PitarBordo
- Kontakt:
Posebni pozdravi najjačoj ekipi u PL trenutno.... Ima li ko slabiji, a da će ošutat' barem jednom po golu?zeza je napisao/la:Pozdrav pitari
Danas cete imati priliku da vidite najjacu ekipu u PL trenutno.
Sretno svima,bodovii u Tz
Samo Saraj'vo.
Sloboda je igrala onako kako je sjever navijao. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ono je fakat bilo pretanko. Ako ce onako navijati, bolje da sjede ko mi na istoku.High je napisao/la:Sloboda je igrala onako kako je sjever navijao.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sjeveru treba autoritativan vodža navijanja. Čestitke momku koji se trudi, ali jednostavno ne može. Kad se samo sjetim kako je Frky znao povest navijanje jeza me uhvatiHigh je napisao/la:Sloboda je igrala onako kako je sjever navijao.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Molim vas svi za ovog gospodina..
MortemHz je napisao/la:MIODRAG JEŠIĆ!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja sam to ovdje na početku još utakmice npisao... Ponavljam da ne misli neko da pljujem sjever, ali danas je ovo bilo tanko tananije ne može...joker90 je napisao/la:Ono je fakat bilo pretanko. Ako ce onako navijati, bolje da sjede ko mi na istoku.High je napisao/la:Sloboda je igrala onako kako je sjever navijao.
Samo Saraj'vo.
Svaka cast momcima i treneru.
Pobjediti Slobodu bez ovoliko do juce standardnih igraca je veliki uspijeh. Igra nije bila fenomenalna samo bice to sve bolje i bolje. Najbitniji su bodovi. Bekic sto se je ispromasivao sve je popravio sa onakvim golom

Ma ne pljujem ni ja, ali ono fakat ne lici na sjever! Od brojnosti do navijanja.PitarBordo je napisao/la:Ja sam to ovdje na početku još utakmice npisao... Ponavljam da ne misli neko da pljujem sjever, ali danas je ovo bilo tanko tananije ne može...joker90 je napisao/la:Ono je fakat bilo pretanko. Ako ce onako navijati, bolje da sjede ko mi na istoku.High je napisao/la:Sloboda je igrala onako kako je sjever navijao.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jesicu kapa do poda svaka cast onako treba da se ponasa svaki trener u PL, sad nisam bio prilici da gledam drugo poluvrijeme ne znam kako smo stojali recicu ovako tri boda su najbitnija !, idemo sad je na redu olimpic... 

04.10.2009 !!
Alpasinac je napisao/la:Sjeveru treba autoritativan vodža navijanja. Čestitke momku koji se trudi, ali jednostavno ne može. Kad se samo sjetim kako je Frky znao povest navijanje jeza me uhvatiHigh je napisao/la:Sloboda je igrala onako kako je sjever navijao.

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Jao al sam se smrzo danas jbt,pa nekad po kiši bude bolje,kakav je ono vjetar brate mili,jao ne mogu sebi doći jbt
Sabrine mi moje!
- PitarBordo
- Kontakt:
A znaš šta je fora, ono sunce se lagalo... To je najgore, eto ja bio protiv Viteza, sav mokar, ma normala, ovo danas, još na zapadu kad dođe hlad.... Kad ljudi stadoše emigrirati u toplije krajeve... u jednom trenutku sam kontao da ću pljunuti kocku leda ocam...BosnianKingdom je napisao/la:Jao al sam se smrzo danas jbt,pa nekad po kiši bude bolje,kakav je ono vjetar brate mili,jao ne mogu sebi doći jbt
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
vjeruj da sam čitao sa ogromnim upitnikom iznad glave. valjda su ljudi umislili da se fudbal igra samo zbog njih, da su najjači, najbolji i ako izgube, samo mogu izgubiti zbog nepravde ili sabotaže.PitarBordo je napisao/la:Haman ispadoše veći mitomani nego skretnice.Coromandel je napisao/la:mislio sam da su ovi tuzlaci civilizovaniji. lete brate kao da su liverpool, a na prvom mjestu u istoriji premijer lige su bili svega dva, tri kola.
umjesto da sportski pruže ruku i priznaju poraz jer na utakmici nisu ama baš ništa pokazali, oni se bave valjićem i teorijama zavjere kako je pirija sumnjiv jer je primio smiješan gol...
smiješno...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 24 gosta.