FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bob
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bob » 11 mar 2014, 11:47

rammstein je napisao/la:
Adviser je napisao/la:
Selimović: Zamolio bih navijače da ne dolaze na Grbavicu :?: :shock:
Ovaj baš ide iz krajnosti u krajnost.
ide bas onako kako odluka saveza kaze "zabranjeno gostovanje navijacima" a vama sto je zinula g++++ za 40-50 milja KM kao i Osimu to je vec druga prica ...
Dino postuje odluuku saveza i tu istu odluku ce provoditi na Koševu a kako, vidjet cete i sami , ako vas bude vise od 50 ja vam skidam kapu
ja bas nama zinula g..... a prije godinu, dvije nismo htjeli zaraditi kad vam je amar porucio kraj price :lol: a cuj dino ce provesti nekakvu odluku da ne bude navijaca na kosevu i onda kazes ako nas bude 50 skidas kapu :lol: , pa ako pusti tih 50 pusti ce i mene 51 :lol:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 mar 2014, 11:48

Jel` se mogu danas kupiti karte?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 11 mar 2014, 11:49

rammstein je napisao/la:vi sami sebi jer cete jedino na zapad moci uci :)
[youtube][/youtube]

Vidite vi s kim se raspravljate, od ove godine ide na utakmice :lol: Cak se ne sjeca ni ove utakmice, tad je im'o 13 godina..

EDIT : Evo jos jedan sa zapada :lol:
[youtube][/youtube]
bagrcavi je napisao/la: Sta ocekivati od covjeka koji vodi FUDBALSKI klub a nikad fizicko nije radio, bio levat oslobodjen :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk
:mrgreen:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 11 mar 2014, 11:53

bob, kad dodje srijeda i Kosevo shvatit ces o cemu se radi, a sto se tice ove isfurane price oko balavaca i godina, samo cu reci da imam staza na tribini ko neki ovdje godina sto imaju
a amaw kad je "odbio" te pare tad su jos se talile pare od Dzeke bolesnog koljena

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 11 mar 2014, 12:12

#Rammstein predlozili ste upravi da cijena zapada na kosevu bude 20KM.Zato mislis da ce nas biti 50 na kosevu?Bojite se da bi dosli kao prosli put i nadjacali vas u navijanju kao onda kad je bilo 2:2.Zato sutra svi na Grbavicu i podrzimo nase momke do pobjede.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 11 mar 2014, 12:15

arelinho je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:
pastore je napisao/la:jel ima prijenos sutra,zna li neko?
Trebao bi biti, tako sam nesto cuo.
Direktor u novinama izjavio da nema prenosa :)
za prenos se ne brini, uvijek je tako... govore do zadnjeg dana kako nema prenosa i onda odjednom se dogovore... siguran sam da je i sada tako... ovako bukvalno tjeraju raju da uzmu kartu i onda 4-5 sati prije pocetka utakmice se dogovore oko prenosa... :D klasika...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

MosaLjoze1921
Kontakt:

Post Postao/la MosaLjoze1921 » 11 mar 2014, 12:25

Đurbuzović je rekao da su igrači spremni, te nije želio da otkriva sastav, ali je najavio jedno "novo ime", odnosno igrača kojeg se možda nije očekivalo u startnoj postavi.
O kome li se radi ? :mrgreen:

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 11 mar 2014, 12:26

MosaLjoze1921 je napisao/la:Đurbuzović je rekao da su igrači spremni, te nije želio da otkriva sastav, ali je najavio jedno "novo ime", odnosno igrača kojeg se možda nije očekivalo u startnoj postavi.
O kome li se radi ? :mrgreen:
Daj bože da je Dedić, možemo li se nadati njemu?
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 mar 2014, 12:27

Schwarz je napisao/la:#Rammstein predlozili ste upravi da cijena zapada na kosevu bude 20KM.Zato mislis da ce nas biti 50 na kosevu?Bojite se da bi dosli kao prosli put i nadjacali vas u navijanju kao onda kad je bilo 2:2.Zato sutra svi na Grbavicu i podrzimo nase momke do pobjede.
Prvo niko nije lud da se njima vise puni kasa.

Prosli derbi jug 7KM, a jug pun. Da je Zeljo stavio 7 KM nasi bi sranje digli. Ali eto, nije teme rasprave...

Zato, ocekujem i ja da stave 20 KM iz vise razloga, ali zato, JUZNA TRIBINA, ispred stadiona, pa cemo opet da ih nadjacamo u navijanju. ;)

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 11 mar 2014, 12:28

ja se nadam da ste vi svjesni da mi sutra moramo napraviti grotlo o kojem ce se pricati na balkanu i sire,mi sutra moramo biti ko jedan,i navijati ako treba 100 minuta i vise,sutra momci pratite pjesme ne psujte odmah pravimo strasan pritisak,sutra grotlo mora biti :!: :!: :!:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 11 mar 2014, 12:29

DzoleZeljo je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:#Rammstein predlozili ste upravi da cijena zapada na kosevu bude 20KM.Zato mislis da ce nas biti 50 na kosevu?Bojite se da bi dosli kao prosli put i nadjacali vas u navijanju kao onda kad je bilo 2:2.Zato sutra svi na Grbavicu i podrzimo nase momke do pobjede.

Prosli derbi jug 7KM, a jug pun. Da je Zeljo stavio 7 KM nasi bi sranje digli. Ali eto, nije teme rasprave...

