FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma Boga mi za mene je kup itekako znacajan a narocito da njih izbacimo, ja ne volim da nas oni pobjede ni na plejstejsenu a kamo li drugacije.Zato u srijedu maksimalno i igraci i tribine pa sta bude.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- storm_raider
- Kontakt:
Hajde da se dogovorimo sa svima da trofej preuzmemo unaprijed za sljedecih 10tak sezona. 

Sport je lijek za tijelo i duh.
Imaju i oni Dinu, ali nas Dino je bolji.ZZtop10 je napisao/la:Vjerujem u Dinu da ce odabrati pravih 11 i pobjediti komsije

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
samo cu reci hvala ti sto izvlacis maximum iz ove ekipe Hajrudine Dino Đurbuzoviću zna li neko ko nam se vraća u tim u kupu,sa Sejom na lijevom beku jednostavno ne mozemo,bolje da igra on desnog beka a Stana lijevog
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
- Kontakt:
pa ono radovanje, trcanje igraca njemu u zagrljaj. Srce hoce da iskoci. Svaka mu cast stvarno. Sad se trebamo malo ohladiti, pametno ovo iskoristiti, ne sumnjam da ce se igraci borit a mi ih trebamo maksimalno podrzatold school je napisao/la:samo cu reci hvala ti sto izvlacis maximum iz ove ekipe Hajrudine Dino Đurbuzoviću
Mi smo Željini, Željo je naš!
svaka cast njemu, ne osporavam njegov uspjeh, ali mislim da svi znaju ko je za sve ovo zasluzan...uvijekuztebe1921 je napisao/la:pa ono radovanje, trcanje igraca njemu u zagrljaj. Srce hoce da iskoci. Svaka mu cast stvarno. Sad se trebamo malo ohladiti, pametno ovo iskoristiti, ne sumnjam da ce se igraci borit a mi ih trebamo maksimalno podrzatold school je napisao/la:samo cu reci hvala ti sto izvlacis maximum iz ove ekipe Hajrudine Dino Đurbuzoviću
FKŽ !
Pa ljudi moji koliki smo mi giganti citavu sezonu igamo osakaceni bez pola tima i non stop neki pehovi nas prate tokom citave sezone i opet prvi na tabeli jos se prednost i povecava.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
-
- Kontakt:
nemoj mi samo te price molim te,Amar Osim nije,sef je Dino i on vodi ekipu,Osim je imao i jace igrace bar tri puta,pravio je sa njima rezultate i za to je on zasluzan iskljucivo,ali ovaj put je na klupi Dino i njemu sve zasluge pripadajuTeaM87 je napisao/la:svaka cast njemu, ne osporavam njegov uspjeh, ali mislim da svi znaju ko je za sve ovo zasluzan...uvijekuztebe1921 je napisao/la:pa ono radovanje, trcanje igraca njemu u zagrljaj. Srce hoce da iskoci. Svaka mu cast stvarno. Sad se trebamo malo ohladiti, pametno ovo iskoristiti, ne sumnjam da ce se igraci borit a mi ih trebamo maksimalno podrzatold school je napisao/la:samo cu reci hvala ti sto izvlacis maximum iz ove ekipe Hajrudine Dino Đurbuzoviću

