Bas tako!Admiral_TM87 je napisao/la:Mene samo strah nase fizicke (ne)spreme...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
Mislim na siroki, ali kroz derbije... Naredne 4 utakmice vrlo bitne, zgusnut raspored, a vidi se da su nam glavni igraci losi fizicki... Glavno nam je ovih godina bilo sirina igrackog kadra, fizicka sprema i kasnije pobjednicki mentalitet, sad trenutno nam je samo ovo zadnje ostalo... Ali ako izdrzimo narednih par utakmica poslozice se i to, narocito kad se vrate benjo i ovaj dedic kad stekne pravo, skroz ce to biti druga ekipa prelaskom stane i bucana naprijed, odma moze i svraka u sredinu itd...jestamaji je napisao/la:ma nisu ni drugi ništa bolji. a ako misliš na derbi tu se uvijek izvuče par dodatnih boca kisika.... odnekudAdmiral_TM87 je napisao/la:Mene samo strah nase fizicke (ne)spreme...
-
- Kontakt:
kazu da je cola spreman da igra 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Dzaba lova dzaba Tan, titula je samo san.....oooooo Zajko Zebaaaa oooooo...........
"FKZ1921"Kako bih volio da izignorisemo pitare, da ih ostavimo sa njihovim problemima, da ih ne pilamo.Cini mi se da bi im to teze palo nego da visimo na njihovoj temi i zezamo ih.
Ja sam za to da se hitno vratimo na našu temu i nastavimo priču o srijedi, utakmici četvrtfinala kupa.
Upravo tako,svi smo vidjeli da nije baš sjajno kod nas i da nas je sreća dobrano pripazila.Ja bih još samo istakao da je onaj naš teren za k......Gledam snimak i ne mogu da vjerujem koliko je u lošem stanju.Kup nam ne treba biti prioritet kad su se karte ovako posložile u prva dva kola.Tanki smo sa klupom,sa širinom i nemoguća misija je ići na dva kolosijeka.Ono zajedničko radovanje je vrh i moramo biti ponosni na tu djecu bez obzira na tu srijedu
Ja sam za to da se hitno vratimo na našu temu i nastavimo priču o srijedi, utakmici četvrtfinala kupa.
Upravo tako,svi smo vidjeli da nije baš sjajno kod nas i da nas je sreća dobrano pripazila.Ja bih još samo istakao da je onaj naš teren za k......Gledam snimak i ne mogu da vjerujem koliko je u lošem stanju.Kup nam ne treba biti prioritet kad su se karte ovako posložile u prva dva kola.Tanki smo sa klupom,sa širinom i nemoguća misija je ići na dva kolosijeka.Ono zajedničko radovanje je vrh i moramo biti ponosni na tu djecu bez obzira na tu srijedu
-
- Kontakt:
fedeltafrotta je napisao/la:kazu da je cola spreman da igra

-
- Kontakt:
Ljudi gledajmo svoju avliju 

Pa imal sta ljepse ..bravo Zajko maestro nas.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
S Čolom je drugačija situacija, odličan je na treninzima.Admiral_TM87 je napisao/la:fedeltafrotta je napisao/la:kazu da je cola spreman da igrapa i zolotic je spreman, ali vidio si da nije
Naime u 34 utakmice,Željezničar je osvojio rekordnih 51 bod, i time prvi presjekao vrpcu i postao po prvi put šampion!
Ovoga puta to je bilo u sastavu : Janjuš, Kojević, Bećirspahić,Bratić, Katalinski,Hadžiabdić, Jelušić, Janković, Bukal, Sprečo i Deraković...
[youtube][/youtube]
Ovoga puta to je bilo u sastavu : Janjuš, Kojević, Bećirspahić,Bratić, Katalinski,Hadžiabdić, Jelušić, Janković, Bukal, Sprečo i Deraković...

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Eo jedna da nas opusti
Eo jedna da nas opusti

-
- Kontakt:
da li neko zna kad ce Dedic zavrsiti papire i biti spreman ? Valjao bi nam pravo, sto prije to bolje
Mi smo Željini, Željo je naš!
Ako se oporavio Benjo, Stanica gurnuti naprijed, stoperi Kerla i Bogdanovic, a lijevo Mladen.
U derbiju igrati sto ofanzivnije jer imaju dvije tekme.
U derbiju igrati sto ofanzivnije jer imaju dvije tekme.
Masallah,masallah..Jos cvrsci na prvom mjestu 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Tacno cu se vise i umorit od ovih titula. Sve samo neki trofeji, dosadno ba vise non stop pred vjecnu ici. 

Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 09 mar 2014, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Istina je da Benjo odlično radi na treninzima, ali ga ne treba odmah bacati u vatru, pogotovo u derbi, treba mu postepeno davati priliku po posljednjih 15 ili 20 minuta, znate da mu fali utakmica.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ma i meni je kup zadnja rupa na svirali, ali mora se ozbiljno pristupiti stvari kad već igramo protiv pitara.
ali to sve na stranu, najvažnije je dobiti dvije slijedeće u prvenstvu i onda opušteno čekati kraj sezone, brojati titule i sa osmjehom dočekati svjetsko
ali to sve na stranu, najvažnije je dobiti dvije slijedeće u prvenstvu i onda opušteno čekati kraj sezone, brojati titule i sa osmjehom dočekati svjetsko

- corleone87
- Kontakt:
Idemo im sad i u kupu pokazati ko kosi a ko vodu nosi..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Samo bez opustanja u srijedu i bice sve ok. Vjerujem u Dinu da ce odabrati pravih 11 i pobjediti komsije 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Sad ovaj kup ispostovat sto se tice tribina maksimalno, a na teren izvest momke iz nase skole i bodrit ih sto jace mozemo
jer ipak mi je bitnija utakmica u Lukavici, gdje bi morali upisat 3 boda i nastavit lagano koracat ka novoj tituli.
Ovaj remi kona je dobro dos'o i nama, a i nasim igracima..

Ovaj remi kona je dobro dos'o i nama, a i nasim igracima..
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 14 gostiju.