FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bojim se da ispadamo ove sezone !!! Nije nikako dobro stanje
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
Dje goriSlobodas je napisao/la:Bojim se da ispadamo ove sezone !!! Nije nikako dobro stanje
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Husejinović i Beganović novi igrači Tuzla Cityja
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Procitao sam negdje da Tuzla Shity sljedece sezone nece igrati svoje utakmice na Tusnju nego u Banovicima.Jel zna neko koliko je to tacno?
Zavisi koliko se Sisoja poda Kuki.jayjay87 je napisao/la:Procitao sam negdje da Tuzla Shity sljedece sezone nece igrati svoje utakmice na Tusnju nego u Banovicima.Jel zna neko koliko je to tacno?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Hajde uprava sad dovedite 4 dobra igraca za svaku liniju i uvezite to. Rijesili smo se preskupih i precijenjih igraca tako da mora bit prostora i novca za 4 top igraca.
To bi bilo odlicno.jayjay87 je napisao/la:Procitao sam negdje da Tuzla Shity sljedece sezone nece igrati svoje utakmice na Tusnju nego u Banovicima.Jel zna neko koliko je to tacno?
- transandino
- Kontakt:
Azmire **** li ti zivicu i kanal iz kojeg si izaso, ionako ima kila ko dobra junica fameliju mu seljacku ****.. Pristavlja ga nam namjerno, zaboli me tuki za husejnovicem al ovo namjerno radi..
AVANTI LIBERTA 1919
-
- Kontakt:
niste realni, bjeze svi odavde, i niko da se pita sto bjeze..
- ASD
- Kontakt:
Ne znam koliko ce stadion zadovoljavati uslove jer nema niti semafor, a ni reflektora.jayjay87 je napisao/la:Procitao sam negdje da Tuzla Shity sljedece sezone nece igrati svoje utakmice na Tusnju nego u Banovicima.Jel zna neko koliko je to tacno?
Trenutno zivim za utakmicu Slobode i Shitya na Tusnju, u kojoj ce ih ova nasa djeca pobijedit a svi ovi sto su izdali Slobodu ko popisani, izvizdani i isprozivani napustit Tusanj.Ja vjerujem da se to moze desit...
- transandino
- Kontakt:
ma to ti je kad se seljacina i dojuce bijeda dokopa kojeg dinara, sere po svima, **** ti njemu mater ima milione a nema picke kraj sebe, sad naso kalit bijes sa svojim dolarima preko slobode.. nikad mu nista nisam reko al **** mater druze vise
AVANTI LIBERTA 1919
-
- Kontakt:
ok je to al se ne zivi od jedne utakmice, a fakat bi bio crnjak ispast iz lige za 100 godina 
a za to smo krivi sami sebi sa svojom upravom na celu i onima koji ih postavljaju, realno..

a za to smo krivi sami sebi sa svojom upravom na celu i onima koji ih postavljaju, realno..
-
- Kontakt:
i ne slazem se sa ovim psovkama i uvredama, nisu ok.
- transandino
- Kontakt:
ma druze mi kakvi smo trenutno, takvi smo i zadnjih 100 godina, takvi cemo bit narednih 100 godina, hajmo reci radnicki klub al carsijski.. Dodje ova seljacina debela, misli da moze sve kupit.. Radi takvih smo u kurcu i tu gdje jesmo jer nam je drzava i sama takva usrana.. A mi cemo tavorit od 8-12 mjesta dok i postojimo, jer korjenje je preduboko i prejako ufaceno, da je pa i nemoguce ga iskorjenit.. Od saveza, uprave i drugih sto kuraca.. I bolje nam je tavorit po dnu tabele nek da nas vode uhaladze ko ovaj junacSariel1987 je napisao/la:ok je to al se ne zivi od jedne utakmice, a fakat bi bio crnjak ispast iz lige za 100 godina
AVANTI LIBERTA 1919
Najveci krivac za sve je nasa nesposobnost. Ne bi mogao metati da imas sposobne ljude oko kluba i da si sa finansijama solidan !!!
Nama ako ne dodje 5-6 pojacanja mi smo 2. liga
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- transandino
- Kontakt:
Falio je i ljubio slobodu i grb na sva usta, sad kadrija na nasSlobodas je napisao/la:Najveci krivac za sve je nasa nesposobnost. Ne bi mogao metati da imas sposobne ljude oko kluba i da si sa finansijama solidan !!!
AVANTI LIBERTA 1919
-
- Kontakt:
carsija je nas carko moj najvise izvarala i klub najvise upropastila.
ne morate se slozit al su fakti neumoljivi..
kontam ja oadkle toliko razocarenje i sam sam razocaran i sta sve ne
al kad vec tonemo daj da tonemo ko ljudi majka mu stara, ljudski s obrazom

ne morate se slozit al su fakti neumoljivi..
kontam ja oadkle toliko razocarenje i sam sam razocaran i sta sve ne
al kad vec tonemo daj da tonemo ko ljudi majka mu stara, ljudski s obrazom

Ma vjerujem da se ni to nece desit.Koliko god ova ekipa izgledala lose smatram da ce doc bar 3 4 dobra pojacanja i da cemo bit konkurentni.Sto bi Zvijezda,Mladost,Celik il Siti bili jaci od Slobode.Eto Siti ce imat skoro istu ekipu ko Sloboda prosle godine, ekipu koja je ostvarila samo dvije pobjede poslije zimske pauze.To je realna slika te ekipe, imali smo vise srece nego sto smo teski jer smo osvojili nekoliko bodova u prvom dijelu i tad je presudila borbenost i volja, a ne kvalitet.Dajte malo pozitive ljudi...Sariel1987 je napisao/la:ok je to al se ne zivi od jedne utakmice, a fakat bi bio crnjak ispast iz lige za 100 godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.