Прпа ! je napisao/la:" се % ? . ? & " & ....Buddy je napisao/la:Sve zavisi od vas![]()
![]()
![]()
![]()
Lopta je okrugla, kazu

tesko al..... za nadati se jos

Moderator/ica: vlakanje
Прпа ! je napisao/la:" се % ? . ? & " & ....Buddy je napisao/la:Sve zavisi od vas![]()
![]()
![]()
![]()
НаравноооJust do it.TM je napisao/la:Прпа ! je napisao/la:" се % ? . ? & " & ....Buddy je napisao/la:Sve zavisi od vas![]()
![]()
![]()
![]()
Lopta je okrugla, kazu![]()
![]()
![]()
tesko al..... za nadati se jos
Тренутно је заузетаJust do it.TM je napisao/la:A ko je vise ta zena Nada![]()
![]()
![]()
![]()
da mi je upoznati.......![]()
![]()
& ' & 'Just do it.TM je napisao/la:E sta da ti kazem......javi kad opet bude solo......
Nemas ti pojma moj jarane-------popricaj malo sa nogometasima koje trenirao Curguz,,,,,,,,SrdjanBL je napisao/la:Curguz je trener tipa Dzimi Maric![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa i nema nesto puno godina ali je on po meni idealno resenje -----valja pricekat jer je neko najavio i g.LJupka Petrovica a bogami on nije bas jeftin trener a i vjerovatno ce traziti da se dovedu jos par nogometsa a oni KOSTAJU MALO VISE i tako TAMO-AMO opet se vracamo na Curguza,,,,,,,? je napisao/la:" $ ", то " се не ' "...pabizo je napisao/la: Po mom predvidjanju i raspletu situacije u FK Borcu najvjerovatnije novi sef st.staba bi trebao biti Zoran Curguz jer prema vjestima koje mi stizu iz BL a i od osoba koje su jako bliske klupskom rukovodstvu ovaj mladi covjek je za sada jako ozbiljan kandidat.No,da sacekamo sutrasnji dan------------------
' " је за & ? ово $.. " - % $,? је вјеровато он $ $ на ?...
A šta bi sa "predstavljanjem u trofejnoj sali" g. Vinka Marinovića?pabizo je napisao/la:Pa i nema nesto puno godina ali je on po meni idealno resenje -----valja pricekat jer je neko najavio i g.LJupka Petrovica a bogami on nije bas jeftin trener a i vjerovatno ce traziti da se dovedu jos par nogometsa a oni KOSTAJU MALO VISE i tako TAMO-AMO opet se vracamo na Curguza,,,,,,,? je napisao/la:" $ ", то " се не ' "...pabizo je napisao/la: Po mom predvidjanju i raspletu situacije u FK Borcu najvjerovatnije novi sef st.staba bi trebao biti Zoran Curguz jer prema vjestima koje mi stizu iz BL a i od osoba koje su jako bliske klupskom rukovodstvu ovaj mladi covjek je za sada jako ozbiljan kandidat.No,da sacekamo sutrasnji dan------------------
' " је за & ? ово $.. " - % $,? је вјеровато он $ $ на ?...
haj' halaliПрпа ! je napisao/la:& ' & 'Just do it.TM je napisao/la:E sta da ti kazem......javi kad opet bude solo......
![]()
Ostavite na miru novog selektora i ja mu zelim uspeh ali generalno on se NE PITA BAS NISTA u vezi dolaska novog sefa st.staba-------g.Marinovic je rekao NE,sada se ocekuje zvanicni razgovor sa g.Curguzom i to je to.SrdjanBL je napisao/la:To sutra su izmislili kvazi novinari nekih portala, kao sto je ovaj, i nekih novina izmisljajuci izjave nekih od clanova uprave, a zvanicni stav uprave je taj da ce se trener prestaviti tek po zavrtsetku PL BIH, naravno uz konsultovanje Vlade Jagodica. Ostalo je sve izmisljanje, cak sam negdje procitao da ce i Ciro doci u BL, aa mos mislit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Budi konkretan pa objasni ---------g.Maric je ok.Samo za tvoju info da je GOSPODIN ZORAN CURGUZ najozbiljniji kandidat ,,,,,,,no, iako ne prodje u Borcu on je zapoceo projekat FK SLOGA-Doboj u Premijer ligu BiH gde odlicno radi i baza su mu mladi nogometasi iz svoje omladinske skole,,,,,,,Capital City je napisao/la:Onaj ćurguz gdje se god dohvatio posla propo je ko žeton, od njeg bježite ko od đavola Marić za njeg izmislio fudbal,život ,sve.THE MAN THAT SPREADS WISDOM
nadam se da taj gospodin dragan jovic nece preuzeti borac jer ja sam iz gradacca navijac zvijezde i iskreno bilo bi mi zao kada bi otisao gospodin jovic pozDenis Ispušlić je napisao/la:Lose sam upucen u stanje u klubu,ali ne bas toliko lose da ne bih znao da ce novi trener Borca biti Dragan Jovic.![]()
Predstavljanje u trofejnoj sali 30.maja,dan nakon proslave titule.
PS Ne zasmijavajte ljude sa tim Curguzom.
Strasno dobar potez vase uprave..naravno ako je to istina!!Denis Ispušlić je napisao/la:Lose sam upucen u stanje u klubu,ali ne bas toliko lose da ne bih znao da ce novi trener Borca biti Dragan Jovic.![]()
Predstavljanje u trofejnoj sali 30.maja,dan nakon proslave titule.
PS Ne zasmijavajte ljude sa tim Curguzom.
Mašala :lolova: mada ne znam šta je tebi smiješno ili se pridržavaš aksioma onog pisca akademika, srednjoškolca, da je laž vrlina njegovog naroda.....SrdjanBL je napisao/la:To sutra su izmislili kvazi novinari nekih portala, kao sto je ovaj, i nekih novina izmisljajuci izjave nekih od clanova uprave, a zvanicni stav uprave je taj da ce se trener prestaviti tek po zavrtsetku PL BIH, naravno uz konsultovanje Vlade Jagodica. Ostalo je sve izmisljanje, cak sam negdje procitao da ce i Ciro doci u BL, aa mos mislit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.