FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja msm da je Dzemo danas odigrao veoma dobru utakmicu 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Al u qurcuesprit24 je napisao/la:Ja msm da je Dzemo danas odigrao veoma dobru utakmicu
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Dobra stvar je sto je Jesic nametnuo autoritet a bodovi se uzeli , nema zajebancije igrace djeca ako necete vi
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
3 boda. Kao sto sam reko sloboda nije nista posebno. Sa C TIMOM smo ih dobili. Sledeca protiv kojvota.
VOLIM TE SARAJEVOO
OOOOOOOOOOO **** TE slobo do
VOLIM TE SARAJEVOO
OOOOOOOOOOO **** TE slobo do
Amidža TanGifron je napisao/la:Ko ce vas gurati sad kad Valjica suspenduju?

Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 01 nov 2015, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
Cuj Valjevica. Samo debil se moze tako provaliti. Sreca pa niste popili tricu sa nasom C ekipom.Gifron je napisao/la:Ko ce vas gurati sad kad Valjevica suspenduju?
Bekici ga zabise Slobodi. Tri boda najbitnija. Teska utakmica. Idemo dalje.
Zadnja izmjena: 19FKS46, dana/u 01 nov 2015, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Duva nam gaGifron je napisao/la:Ko ce vas gurati sad kad Valjica suspenduju?
Doticni Girfon
Iz tuzleee
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
To cemo da vidimo hocel bit suspendovan, zar ti smatras da trebas bit prvi kad stvoris 2 prilike ekipi koja igra sa 3 com postavom a taj isti protivnik stvori 5 sansi.
Cuj da biramo rijeci
Cuj da biramo rijeci

sarajevo sampion
ma necemo se lagati ba, igru nemamo, nafakaska pobjeda i ne vidim kako mi ovakvi mozemo biti konkurenti za titulu, ako se nesto drasticno ne promijeni
edit: dje nas je to konkretno Valjic pogurao, mozda kod naseg gola ? - ne kontam, odmah neke price o sudijama i guranju a mislim da nam je vise od pola ekipe dobilo zute kartone, i ko je kriv Slobodi sto nas nije napala nego ste se branili a garantujem da ste mogli pobijediti da ste imali loptu u posjedu i napadali nas no ko vam je kriv sad
edit: dje nas je to konkretno Valjic pogurao, mozda kod naseg gola ? - ne kontam, odmah neke price o sudijama i guranju a mislim da nam je vise od pola ekipe dobilo zute kartone, i ko je kriv Slobodi sto nas nije napala nego ste se branili a garantujem da ste mogli pobijediti da ste imali loptu u posjedu i napadali nas no ko vam je kriv sad
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 01 nov 2015, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
mislio sam da su ovi tuzlaci civilizovaniji. lete brate kao da su liverpool, a na prvom mjestu u istoriji premijer lige su bili svega dva, tri kola.
umjesto da sportski pruže ruku i priznaju poraz jer na utakmici nisu ama baš ništa pokazali, oni se bave valjićem i teorijama zavjere kako je pirija sumnjiv jer je primio smiješan gol...
sarajevo slabo, jako slabo. do kraja jesenjeg dijela sakupiti što više bodova, ne gledati greške ni igru, a akoBog da na pauzi srediti redove i vratiti se na mjesto gdje i pripadamo.
umjesto da sportski pruže ruku i priznaju poraz jer na utakmici nisu ama baš ništa pokazali, oni se bave valjićem i teorijama zavjere kako je pirija sumnjiv jer je primio smiješan gol...
sarajevo slabo, jako slabo. do kraja jesenjeg dijela sakupiti što više bodova, ne gledati greške ni igru, a akoBog da na pauzi srediti redove i vratiti se na mjesto gdje i pripadamo.
Dobre i vas . Berberović je bolji od Radovca .
Adnan Kovačević
Adnan Kovačević
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pa bolan ovo je sasvim odlicno danas, lidera tabele pritisli da nisu centra presli u drugom poluvrijemenu. Jos bez pola tima! Znaci B ekipa.THEC je napisao/la:ma necemo se lagati ba, igru nemamo, nafakaska pobjeda i ne vidim kako mi ovakvi mozemo biti konkurenti za titulu, ako se nesto drasticno ne promijeni
Dobro je Sloboda danas prosla.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Što se tiče utakmice, zadovoljan sam zalaganjem i rezultatom. Igra nije bila nešto obzirom da je falilo dosta igrača. Po prvi put nakon zadnjih 5-6 vidio sam želju za pobjedom, agresivnost i živost u igri.
Plakalo dosta dobro odradio svoj posao, djelovao je sigurno.
Brarbaric standardno dobar baš kao i Kovačević.
Kadušić će biti odličan fudbaler, samo da nastavi raditi.
Al. Bekić nit bolji nit gori od Puzigaće, po meni.
Rustemović nije za prve postave, osim što je spreman igrač i ima dobar šut, on nema neko fudbalsko znanje, loš pregled igre. Dobar je on kada se branimo i kada nam treba dosta trke, on je baš za taj dio posla a neupotrebljiv je kada igramo ofanzivno i kada ganjamo pobjedu.
Berberović, nit smrdi nit miriše, nije za prvu postavu po meni.
Velkoskog ne ide, definitivno on ne treba izvoditi kornere i nije zaslužio zvižduke, dobar je on igrač za Sarajevo.
Amer Bekić jest promašio 2 fine prilike ali se iskupio, odličan igrač za klupe i ulazak u igru u drugom poluvremenu, uvijek će mi biti ispred Okića.
Duljević solidan.
JEŠIĆ
Plakalo dosta dobro odradio svoj posao, djelovao je sigurno.
Brarbaric standardno dobar baš kao i Kovačević.
Kadušić će biti odličan fudbaler, samo da nastavi raditi.
Al. Bekić nit bolji nit gori od Puzigaće, po meni.
Rustemović nije za prve postave, osim što je spreman igrač i ima dobar šut, on nema neko fudbalsko znanje, loš pregled igre. Dobar je on kada se branimo i kada nam treba dosta trke, on je baš za taj dio posla a neupotrebljiv je kada igramo ofanzivno i kada ganjamo pobjedu.
Berberović, nit smrdi nit miriše, nije za prvu postavu po meni.
Velkoskog ne ide, definitivno on ne treba izvoditi kornere i nije zaslužio zvižduke, dobar je on igrač za Sarajevo.
Amer Bekić jest promašio 2 fine prilike ali se iskupio, odličan igrač za klupe i ulazak u igru u drugom poluvremenu, uvijek će mi biti ispred Okića.
Duljević solidan.
JEŠIĆ

