FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 15 jun 2019, 20:18

ultrasstyle_tz je napisao/la:zlocin nad Slobodom se nastavlja

a ubili su nas sitni interesi, kriv im senad koji je otisao u martu sa isplacenim platama za februar, i sa za tu upravu smijesnim dugom za licencu u poredjenju sa cim su se nosili u proslosti .
a nisu im krivi ovi sto od marta do danas nisu marke u klub unijeli da ih Azmir nije spasio sa ovih 50 hiljada za Azira.

kriv senad sto je ostavio plate igraca i neka sitna dugovanja, a kad je senad dosao bila je prica nek placa sto je ostalo iza azmira , sto se prihvatao.
niko da kaze sto su se ovi prihvatali ako marke nemaju.

pare se posudjuju od trenera pa covjek kakav god bio dobije nogu, traze se pozajmice od prosle uprave, a drvlje i kamenje od njih. I mi na sve to nismo reagovali, dok se sve to desava sitni interesi sute jer su dobili priliku da se priblize klubu opet.

bolje Sloboda u petoj ligi a ja u lozi, nego Sloboda u ligi sampiona a da mene nema nigdje. to je nas tipican rezon

hvala Azmiru na ovih 50 hiljada, kupio je jos mjesec dana mira u klubu. I onda moliti boga da se jos neko proda, na nasu srecu blizu je pa mozda se i spasimo. Ali svejedno valja placati 5 lijevih bekova, 6 krila, dok stopera i veznog ni iz glave.

bolje jedan od 5000 al da valja i dijete od 500 maraka uz njega da uci, nego 5 po 1000 i 1500.

grad izdvaja previse, ali nedovoljno.Usput ne da ljudima koji su sposobni da nadju ostatak para da se priblize. To je isto tebi treba zraka da udahnes i metar si pod vodom, ja te izvucem do 1 cm ispod vode al ne dam ti dalje. Pomogao sam ti drama ali opet ces se ugusit
Treba pinovat ovaj post, to je to ukratko. Samo pazi se sad kad te grande tuzlaci napadnu kako si Hazmirovac, i da mrziš Slobodu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2019, 20:21

Et sad dobar Senad, nisam znao da ti je dobar.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 15 jun 2019, 20:22

Može li meni neko objasniti zašto naša zvanična objavljuje gdje idu naši igrači? Neka to prenose portali, svakako će se saznati, onako me isprepadaše da je neko produžio ugovor.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2019, 20:24

Naredni mjesec ce nam Azmir ponuditi 50 za Beganovica, pa za august 50 za Devedzica. Hvala mu sto nam pomaze uzimajuci igrace od 300 hiljada za 50.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 15 jun 2019, 20:27

Aerials je napisao/la:Može li meni neko objasniti zašto naša zvanična objavljuje gdje idu naši igrači? Neka to prenose portali, svakako će se saznati, onako me isprepadaše da je neko produžio ugovor.
Moraju raditi nesto i ti sto održavaju stranicu :urnebes:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 15 jun 2019, 20:31

tuzlak1987 je napisao/la:Et sad dobar Senad, nisam znao da ti je dobar.
Ultra brani senada i denisa od pocetka. Moze on sad napisat sta hoce al uvijek ide prica eto nije nam valjo senad :lol:
Platio sve.jeko ba platio? :lol: mene bi bilo sramota to pisat

jayjay87
Kontakt:

Post Postao/la jayjay87 » 15 jun 2019, 20:33

MMA075 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Zivanovic jel onaj na kojeg sam danas mislio ili neki žnj ? Ako neko zna.
Ma to je taj prosao skolu partizana.
OK ako je on, mogao bi biti pristojan.[/quote]
slika[/quote]

To nije Zivanovic nego neki Sadik valjda, navodno stoper kako sam ja cuo.Zivanovic je onaj drugi crni momak, lici na Velkoskog :urnebes:

jayjay87
Kontakt:

Post Postao/la jayjay87 » 15 jun 2019, 20:35

tuzlak1987 je napisao/la:.............................................Ruzic...........................................
Beganovic................Savinovic....................Ivetic................Zekanovic
............................................Santic..........................................
.............................Hodzic.....................Prses.............................
Rastoka...........................................................................Livancic
..........................................Osmanovic.......................................

Salihovic
D.Hodzic
Maksimovic
Tesic
Dodig
Buljic
Smajic
Husic
Zivanovic
Kurtalic
Hasanbegovic
Mehic
Muratovic
Devedzic
Kovcic
Omerovic

Imati cemo 30 igraca :rol:
Sto bi imali visoku zadnju liniju, Savinovic je visok koliko i Ivetic otprilike...Na sve lici osim na stopera.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2019, 20:36

Zivanovic bi trebao biti visoki smedji onako jace gradje, a ovaj iz Sloge GC je visoki garavi.
Hoce biti psovanja ako budu tarabe :urnebes:

Usao mu na profil pise stoper, zabio 10 golova :rol:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 jun 2019, 20:37

jayjay87 je napisao/la:
MMA075 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Zivanovic jel onaj na kojeg sam danas mislio ili neki žnj ? Ako neko zna.
Ma to je taj prosao skolu partizana.
OK ako je on, mogao bi biti pristojan.
slika[/quote]

