Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- eric_cantona
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Stekelenburg ('82), De Rossi ('83) i Cahill ('85) nisu baš mladi igrači.
Nekako mi sve smrdi da ce doci David De Gea (citiram Fergija: "zao mi je sto Van der Sara nismo doveli kad mu je bilo 21, necemo ponoviti istu pogrešku"), da će Berbatova i Machedu utopiti nekome, te se pojačati sa dobrim zadnjim veznim (Rodwell, Yann M'Villa) i centralnim veznim (veliki upitnik, svasta se spominje, Modric, Adam, Hamsik, Douglas Costa), te ako ode Berbatov, onda i napadačem. Za stopera je najizgledniji Ryan Shawcross, ne znam jesu li još za njega zagrijani, al dijete je Manchestera i ima buy-back klauzulu. Cahill je isto dobar, al objektivno, bilo tko od njih dva je samo zamjena Vidiću
Nekako mi sve smrdi da ce doci David De Gea (citiram Fergija: "zao mi je sto Van der Sara nismo doveli kad mu je bilo 21, necemo ponoviti istu pogrešku"), da će Berbatova i Machedu utopiti nekome, te se pojačati sa dobrim zadnjim veznim (Rodwell, Yann M'Villa) i centralnim veznim (veliki upitnik, svasta se spominje, Modric, Adam, Hamsik, Douglas Costa), te ako ode Berbatov, onda i napadačem. Za stopera je najizgledniji Ryan Shawcross, ne znam jesu li još za njega zagrijani, al dijete je Manchestera i ima buy-back klauzulu. Cahill je isto dobar, al objektivno, bilo tko od njih dva je samo zamjena Vidiću
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
E pa Newton se vratio.Bio je i vakat.Povod je vise nego jasan,bar sto se mene tice.Blizi se 1.Maj a samim time i ponovno interno organizovanje ,nazovimo je nagradna igra.
Ovaj puta,nagrada ce biti urucena ranije.Nagradna igra ce biti malo drugacija od one koja je bila prosli put.
Trajace od danas,tj. 30.Marta 2011,pa sve do 06.Aprila 2011.
Ime dobitnika ce biti objavljeno na forumu,na ovoj temi najkasnije 07.Aprila2011. do ponoci.
Pravo ucesca imaju svi forumasi koji,naravno,kao i ja zdusno bodre Rooneya and CO.
Sve sto treba da uradite je da se javite meni na PM i da date odgovor na jednostavno pitanje:
Koji fudbaler Manchester Uniteda je postigao pobjednicki gol u finalu lige prvaka 1999.godine?
Dobitnik prve nagrade ce biti forumas koji bude imao najvise srece i njegovo ime bude izvuceno iz bubnja.
Jos jedna novina je ta da od sutra mozete glasati za najboljeg forumasa na temi Manchester United.Forumas sa najvise glasova bice dobitnik druge ,"utjesne",nagrade.
A sada malo i o nagradama:
1.nagrada mislim da ce obradovati sve i jednog "zaljubljenika" u nas klub:
Originalni dres naseg kluba u tekucoj sezoni
2.nagrada je navijacki sal.
Veliki pozdrav od mozda "najstarijeg" aktivnog forumasa.
Davno je bio 19.Mart 2008.
Anketa za izbor najboljeg forumasa na ovoj temi ce biti postavljena sutra,a kandidate za izbor cu sam odabrati,tako da molim da mi ne zamjerate.
Ovaj puta,nagrada ce biti urucena ranije.Nagradna igra ce biti malo drugacija od one koja je bila prosli put.
Trajace od danas,tj. 30.Marta 2011,pa sve do 06.Aprila 2011.
Ime dobitnika ce biti objavljeno na forumu,na ovoj temi najkasnije 07.Aprila2011. do ponoci.
Pravo ucesca imaju svi forumasi koji,naravno,kao i ja zdusno bodre Rooneya and CO.
Sve sto treba da uradite je da se javite meni na PM i da date odgovor na jednostavno pitanje:
Koji fudbaler Manchester Uniteda je postigao pobjednicki gol u finalu lige prvaka 1999.godine?
Dobitnik prve nagrade ce biti forumas koji bude imao najvise srece i njegovo ime bude izvuceno iz bubnja.
Jos jedna novina je ta da od sutra mozete glasati za najboljeg forumasa na temi Manchester United.Forumas sa najvise glasova bice dobitnik druge ,"utjesne",nagrade.
A sada malo i o nagradama:
1.nagrada mislim da ce obradovati sve i jednog "zaljubljenika" u nas klub:

