FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
To nam treba, Got gubi i to je to. Odlicno samo je pitanje jesmo li mi sposobni za titulu.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To nam treba!!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kouadio bi se trebao vratiti u Sarajevo, ukoliko jos bude zelio biti u Sarajevu zbog svega sta je dozivio u Travniku protiv nas.
Da li je neko slučajno vidio koreogafiju navijača Dynamo Dresden-a

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
''Sta je dozivio protiv nas'' a slavio gol ko da mu je zadnji protiv svog kluba sto je kasnije i skontao pa je poceo plakati u svlacionici ali ne po Zipu opet smo mi krivi za sve
iako smo mi doveli ovu upravu,ljude i slicno..svaka cast momcino 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Norrkoping je prvak Svedske, Sarajevo ce definitivno biti nosioc po prvi put u klupskoj historiji ako budemo prvaci

Sve se poklopilo,osim ova tri slova 'AKO'MortemHz je napisao/la:Norrkoping je prvak Svedske, Sarajevo ce definitivno biti nosioc po prvi put u klupskoj historiji ako budemo prvaci
![]()

Ako uzmes da mu je to prvi gol koji je ikad postigao od kad je pobjegao iz drzave, ako uzmes da je nase manekene pretrcavao i lavovski se borio.. pa i neka je slavio.. Slavio je radi svog cejfa ne zato sto nas je pobjedio.MortemHz je napisao/la:''Sta je dozivio protiv nas'' a slavio gol ko da mu je zadnji protiv svog kluba sto je kasnije i skontao pa je poceo plakati u svlacionici ali ne po Zipu opet smo mi krivi za sveiako smo mi doveli ovu upravu,ljude i slicno..svaka cast momcino
Ne kazem da je trebao onako slaviti, al momak je zeljan fudbala. Da smo bili korektni, trebali smo ga aplauzom pozdraviti a ne gadjati i pljuvati.
Ti ako mislis da je uredu onako uraditi vlastitom igracu, onda si ti veci ultras od @midena

- ElCartel11
- Kontakt:
I kakvi smo baksuzi kad bi bili nosioci dobili bi recimo njih ili njima slicne (jake) ekipeMortemHz je napisao/la:Norrkoping je prvak Svedske, Sarajevo ce definitivno biti nosioc po prvi put u klupskoj historiji ako budemo prvaci
![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sta je kralju?Pitar6785 je napisao/la:Kinosvra javisee javisee.
Jesa, vrijeme je da i ostatak dijabeticara otjeras.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cekaj, ja bi trebao ispasti korektan prema nekom ko igra za moj klub a da pritom slavi gol kad je dao gol tom istom klubu, ko da ga je Realu dao nasred Madrida? ti bi danas sutra nekom pruzio ruku ili ga zagrlio a da ti je ubio nekoga dan prije? malo je los primjer ali u biti to je to, bi li to uradio? posere ti se u facu i onda jos slavi ko nenormalan ali opet smo mi krivi i za to? ne postoji osoba koja vise mrzi navijace ''svog kluba'' od tebe, ti ces izmisliti razlog samo da napises nesto lose sto je sada i potvrdjeno...znaci gazi,gazi,seri mi u facu ali ne ja sam kriv za to
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravu si za kurcevu srecu ali opet je bolje kada imas izbor izmedju amatera,slabijih ekipa i ponekih jacih i izmedju Celtica,Dinama,BATE-a,Ludogoretsa i slicno gdje su i ovi ostali bolji za klasu od tebeElCartel11 je napisao/la:I kakvi smo baksuzi kad bi bili nosioci dobili bi recimo njih ili njima slicne (jake) ekipeMortemHz je napisao/la:Norrkoping je prvak Svedske, Sarajevo ce definitivno biti nosioc po prvi put u klupskoj historiji ako budemo prvaci
![]()

zagorski je napisao/la:Sve se poklopilo,osim ova tri slova 'AKO'MortemHz je napisao/la:Norrkoping je prvak Svedske, Sarajevo ce definitivno biti nosioc po prvi put u klupskoj historiji ako budemo prvaci
![]()

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Hocel Jesa vratit Stepanova ?
Hoce ko i "Samedina" Ostakovica ili kako on vec rece!Pitar6785 je napisao/la:Hocel Jesa vratit Stepanova ?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dobro je pa Dzemino ime nisam masijo 

Hoce kaze, i jos ce mu ga popusit i dozvolit mu da mu zenu opali samo da se vrati ta debilcina pogana.Pitar6785 je napisao/la:Hocel Jesa vratit Stepanova ?
Kinosvra, hajde napiši mi u pp šta se to izdešavalo na relaciji Stepanov-klub. Ako imaš vremenakinosvra je napisao/la:Hoce kaze, i jos ce mu ga popusit i dozvolit mu da mu zenu opali samo da se vrati ta debilcina pogana.Pitar6785 je napisao/la:Hocel Jesa vratit Stepanova ?

Zrinjski popravlja go razliku na Mladosti.
Valjda igraci Zrinjskog nisu otvorili Milku na poluvremenu ko nasi, pa im stopere ne pretrcava svaki poluigrac ko naseg kapitena sto su.kengur je napisao/la:Zrinjski popravlja go razliku na Mladosti.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, Direktorcic, keli, Pena, sekac i 62 gosta.