Pa prijatelju ne moze te ni demantovati kad ti vec ne zelis da ga vidis u igri. Ne kontam samo kad se sudi o nekim igracima koji nisu odigrali posteno pet utakmica 90 minuta.rodom s Mejtaša je napisao/la:Gledao sam ga dovoljno da vidim o čemu se radi. Nažalost, nije za nas. Bilo je u nas i boljih od njega triput tipa Dudića, Šešlija, Radovanovića, Obada i ostalog pa nisu kod nas mogli meda. Niko sretniji od mene da me demantuje, ali teško.monsen je napisao/la:Kad si to gledao Ramica pa znas da je los ?rodom s Mejtaša je napisao/la:Nemojte samo Ramića prizivati, molim Vas. Frajer ne zna gdje goni. Nije fudbal ko će se vise zagraditi - to je bitno u politici. Bajro Spahić je za njega bio napadač pa nije imao mjesta kod nas.
Ako se već mora nešto izmišljati dajte nam tog Alibašića (ako sam potrefio prezime) da vidimo njega, sumnjam da može biti gori od Ramića.
Teška srca moram reći (a nije da mu se nije dala prilika), ali mene je i Bajić razočarao. Iskreno, vise sam očekivao. Ako ništa da grize travu do drenaže, ali on mi nekako kao i Ramić, indolentan za moj ukus. Jest da se ne gradi kao on, ali njemu je samo da je zvekne lijevom koji put i njemu dosta. Nažalost, još nijednu nije trefio. Ne znam, možda još nije kasno, ali sam baš očekivao od Bajića da jede tu lijevu stranu, ali da Bog da.
Imamo sta imamo i ja bih ga licno volio vidjeti u napadu i to s Arom, da igramo s dva spica.