2.nagrada je navijacki sal.
Veliki pozdrav od mozda "najstarijeg" aktivnog forumasa.
Davno je bio 19.Mart 2008.
Anketa za izbor najboljeg forumasa na ovoj temi ce biti postavljena sutra,a kandidate za izbor cu sam odabrati,tako da molim da mi ne zamjerate.
Zadnja izmjena: newton_heath_lyr, dana/u 30 mar 2011, 02:41, ukupno mijenjano 1 put.
BosnaE
E, pa mislim da si dobio prvi odgovor
Dobrodošao nam opet

Dobrodošao nam opet

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Naravno dobro dosao, neka malo i starijih na forumu treba nam! 

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- 4ever alone?
- Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
- Kontakt:
Fergusonove zelje su sigurno
Neuer ili de Gea na gol, odbrana Cahill i Thiago Silva te sredina Sneider, Rodwell i Charlia Adam.
Neuer ili de Gea na gol, odbrana Cahill i Thiago Silva te sredina Sneider, Rodwell i Charlia Adam.
- majestic24
- Kontakt:
kad je newton_heath_lyr pisao na forumu vas nije ni bilohaxonja je napisao/la:Naravno dobro dosao, neka malo i starijih na forumu treba nam!

Trebao si ranije jarane doci na forum,da malo svrljas s nama. Znam da imas vremena navecer tak da..
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Nego, gdje ste ba, šta mai ?! Evo da i vas poselamim, pozdravim i da vam kažem ništa od vas ove godine

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Svaka cast Newton, sa tim nickom se zna da si top klasa svakako.
Prespustit cu drugim da odgovaraju, jer vec imam taj dres. Chicharito na ledjima.

Prespustit cu drugim da odgovaraju, jer vec imam taj dres. Chicharito na ledjima.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majestic24
- Kontakt:
Ni ja takodjer necu odgovarati,posto imam dresove a vec sam dobio prosle godine poklon od newton_heath_lyr i hvala mu na tome.Cartman je napisao/la:Svaka cast Newton, sa tim nickom se zna da si top klasa svakako.![]()
Kakav je sal u pitanju?? Da nije onaj zlatno-zeleni mozda??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ferguson prenio rijeci Scholesa.
"Javier Hernandez ce premasiti brojku od 25 golova u sezoni." Sada je Javier na 16 golova u svim takmicenjima tako da je itekako moguce da do kraja sezone dodje do pomenute brojke sto bi bilo zaista odlicno za nekoga ko igra prvu sezonu u EPL a stigao je iz Mexicke lige.
Detaljno na: http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... goals.aspx
P.S: Majestic mijenjaj avatar molim te.
"Javier Hernandez ce premasiti brojku od 25 golova u sezoni." Sada je Javier na 16 golova u svim takmicenjima tako da je itekako moguce da do kraja sezone dodje do pomenute brojke sto bi bilo zaista odlicno za nekoga ko igra prvu sezonu u EPL a stigao je iz Mexicke lige.
Detaljno na: http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... goals.aspx
P.S: Majestic mijenjaj avatar molim te.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- majestic24
- Kontakt:
Bas fin avatar jarane

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Sal je iz sezone 2008/2009.Crni.Nego ,kako ovu anketu postaviti,hebo joj pas mater.majestic24 je napisao/la:Ni ja takodjer necu odgovarati,posto imam dresove a vec sam dobio prosle godine poklon od newton_heath_lyr i hvala mu na tome.Cartman je napisao/la:Svaka cast Newton, sa tim nickom se zna da si top klasa svakako.![]()
Kakav je sal u pitanju?? Da nije onaj zlatno-zeleni mozda??

