FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
J.....ga, kucam na tel.nista ni s čim.
fedeltafrotta je napisao/la:nemam nista protiv srba niti hrvata, ko god ima on je bolestan u glavu, i stavljati sve ljude u isti kos radi nekih radikala je van pameti, medjutim kad je rijec o cetaljima kakav je bilbija zelim mu da obje noge polomi, ali nisu oni bitni ne znam sta se zamarate sa tim
svi u srijedu da podrzimo nase momke, plava porodica opet na okupu !
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Mislim da si ti to pogresno procijenio, nismo mi takvi da se dizemo kao neki, i naravno da je vecina svjesna da prvenstvo nije ni blizu rijeseno.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ono sto je Prascici prozivljavao to ce i Bilbija. Kad citav stadion zapjeva, a jos bude prenos na areni. Show 
Prvi smo, ali iskreno i dalje nisam optimistican sto se tice titule. Ono sto sam ocekivao da ce se popraviti nije se desilo. Pas igra nam je nikakva, igraci rijetko kad isprate akciju do kraja. Prostora za popravku skoro pa ga nemam nikako.

Prvi smo, ali iskreno i dalje nisam optimistican sto se tice titule. Ono sto sam ocekivao da ce se popraviti nije se desilo. Pas igra nam je nikakva, igraci rijetko kad isprate akciju do kraja. Prostora za popravku skoro pa ga nemam nikako.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jos kad vam ga Neno zabije, show 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
vidim da ti, ocito, racunanje iz glave ne ide, al nikako... uzmi kalkulator, pa saberi te tri cifre. znas li sta je kalkulator?amypitar je napisao/la:Koja crna djeca.Sarajlijc@ je napisao/la:Kazu njihova djeca, a ta djeca im sjede na klupi.![]()
Od djece im jedino igrali Zolotic i Hodzic u prvih 11, te Svraka i Jamaka (ova dvojica su sve samo ne djeca).
![]()
![]()
Lončarić 27 god , Stanić 24 god, Zeljković 26 god , Bogdanović 23 god, Bučan 33 god, Jamak 27 god, Hasanović 24 god, Svraka 26, Hodžić 19 god, Selimović 30 god, Ramić 21 god...prosjek ekipe koja je igrala protiv Zrinjskog vam je 25.454 ..Pa vi imate stariju ekipu,od placenika iz FK.Sarajeva.
Ova djeca vam se smiju.
Pa samo ova trojica igraca im imaju 100 godina..
Bučan 33 god, Jamak 27 god, Selimović 30 god
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
+1FKZ1921 je napisao/la:Počinjemo se ponašati kao da je nešta završeno, kao da smo već nešta osvojili ili smo vrlo blizu nekog trfeja.Pocinje priča o koeficijentima, o tome cije su zasluge veće. ..
Cinjenice su nešto sasvim drugo:
-za raspodijelu je ostalo još 27 bodova, mi imamo pet prednosti, dakle moramo osvojiti još najmanje 23 da smo sigurno prvi. Ko normalan može reći da će biti tako?
Za kup se bori osam ekipa. Ko može reći da je apsolutni favorit? Niko normalan.
Ne treba da trčimo pred rudu.Ne možemo sad zaboraviti ciljeve koji su pred klub postavljeni pred početak sezone, kao ni situaciju u kakvoj smo bili. Dakle cilj u ovoj sezoni je bio i OSTAO da se izvrsi smjena generacija,da se afirmisu Baja i Dado, da se vrate na svoj nivo Zola, Benjo i Kvesa, d se priblize prvom timu po par juniora i kadeta, da se vrtimo oko vrha tabele kako bi izborili neko euro takmičenje. Sve ovo se treba uraditi uz bitno manji budžet u odnosu na predhodne godine.
S druge strane, barsm četiri ekipe su se ozbiljno pojačale, poduzele ozbiljne mjere kakk bi nad se konačno pomjerilo s vrha BH fudbala.Uz to, neki su se sluzili i necasnim i nepostenim metodama, sto nije ni baš neočekivano, vise se može reći kako je to dokaz koliko jake su
njihove želje da nam se priblize po rezultatima.
