FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 mar 2014, 13:41

franklampard8 je napisao/la:
jaludovolimte je napisao/la:Teren je katastrofalan i sigurno je da se nijedna ekipa neće naigrati, pogotovo na derbiju. Jedino frljoka neka ako uleti. Nadam se da griješim :)
To bi moglo pokvariti derbi :(
Pa nama i 0:0 odgovara...
Necemo se zaletati bezglavo.

Oni su apsolutni favoriti jer brane medijsku duplu. Tako, sve bez primjenog gola je veoma super...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 10 mar 2014, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 mar 2014, 13:47

medijsku duplu i posebnu nagradu za atomsko prvo poluvrijeme protiv kombinovanog sastava olimpica.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 mar 2014, 13:50

Ne baksuziraj te bolje 1:0, pa onda ce se morati otvoriti u revansu pa taman da ih dovrsimo dok su jos mutni.

Na njima je sad pritisak, pogotovo igraju protiv nas, titula im odmice a kup je jos moguc. Zasto im ne staviti sol na rane, ipak su nam oni glavni rival, jos jednom pokazati da smo bolji.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 mar 2014, 13:53

Jel ima neko da je pravo dobar sa fotoshopom ? Neka mi se javi u inbox . Hvala :D
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 mar 2014, 14:00

ChWilla je napisao/la:medijsku duplu i posebnu nagradu za atomsko prvo poluvrijeme protiv kombinovanog sastava olimpica.
Realno, za jednu takvu ekipu, bila bi velika sramota da izgube prvi mec u kupu, a necu ni da govorim o drugom susretu, jer ekipa kao sto su oni, moraju sve da rijesavaju u prvom susretu...

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 10 mar 2014, 14:03

Ne svidja mi se nikako sto pojedini previse omalovazavaju Pitare. Dobro igraju ali ih samo ne ide,a krenuce ih prije ili kasnije.
Dobra vijest je da mi tesko mozemo biti losiji od onog protiv Zrinjskog.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 10 mar 2014, 14:11

Neandertalac je napisao/la:Jel ima neko da je pravo dobar sa fotoshopom ? Neka mi se javi u inbox . Hvala :D
ja sam dobar sa janjetinom :D. Sto se tice utakmice u srijedu,ja se samo nadam da ce vezni red funkcionisati,jer protiv Zrinjskog je bilo toplo-hladno,odigramo prvih 15 min solidno u sredini pa onda do kraja poluvremena igraci su daleko jedni od drugih kako defanzivno tako i ofanzivno, pa nabijaj naprijed i preskaci..Iskreno se nadam da ce Kerla igrati uz Jasmina,Zeljkovic na svoju poziciju,Stanic obavezno umjesto Bucana na lijevi bek ako Dedic ne dobije papire..Svraka,Tomic i Jamak na sredini,Selim,Armin i Bucan naprijed..Mislim da bi ova postava solidno odgovorila,jedino me Bucan brine sa kondicijom jer ce morati krila dosta defanzive odraditi tj. pomagati bekovima..Mali Bajić je zabio par golova na pripremama te i njega ocekujem da dobije minutazu..Zna li neko da li je Brkovic spreman,mogao bi i on uletiti na lijevu stranu ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 mar 2014, 14:20

KosevskoHill je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Jel ima neko da je pravo dobar sa fotoshopom ? Neka mi se javi u inbox . Hvala :D
ja sam dobar sa janjetinom :D. Sto se tice utakmice u srijedu,ja se samo nadam da ce vezni red funkcionisati,jer protiv Zrinjskog je bilo toplo-hladno,odigramo prvih 15 min solidno u sredini pa onda do kraja poluvremena igraci su daleko jedni od drugih kako defanzivno tako i ofanzivno, pa nabijaj naprijed i preskaci..Iskreno se nadam da ce Kerla igrati uz Jasmina,Zeljkovic na svoju poziciju,Stanic obavezno umjesto Bucana na lijevi bek ako Dedic ne dobije papire..Svraka,Tomic i Jamak na sredini,Selim,Armin i Bucan naprijed..Mislim da bi ova postava solidno odgovorila,jedino me Bucan brine sa kondicijom jer ce morati krila dosta defanzive odraditi tj. pomagati bekovima..Mali Bajić je zabio par golova na pripremama te i njega ocekujem da dobije minutazu..Zna li neko da li je Brkovic spreman,mogao bi i on uletiti na lijevu stranu ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kerla ne igra sigurno . Dedic i ako dobije papire , treba vremena da se uigra . Brkovic takodje nece biti u kombinaciji . Bucan , kakav god da je , trenitno je jedino rjesenje , jer se krpimo na toj poziciji . Uglavnom igrace isti tim , sa "mozda" nekom rokadom u postavci , ali igrace , nasa djeca , nasi "lavovi" ... I ja sam na ti , sa zaporcima , ko nije :)

UPRAVA NAPOLJE!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 mar 2014, 14:20

Nisam bas pratio, kako je Gojak zavrsio u Olimpicu? I je li tamo u prvoj ekipi ili je ono jucer bilo nesto vandredno?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 10 mar 2014, 14:26

Consigliere je napisao/la:Nisam bas pratio, kako je Gojak zavrsio u Olimpicu? I je li tamo u prvoj ekipi ili je ono jucer bilo nesto vandredno?
po ugovoru mora igrati određenu minutazu na sta nisu pristali ni zeljeznicar ni sarajevo

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 mar 2014, 14:38

Evo je...