P.S.Dosad stiglo 14 odgovora nanagradno pitanje.Raja samo nastavite.Ukoliko ovo sa anketom ne uspije,vec znam kome cu sal poslati.
BosnaE
Imam ja sezone prije dok je vodafone bila reklama i to od igraca Keane 16 isto bijala boja i 10 Ruudnewton_heath_lyr je napisao/la:Sal je iz sezone 2008/2009.Crni.Nego ,kako ovu anketu postaviti,hebo joj pas mater.majestic24 je napisao/la:Ni ja takodjer necu odgovarati,posto imam dresove a vec sam dobio prosle godine poklon od newton_heath_lyr i hvala mu na tome.Cartman je napisao/la:Svaka cast Newton, sa tim nickom se zna da si top klasa svakako.![]()
Kakav je sal u pitanju?? Da nije onaj zlatno-zeleni mozda??![]()
![]()
P.S.Dosad stiglo 14 odgovora nanagradno pitanje.Raja samo nastavite.Ukoliko ovo sa anketom ne uspije,vec znam kome cu sal poslati.

Anketa moras od moderatora traziti da ti pusti anketu koju ti zahtjevas!

There is only one United!!!!
- majestic24
- Kontakt:
Mjesto dogadjaja : Moskva
Uoci posljednjeg suta

Imamo ih,sad su nasi.Titula je nasa,govore igraci Chelseaja izmedju sebe.

Igraci Chelseaja vec slave na centru prije posljednjeg suta

Njihov ,El Capitano pun sebe ide da izvede posljednji jedanesterac.

I promasujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Osvojiti ovaj trofej,lijep osjecaj

Vidjeti ovo popisano lice Terryja,NEPROCIJENLJIVO!!!

GLORY,GLORY MAN.UNITED
Uoci posljednjeg suta

Imamo ih,sad su nasi.Titula je nasa,govore igraci Chelseaja izmedju sebe.

Igraci Chelseaja vec slave na centru prije posljednjeg suta

Njihov ,El Capitano pun sebe ide da izvede posljednji jedanesterac.

I promasujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Osvojiti ovaj trofej,lijep osjecaj

Vidjeti ovo popisano lice Terryja,NEPROCIJENLJIVO!!!

GLORY,GLORY MAN.UNITED
Dobro odradjena prica,po "poznatom"scenariju,.......Vidjeti Terrya kako place........pickica

Mi nekako uvjek u velikim tekmama pisemo story.....

