nećechampions1921 je napisao/la:Nisam upratio pa da pitam hoce li godisnje vaziti u ovim kup utakmicama?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- champions1921
Hvala..pinki je napisao/la:nećechampions1921 je napisao/la:Nisam upratio pa da pitam hoce li godisnje vaziti u ovim kup utakmicama?
BUDI ŽELJO !!!
Da se ja pitam, izveo bih drugi sastav tj. Željine juniore. Bitnije nam je prvenstvo, a u kupu šta bude, ipak je to derbi, nikad ne možeš biti siguran. Zamislite kako bi im bilo kada bi ih izbacili, nekim čudom, sa juniorima.Strateg Želje otkrio je da će biti jedno novo ime u sastavu, odnosno igrač koji ranije nije igrao...
VIDEO: http://sportsport.ba/bh_fudbal/urbuzovi ... avu/126561

Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 11 mar 2014, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sta da ti kazem..Adviser je napisao/la:Da se ja pitam, izveo bih drugi sastav tj. Željine juniore. Bitnije nam je prvenstvo, a u kupu šta bude, ipak je to derbi, nikad ne možeš biti siguran. Zamislite kako bi im bilo kada bi ih izbacili, nekim čudom, sa juniorima.![]()
Dino bi se UEFA-i žalio za ponižavanje.
kaze Amar da nam je sutra dobar trening pred Slaviju. Tako, znam da od kupa nema nikakve finansijske dobiti vec samo gubitak, ali opet derbi je nekako derbi. Imam neki osjecaj da bi ih sutra mogli klepiti po usima, ono pravo. Njima gori pod nogoma, plus imaju mnogo igraca koji misle da mogu lako pobijediti a nisu prosli pakao Grbavici kada se derbiji igraju, sto je nama jedan veliki plus u ovome trenutku.

Uvjeren sam da ce igrati veoma ostro, plus ce Jarni igrati flastera na Hodzicu. Mozda bi bilo dobro ubaciti Ramica da se gura sa njihovim stoperima, pa Hodzica ubaciti u drugom kada budu istroseni...
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
vaze samo od karte od hajdukachampions1921 je napisao/la:Hvala..pinki je napisao/la:nećechampions1921 je napisao/la:Nisam upratio pa da pitam hoce li godisnje vaziti u ovim kup utakmicama?
pinki za koga ti navijaspinki je napisao/la:nećechampions1921 je napisao/la:Nisam upratio pa da pitam hoce li godisnje vaziti u ovim kup utakmicama?
habib
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Trening je u 17h 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Kontam da ovo novo ime koje Djurbuzovic pominje moze da bude Benjo Colic.Sumnjam da bi Dedica stavio cak i ako ima papire gotove,gdje ce mu prva utakmica biti derbi,veliki bi to rizik bio.A Benjo nije dugo igrao,a kazu raja da sasvim normalno trenira i cak da je na treninzima sasvim dobar.Mozda bi on mogao dobiti minutazu.On ili Kerla,ja nesto ne vidim treceg ko bi mogao upasti u ovu ekipu koju imamo.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ma Kerlaboccaccio je napisao/la:Kontam da ovo novo ime koje Djurbuzovic pominje moze da bude Benjo Colic.Sumnjam da bi Dedica stavio cak i ako ima papire gotove,gdje ce mu prva utakmica biti derbi,veliki bi to rizik bio.A Benjo nije dugo igrao,a kazu raja da sasvim normalno trenira i cak da je na treninzima sasvim dobar.Mozda bi on mogao dobiti minutazu.On ili Kerla,ja nesto ne vidim treceg ko bi mogao upasti u ovu ekipu koju imamo.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
za Želju, što pitaš?habib je napisao/la:pinki za koga ti navijaspinki je napisao/la:nećechampions1921 je napisao/la:Nisam upratio pa da pitam hoce li godisnje vaziti u ovim kup utakmicama?
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
I ja se pitam na koga li je mislio... Moje misljenje je Colic ili Dedic, Kerla je igrao vec a ova 2 nisu nikako...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
da ne bude Tomić, jer on nije počeo prvuBaja_Zvjerka je napisao/la:I ja se pitam na koga li je mislio... Moje misljenje je Colic ili Dedic, Kerla je igrao vec a ova 2 nisu nikako...