ne znam jednostavno Sarajevo mora mnogo bolje od ovoga, mora a i kad smo kompletni mi opet nemamo sredine terena, tacnije nemamo kreatora tako da kako god okrenemo gledamo patnju al haj, da je nekako pregurati ovu polusezonuMCMXLVI je napisao/la:Pa bolan ovo je sasvim odlicno danas, lidera tabele pritisli da nisu centra presli u drugom poluvrijemenu. Jos bez pola tima! Znaci B ekipa.THEC je napisao/la:ma necemo se lagati ba, igru nemamo, nafakaska pobjeda i ne vidim kako mi ovakvi mozemo biti konkurenti za titulu, ako se nesto drasticno ne promijeni
Pyro is not a crime !
Kad ovakom desetkovanom Sarajevu nisu bod uzeli nece nikad.Jesic danas ubaci u igru 3 juniora,svaka mu cast.
Valjda se do Vukova oporavi Benko,Radovac Ikande.
Sloboda uzas pickasto odigrala i to im se na kraju osvetilo.Ocito oni kad krenu prema Kosevu gace polagano pocnu skidati.
Sad sa Olimpikom na Kosevu po nove bodove.
Ovu mladu ekipu Sarajeva i Jesica treba podrzati vec sad u srijedu, kad ocekujem U19 ekipu akademije.
Valjda se do Vukova oporavi Benko,Radovac Ikande.
Sloboda uzas pickasto odigrala i to im se na kraju osvetilo.Ocito oni kad krenu prema Kosevu gace polagano pocnu skidati.
Sad sa Olimpikom na Kosevu po nove bodove.
Ovu mladu ekipu Sarajeva i Jesica treba podrzati vec sad u srijedu, kad ocekujem U19 ekipu akademije.
Slazem se, bice bolje nadam se. Ali priznajem ni toliko lose ovo danas izgledalo. U par situaciju zaista dobre akcije smo stvorili jos samo da smo bolje zavrsili.THEC je napisao/la:ne znam jednostavno Sarajevo mora mnogo bolje od ovoga, mora a i kad smo kompletni mi opet nemamo sredine terena, tacnije nemamo kreatora tako da kako god okrenemo gledamo patnju al haj, da je nekako pregurati ovu polusezonuMCMXLVI je napisao/la:Pa bolan ovo je sasvim odlicno danas, lidera tabele pritisli da nisu centra presli u drugom poluvrijemenu. Jos bez pola tima! Znaci B ekipa.THEC je napisao/la:ma necemo se lagati ba, igru nemamo, nafakaska pobjeda i ne vidim kako mi ovakvi mozemo biti konkurenti za titulu, ako se nesto drasticno ne promijeni
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, pierce i 40 gostiju.