FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

monsen
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la monsen » 10 mar 2014, 23:49

rodom s Mejtaša je napisao/la:
monsen je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Nemojte samo Ramića prizivati, molim Vas. Frajer ne zna gdje goni. Nije fudbal ko će se vise zagraditi - to je bitno u politici. Bajro Spahić je za njega bio napadač pa nije imao mjesta kod nas.
Ako se već mora nešto izmišljati dajte nam tog Alibašića (ako sam potrefio prezime) da vidimo njega, sumnjam da može biti gori od Ramića.
Teška srca moram reći (a nije da mu se nije dala prilika), ali mene je i Bajić razočarao. Iskreno, vise sam očekivao. Ako ništa da grize travu do drenaže, ali on mi nekako kao i Ramić, indolentan za moj ukus. Jest da se ne gradi kao on, ali njemu je samo da je zvekne lijevom koji put i njemu dosta. Nažalost, još nijednu nije trefio. Ne znam, možda još nije kasno, ali sam baš očekivao od Bajića da jede tu lijevu stranu, ali da Bog da.
Kad si to gledao Ramica pa znas da je los ?
Gledao sam ga dovoljno da vidim o čemu se radi. Nažalost, nije za nas. Bilo je u nas i boljih od njega triput tipa Dudića, Šešlija, Radovanovića, Obada i ostalog pa nisu kod nas mogli meda. Niko sretniji od mene da me demantuje, ali teško.
Pa prijatelju ne moze te ni demantovati kad ti vec ne zelis da ga vidis u igri. Ne kontam samo kad se sudi o nekim igracima koji nisu odigrali posteno pet utakmica 90 minuta.
Imamo sta imamo i ja bih ga licno volio vidjeti u napadu i to s Arom, da igramo s dva spica.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 mar 2014, 23:57

Ramic nema pravo nastupa u srijedu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 10 mar 2014, 23:58

Na kojoj stranici se prate ti nizovi bez poraza, nizovi pobjeda itd.?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 10 mar 2014, 23:58

I ja mislim da se mi od ramica necemo hljeba najest.
Igrao je ramic I prije posudbe,ali koliko god covjek moze imati los dan ,ipak se moze vidjeti na dva ili tri poteza da li zna igrat lopte,ili bilo sta vezano za fudbal.
Sto se rijada tice,on je ko I ara dijete I jos je tu u pitanju iskustvo I rutina.kod are I rijada se uvijek vidjelo da znaju,cak I onda kad su grijesili puno,vidi seda oni imaju potencijsla.
Ara to vec potvrdjuje ali rijad je malo furac.
Imao sam priliku posmatrat ga privatno u jedon situaciji I glumi on sminkercica nekog,vidi se dq ga je malo ponijelo sve to prvotimac zelje ovo ono.
Ako bude pametan moglo bi nedto biti od njega,ako se nastavi furat zavrsice ko jamak,svraka I kompanija.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 10 mar 2014, 23:59

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ramic nema pravo nastupa u srijedu...
Znam, nego kazem inace da bih ga volio vidjeti. ;)

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 11 mar 2014, 00:03

exbabilon je napisao/la:Na kojoj stranici se prate ti nizovi bez poraza, nizovi pobjeda itd.?
http://www.betexplorer.com/streaks
Ja pratim na ovoj, vjerovatno ima i drugih.
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 11 mar 2014, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Utic
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Utic » 11 mar 2014, 00:04

Nacuo sam da bi mogli dobiti jedno pojacanje... nisam bas siguran u izvor informacije, ali ako bude tacno bit ce odlicno...

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 11 mar 2014, 00:05

Ima li iko moju tv ili nesto sta bilo da snimi i postavi na youtube gostovanje Osima na tvsa...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 11 mar 2014, 00:07

MrRiccoli je napisao/la:Ima li iko moju tv ili nesto sta bilo da snimi i postavi na youtube gostovanje Osima na tvsa...
Nema vraćke za TVSA i tako te televizije, ako je neko snimio uživo snimio je.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 11 mar 2014, 00:08

Utic je napisao/la:Nacuo sam da bi mogli dobiti jedno pojacanje... nisam bas siguran u izvor informacije, ali ako bude tacno bit ce odlicno...
Nadam se da je tačno i da je kakav dobar napadač ili makar kakva dobra plejka.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 11 mar 2014, 00:09

