Nemoj poslije da bude...Shooter je napisao/la:Vraca.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nemoj poslije da bude...Shooter je napisao/la:Vraca.
Možda u Bourne identity.Shooter je napisao/la:Vraca.
Super, mada bi se umjesto Marlbora trebala pružiti prilika Marku Mihojeviću.Vjerovatan je sljedeći sastav Bordo tima: Plakalo Al. Bekić Barbarić Kovačević Kadušić Berberović Rustemović Duljević Am. Bekić Velkoski Benko
S druge strane, Sloboda također ima probleme sa povredama i neizvjesno je da li će spremni biti Zajko Zeba i lijevi bek, Perica Ivetić. Ako budu spremni, vjerovatan sastav je: Pirić Ivetić Kostić Mehmedagić Efendić Stjepanović Ordagić Zeba Govedarica Veselinović Ahmetović
hoce dok se revolveras ne vratiTHEC je napisao/la:samo bude li Dzemo sutra kapiten pozlit ce mi
Hahaha paša nismo ni nikakav merhamet, ako bude nogiran to može biti samo zato što pije, puši i što je često očajan na terenu, a to gdje će on ići će birati samBesic je napisao/la:Vratit ćemo Okića da pomogne Veležu ? Ako se to desi imam osjećaj da će nam ga zabit u Mostaru .
pa nezz bil se smijao ili plakao, jesu nasa djeca ali isto tako su sve samo ne igraci koji trebaju da nose kapitensku trakuEvolution87 je napisao/la:hoce dok se revolveras ne vratiTHEC je napisao/la:samo bude li Dzemo sutra kapiten pozlit ce mi
Cita li mene iko kad napisem ovakve stvariTHEC je napisao/la:samo bude li Dzemo sutra kapiten pozlit ce mi
ne citaMortemHz je napisao/la:Cita li mene iko kad napisem ovakve stvariTHEC je napisao/la:samo bude li Dzemo sutra kapiten pozlit ce mi
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.