FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jako , jako lose.
Kovačević je Maldini za onog kapitena , ja kako iznese loptu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
pa eto,bore se ako nishta,nedostatak kvalitete ochigledan,bekich?prava pravcata trkacha kokosh,hebib,smijurija najobichnije,plakalo nije losh za sada da ne ureknem,doshlo je solidno ovih fukara ali su ostali u 1984 toj
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Po meni nije toliko lose, trce, pokusavaju, bore se.. sto nije bio slucaj u proslim utakmicama. Imaj na umu da fali dosta, dosta igraca.HZ_ilidzaa je napisao/la:Jako , jako lose.
Meni se nije dopala igra protiv Veleža a drugim jeste a sada opet obratno, kad sam ja koliko toliko zadovoljan, drugi nisu

Kako samo lose iznosenje lopte, dodaj na desnog beka i onda pumpaj pa sta bude, desna strana je totalno ogranicena ma da nije ni cudo kad je narkoman hebibovic tu. Lijeva strana malo bolja ali i dalje lose
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- ASD
- Kontakt:
Ne sjecam se kad sam zadnji put vidio onako dobro iznosenje u nasoj Ligi.Besic je napisao/la:Kovačević je Maldini za onog kapitena , ja kako iznese loptu.
Bekic hajde napolje
kanarinac je napisao/la:kanarinac je napisao/la:Bekic=Melunovic
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Koji kloc
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Pa Bekiću, Boga ti ljubim, de se skontaj, nije nuklearna fizika samo loptu u gol ugurat kod onakvih prilika
- NeverGiveUp
- Kontakt:
A što vi niste na utakmici momci, niste valjda svi u inostranstvu ?
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Ljudi moze zabiti 100 golova,ali ljudi ko god je igrao nekad fudbala zna da je Bekic prevara od igraca,ja garantujem da u trecoj ligi ima boljih igraca od njega
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
I Benko se isto posteno ispromasuje kad igra. Nema razloga da se odma vrijedja igrac.
Goni ga vise u pm! Koji amater od igraca!
Mora benko u igru, koliko god da je van forme jedino on zna dat gol, ovi trenutno neće do sutra dat