Možda je samo bacio bombu pa da svi dumajuBaja_Zvjerka je napisao/la:I ja se pitam na koga li je mislio... Moje misljenje je Colic ili Dedic, Kerla je igrao vec a ova 2 nisu nikako...

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mislim da je bas kont'o na nekoga ko nije zaigrao nikako ove sezone, Colic ili Dedic, Kvesa nije spreman, Toma i Kerla su igrali i prije... Mozda Brkovic, ne sjecam se jel on imao nastupa...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
............................................................loncaric.......................................................................
................zeljkovic......................kerla................bogdanovic..............................stanic....................
............................................hasanovic..................tomic............................................................
................................................................jamak....................................................................
....selimovic.......................................................................................................svraka...............
...........................................................hodzic..........................................................................
prve izmjene ce biti bucan,sadikovic,baja.................................................
................zeljkovic......................kerla................bogdanovic..............................stanic....................
............................................hasanovic..................tomic............................................................
................................................................jamak....................................................................
....selimovic.......................................................................................................svraka...............
...........................................................hodzic..........................................................................
prve izmjene ce biti bucan,sadikovic,baja.................................................
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kako je Antolovic? Kako mu ide oporavak?
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mislim da je glavni uzrok nasih povreda onakav katastrofalan pomocni teren gdje nasi treniraju 90% svog vremena provedenog na treninzima... Ono je katastrofa... Ja imam par prijedloga kako napraviti neke "humanitarne" utakmice za osposobljavanje Grbavice, dio po dio... Mislim da bi se vrlo lako mogla skupiti neka sredstva, ako vec klub nije u mogucnosti i sanirati stvari koje obicnim navijacima najvise smetaju (wc, semafor, stolice, osposobiti istok (izbetonirati ako nista i postaviti 1000-2000 stolica jer to nije puno para, prilaz jugu, uljepsavanja koliko hoces i na kraju taj pomocni teren, ako nista kvalitetnu travu i unajmiti da neko to izravna i popravi koliko se moze)... Mislim da bi trebali ici u tom pravcu sto se tice renoviranja stadiona, malim akcijama, revijalnim utakmicama, trazenjem manjih sponzora za neke radne akcije, ukljuciti navijace, itd.
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
koje ovo novo ime i jel ocekujete pobjeduBaja_Zvjerka je napisao/la:Mislim da je glavni uzrok nasih povreda onakav katastrofalan pomocni teren gdje nasi treniraju 90% svog vremena provedenog na treninzima... Ono je katastrofa... Ja imam par prijedloga kako napraviti neke "humanitarne" utakmice za osposobljavanje Grbavice, dio po dio... Mislim da bi se vrlo lako mogla skupiti neka sredstva, ako vec klub nije u mogucnosti i sanirati stvari koje obicnim navijacima najvise smetaju (wc, semafor, stolice, osposobiti istok (izbetonirati ako nista i postaviti 1000-2000 stolica jer to nije puno para, prilaz jugu, uljepsavanja koliko hoces i na kraju taj pomocni teren, ako nista kvalitetnu travu i unajmiti da neko to izravna i popravi koliko se moze)... Mislim da bi trebali ici u tom pravcu sto se tice renoviranja stadiona, malim akcijama, revijalnim utakmicama, trazenjem manjih sponzora za neke radne akcije, ukljuciti navijace, itd.
habib
E ljudi sada meni nesto nije jasno kod ove izjave Siljka.Covjek kaze da ce biti poseban dio za komsije, vjerovatno misli na onaj dio sjevera,da li se to kosi sa odlukom FS i dali postoji migucnost da nas kazne zbog ne provodjenja iste jer taj dio mora biti ogradjen.Nemam nista protiv navijaca komsija ali me strah ove balavurdije sa obadvije strane i njihovih ultra furki, ali nadati se da ce razum pobjediti sutra.Ipak bi i jedni i drugi trebali znati da je derbi nesto posebno za nas grad i da bi gluposti trebalo izbjeci.Nisam siguran da je bas pametno poslije svih ovih tenzija u zadnje vrijeme staviti ih jedne do drugih.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Paromlinac, Proximic, seha77 i 81 gost.