Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

trebevic
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la trebevic » 25 avg 2010, 10:29

Steven Gerrard & Fernando Torres nece putovati u Tursku na uzvrat utakmicu protiv Trabzonspora, moguce da je na adresu Liverpoola stigla ponuda za nekog od njih dvojice ili za obojicu?!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 25 avg 2010, 11:40

Gerrard has a back problem while the club has decided not to risk Torres playing a third successive game following his injury troubles.

Both are expected to be fit for Sunday's clash with West Bromwich Albion.

Hodgson will also be without Daniel Agger (concussion) and Maxi Rodriguez (illness) for the jaunt to Turkey.

The boss told Liverpoolfc.tv: "Steven Gerrard unfortunately has had a recurrence of the back problem which he gets from time to time. Hopefully it won't stop him playing on Sunday.

"The same applies to Agger for Sunday. He played in the game on Monday which was to some extent against medical advice. He wanted to play but felt a bit sick after the game. That's mainly due to the concussion he suffered, so it would be foolish for us to risk him on Thursday.

"Maxi is sick. He's in bed at the moment with a bit of gastroenteritis, so he's out of the question."
Spirit of Shankly je napisao/la: Samo ne znam kako onda Real, United, Chelsea i sl. ne propadnu, jer su oni u duplo vecim dugovima od nas!?!
Jeste,ali oni imaju duplo vece prihode od nas....Ako se ne varam,prihodi Barcelone su prosle sezone bili oko 500 miliona...Znaci,komotno bi mogli otplatiti nas dug :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 25 avg 2010, 12:18

Evo Kelly opet pozvan za u21 repku,

Paul Konchesky is on the verge of moving from Fulham to Liverpool, where he will be reunited with his former boss Roy Hodgson., i interesujemo se za M. Diarru
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 avg 2010, 12:29

Thunder93 je napisao/la:Evo Kelly opet pozvan za u21 repku,

Paul Konchesky is on the verge of moving from Fulham to Liverpool, where he will be reunited with his former boss Roy Hodgson., i interesujemo se za M. Diarru
Kakav Mamadu, bolji je Lass :P
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 25 avg 2010, 13:15

trebevic je napisao/la:Steven Gerrard & Fernando Torres nece putovati u Tursku na uzvrat utakmicu protiv Trabzonspora, moguce da je na adresu Liverpoola stigla ponuda za nekog od njih dvojice ili za obojicu?!
koji mozak moras bit pa da tako nesto izvalis,wow bas ima logike da 5,6 dana prije kraja prelaznog roka ode jedan od dva najbolja igraca il jos smjesnije obojica,pogotovo kad se zna da masch ide :roll: postedi nas tih naprosto zaglupljujucih komentara
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 25 avg 2010, 13:20

Cesena dovela Liverpoolovog golmana

Diego Cavalieri, brazilski golman koji je od 2008. godine čekao nikad ukazanu priliku u Liverpoolu, preselio je u redove novog talijanskog nogometnog prvoligaša Cesene.

Cavalierija (28) je u engleski Premiership doveo tadašnji menadžer "redsa" Rafael Benitez, koji je danas Interov trener. Transfer iz brazilskog Palmeirasa bio je vrijedan oko tri milijuna funti, a garantirao je četverogodišnju suradnju igrača i kluba.
Ukupno je u dvije godine zamjena Pepea Reine sakupila točno deset nastupa za Liverpool, koji je dovođenjem Brada Jonesa jasno dao do znanja da na njega više ne računa.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 25 avg 2010, 13:39

Ako moze ici Mascherano zasto ne njih dvojica, Liverpool nema neku veliku prednost, samo 1-0, jedino ako se zele sto prije rjesiti Europa Lige i skoncentrisati se samo na Premier Ligu tj boriti se za opstanak, Phil Jackson!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 25 avg 2010, 13:42

reko sam postedi nas svojim lupanjem,to ni dijete od 10 godina ne bi izvalilo,,bas me zanima jel se desilo u historiji fudbala da neki top klub 5,6 dana prije kraja prijelaznog roka pusti 2 wc igraca,a kamo li tri :lol: vece su sanse da vi osvojite lp nego da se to desi :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 avg 2010, 13:45

Phill Jackson je napisao/la:reko sam postedi nas svojim lupanjem,to ni dijete od 10 godina ne bi izvalilo,,bas me zanima jel se desilo u historiji fudbala da neki top klub 5,6 dana prije kraja prijelaznog roka pusti 2 wc igraca,a kamo li tri :lol: vece su sanse da vi osvojite lp nego da se to desi :D
znaci nikakve :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 25 avg 2010, 13:50

Imas pravo, nije se desilo da neki top tim proda svoja najbolja tri igraca pred kraj prelaznog roka, ali nisam siguran da Liverpool trenutno spada medju te top timove.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 25 avg 2010, 14:03

Ultimátum de Mascherano
“No volveré a jugar más con el Liverpool”

El argentino Javier Mascherano está dispuesto a hacer lo que sea necesario para que el Liverpool acepte la oferta blaugrana

slika

Ultimatum Mascherena

"Necu vise igrati za Liverpool"

Argentinac Javier Mascherano spreman je uraditi bilo sta samo da Liverpool prihvati punudu blaugrane.