Cinjenica je da smo trenutno prvi sa nekom prednošću koja nije ni velika ni mala.
Isto tako, činjenica je da i dalje imamo velike probleme sa povrijeđenim igračima. Ekipa koja trenutno igra nije na tom nivo da možemo sa sigurnošću reći da ćemo pobijediti bilo koga. Isto tako, to je ekipa koja može pobijediti svakoga u ovoj ligi. Ali kako? Ne na način da se bahatimo, ni mi, još manje igrači i ljudi oko njih.Mozemo pobijediti samo ako se ostavi srce na teren a mi srce na tribinama.
Hajmo lagano, utakmicu po utakmicu.
EuroSport 2 ko zeli da gleda uzivo utakmicu, igra Urdinov.
Zadnja izmjena: monsen, dana/u 10 mar 2014, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
- champions1921
Fakat ni meni nije jasno ovoliko furanje pojedinaca. 9 kola do kraja a mi o tituli pricamo.
Nije mi jasno ni zašto se ovoliko dižu tenzije pred ove kup utakmice. Proći će ekipa koja bude imala vise sreće jer u derbijima standardna pravila ne važe.
Od naših samo očekujem pristup igri kao u tekmi protiv Zrinjskog, da igraju hrabro i agresivno od početka i na taj način ćemo biti bliži pozitivnom rezultatu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nije mi jasno ni zašto se ovoliko dižu tenzije pred ove kup utakmice. Proći će ekipa koja bude imala vise sreće jer u derbijima standardna pravila ne važe.
Od naših samo očekujem pristup igri kao u tekmi protiv Zrinjskog, da igraju hrabro i agresivno od početka i na taj način ćemo biti bliži pozitivnom rezultatu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Uredu je Zajko Zeba !Sarajlijc@ je napisao/la:Jos kad vam ga Neno zabije, show
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
-
- Kontakt:
#amypitar. Crni pitaru. U F.K Željezničaru je prosjek godina 22,9 a kod vas je 23,8 ... mojne da se praviš pametan.
Ma vi stvarno niste normalni...
Ma vi stvarno niste normalni...
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Jesi to ti preskočio matematiku u školi?amypitar je napisao/la:Pa samo ova trojica igraca im imaju 100 godina..
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Bio bolestan kad se radilo sabiranje dvocifrenih brojeva, do 9 i ide nekako.anonimni je napisao/la:Jesi to ti preskočio matematiku u školi?amypitar je napisao/la:Pa samo ova trojica igraca im imaju 100 godina..

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Senilnost, prvi simptomi Demenz oboljenja, care javi se na PP poslat ću ti link da se testiras na Demenz.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Po cemu to? Mogu se uvrijediti jedino Kouadio, Stojcev, Tatomirovic i Tadejevic.joey je napisao/la:u srijedu svi ljiljane ponijeti na stadion.. u tom slucaju kod kona prvi tim komplet ne bi smio izaci jer bi "bili ugrozeni"
I danas igrači isplaćeni, sve se nema, sve se rastalilo. Fina motivacija za naše igrače pred duel sa imigrantima. 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
uvrijediti se mogu samo bolesni ljudiSarajlijc@ je napisao/la:Po cemu to? Mogu se uvrijediti jedino Kouadio, Stojcev, Tatomirovic i Tadejevic.joey je napisao/la:u srijedu svi ljiljane ponijeti na stadion.. u tom slucaju kod kona prvi tim komplet ne bi smio izaci jer bi "bili ugrozeni"
-
- Kontakt:
Bolesna vam više ova priča u kojem je sastavu ko čiji, odakle, zašto i kako. Ako je i zajebancija glupa je skroz.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta ces kad neki nemaju grama mozga.Plavetnilo je napisao/la:Bolesna vam više ova priča u kojem je sastavu ko čiji, odakle, zašto i kako. Ako je i zajebancija glupa je skroz.
pa misle da je 27 + 30 + 33 = 100.
zdušili sa dopunske iz matematike pa pravo na forum.
zdušili sa dopunske iz matematike pa pravo na forum.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, itatabisine i 63 gosta.