To nije Zivanovic nego neki Sadik valjda, navodno stoper kako sam ja cuo.Zivanovic je onaj drugi crni momak, lici na Velkoskog :urnebes:[/quote]

Lici mi na ovog

slika

Sadik Spijodic

https://www.transfermarkt.com/sadik-spi ... ler/341991

Porijeklom iz Podrinja.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 15 jun 2019, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 15 jun 2019, 20:38

Dok se uigraju gostovacemo radnickom
Kakav posao stoljeca. E stoljeca :rol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2019, 20:40

Sariel1987 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Et sad dobar Senad, nisam znao da ti je dobar.
Ultra brani senada i denisa od pocetka. Moze on sad napisat sta hoce al uvijek ide prica eto nije nam valjo senad :lol:
Platio sve.jeko ba platio? :lol: mene bi bilo sramota to pisat
Ocito su Senad i ovi prije potrosili sve za ovu godinu pa sad nas nema nigdje do januara.
Isto kao proslo ljeto. A u januaru bilo za Ivetica,Bekica,Mijica,Slamku,Rustemovica ..

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 15 jun 2019, 20:43

Baska sto je Senad bio taj koji je otpilio i UG prijatelje Ko 'ta ce oni :lol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jun 2019, 20:43

ja denisa nigdje ne branim, niti sam kad- ne spinuj

senada da, i svakog ko se borio za Slobodu koliko god vi to ne htjeli priznati, uostalom kao i azmira. da imam neke interese ne bih branio nespojive ljude i strane nego je to kod nas nepojmljivo da neko prica kako jest bez neke pozadine ili skrivenih interesa

uostalom i Kozlica sam pozitivno docekao jer sam upoznat sa njegovim radom mimo Slobode. medjutim za sad se u Slobodi nisu iskazali
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

jayjay87
Kontakt:

Post Postao/la jayjay87 » 15 jun 2019, 20:45

Taj iz Sloge GC je nizi od Zivanovica, i nije ni bio na treningu sad u pola 7, da li je vec otisao ne znam.Takodjer, nije bilo ni Grade, da li je i on otišao ili ima kakvih obaveza ne znam...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 jun 2019, 20:45

Ok nema se para puno, malo eto i milion za sve obaveze od grada ,plan i program je pokušati ostat u ligi a smanjiti dugove. I nekako da se pokušaju skontat ovi potezi i dovođenja ovih "igrača" koji mjesta jedva da imaju u seoskom fudbalu.
Ali ne imat para odmah da isplatiš 50k za licencu, pa kad je to prepreka, nismo svjesni šta nas čeka ove godine, zeleni teren na stranu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 jun 2019, 20:48

Ultrasstyle_tz, ne kaki, da ti je se uhljebit pa kod bilo kojeg. :nedam: :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2019, 20:52

Recimo da izletimo nece se nista desiti. Prvo da krenemo od sebe, Tuzlaci ako vam je bitna Sloboda bujrum na stadion. Svako se plasi mase, onda ima odgovornosti i na predsjedniku i na gnacelniku. Fino porucis dolaskom da je bitno.

Ako se sprdas i smijes potezima to nece stici do njih.

Pun stadion ce reci sve svima, pa i to da necemo City. Da nema dobijanja izbora na osnovu atletske staze i da nema ispasti u federalnu i dati samo ostavku kao da se nista nije desilo.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 15 jun 2019, 21:20

ultrasstyle_tz je napisao/la:ja denisa nigdje ne branim, niti sam kad- ne spinuj

senada da, i svakog ko se borio za Slobodu koliko god vi to ne htjeli priznati, uostalom kao i azmira. da imam neke interese ne bih branio nespojive ljude i strane nego je to kod nas nepojmljivo da neko prica kako jest bez neke pozadine ili skrivenih interesa

uostalom i Kozlica sam pozitivno docekao jer sam upoznat sa njegovim radom mimo Slobode. medjutim za sad se u Slobodi nisu iskazali
Znaci branis tu kompaniju hehe lafo prica o ekipi formacijama slobodi i ta lafina

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 15 jun 2019, 21:26

tuzlak1987 je napisao/la:Recimo da izletimo nece se nista desiti. Prvo da krenemo od sebe, Tuzlaci ako vam je bitna Sloboda bujrum na stadion. Svako se plasi mase, onda ima odgovornosti i na predsjedniku i na gnacelniku. Fino porucis dolaskom da je bitno.

Ako se sprdas i smijes potezima to nece stici do njih.

Pun stadion ce reci sve svima, pa i to da necemo City. Da nema dobijanja izbora na osnovu atletske staze i da nema ispasti u federalnu i dati samo ostavku kao da se nista nije desilo.
Hoćeš pun stadion a ljudi ne mogu centra preći 2 pasa uvezati. Prošla sezona je bila patnja za gledati , a mislim da će ova sezona biti još gora. Hebes više i podršku a dobiješ ništa i to godinama tako
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.