Zato, ocekujem i ja da stave 20 KM iz vise razloga, ali zato, JUZNA TRIBINA, ispred stadiona, pa cemo opet da ih nadjacamo u navijanju. ;)
pustit ce vas murija budi siguran... nisi svjestan koliko željno iščekuju incident na grbavici ili na kosevu...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 mar 2014, 12:31

rammstein je napisao/la:

pustit ce vas murija budi siguran... nisi svjestan koliko željno iščekuju incident na grbavici ili na kosevu...
Ko je rekao da ce neko praviti incident? Neko niko napadati drugu navijacku skupinu, a ispred Juga na Kosevu ima dosta prostora koje se fino moze ograditi! ;)

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 11 mar 2014, 12:34

nije ni potreban incident od strane navijaca, dovoljno je da jedan drot napravi belaj a ti dokazi da je policija pocela, drug, ti kao da nisi imao problema sa murijom u zivot pa tako pises... eto ja zivot dajem ako mi dodjemo na grbavicu ili vi na kosevo da ce se desiti belaj! ne izmedju nas nego sa murijom jer imaju nekih dugova od protesta i kivni su samo tako ..

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 mar 2014, 12:37

rammstein je napisao/la:nije ni potreban incident od strane navijaca, dovoljno je da jedan drot napravi belaj a ti dokazi da je policija pocela, drug, ti kao da nisi imao problema sa murijom u zivot pa tako pises... eto ja zivot dajem ako mi dodjemo na grbavicu ili vi na kosevo da ce se desiti belaj! ne izmedju nas nego sa murijom jer imaju nekih dugova od protesta i kivni su samo tako ..
E tu se moram sloziti sa tobom...
Iskreno, ne vidim nacin da vi dodete vamo, ali jbg, iza Juga na Kosevu imas bruku prostora. To se moze lako osigurati, dok ovdje na Grabavici nemas gdje ako belaj izbije..

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 11 mar 2014, 12:43

Kako bih volio da sudac sutra u prvom poluvremenu dosudi 2 penala za nas i onda jos jedan u 49. Min i da pitice napuste teren u 52. Onako placuci, svjesni da nam opet nista ne mogu hah

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 11 mar 2014, 12:44

rammstein je napisao/la:nije ni potreban incident od strane navijaca, dovoljno je da jedan drot napravi belaj a ti dokazi da je policija pocela, drug, ti kao da nisi imao problema sa murijom u zivot pa tako pises... eto ja zivot dajem ako mi dodjemo na grbavicu ili vi na kosevo da ce se desiti belaj! ne izmedju nas nego sa murijom jer imaju nekih dugova od protesta i kivni su samo tako ..
E tu se moram sloziti sa tobom...
Iskreno, ne vidim nacin da vi dodete vamo, ali jbg, iza Juga na Kosevu imas bruku prostora. To se moze lako osigurati, dok ovdje na Grabavici nemas gdje ako belaj izbije..
o tome ti pricam, ali skontaj da nece niko htjeti da obezbjedi navijace kojima nije dozvoljen prilazak stadionu... murija ce tu isprovocirati belaj i optuziti manijake da su htjeli napraviti problem bla bla kao sto to inace bude sa navijacima.. zato kazem da je rizik ici na grbavicu kao i na kosevo... usijanih glava na sve strane posebno su usijane one sto imaju palice i full opremu za represiju nad navijačima ;)

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 11 mar 2014, 12:48

Sutra se mora Grbavica ispunit do posljednjeg mjesta.Sad bez zezancije, zovite svi svoju raju koja ne ide na utakmice, lozite ih maksimalno.sarajevo jest kvalitetna ekipa, ovi rezultati govore samo o njihovoj neuigranosti i ogromnom pritisku.Ali uz veliku podrsku bez psovki mozemo upisat jos jednu pobjedu u kupu i proci kone.
Manite se price oko policije i represije na forumu.Stavit 20 KM ulaz na zdenku, pa ko hoce nek izvoli.

Sto se lige tice tu ne sumnjam da cemo uzeti 3 boda Slaviji.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 mar 2014, 12:52

Po čemu će neko znati za koga ja navijam? Kako mene to policija može spriječiti da ne budem na Koševu? Eto samo mi navedi razlog kako?
DRUG NEBI TI PUNCA

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 11 mar 2014, 12:55

bagrcavi je napisao/la:Po čemu će neko znati za koga ja navijam? Kako mene to policija može spriječiti da ne budem na Koševu? Eto samo mi navedi razlog kako?
evo, stavi se zapad 20 km ulaz , za clanove kluba 1o, na istok i sjever moze uci samo onaj ko ce gledat tekmu i navijati ili kod dolova , prilika moze ostati smiren :D jel sad jasnije? :mrgreen:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 mar 2014, 12:57

rammstein je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Po čemu će neko znati za koga ja navijam? Kako mene to policija može spriječiti da ne budem na Koševu? Eto samo mi navedi razlog kako?
evo, stavi se zapad 20 km ulaz , za clanove kluba 1o, na istok i sjever moze uci samo onaj ko ce gledat tekmu i navijati ili kod dolova , prilika moze ostati smiren :D jel sad jasnije? :mrgreen:
Tako je bilo na kosevu prije 2 god i ulaz 20 km opet nas je bilo 2000. Ne treba dozvoliti da nam derbi ukradu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, CentarsutNaClanak921, Laudrup i 35 gostiju.