PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Jesu se vratili svi povrijeđeni igrači?
-
- Kontakt:
Samo je etno selo igralo gore od pitara ove sezone u Tuzli. Šteta što smo mi trenutno tambura od ekipe i totalno van forme. Stanojevic moze igrati samo našu ligu u svakoj drugoj bi lik za 15 minuta dobio crveni karton.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Tačno je tema divova odmor za dušu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- prisonbreak
- Kontakt:
I Gavric isto, kabadahijski fudbal obojica igraju.sviunapad1010 je napisao/la:Samo je etno selo igralo gore od pitara ove sezone u Tuzli. Šteta što smo mi trenutno tambura od ekipe i totalno van forme. Stanojevic moze igrati samo našu ligu u svakoj drugoj bi lik za 15 minuta dobio crveni karton.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- MocMahale444
sviunapad1010 je napisao/la:Samo je etno selo igralo gore od pitara ove sezone u Tuzli. Šteta što smo mi trenutno tambura od ekipe i totalno van forme. Stanojevic moze igrati samo našu ligu u svakoj drugoj bi lik za 15 minuta dobio crveni karton.

Pozdrav 1010.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije mi jasno zasto se uopsete spominje da je ono bio penal. Covjek jest htio uhvatiti loptu, al jbg nije uspio. To znaci da je neuspio pokusaj da napravi penal. Jos je sudiji bilo sumnjivo sto je namjerno hvatao loptu rukom i zato nije sudio nista. Sudija je mozda procjenio da je igrac nas potkupljen.

Haj ba pite dosta vam je bod za titule.

Haj ba pite dosta vam je bod za titule.

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 27 okt 2019, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Pozdrav i Selam muhoni.MocMahale444 je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:Samo je etno selo igralo gore od pitara ove sezone u Tuzli. Šteta što smo mi trenutno tambura od ekipe i totalno van forme. Stanojevic moze igrati samo našu ligu u svakoj drugoj bi lik za 15 minuta dobio crveni karton.![]()
Pozdrav 1010.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
"Obećanja i kora od pite napravljeni su da se prelome."
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Da igraju za nas crvene bi dobijali ko na traci. Posebno stanojevic koji igra ko pivot u rukometu i gore. Yebem ih izblajhane.prisonbreak je napisao/la:I Gavric isto, kabadahijski fudbal obojica igraju.sviunapad1010 je napisao/la:Samo je etno selo igralo gore od pitara ove sezone u Tuzli. Šteta što smo mi trenutno tambura od ekipe i totalno van forme. Stanojevic moze igrati samo našu ligu u svakoj drugoj bi lik za 15 minuta dobio crveni karton.
-
- Kontakt:
Los fudbal skroz
- Unproforumas
- Kontakt:
Sloboda ce se ionako ugasiti i mi cemo dobiti 3 boda za zelenim hastalom
-
- Kontakt:
Ozivjele rahmetlije nakon boda sa Sarajevom. Mashallah.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Unproforumas
- Kontakt:
Njima bod protiv sarajeva znaci isto sto bi sarajevu znacio ulazak u grupnu fazu lsbelosevic28 je napisao/la:Ozivjele rahmetlije nakon boda sa Sarajevom. Mashallah.

-
- Kontakt:
Vise tebi znaci kad te ljudi povezu pa makar i virtualno sa glavnim gradom..belosevic28 je napisao/la:Ozivjele rahmetlije nakon boda sa Sarajevom. Mashallah.
Da Bog da vam svaku sudili ovako posteno.Robijas007 je napisao/la:Cestitke sudiji meca Sloboda - Sarajevo na odlicno obavljenom poslu i postenom sudjenju

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- samoposteno
- Kontakt:
Njega u glavni grad samo na vakcinisanje doveduSariel1987 je napisao/la:Vise tebi znaci kad te ljudi povezu pa makar i virtualno sa glavnim gradom..belosevic28 je napisao/la:Ozivjele rahmetlije nakon boda sa Sarajevom. Mashallah.
Reko bi covjek da ste Barcelona kako pricate.. igrate super fudbal, napadacki al ste voljom sudija tu gdje jeste..sviunapad1010 je napisao/la:Da igraju za nas crvene bi dobijali ko na traci. Posebno stanojevic koji igra ko pivot u rukometu i gore. Yebem ih izblajhane.prisonbreak je napisao/la:I Gavric isto, kabadahijski fudbal obojica igraju.sviunapad1010 je napisao/la:Samo je etno selo igralo gore od pitara ove sezone u Tuzli. Šteta što smo mi trenutno tambura od ekipe i totalno van forme. Stanojevic moze igrati samo našu ligu u svakoj drugoj bi lik za 15 minuta dobio crveni karton.
Koliko trenera ste promijenili do sad ?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
Mi smo losi a vi ste bili jos gori. U stvari ne znam ko je bio gori.
-
- Kontakt:
Neka rahmetlija, simpaticni su. Evo video da je bio penal:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Tata ti je rahmetlija olovska seljqlacino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.