http://vidiportal.ba/drutvo/11584-foto- ... u-a-dasmin" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Koliko ja znam, porazom u posljednjem kolu protiv Slavije Sloboda ce ispasti. Ukoliko pobjede Gosk, Leotar i Rudar Sloboda ispada, zar ne?tm84 je napisao/la:cestitam vam na izborenom opstanku!!! nadam se naredne godine vasem oporavku i borbi za evropu!!!
koliko sam ja upratio ulaz je bio džaba, tako da ne vidim kako su mogli pomoći svom klubu.Možda moralno, finansijski nikako.Ako sam u krivu neko me neko demantuje.el-fighter je napisao/la:. Takodjer mi je drago da su se Tuzlaci konacno vratili na Tusanj, jer je danas bilo oko 6 000 ljudi na stadionu. To je odmah i veliki prihod za klub i samo tako se moze pomoci svome klubu. SVAKA CAST TUZLACI!
niti ce gosk uzeti velez a niti leotar zelju... ne brinem se ja za slobodusfpborac je napisao/la:Koliko ja znam, porazom u posljednjem kolu protiv Slavije Sloboda ce ispasti. Ukoliko pobjede Gosk, Leotar i Rudar Sloboda ispada, zar ne?tm84 je napisao/la:cestitam vam na izborenom opstanku!!! nadam se naredne godine vasem oporavku i borbi za evropu!!!
To je tačno, ali neko je spomenuo da "i kad ima 10 000 ljudi i kada ima 100 ljudi da klub dobiva isto novca" jer kao prihod ide u Stadion Tušanj.bagrcavi je napisao/la:koliko sam ja upratio ulaz je bio džaba, tako da ne vidim kako su mogli pomoći svom klubu.Možda moralno, finansijski nikako.Ako sam u krivu neko me neko demantuje.el-fighter je napisao/la:. Takodjer mi je drago da su se Tuzlaci konacno vratili na Tusanj, jer je danas bilo oko 6 000 ljudi na stadionu. To je odmah i veliki prihod za klub i samo tako se moze pomoci svome klubu. SVAKA CAST TUZLACI!
+ DUPKE PUN SJEVER.. Molim te ne pricaj gluposti...VolimTz je napisao/la:Ajde sada na stranu sve, evo gledam kako su manijaci proslavili titulu, ništa bolje i jače nego mi opstanak. Postavlja se pitanje šta bi bilo kada bi se Sloboda borila za titulu !?
Da ne bi bilo da pričam u prazno ...
Hajd dobro jest...VolimTz je napisao/la:Džaba druže, žestina je bila ista kao što to slike koje sam postavio i pokazuju.
Nisam znao za to. Svejedno, igracima je sigurno draze igrati pred 6 000 navijaca koji ih bodre, nego pred 100. A to mi nekako cudno da klub dobija isto para bez obzira koliko navijaca dodje. Zar nebi trebao biti neki procenat ili sl.VolimTz je napisao/la:To je tačno, ali neko je spomenuo da "i kad ima 10 000 ljudi i kada ima 100 ljudi da klub dobiva isto novca" jer kao prihod ide u Stadion Tušanj.bagrcavi je napisao/la:koliko sam ja upratio ulaz je bio džaba, tako da ne vidim kako su mogli pomoći svom klubu.Možda moralno, finansijski nikako.Ako sam u krivu neko me neko demantuje.el-fighter je napisao/la:. Takodjer mi je drago da su se Tuzlaci konacno vratili na Tusanj, jer je danas bilo oko 6 000 ljudi na stadionu. To je odmah i veliki prihod za klub i samo tako se moze pomoci svome klubu. SVAKA CAST TUZLACI!
Reci hvalaahmad_tz je napisao/la:Ja sam bio medju onim sto nas zatvorise drotovi kao lafo nema mjesta vise. Al sreca dodje par momaka sa D pa nas pustise sve da udjemo.
To bi bila najveca glupost! 2000-3000 gledalaca x5KM x15 utakmica = to je do 225.000KMastra1922 je napisao/la:ja cuo sledece sezone rekao davud opet dzaba ulaz jel istina ili suplja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.