monsen je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Nemojte samo Ramića prizivati, molim Vas. Frajer ne zna gdje goni. Nije fudbal ko će se vise zagraditi - to je bitno u politici. Bajro Spahić je za njega bio napadač pa nije imao mjesta kod nas.
Ako se već mora nešto izmišljati dajte nam tog Alibašića (ako sam potrefio prezime) da vidimo njega, sumnjam da može biti gori od Ramića.
Teška srca moram reći (a nije da mu se nije dala prilika), ali mene je i Bajić razočarao. Iskreno, vise sam očekivao. Ako ništa da grize travu do drenaže, ali on mi nekako kao i Ramić, indolentan za moj ukus. Jest da se ne gradi kao on, ali njemu je samo da je zvekne lijevom koji put i njemu dosta. Nažalost, još nijednu nije trefio. Ne znam, možda još nije kasno, ali sam baš očekivao od Bajića da jede tu lijevu stranu, ali da Bog da.
Kad si to gledao Ramica pa znas da je los ?
Gledao sam ga dovoljno da vidim o čemu se radi. Nažalost, nije za nas. Bilo je u nas i boljih od njega triput tipa Dudića, Šešlija, Radovanovića, Obada i ostalog pa nisu kod nas mogli meda. Niko sretniji od mene da me demantuje, ali teško.
Jedino druže ako si ga gledo u Travniku ili u juniorima. Al majstore, ni Džeko nije pokazivao puno više nego ovo što vidimo od Ramića sada. Tek nakon jedno 15 utakmica se vidjelo da ima šlifa.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 11 mar 2014, 00:10

Utic je napisao/la:Nacuo sam da bi mogli dobiti jedno pojacanje... nisam bas siguran u izvor informacije, ali ako bude tacno bit ce odlicno...
Ma reci ko je, ebat ga nek propadne ako nije sudjen... :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 11 mar 2014, 00:11

Nadam se da je tačno i da je kakav dobar napadač ili makar kakva dobra plejka.
Napadac... nadam se i ja... ali da ne bude da bacam bombe, vidjet cemo u narednim danima.

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 11 mar 2014, 00:12

Repriza trenutno na TVSA

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 mar 2014, 00:14

neOX je napisao/la:Repriza trenutno na TVSA

hvala buraz

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 mar 2014, 00:15

neOX je napisao/la:Repriza trenutno na TVSA

Hvala kralju, ali po EPG-u malo smo zakasnili :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 11 mar 2014, 00:19

Vidi Brki dzempera i boje, hahaha....

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 11 mar 2014, 00:21

Gledao sam i Džeku. Vjeruj mi ni slično ni blizu. Sječam se tekme protiv Slavije u Lukavici (0:0), ne znam vise koja godina.
Jest me Džeko tad iznerviro, ali vidjelo se da zna. Znao je po trojicu proći i onda fuli nemoguće (nije mu ni danas to strano), ali je znao vise od ovoga. Samo na toj tekmi je Džeko pokazao više nego ovaj za svo ovo vrijeme provedeno kod nas.
Ali nema veze, želim momku sve najbolje, ali nadam se da će se naši u klubu okrenuti kakvom drugom kvalitetnijem rješenju. Ne zaboravite da je Ara tuđi igrač i da on gotovo sigurno ide na kraju sezone. A i da ne ide ne može sam, klub našeg renomea mora imati uvijek dva kvalitetna napadača. Dobro hajde razumijem, ova sezona je za nas tipa koliko jedan klub može krpiti i improvizovati, a da je opet prvi. Eto eksperiment će najvjerovatnije uspjeti, ali nemojte više molim vas. Ako ništa, ne možemo ovako u Evropu :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 mar 2014, 00:27

rodom s Mejtaša je napisao/la:Gledao sam i Džeku. Vjeruj mi ni slično ni blizu. Sječam se tekme protiv Slavije u Lukavici (0:0), ne znam vise koja godina.
Jest me Džeko tad iznerviro, ali vidjelo se da zna. Znao je po trojicu proći i onda fuli nemoguće (nije mu ni danas to strano), ali je znao vise od ovoga. Samo na toj tekmi je Džeko pokazao više nego ovaj za svo ovo vrijeme provedeno kod nas.
Ali nema veze, želim momku sve najbolje, ali nadam se da će se naši u klubu okrenuti kakvom drugom kvalitetnijem rješenju. Ne zaboravite da je Ara tuđi igrač i da on gotovo sigurno ide na kraju sezone. A i da ne ide ne može sam, klub našeg renomea mora imati uvijek dva kvalitetna napadača. Dobro hajde razumijem, ova sezona je za nas tipa koliko jedan klub može krpiti i improvizovati, a da je opet prvi. Eto eksperiment će najvjerovatnije uspjeti, ali nemojte više molim vas. Ako ništa, ne možemo ovako u Evropu :D
Gledajući Armina lično vjerovatno mu je bolje da ode iz ove lige ali opet mislim da će iz Liverpoola na posudbu u neki žnj klub i da će tu propasti, skeptičan sam općenito po pitanju uspjeha igrača iz naše lige. Koji su to uspjeli postati svjetski igrači poslije rata? Džeko i niko više, a realno bilo je puno talenta a i biće ga.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 11 mar 2014, 00:27

monsen je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ramic nema pravo nastupa u srijedu...
Znam, nego kazem inace da bih ga volio vidjeti. ;)
sad protiv zrinjskog mi se svidio ramic i njegov stil igre njegovim ulazkom se malo bolje situacija promijenila unio je zivosti a zna mali s loptom ja mmislim da bi trebao da dobija malo vise minuta zajedno s hodzicem strasno bi to bilo :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.