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Velika prednost, ovo kolo nije moglo bolje ispasti.
Do kraja marta su još tri kola. Ovo je raspored za prvih pet ekipa:
22.
Slavija-Željo
Široki-Vitez
Mladost-Sarajevo
Zrinjski-Radnik
Borac-Velež
23.
Željo-Široki
Sarajevo-Velež
Zrinjski-Borac
24.
Leotar-Željo
Široki-Radnik
Borac-Sarajevo
Slavija-Zrinjski
Uz naše sve tri pobjede, i malo pomoći od Borca...
Vidjet ćemo, svašta tu još može biti, ali već tu bi se moglo puno toga riješiti. U svakom slučaju, pobjeda protiv Zrinjskog ohrabruje. Imali smo periode krize u toku utakmice, bilo je konfuzije pozadi, nekoliko puta smo se skoro nudili Zrinjskom, i opet na kraju pobijedismo. U narednim utakmicama vjerujem da možemo biti puno bolji.
Link za BHT1 online:
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pregled u 22:15. Ovaj put samo za naš ćejf.
Do kraja marta su još tri kola. Ovo je raspored za prvih pet ekipa:
22.
Slavija-Željo
Široki-Vitez
Mladost-Sarajevo
Zrinjski-Radnik
Borac-Velež
23.
Željo-Široki
Sarajevo-Velež
Zrinjski-Borac
24.
Leotar-Željo
Široki-Radnik
Borac-Sarajevo
Slavija-Zrinjski
Uz naše sve tri pobjede, i malo pomoći od Borca...
Vidjet ćemo, svašta tu još može biti, ali već tu bi se moglo puno toga riješiti. U svakom slučaju, pobjeda protiv Zrinjskog ohrabruje. Imali smo periode krize u toku utakmice, bilo je konfuzije pozadi, nekoliko puta smo se skoro nudili Zrinjskom, i opet na kraju pobijedismo. U narednim utakmicama vjerujem da možemo biti puno bolji.
Link za BHT1 online:
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pregled u 22:15. Ovaj put samo za naš ćejf.
FK Željezničar 1921
Ne mozes tako pricati, al nikako, ima i Dino svojih zasluga, ali Amar je napravio ovu ekipu, svakog je igraca doveo, svakog je omladinca prebacio u prvi tim. Siguran sam da i pravi taktike i formaciju pred utakmicu, a to da stoji u tunelu i da govori igracima sta da rade na utakmici je opce poznato. Cak i na poluvremenu prica sa njima u svlacionici.old school je napisao/la:nemoj mi samo te price molim te,Amar Osim nije,sef je Dino i on vodi ekipu,Osim je imao i jace igrace bar tri puta,pravio je sa njima rezultate i za to je on zasluzan iskljucivo,ali ovaj put je na klupi Dino i njemu sve zasluge pripadajuTeaM87 je napisao/la:
svaka cast njemu, ne osporavam njegov uspjeh, ali mislim da svi znaju ko je za sve ovo zasluzan...
FKŽ !
Trebamo spustiti loptu.Nema razloga da visoko letimo. Jeste lijepo sto konkurenti nisu pobijedili, ali to nas ne čini boljima nego što jesmo. I nakon ove utakmice mi i dalje imamo iste probleme:mlad tim ciju okosnich čine igrači iz omladinske skole (kad smo kod toga, danas kadeti dobili trsvnika 7:0, juniori 4:1, i prvi su i jedni i drugi), veliki broj povreda, ito vrlo bitnih igrača. Sjetite se kako smo usli u sezonu, nismo prošli predkolo loge prvaka, Amar sr povukao s trenerske pozicije, otisli neki vazni igrači,bezparica,...
Ciljevi su bili, promovisati dva, tri mlada igrača i eventualno izboriti mjesto koje vodi u evr.takmicenje.
Smatram da nam i dalje to trebaju biti glavni ciljevi.Pocaste li nas konkurenti necim više, znamo kako se to koristi.
Nemojmo se zanositi da je FKS u banani, oni ce uciniti sve da nas prodju u kupu.Imaju siroku klupu, dobre igrače i bice vrlo teška i neizvjesna utakmica
Bilo bi dobro ne izgubiti je,održati tu dobru tradiciju u kupu ali još više zbog predstojeće utakmice u Lukavici.
Moramo doći u srijedu na Grbavicu!
Ciljevi su bili, promovisati dva, tri mlada igrača i eventualno izboriti mjesto koje vodi u evr.takmicenje.
Smatram da nam i dalje to trebaju biti glavni ciljevi.Pocaste li nas konkurenti necim više, znamo kako se to koristi.
Nemojmo se zanositi da je FKS u banani, oni ce uciniti sve da nas prodju u kupu.Imaju siroku klupu, dobre igrače i bice vrlo teška i neizvjesna utakmica
Bilo bi dobro ne izgubiti je,održati tu dobru tradiciju u kupu ali još više zbog predstojeće utakmice u Lukavici.
Moramo doći u srijedu na Grbavicu!
"19risha88"Naime u 34 utakmice,Željezničar je osvojio rekordnih 51 bod, i time prvi presjekao vrpcu i postao po prvi put šampion!
Ovoga puta to je bilo u sastavu : Janjuš, Kojević, Bećirspahić,Bratić, Katalinski,Hadžiabdić, Jelušić, Janković, Bukal, Sprečo i Deraković...
[youtube][/youtube][/quote]
Ja sam imao sreću da ih gledam.Čuvena odbrana sa još čuvenijim nadimcima
Čobo,Koja;Spahija,Uho,Škija,Hadžija
Ovoga puta to je bilo u sastavu : Janjuš, Kojević, Bećirspahić,Bratić, Katalinski,Hadžiabdić, Jelušić, Janković, Bukal, Sprečo i Deraković...

[youtube][/youtube][/quote]
Ja sam imao sreću da ih gledam.Čuvena odbrana sa još čuvenijim nadimcima
Čobo,Koja;Spahija,Uho,Škija,Hadžija
[youtube][/youtube]
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
[img]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net...db4de4cb28[/img]
kad bi ovakvih salova nabavili u sopu

-
- Kontakt:
OK zajebancijaa prošla. Idemo sad lagano i pametno u srijedu. Bez podcjenivanja, sa dosta opreza. 0:0 fin rezultat.
Ma neka bude 1:0, radi sigurnosti.fkzeljeznicarba je napisao/la:OK zajebancijaa prošla. Idemo sad lagano i pametno u srijedu. Bez podcjenivanja, sa dosta opreza. 0:0 fin rezultat.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma ima da ih trehnemo dok su u nokdaunu.
ne valja linksonik24 je napisao/la:[url]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net...db4de4cb28[/url]
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 09 mar 2014, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
-
- Kontakt:
ne valja vam taj link za te salove
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ovo je predosadno postalo,nek dovuku koga u nasu ligu a ne da godinama dominiramo bez konkurencije
Trenutno korisnika/ca: Anpa, antibot, Brkooo, CentarsutNaClanak921, Rahatlokum, Samba71 i 119 gostiju.