Mi nekako uvjek u velikim tekmama pisemo story.....
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson: Ne smije nas hvatati paranoja zbog suđenja u utakmicama s Chelseaom
Alex Ferguson upozorio je svoje nogometaše da ih ne smije uhvatiti paranoja oko suđenja u predstojećim dvobojima protiv Chelseaja u četvrtfinalu Lige prvaka. United nije slavio na Stamford Bridgeu ni u jednom natjecanju još od 2002. godine, a nakon mnogih su utakmica protiv londonskog kluba posljednjih godina ostajali repovi.
Ferguson upravo odrađuje suspenziju od pet utakmica baš zbog kritiziranja suca Martina Atkinsona nakon poraza od Chelseaja (2:1), 1. ožujka. Unatoč tome, škotski je stručnjak pozvao svoje nogometaše da ohlade glave uoči predstojećih okršaja.
"U zadnjih nekoliko utakmica protiv Chelseaja smo imali užasno suđenje. Zato moramo biti oprezni da nas ne uhvati paranoja. U posljednjem smo dvoboju igrali iznimno dobro i nismo zaslužili poraz" poručio je Ferguson i još se jednom osvrnuo na kaznu koju odrađuje.
"Ako govoriš ono što misliš, to ispada problem. Engleski nogometni savez daje veliku podršku sucima. Na neki je način to razumljivo, ali trebali bi biti dopušteni i korektni komentari suđenja."
Za kraj je legendarni 69-godišnji trener odbacio nagađanja da bi na kraju sezone, ukoliko United osvoji svoj 19. engleski naslov i tako prestigne Liverpool, mogao napustiti momčad koju neprekidno vodi od 1986. godine, piše Totalsport.
"Ne, ne, i dalje sam fizički spreman za vođenje momčadi. Umirovljenje je za mlade ljude" našalio se Ferguson, a potom ozbiljnije dodao:
"Ako te služe zdravlje i kondicija, onda nemaš problema. Kad bi se jedna od te dvije stvari pokvarila, onda bih se odlučio povući."
Alex Ferguson upozorio je svoje nogometaše da ih ne smije uhvatiti paranoja oko suđenja u predstojećim dvobojima protiv Chelseaja u četvrtfinalu Lige prvaka. United nije slavio na Stamford Bridgeu ni u jednom natjecanju još od 2002. godine, a nakon mnogih su utakmica protiv londonskog kluba posljednjih godina ostajali repovi.
Ferguson upravo odrađuje suspenziju od pet utakmica baš zbog kritiziranja suca Martina Atkinsona nakon poraza od Chelseaja (2:1), 1. ožujka. Unatoč tome, škotski je stručnjak pozvao svoje nogometaše da ohlade glave uoči predstojećih okršaja.
"U zadnjih nekoliko utakmica protiv Chelseaja smo imali užasno suđenje. Zato moramo biti oprezni da nas ne uhvati paranoja. U posljednjem smo dvoboju igrali iznimno dobro i nismo zaslužili poraz" poručio je Ferguson i još se jednom osvrnuo na kaznu koju odrađuje.
"Ako govoriš ono što misliš, to ispada problem. Engleski nogometni savez daje veliku podršku sucima. Na neki je način to razumljivo, ali trebali bi biti dopušteni i korektni komentari suđenja."
Za kraj je legendarni 69-godišnji trener odbacio nagađanja da bi na kraju sezone, ukoliko United osvoji svoj 19. engleski naslov i tako prestigne Liverpool, mogao napustiti momčad koju neprekidno vodi od 1986. godine, piše Totalsport.
"Ne, ne, i dalje sam fizički spreman za vođenje momčadi. Umirovljenje je za mlade ljude" našalio se Ferguson, a potom ozbiljnije dodao:
"Ako te služe zdravlje i kondicija, onda nemaš problema. Kad bi se jedna od te dvije stvari pokvarila, onda bih se odlučio povući."
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
evo Juventus hoće da pusti Buffona besplatno da ode na kraju sezone jer prima 280 000 KM sedmično(godišnje 13 mil. KM) što bi im bila velika ušteda pa bi Ferguson mogao da dovede besplatno najboljeg svjetskog golmana zadnjih 10 godina
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
Bio najbolji,sada vec zadnje 2 godine to nije,...Mal su povrede ucinile svoje,....Sada je neka nova generacija golmana poput Llorisa,Neuera,De Gea,Adler,.....A trenutno naj golman je Cassilias bez konkurencije,..........ja.neron je napisao/la:evo Juventus hoće da pusti Buffona besplatno da ode na kraju sezone jer prima 280 000 KM sedmično(godišnje 13 mil. KM) što bi im bila velika ušteda pa bi Ferguson mogao da dovede besplatno najboljeg svjetskog golmana zadnjih 10 godina
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Samo da se javim, nisam prije imao mogućnosti
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Ma Buffon je top klasa jarane. Jest da je imao dosta problema sa povredama u zadnje vrijeme, ali mislim da je sad potpuno zdrav. Ako stvarno imamo priliku dovest takvog golmana besplatno, onda se nema sta cekat. Jer poznato je da imamo ogromne probleme u veznom gdje je potrebno barem jedno veliko pojacanje. Ustvari i dva.trxel je napisao/la:Bio najbolji,sada vec zadnje 2 godine to nije,...Mal su povrede ucinile svoje,....Sada je neka nova generacija golmana poput Llorisa,Neuera,De Gea,Adler,.....A trenutno naj golman je Cassilias bez konkurencije,..........ja.neron je napisao/la:evo Juventus hoće da pusti Buffona besplatno da ode na kraju sezone jer prima 280 000 KM sedmično(godišnje 13 mil. KM) što bi im bila velika ušteda pa bi Ferguson mogao da dovede besplatno najboljeg svjetskog golmana zadnjih 10 godina
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.