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 25 avg 2010, 14:07

Los*Blancos je napisao/la:Ultimátum de Mascherano
“No volveré a jugar más con el Liverpool”

El argentino Javier Mascherano está dispuesto a hacer lo que sea necesario para que el Liverpool acepte la oferta blaugrana

slika

Ultimatum Mascherena

"Necu vise igrati za Liverpool"

Argentinac Javier Mascherano spreman je uraditi bilo sta samo da Liverpool prihvati punudu blaugrane.
Nek da guza kakvom crncu nek mu pluca podere...**** argentinskaa :evil:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2010, 14:27

Mascherano nemoj se igrati sa zivotom imam te na fantasyu. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 25 avg 2010, 14:34

El Liverpool va a por M.Diarra

Real Madrid está negociando en Liverpool el traspaso de Mahamadou Diarra

Los reds están pensando ya en el sustituto de Mascherano. El argentino está muy cerca del Barcelona y el técnico del Liverpool, Roy Hodgson, ve con buenos ojos la llegada del futbolista del Real Madrid.

slika

Liverpool zeli M.Diarru

Real Madrid je u pregovorima sa LFC oko prelaska M.Diarre

Reds vec misle na zamijenu Mascherana.Argentinac je vrlo blizu Barcelone, i trener Liverpoola, Roy Hodgson, vidi dobrim ocima dovodjene igraca Real Madrida.

p.s Dzaba vam ga, ima ugovor do 2011 cijena nece biti visoka :mrgreen: :mrgreen:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 avg 2010, 15:01

Dobar je Mamadou ali Lass je klasa za njega. Možda bi trebali pokušati njega dovesti. ;)

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 25 avg 2010, 15:08

Onaj hodgson nije dobar lik sve neke kostolomce dovodi u vezni red bicemo prvi na onoj tabeli s crvenim kartonima
Sta ozeni crni masch zena ti glupa ko barcini navijaci
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 25 avg 2010, 15:18

kurdt je napisao/la:Onaj hodgson nije dobar lik sve neke kostolomce dovodi u vezni red bicemo prvi na onoj tabeli s crvenim kartonima
Sta ozeni crni masch zena ti glupa ko barcini navijaci
Jbg, nisu nam krivi barcini navijaci, a bogami ni barca, zato sto se masch boji zene, **** ga usta argentinska.
Opet ponavljam, ja bih prihvatio Caseresa i Hleba, prvi je po meni extra, a drugi za jos jace klupe, a vjerujte, trebace nam duga i jaka klupa.
I samim odlaskom Mascha bi se masa stvari rijesila : dobili bi mir u svlacionici, nesto love za jos jednog napadaca, i naravno dva sasvim solidna igraca.
Po meni je Caseres sjajna akvizicija, on moze igrati na obje strane, i lijevoj i desnoj, a posto imamo Glena, on bi igrao lijevo, a onda bi nas Dany mogao igrati tamo gdje je najbolji - na stoperu.
Citam maloprije da nas povezuju sa Gomezom na posudbu, i to bi nam pasalo...
A Roy je kralj hefte, haha, ponudio za Cola 6 mil, oni traze 20...
Legenda, tipicni englez. :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 25 avg 2010, 15:21

hej moj chelseavac.....ti ces nesto govoriti.....Liverpool sigurno spada medju to timove.....pa covjece vi imate 5 6 titula mi 18 LP mi 5 vi mozda cak nijednu.....sta cu ti ja drug gleda se i historija....,,,,nama trenutno ne ide isto kao sto vama nije islo kada vas je vodio Scolari..... :roll:
You'll never walk alone.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 25 avg 2010, 15:26

volimliverpool je napisao/la:hej moj chelseavac.....ti ces nesto govoriti.....Liverpool sigurno spada medju to timove.....pa covjece vi imate 5 6 titula mi 18 LP mi 5 vi mozda cak nijednu.....sta cu ti ja drug gleda se i historija....,,,,nama trenutno ne ide isto kao sto vama nije islo kada vas je vodio Scolari..... :roll:
Ma kavih bolan 5 - 6 titula? Ili tu brojis i kupove?
Preporucena hitna EDUKACIJA, bar na Wikipediji... ;)
Jarane, imaju 4 titule EPL-a. :lol:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 25 avg 2010, 15:40

Devil je napisao/la:Mascherano nemoj se igrati sa zivotom imam te na fantasyu. :mrgreen:
sta ce ti on u ekipi :roll:

diarra nam ne treba, tacnije ne treba nam nam uopste takav tip igraca
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.