[youtube][/youtube]

Konacno da i on dode, da mu se jedan fin docek priredi... :mrgreen:

Dolaze nam svi dusmani u jednom pakovanju. Moramo momcima pruziti strasnu podrsku a dusmanima napraviti PAKAO!
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 10 mar 2014, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 10 mar 2014, 14:43

DzoleZeljo je napisao/la:Evo je...

[youtube][/youtube]

ja bih više volio da Tamara Bilbija dođe :mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 10 mar 2014, 14:45

exbabilon je napisao/la:slika
Odlična vijest, pošto neću biti u Sarajevu za vikend!
FK Željezničar 1921

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 mar 2014, 14:58

Cijene ulaznica za prvu utakmicu četvrtfinala Kupa BiH između FK Željezničar i FK Sarajevo će iznositi 5 KM za jug, 10 KM za sjever i 20 KM za zapadnu tribinu.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 10 mar 2014, 15:06

slika :roll: :mrgreen:
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 10 mar 2014, 15:07

Željooooo je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Evo je...

[youtube][/youtube]

ja bih više volio da Tamara Bilbija dođe :mrgreen:
Da se ne zaboravi to je i Bogi potvrdio,Nemanja Bilbija novi Darko Spalevic ;)

Za njega poseban docek,poznati kapiten nacionalista sa sekom ce dobiti svoje...on nekome da psuje majku balijsku i onda dodje medju balije i hljeb zaradjuje,jazavac onaj mali :oops:

Bogičević: Sve što je rekao Adilović je istina

Veliku prašinu u bosanskohercegovačkoj javnosti donijela je izjava napadača Željezničara Eldina Adilovića kako je napadač Borca Nemanja Bilbija fudbalerima Plavih psovao balijsku majku.

Adilović je danas u razgovoru za naš portal ponovo potvrdio svoje riječi, dok je Bilbija optužio Adilovića da ne govori istinu.

U kompletnu priču se uključio i stoper Željezničara Jadranko Bogičević, koji je za SportSport.ba potvrdio da je Bilbija izrekao psovke, te je istakao da je morao reagovati nakon izrečenih neistina od strane napadača Borca.

"Nakon susreta u Banjoj Luci bio sam razočaran ponašanjem nekadašnjeg kapitena mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Nemanje Bilbije i mislim da takve osobe, pa kakav igrački kvalitet imale, ne zaslužuju da nose dres s državnim grbom", za SportSport,ba kaže stoper Željezničara Jadranko Bogičević i citira riječi Bilbije:

"J.... li vam majku balijsku, a ti si najveći balija među njima".

"Nisam htio dizati prašinu nakon susreta jer uvijek čovjek mora uzeti u obzir i činjenicu da se radi o utakmici, te da su tada glave vruće. Međutim, danas kada sam vidio da on demantuje Adilovića i da laže bosanskohercegovačku javnost, morao sam reagirati. Sve što je rekao Adilović je istina. To de desilo kod jednog prekida, a to vam mogu potvrditi Kerla i Čolić, pa i igrači Borca, koji ustvari znaju da se radi o problematičnom dečku", zaključuje Bogičević.
Zadnja izmjena: dimitrijevic, dana/u 10 mar 2014, 15:11, ukupno mijenjano 2 puta.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 mar 2014, 15:09

Pa bio vam je vec jednom na stadionu (ako se moze tako nazvati) trebali ste tad silu prosipati :mrgreen: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 5737_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 10 mar 2014, 15:12

Ma stipu pasa tu pricu mi nikad necemo biti kao oni nacionalisti samo sportski po meni bitnija utakmica se igra u nedjelju moramo biti realni oni su u ovom dvoboju favoriti i tako se treba postaviti.

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 10 mar 2014, 15:13

Sarajlijc@ je napisao/la:Pa bio vam je vec jednom na stadionu (ako se moze tako nazvati) trebali ste tad silu prosipati :mrgreen: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 5737_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
i ti se kunes u njega :oops:
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 mar 2014, 15:15

Normalno, ne vjerujem vama dusmanima. Momak je bio kapiten mlade reprezentacije i igrac sa najvise golova u istoj, a sta su postigli ova dvojica sto plasiraju lazi u javnost?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, zastitaIdentiteta i 67 gostiju.